Alle innlegg Sukkerforum

hvordan gjør du det?

Vis siste innlegg
(mann 36 år fra Hordaland) sø. 25 nov. 2007 07:02 Privat melding

Hvordan bruker du sukker? Bare surfer gjennom profiler og sender en mail i ny og ne? Sitter å venter på mail? Poster på forumet? Blir du skuffa hvis du ikke får svar på mail? Hva har sukker betydd for deg så langt?

(mann 40 år fra Vestfold) sø. 25 nov. 2007 16:37 Privat melding

Må vel ærlig innrømme at jeg absolutt ikke har brukt sukker aktivt.. Har en sjelden svart på noen innlegg her på forumet.

Snoker litt rundt på profiler, men så stopper det vel opp der..

sender noen mailer i ny og ned, men det er vel stort sett bare noen korte kommentarer til profilen. venter da heller ikke noe spesielt svar..

Problemet mitt er at når jeg føler jeg finner en interresant kvinne blandt profilene så har vedkommende en god utfyllende profil. så da sitter jeg igjen og sliter med å komme opp med noe konstruktivt jeg kan skrive til vedkommende.. så da ruller jeg videre..

Fra tid til annen har jeg også en profil som kanskje virker litt useriøs på noen.. men men

Men i bunn og grunn så er jeg jo her fordi jeg ønsker å treffe ei jente jeg gleder meg til å treffe, våkne opp ved siden av.. som jeg kan lage mat sammen med. gå tur, ja generelt dele livet med, men over til det siste spørsmålet ditt.
Hva sukker har betydd for meg så langt? ikke så veldig mye, men det ligger å hviler på mine egne skuldre.. har helt klart fått respons etter egen innsats.....

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) sø. 25 nov. 2007 16:50 Privat melding

Leser på forumet og svarer på post, for det meste. Surfer gjennom profiler og ser om noen virkelig står ut blandt mengden, sender en post av og til hvis jeg er i det humøret. Om jeg ikke får svar på en mail, gjør det sjelden så mye. Man har liksom ikke investert noe i denne personen, man kjenner dem jo ikke i det hele tatt enda, så... hvorfor skulle det bety noe? Sukker har så langt vært en side det er morsomt å diskutere med folk på forumet på, og hvor jeg har møtt en del interessante mennesker.

(mann 36 år fra Hordaland) sø. 25 nov. 2007 23:09 Privat melding

Merker samme tendensene på meg selv, at jo mer jeg føler for å investere, jo værre vil det føles å ikke få svar. Men tar hele sia med en klype salt. Tenker at den responsen man får her er ikke lik "virkeligheten", da folk sjelden er så uhøflig at de overser deg når du snakker direkte til dem. Men syns konseptet til sia er veldig interessant og er interessert i hvordan folk bruker siden, for å få inspirasjon til å få det meste og det beste ut av den. Så takk for responsen gutta.