Alle innlegg Sukkerforum

Profiler med kun galleribilder

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lurer ma. 9 nov. 2009 01:16

Har blitt kontaktet av to gutter i det siste som kun har bilder i galleriet men ikke i profilen. Spesielt han ene har bra bilder i galleriet sitt, og jeg synes det er litt merkelig at han ikke har bilde i profilen. Andre som har opplevd det samme/synes det er litt mistenkelig?

Skjult ID med pseudonym lashes ma. 9 nov. 2009 01:17

Syns ikke det er mistenkelig. Ikke alle som syns det er kult hvem som helst kan se dem her inne, som familie, kollegaer osv Så lenge det finnes bilder er det greit

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 9 nov. 2009 01:23

Eksen min har fjernet profilbilde sitt nå fordi han har fått dame!

Skjult ID med pseudonym jalla ma. 9 nov. 2009 01:39

Med bilder i galleriet er det kun + og superbrukere som kan se bildene. Har selv hatt det en stund. Seff. frustrerende for folk som ikke betaler, men det er ikke mitt proble - håper jeg...

Skjult ID ma. 9 nov. 2009 10:36

Har tatt meg en pause akkurat nå fra all nettsjekking etter å ha gått på en liten smell. Tror man trenger det i blant. Men jeg kommer nok tilbake med aktiv profil her.. Og jeg visste ikke det du nå sa, Jalla. Jeg kommer også til å ha flust av bilder i album, men ikke på forsiden. Jeg er mest interessert i de som betaler og leter helhjertet.

Selv om jeg ikke visste hvilke grupper som kan se album, synes jeg ikke det har vært mistenkelig med de som bare har bilder i album før. Så lenge det er bilder er det OK. Har derimot blitt skuffet noen ganger når det ser ut som det er album, men bare er bilde av to kaffekopper osv. Men det er ikke verre enn at jeg går videre ;-)

Skjult ID med pseudonym yeehaw ma. 9 nov. 2009 11:15

fjerner profilbildet av og til. det reduserer ikke interessen - motsatt av hva man skulle tro.

(mann 51 år fra Oslo) ma. 9 nov. 2009 17:13 Privat melding

Men hallo da folkens. Så lenge du er superbruker så kan jo alle se bildene dine.

Fjernet profilbildet mitt for noen uker siden og har aldri opplevd så stor respons... Sier jo litt om trynefaktoren her inne ;-)

Skjult ID med pseudonym lurer ma. 9 nov. 2009 18:05

Ok, takk for innspill.

@elFrodo: DU fjernet profilbildet ditt og fikk mer respons??

(kvinne 42 år fra Akershus) ma. 9 nov. 2009 18:08 Privat melding

Jeg har ikke profilbilde , men bilder i albumet ... og det er ikke noe mistenkelig med meg.... ( ikke noen komentar fra dere som kjenner meg nå da ;oP )

Skjult ID ma. 9 nov. 2009 18:10

Jeg trodde det var slik elfrodo sier, ja...

Men betyr det at de nå leser teksten før de ser på bilder, tror du elfrodo? Får du flere treff eller flere meldinger/hjerter?

Skjult ID med pseudonym bangalter ma. 9 nov. 2009 19:16

Skjønner ikke hvorfor det skal være mistenkelig? Er da ikke alle som vil blåses opp med fjeset sitt overalt hvor de beveger seg her. De som er interesserte finner jo bildene uansett.

Skjult ID med pseudonym s ma. 9 nov. 2009 19:37

@bangalter

Du må nok bare venne deg til at det aldri blir slutt på at enkelte finner de utroligste måter å mistenke folk for ditt og datt på bakgrunn av deres profilutfylling og atferd.

Skjult ID med pseudonym elfrodo ma. 9 nov. 2009 20:26

Skjult

Denne uken har jeg faktisk fått et par førstegangsmeldinger uten at jeg har tatt initiativ til det. Det er leeeenge siden sist...

Skjult ID med pseudonym bølle-per ma. 9 nov. 2009 21:28

derfor må jeg innom smily av og til - for å huske hvordan hun ser ut.

(kvinne 42 år fra Akershus) ma. 9 nov. 2009 21:52 Privat melding

Er du inne å snoker på meg , bølle-per ?? ;oP

Skjult ID med pseudonym yeah ma. 9 nov. 2009 22:53

Herre...! Det er så mange skeptikere her. Om du synes det er mistenkelig, så drit i denne personen da. Jeg kom i kontakt med ei som la meg til på MSN. Og vi hadde ikke utveksla mange ordene før hun lurte på om jeg kunne sende over noen bilder. Jeg hadde 5-6 bilder på sukker, men det var tydligvis ikke nok.

For å gjøre en kort historie kort. Jeg sletta henne farlig fort. Det første man gjør er vel ikke å kritisere bildene til personen man vil bli kjent med.........eller?

Håpløst!

(mann 60 år fra Buskerud) ma. 9 nov. 2009 23:14 Privat melding

I´m a snoker :-)

Skjult ID med pseudonym netta50+ ti. 10 nov. 2009 17:28

Jeg syns ikke det er det minste rart at noen kun har bilder i album. For de som betaler her inne,er vel det ok? Da kan du se bilder uansett.
Jeg har heller ikke profilbilde,og det er for å være litt anonym i forhold til alle som er inne og kikker kun av nysgjerrighet.
Alle og en hver kan jo ta en kikk på de fleste kontaktannonser,for å se om de finner noen de kjenner.

Jeg er mer betenkt over hvorfor noen er her. Jeg har da en helt ok profil,og et normalt utseende. Mange har sett profilen min,og jeg har fått mange hjerter.Likevel får jeg nesten aldri post. Hvorfor er det slik??

(mann 51 år fra Akershus) ti. 10 nov. 2009 18:00 Privat melding

Jeg trenger ikke noe profilbilde jeg, for teksten min er så velskrevet at de fleste oppegående vil se den vakre sjelen min med mine skrevne ord. -Så får det heller være at bildene i galleriet viser at jeg er et godt eksempel på at god- og vakker innmat ikke nødvendigvis har pen innpakning, OG at jeg er skikkelig handy da... :-) Lenge leve stygge handymen med et mindre flattérende yttre. :-)

Skjult ID on. 11 nov. 2009 18:38

Ikke-betalende medlemmer får vel se albumbildene uansett når de blir blir kontaktet av betalende medlemmer?