Alle innlegg Sukkerforum

hitrate på sukker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mr.stat ti. 10 nov. 2009 10:13

Det er jo en kjennsgjerning at jenter (i hvertfall med bra profilbilde) blir bombardert med meldinger fra oss gutta. Hadde vært interessant å forstå hva som skjer med disse meldingene.

Gutter: Hvor mange av førstemeldingene deres får dere svar på?
Jenter: Hvor mange svarer dere på? Noen som svarer til alle?

Skjult ID med pseudonym h4rmsemann ti. 10 nov. 2009 10:14

I det siste har jeg vært litt mer aktiv enn tidligere men har likevel bare fått svar på ca 50% av brevene... Hva kan grunnen være mon tro..

Skjult ID med pseudonym prinsessa ti. 10 nov. 2009 10:32

Svarer i utgangspungtet på allt. Men skal innrømme det ikke er allt jeg gidder svare på lenger, som der hvor det bare står hei. Så svarer på ca 95%

Skjult ID med pseudonym carmina ti. 10 nov. 2009 11:06

Svarer på alle, og det er ikke slitsomt , da det er lenge mellom post i innboksen :-(

Skjult ID med pseudonym mr.stat ti. 10 nov. 2009 11:35

Svarprosenten blant dere jentene avhenger nok sikkert veldig mye av hvor mange mails dere får. Er det mange som sletter meldinger uten å åpne/sjekke profilen en gang?

(kvinne 42 år fra Akershus) ti. 10 nov. 2009 12:29 Privat melding

Tror nok de som er her inne er av de mer aktive sukkerbrukere og flikere til å svare på alle meldinger enn mange.
Jeg kan si at jeg svarer alle , men nå er ikke jeg heller en av de som får mest mail.

Ja det er nok noen som sletter uten å engang lese mailen. Dette gjøres ved å se på profilbilde til den som har sendt mailen på besøksiden. Så sletter man mailen fra innboksen om man ikke skulle like bildet.

Skjult ID med pseudonym rose ti. 10 nov. 2009 14:19

svarer også nesten alle, om de ikke er ubehagelige, men ikke alle er et svar er et ønske om videre kontakt....

Skjult ID med pseudonym mr.stat ti. 10 nov. 2009 14:54

Hmm, du har nok rett i det Smiley at dem som først er inne på Forum også er flinkere å svare enn gjennomsnittet, spesielt siden alle her er betalende.

Kanskje mer interessant å høre fra gutta her inne siden vi er ganske representative (gutta betaler jo for morroa her inne;-). Selv får jeg vel svar på litt mer enn 2/3 av dem jeg kontakter, men av disse igjen er minst halvparten i praksis en uninvitation til videre dialog (så lite givende svar at samtalen tilnærmet er nødt til å dø ut)

Skjult ID med pseudonym wintermute ti. 10 nov. 2009 14:57

Jeg er gutt, men sender svært sjelden førstemeldinger. Når jeg sender meldinger, så er det til jenter som har satt hjerte på meg, eller sendt en flørt først. Så svarprosenten min er vel tett opptil 100%.

Den gangen jeg sendte sporadiske førstemeldinger, så var vel svarprosenten mellom 10-20%, inkludert avslag.

Selv svarer jeg på 90% av alle henvendelser, og 80% av disse får avslag :P

Skjult ID med pseudonym mr.stat ti. 10 nov. 2009 15:02

@wintermute: Gutt som ikke svarer på alle meldingene (selv om du som regel gir avslagsmelding). Får du mange meldinger da mao?

I såfall tror jeg du er ganske unik her inne;-)

Skjult ID med pseudonym tronder ti. 10 nov. 2009 16:01

Får vel svar fra rundt 50% av meldingene. Har enda til gode å få hjerte/førstemelding.
Så om det ikke går litt bedre med kontakten i denne perioden så er det over for sukker for min del. Får da vente en stund til jeg blir litt eldre:p Ligger litt i grenseland over alder som kvinner på min aktuelle aldersgruppe leter etter.

Skjult ID med pseudonym Frint ti. 10 nov. 2009 16:04

@mr.stat

Jeg tror ikke det nødvendigvis er så unikt det wintermute beskriver.

Jeg har det omtrent på samme måten selv, og har også en kamerat her inne som beskriver lignende tilstander.

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ti. 10 nov. 2009 16:29

Han er nok ikke unik @mr.stat
Mange meldinger jeg ikke svarer på.
Svarer kanskje 30%

Tror man kan få en vrangforestilling om at det er unikt, da det er flere som syter over at de ikke får svar her inne på forum.
Men om du leser nøye, så ser du at jenter her inne klager på akkurat det samme.

Skjult ID med pseudonym wintermute ti. 10 nov. 2009 18:10

Jeg får ikke veldig mange meldinger, men det kommer noen nå og da. Det kommer litt an på hva de skriver i meldingen, om jeg svarer eller ikke. Av og til er det ikke nødvendigvis en melding hvor de viser interesse, men kommentarer på profilen eller en åpningsreplikk. I disse tilfellene passer ikke standardavslaget, og hvis jeg svarer, vet jeg at det kommer oppfølgingsspørsmål, og da har man det gående...

