Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan tolke dette?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym forvirra! lø. 7 nov. 2009 23:31

Jeg har "datet" ei jente nå siden august, der vi "fant" hverandre på en fest, og vi er fortsatt ikke "sammen" så vidt jeg vet.. noe jeg vil:P Hun er veldig reservert med ord, men jeg får en veldig vibe på at hun liker meg, selv om hun snakker om at jeg "er så intens"..:/ Når skal man ta hintet eller skal man ta hintet? vi kysser på skolen, og kan holde hender i full offentlighet, men fortsatt ikke sammen.. så hva skal jeg tolke eller gjøre? jeg er forresten 25år:P og dette er veldig uvanlig så jeg må bare spørre!

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 7 nov. 2009 23:33

Ikke for å være frekk, men når du betaler for medlemskap på en sjekkeside, så får jeg en følelse av at denne reservasjonen er litt gjensidig.

Skjult ID med pseudonym forvirra! lø. 7 nov. 2009 23:35

Jeg betaler hovedsaklig sikkert pga mangel på den "endelige" bekreftelsen/avkreftelsen fra henne, noe som gjør at jeg "garderer" meg.

og np:)

Skjult ID med pseudonym pusen lø. 7 nov. 2009 23:36

Hvorfor ikke ta første steget? Være den som viser at du mener det seriøst? Du kan fint åpne deg igjen selv om du deaktiverer profilen din en stund.

Er jo bare å spørre henne hva hun vil da?

Skjult ID med pseudonym bangalter lø. 7 nov. 2009 23:36

Jeg tror ikke dette er særlig "vanlig". Er du "sikker" på at dere ikke er "kjærester"? Høres litt "merkelig" ut om dere går rundt og "holder hender" og "kysser" på skolen og andre steder. Det er kanskje på tide å "spørre" henne hva hun "egentlig" vil.

Skjult ID med pseudonym forvirra! lø. 7 nov. 2009 23:38

vel, sånn ca midt i vår "romanse" så lå hun over til meg et par dager, noe som frika henne utvistnok, da ble det alt for mye meg og hennetid. Jeg har vist at jeg mener det seriøst, både i hva jeg har sagt og hvordan jeg oppfører meg.. men jeg er nok kanskje redd for å bli avvist..

Skjult ID med pseudonym forvirra! lø. 7 nov. 2009 23:42

"" ;D

hehe.. joa, men da jeg var hos henne for ca en mnd siden, hadde vi en prat, der hun sa at hun ikke viste hva hun ville, men at hun viste hva jeg ville.. og det er vel en fint tegn på at hun ikke vil binde seg..
en annen ting er jeg regner med at hun flytter fra byen her etter neste semester :/

(mann 40 år fra Østfold) sø. 8 nov. 2009 03:58 Privat melding

Mitt tips til deg. Vi er alle redd for å bli avvist. Men måten å gjøre det på er å tørre å ta sjansen. Spør rett ut. Får du nei, har du et svar å forholde deg til . Får du ja, er jo det fantastisk. Det skjer ikke noe hvis begge holder igjen!

:)

Skjult ID med pseudonym jente sø. 8 nov. 2009 10:24

Ville bare gledet meg over tiden sammen med henne og ikke spurt. Kanskje hun er som meg og trenger litt tid til å definere. La henne ha det morsomt og fint når dere er sammen. Om hun er sommerfugltypen, må hun uansett finne ut selv om hun vil sitte ved siden av deg eller ikke. Å spørre direkte kan virke konfronterende, og sommerfuglen din vil garantert fly.

Skjult ID med pseudonym forvirra! sø. 8 nov. 2009 12:13

ikke sant.. to "riktige" svar :P

Skjult ID med pseudonym mann sø. 8 nov. 2009 21:21

ja.. det er vanskelig å være menn :/

Skjult ID med pseudonym brendan sø. 8 nov. 2009 21:47

Nå får dere gi dere. Jenter setter pris på at ting blir sagt rett ut. Er hun glad i deg, setter hun pris på at du tør sette ord på dine følelser. Er hun ikke glad i deg, får du svar på det når du deler dine følelser med ord. Ting trives best i lyset.

Skjult ID med pseudonym chachacha sø. 8 nov. 2009 21:52

Hva med å "droppe" henne en stund....? Vinglete jenter bestemmer seg helst når de MÅ. Det blir høyt spill, men det er kanskje like greit...? Jemter liker ikke pesete gutter, men liker litt utfordring...

Skjult ID med pseudonym El9 sø. 8 nov. 2009 21:58

@ TS: Nå står jeg i fare for å bli Klara Klok her, men det får stå sin prøve: du skisserer en slags relasjon hvor du beskriver deg som den som er mest "klar" og hvor hun har noen reservasjoner. Du spør om deres situasjon er normal og om når du skal ta hintet, hvordan det skal tolkes.
Jeg synes det er fint at du har vært tydelig mtp dine følelser og ønsker i forhold til henne. Det er alltid et pluss. Så til kjernen: istedet for å fokusere på hva hun vil, om det blir noe etc, hva med å spørre deg selv hva du vil? Da tenker jeg på hva du selv er fornøyd med, hva du selv fortjener. Hva slags forhold fortjener du? Hva har du det best med? Husk på din egenverdi og ta valg ut fra dette!

Skjult ID med pseudonym forvirra! sø. 8 nov. 2009 22:12

Helt fint at du leker klaraklok El9 =)

Altså, ja jeg vet jo at jeg må tenke først og fremst på meg selv, og jeg vil jo bli sammen med henne, men selv om jeg vil det, så er jeg klar over at det kan ta tid for det til å skje, men om jeg takler det, er en annen sak kanskje.
Hun har hatt et forhold som varte i over 8år og dette gjør at hun er litt ja.. reservert mot å la en gutt ta "styringen"(kanskje)? i livet sitt igjen. så ja, vi må vel snakke om dette.. men jeg gruer meg !

Skjult ID med pseudonym El9 sø. 8 nov. 2009 22:24

@forvirra: jeg synes du er inne på noe når du trekker frem om du takler ventingen / usikkerheten som følger med. Kanskje det kan være greit for egen del å sette en grense for når strikken evt er tøyd for langt for din del?
Du fremstår som en følelsesmessig modig fyr, og ja...selvfølgelig gruer man seg når man vet at utfallet av en slik samtale kan ende i at det gjør vondt. Det store spørsmålet er vel mest hva du er villig til å settle for, og det svaret er det kun du som har tilgang til.
Lykke til :o)