Alle innlegg Sukkerforum

Hva skal jeg gjøre jenter...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Frustrert ma. 9 nov. 2009 11:46

Heisann, jeg var på en hyggelig date forrige helg med ei jente jeg liker veldig godt, og som jeg gjerne skulle ha truffet igjen. Dessverre for meg virker det som at hun ikke vil, til tross for at hun selv sier at hun synes at det var en veldig hyggelig date, og det enkleste hadde kanskje vært å latt det være med det. Etter at vi var på date, så har jeg sendt henne et par meldinger som jeg dessverre ikke har fått noe svar på, og det i seg selv sier vel egentlig sitt. Det som derimot gjør meg veldig usikker, er at hun fortsatt har markert meg som interessant, selv om jeg i den siste meldingen spurte om hvorfor hun ikke hadde endret på dette, hvis hun ikke vil treffes igjen. Hun har fortsatt ikke svart på meldingen og jeg er fortsatt markert som interessant fra hennes side. Spørsmålet mitt til de jentene som leser dette, er derfor: Hva forventer dere at jeg gjør i en sånn situasjon, eller hva kan jeg gjøre. Jeg har i alle fall vært ganske klar og tydelig ovenfor henne, om at jeg gjerne ønsker å treffe henne igjen, men jeg vil ikke være for pågående. Kommer aldri noe godt utav å mase seg til en ny date, samtidig som jeg mister litt av lysten til å gå på en ny date hvis det blir sånn. Jeg for min del er nok villig til å jobbe litt for å få til en date nr to, siden jenta virker veldig ålreit, men vurderer i stedet å bare la det være, da jeg er veldig usikker på hva som er det riktige.

Hilsen en litt frustrert trønder….

Skjult ID med pseudonym sunny40 ma. 9 nov. 2009 11:58

Ok - hun er tydeligvis ikke interssert.
Du kan velge å "mase" på å få et svar, men det virker som om hun ikke er flink (eller tøff) nok til å komme med oppklaringer. Enda en grunn til å gå videre og la det være.
Sett svart hjerte på henne - så ser du henne ikke mer :-)

Skjult ID med pseudonym ... ma. 9 nov. 2009 12:05

Er meldingene sendt her inne på sukker eller over telefon? Hvis hun har lest de og ikke svart tror jeg neppe hun er interessert. Alltid vanskelig å si hvordan andre tenker, men jeg ville svart hvis jeg var interessert. At hun fortsatt har hjerte på deg har ingen betydning, jeg fjerner sjelden disse selv om det ikke skulle være aktuelt å møte denne personen.

Hvis det er noen trøst er du ikke alene om å være i en slik situasjon - menn oppfører seg også slik. For min del syntes jeg det ville vært mye mer voksent av henne å sagt det som det er. Det handler om å respektere andre sine tid og følelser. Dessverre virker det som fåtall tenker slik :(

Et tips til neste gang er å forsøke å ringe dama etter noen dager etter en date. Blir fort misforståelser og tolkning med meldinger over sukker (og med tekstmeldinger). Mulig dette gjelder for oss som har passert 30, men jeg setter stor pris på en telefon fremfor en melding.

Skjult ID med pseudonym Atreju73 ma. 9 nov. 2009 12:19

Game over man...

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ma. 9 nov. 2009 13:32

Hvorfor spør du?
Du vet jo allerede svaret (selv om det virker som du kanskje ikke ønsker å få vite det).

Hvorfor skulle du miste lysten da?
Hadde lysten fortsatt om hun hadde skrevet: "Jeg ønsker ikke treffe deg flere ganger" ?

Skjult ID med pseudonym lashes ma. 9 nov. 2009 14:02

Det går an å ha en hyggelig date uten at man ønsker det skal bli en andre date. Siden hun ikke gidder å svare, tyder det vel på hun er lite intr i en andre date med deg? Du har jo sagt hva du vil, uten respons fra henne, ganske ydelig hun ikke er intr da og helst ser det "koker bort i kålen"

Skjult ID med pseudonym Marihøna ma. 9 nov. 2009 14:34

1. Hun er IKKE interessert.
2. Slutt å mas mer på henne - finn deg ei som er verdt deg i stedet :)

Lykke til videre! :)

(kvinne 42 år fra Akershus) ma. 9 nov. 2009 15:31 Privat melding

Hun gidder ikke en gang å ta seg tid til å gå inn på profilen din for å endre på hjerte sier egentlig sitt ... det er ikke noe om eller kanskje her i gården.

Skjult ID med pseudonym ho-der ma. 9 nov. 2009 16:13

Hopp videre du, hun er nok ikke interessert. Ikke gi opp - og lykke til videre :)

Skjult ID med pseudonym Skjult Idé ma. 9 nov. 2009 16:32

Har opplevd dette et par ganger her. Veldig hyggelige og 'blide' førstedater, hvor jeg har tenkt som så at "dette gikk jo bra; nå skal det bli spennende å se hvordan dette utvikler seg", men damene finner ut etter første daten at 'gnisten' ikke er der. Jeg får litt inntrykk av at det oftere er den veien (kvinner som ikke finner 'gnisten', og ikke gidder å prøve en date til) enn omvendt? Jeg har riktognok også vært på hyggelig date der vi *begge* fant ut at det ikke var 'noe mer' der, men...

Men uansett... denne dama er ikke interessert i flere dater. Ferdig snakka. Ingen vits i å sende flere meldinger. I en sånn situasjon kan selv bare én eller to meldinger bli sett på som masete. Du har 'tapt', ferdig med det. Dessverre.

Prøv igjen (med noen andre).

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 9 nov. 2009 16:44

Altså, det synes jeg er ganske sårende når noen ikke tør å svare på meldinger man får etter et førstegangstreff!
Hun er nesten helt sikkert ikke interessert i videre kontakt, og hjertet står der fortsatt enten fordi hun føler det ville være "slemt" å slette det, eller fordi hun har glemt at hun har satt hjerte på deg, eller fordi hun ikke bryr seg om å rydde i hjertebunken din.

En jeg hadde et ganske hyggelig treff med, svarte aldri på meldingen jeg sendte han rett etter treffet, og jaggu deaktiverte han profilen sin dagen etter i tillegg!
Noen måneder etter så jeg han her igjen, denne gangen på leit etter elskerinne/knullepartner, og fortsatt med et rødt hjerte til min profil. Jeg lot han ikke slippe unna, men sendte han en melding der jeg bad han om å slette hjertet han hadde satt på meg.
:-D
Får da være måte på :p

Skjult ID med pseudonym Binders ma. 9 nov. 2009 18:17

Jenta er IKKE veldig allright når hun ikke gidder å svare deg.... Veldig pen og søt, kanskje... Ikke allright.

(Har nesten aldri opplevd at noen har giddet å ta vekk hjertene etter seg hos meg heller.... )