Det er heller ikke sikkert jeg lar være å svare fordi jeg ikke er interessert, men kanskje at jeg er opptatt med å skrive med noen andre. Derfor passer det heller ikke alltid å bruke sorte hjerter. Man trenger tid til å bli kjent med noen, og det skal litt til før jeg gir bombastisk avslag uten at jeg vet noe mer om personen...

Skjult ID med pseudonym mr.stat ti. 10 nov. 2009 18:35

@Frint and Mr.Spiff. Av nyskjerrighet, hvor mange nye meldinger mottar dere på en vanlig uke da?

Skjult ID med pseudonym happy ti. 10 nov. 2009 18:53

svarer alltid på alle...ikke noe problem, så få som det er......1-2 pr uke....trist, men sånn er det når man har ligget her et par måneder, virker som man bare er interessant når man er helt ny her inne....har også skrevet til noen, stort sett ikke svar.....fra gutta..

Skjult ID med pseudonym Hanløve ti. 10 nov. 2009 19:02

@Frint og Mr.spiff m/venner!
Jeg lurer på om dere har brukt mye tid på bilder eller/profilene deres?
Eller.. går dere for kvantitet løsningen!!

Skjult ID med pseudonym Månestråle ti. 10 nov. 2009 19:16

Jeg svarer stort sett alle, med mindre de bare sier "Hei", og jeg ikke synes vedkommende virker noe spennende. Jeg svarer heller ikke dersom de klarer å lire av seg noe skikkelig sleezy. Men jeg tror ikke vi jenter får så mye mer mail enn dere gutta. Det er mange jeg ikke får svar fra, og jeg sender som regel noe mer enn bare "Hei".

Skjult ID med pseudonym poppi ti. 10 nov. 2009 19:30

Jeg har begynt å svare alle samme hvor lite hyggelige de er eller om de er av interesse for meg eller ikke. Da får de i alle fall et svar! :)

Skjult ID med pseudonym jente29 ti. 10 nov. 2009 20:27

Jeg er av de "kjipe", orker rett og slett ikke svare om jeg ikke er motivert for det. Får kanskje ca 10 mail i uka, gjennomsnittlig, det er så klart veldig avhengig om man er online og aktiv selv. Svarprosenten er kanskje ca10-20%, litt opp og ned.
Ser jeg med en gang at det er et bilde, eller evt alder, bosted etc som er utenfor det jeg ser etter sjekker jeg ofte ikke profilen.
Man ( iallefall jeg) blir helt klart mer kald/blasert og svarer mindre jo lengre man er her. Og som mange sier, en hyggelig avvisning tar for meg litt tid å komponere da jeg kanskje ikke har noe å sette fingeren på- og det kommer gjerne oppfølgingsspørsmål.
Så det er sagt, jeg bestemte meg for å forsøke å kontakte menn jeg faktisk synes er interessante. Har ikke sendt til mange, men svar kom det vel bare fra 1/4. Så guttta er vel ikke stort bedre nei.
Mange jenter får mange mail av mange menn, få menn får mail av mange damer- det er vel bare sånn det er her inne:)

(kvinne 36 år fra Buskerud) ti. 10 nov. 2009 21:23 Privat melding

Jeg opplever at det er lite respons på mailer som blir sendt.
Jeg har til og med opplevd å ikke få svar på en mail jeg sendte til en fyr som er pålogget på " garantert svar"
enig med Månestråle, tror heller ikke forskjellen er så stor.

Personlig svarer jeg på alle mailer jeg får. Jeg syns egentlig det bare er rett og rimelig.
Når noen har tatt seg tid til å skrive en mail til meg så bør jo jeg absolutt klare å gi personen en mail tilbake, tar ikke emr enn to min. =)

Skjult ID med pseudonym Mann 27 ti. 10 nov. 2009 21:28

Jeg svarer alle,får litt og sender litt:-),mye avslag siden jeg har vært i prat med noen og ikke orker og involvere meg med flere samtidig.
Men har nå vært ærlig og ønsket alle eventuelt lykke til videre. Tar det nå som et trivelig innslag i hverdagen jeg da :-).
Har som alle kara her inne fått mye stillhet hehe men tar nå heller den stort sett på egen kappe:-),har jeg virkelig gått inn for det og lagt sjela i det,så har jeg fått svar:-).
Tror mange klager litt fort uten helt og se litt på seg selv.

Skjult ID med pseudonym klimpre ti. 10 nov. 2009 22:02

Det hender jeg ikke får svar, men vil tro 95% svarer.

Selv svarer jeg alltid, men lar det ikke bli noen lang meldingsutveksling om hun ikke er interessant.

