Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor skriver der ikke til meg kvinner?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Trondheim ma. 9 nov. 2009 20:42

Har lest en del innlegg her på sukker, en del kvinner henger seg opp i hvorfor mannfolk ikke har profilbilde og en del mannfolk henger seg i opp at kvinnfolk ikke har profilbilde. Har selv ikke profilbilde her, og det er en privatsak om man har det eller ikke. Og har ofte endret profilteksten uten respons med at kvinnfolkan tar kontakt med mail eller chatting hvis jeg er pålogget. Tror ikke det er noe galt med presentasjonen min her, er her på samme grunn som dere kvinnfolk. Liker ikke og mase om brev her heller til enkelte som jeg er nysjerig på.

(mann 32 år fra Akershus) ma. 9 nov. 2009 20:45 Privat melding

Ville du sagt hei til en maskert person på gaten? Show face og få kontakt.

Skjult ID med pseudonym Deedee ma. 9 nov. 2009 20:53

Sorry, men tror ikke du kommer så langt uten bilde, med mindre du skriver noen sinnsykt bra brev.. . Selv sjekker jeg svært sjelden profiler uten bilder.Utseende har betydning, sånn er det bare.

(kvinne 48 år fra Rogaland) ma. 9 nov. 2009 20:55 Privat melding

...nettopp derfor at jeg ikke gidder med bilde, småen :P
er det fordi dere driter i hva som er på innsiden?..eller?

Skjult ID med pseudonym bangalter ma. 9 nov. 2009 21:01

Tror ikke noen driter i hva som er på innsiden, men det forandrer da ikke det faktum at utsiden betyr noe.

(mann 32 år fra Akershus) ma. 9 nov. 2009 21:04 Privat melding

Selv om utseendet kanskje ikke betyr alt, betyr ID noe! Hvem vil hoppe i fanget på en de ikke har peiling på hvem er eller hvordan ser ut? Hvor mange psychos finnes det vel ikke som har skremt nettbrukere siden de fikk sin første blink/nettby-profil? Skjerpings! Det handler ikke om at folk driter i deg, det handler om at folk driter i profiler uten bilde.

Skjult ID med pseudonym kameleonen ma. 9 nov. 2009 21:25

@Trondheim
Forsto jeg deg rett i at du ikke sender mail til de du er nysgjerrige på?

Skjult ID med pseudonym Mann 27 ma. 9 nov. 2009 21:28

Skal vell slenge meg på den jeg å lurte litt på den. Bildeløs,uten album+ingen mail ?

Skjult ID med pseudonym R ma. 9 nov. 2009 21:34

@Trondheim - Hvorfor skal man velge å skrive til de hodeløse, når det er tusenvis av profiler med masse bilder her inne? Jeg pleier ikke sjekke opp menn med papirposer på hodet når jeg er på byen heller.

Skjult ID med pseudonym Pia ma. 9 nov. 2009 21:37

Tror ikke de som driter i hva som er på innsiden gidder å engasjere seg på et sted som dette..? Uansett må man vel bare innse at verden har forandret seg. Nå kan man se hundrevis av bilder samtidig som man kan lese litt om hva folk forteller om innsiden sin. Da er det ikke så rart om de uten bilde forsvinner litt i mengden? Før i tida sendte man brev i posten til en kontaktannonse på fire setninger og ante ikke hva som fantes i den andre enden. Tviholder man på den idéen bør man kanskje belage seg på å kjempe litt ekstra om oppmerksomheten her inne. Det valget tar man jo isåfall selv, det hjelper ikke å prøve og pålegge en slags "feil" hos de som gjerne vil se hvem de kontakter/blir kontaktet av. De gjør hva de vil her inne uansett ;o)

Skjult ID med pseudonym chandler77 ma. 9 nov. 2009 22:28

Utsiden gir innsiden en sjans
Innsiden gir utsiden dets glans

Man vil ha alt har jeg skjønt.

(kvinne 42 år fra Akershus) ma. 9 nov. 2009 22:34 Privat melding

Syns første komentaren til @Stbk traff spikeren på hodet.
"Ville du sagt hei til en maskert person på gaten?"
Nei , selvsagt ikke...

Utsende er ikke alt, men det betyr noe..
Det er utseende som fanger oppmerksomheten og personligheten som skal holde på den.

(mann 42 år fra Buskerud) ma. 9 nov. 2009 22:42 Privat melding

Som flere kommenterer; ikke profilbilde eller album = ikke svar. Utseende er ikke alt, men klart det har noe å si. "Brutalt" ærlig.

(mann 36 år fra Oslo) ma. 9 nov. 2009 22:52 Privat melding

@Trondheim

"det er en privatsak om man har det [profilbilde] eller ikke"

Å kalle det en privatsak er kanskje å dra det litt langt?

Profilen er jo ditt vindu utad mot dem du ønsker kontakt med. Profilen din, bilder, tekst, alt, er din måte å gi ett førsteinntrykk på. Å kalle det en privatsak (som andre ikke skal bry seg om) blir... bare feil. Det angår jo i høyeste grad de jentene/kvinne som prøver å finne ut om du er interessant.

(personlig valg? selvsagt. privatsak? ikke helt)

En enormt stor del av hjernen brukes for å prossesere visuell informasjon. Det er en stor del av førsteintrykket, og sier oss enormt mye om noen, enten vi liker det eller ikke. Det gir også ett ansikt de kan assosiere profilen din med.

Når jeg ser på jenter/kvinners profiler, så er det ikke noe spesifikt jeg ser etter som jeg fester meg ved, men det kan være hva som helst. Det kan være ett smil, ett blikk, eller noe i profilteksten. Skal bare "ett eller annet" til for å gjøre meg nyskjerrig, lese gjennom en gang til, og se om jeg får lyst til å ta kontakt.

Jeg er ikke spesielt opptatt av utseende, men likevel har det bare vært ett enkelt tilfelle hvor jeg har tatt kontakt med en uten profilbilde.

Det er nå en gang sånn at følelser og det visuelle er veldig sterkt knyttet opp mot hverandre. Mye sterkere enn følelser og navn. Det kan godt være profilteksten som får meg til å smile, til å bli interessert, men uten ett bilde har jeg ikke noe å knytte det opp mot på samme måte.

Det høres kanskje paradoksalt ut, men det å ha ett bilde gjør det også lettere for folk å like deg for profilteksten.

Om du absolutt ikke vil legge ut bilde, så kanskje du kan finne en annen måte å la noen legge merke til deg på? Bli litt flinkere til å selv ta kontakt?

En grei løsning kan jo være å selv ta kontakt, og så kunne gi en link til en side med ett bilde av deg? På den måten kan du velge hvem som får se det, men du trenger ikke å vente for lenge med å la dem få ett ansikt å knytte deg mot?

Skjult ID med pseudonym lashes ti. 10 nov. 2009 11:06

Jeg skjønner veldig godt at ingen skriver til deg jeg. Utseendet betyr ikke allt, men det betyr selvsagt noe. Spiller ingen rolle om man finner noen intressant om personen er frastøtende for deg.

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) ti. 10 nov. 2009 14:48 Privat melding

Utsiden gir innsiden en sjans
Innsiden gir utsiden dets glans

Man vil ha alt har jeg skjønt.

den der, som en annen hadde skrevet synes jeg summerer det meste ;D