Skjult ID med pseudonym mr.stat ti. 10 nov. 2009 23:47

Ok, interessant å høre at dere jenter mener det er like mange gutter som ikke svarer som jenter. For å gjøre meg selv populær her inne, så kynisk/realistisk som jeg er tror jeg kanskje dette skyldes:

- De topp 20% jenteprofilene på Sukker (rangert etter bilde) får sikkert 5-10 meldinger om dagen og rekker/gidder sjelden å svare på mer enn enn 20-50% av meldingene de får. Dette tar nok tid til at de veldig sjelden tar direkte kontakt selv (og så har de medlemskap til å gjøre det heller). Disse meldingene mottaes av gutter på tvers av hele skalaen
- De resterende 80% av jentene får betydelig mindre meldinger, kanskje nesten ingen. Av disse er det en del som betaler (inkludert alle som skriver her inne) og da er det jo helt naturlig at disse tar en del direkte kontakt (hvorfor ellers betale - for å kunne skrive innlegg her?;-)
- Disse jentene som tar kontakt, er neppe blant de mest attraktive på Sukker (i såfall hadde de kanskje ikke trengt å gjøre det) og opplever å få like mange avslag som vi gutta får blant topp 20% jenter

Konklusjon: Sukker er fantastisk effektivt og morsomt hvis du er topp 10/20% utseende av jenter (eller eventuelt hvis du befinner deg på en enda høyere percentil av gutta)

Skjult ID med pseudonym Lime on. 11 nov. 2009 00:04

@mr.stat

Jeg er ikke enig i konklusjonen din. Jeg er langt fra topp 10/20% i utseendet av jenter her inne, men får likevel 5-15 mail om dagen. Myyye mer da jeg var aktiv her inne med bilde. Jeg scorer nok høyt på at jeg er vanlig, ikke at vanlig tiltrekker mer enn usedvanlig pen. Men er nok det at folk sikter litt lavere. Jeg tar aldri direkte kontakt, eller jo, gjort det en gang. Er superbruker også, men det er kun for å kunne skrive på forumet, tragisk som jeg er.

Jeg syns det blir feil å si de jentene som tar kontakt neppe er blandt de mest attraktive på sukker. For om man er attraktiv på sukker har vel ingenting å si for om man får mail av den eller de man vil?!

(kvinne 36 år fra Buskerud) on. 11 nov. 2009 00:09 Privat melding

Stat jeg er enig i en del av det budskapet du prøver å presse igjennom her men likevel ikke helt 100%.
Det er nemlig sånn at vi alle tiltrekkes av forskjellige ting. Så de jentene du snakker om, de 10-20% de får sikkert massevis av hit akkurat som du sier, men alle gutter her på sukker kan ikke være tiltrukket av dem. Akkurat som ikke alle jentene her på sukker er tiltrukket av hunkene som viser bare overkropper på profilebildene sin.

Hver sin smak sant, og da skulle man jo tro at dette var et godt utgangspunkt for å finne noe for en hver smak.
Desverre sitter jeg ikke igjen med den erfaringen pr dags dato, men i utgangspunktet burde det virkelig være store sjanser.

Skjult ID med pseudonym kapteinski lø. 14 nov. 2009 01:04

Skal innrømme at jeg ikke har sendt veldig mange brev, men tror svarprosenten er på ca. 30%. Som tydeligvis er ganske bra, ettersom jeg ofte ser folk skrive at de får svar på 1 av 10, men jevner seg nok ut for meg også ;)

(mann 41 år fra Oslo) lø. 14 nov. 2009 05:28 Privat melding

Jeg er en gutt, jeg svarer på alt, men det jeg reagerer på først er det vanlig at det ikke kommer et svar tilbake? Får du et ærlig og redelig spørsmål fra noen er det virkelig et alternativ å ingnorere hele greia?
Spam og sånne greier et untatt men å ikke svare fordi du blir fornærmet av spørsmålet kan da vel ikke være en legitim grunn.

Skjult ID med pseudonym yeehaw lø. 14 nov. 2009 05:59

svarer på halvparten. ja, bildet er viktig (jeg er nok en overflatisk og grunn person, dessverre).

Skjult ID med pseudonym kapteinski lø. 14 nov. 2009 20:19

Glemte å si hvor mye jeg selv svarer, hvis det var meningen :p Svarer alltid

(mann 45 år fra Oslo) sø. 15 nov. 2009 12:49 Privat melding

He he, ganske artig jeg får svar på ca 10% her, men responsen på byen er ca 90 grunn her teller utseendet alt, på byen teller attitud mest:

(mann 45 år fra Vestfold) sø. 15 nov. 2009 13:03 Privat melding

Jeg har ikke tatt initativ til å sende meldinger til noen potensielle på sukker siden i sommer, men svarer alle som kontakter meg.

Det er nok riktig at svarprosenten for gutta bare er 10% om de tar initativ selv.

@Ett tips til gutta som bare får svar på "1%" av meldingene.. Fjern alle bildene deres i profilen og prøv da, fordi det har fungert fint for flere. :-)

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) sø. 15 nov. 2009 13:59

@barecarl: Det har skjedd meg et par ganger at jenter sender meg en melding, og når jeg sendte svar så sluttet de å svare. Det er jo på andre eller tredje melding melding det pleier å ta av om det er "noe" der. ;-)

Jeg tror ikke man finner tonen etter bare en melding.. Jeg blir iallefall ikke trigget til å skrive bedre meldinger etter bare en melding, men det kan allikevel skje på neste igjen.

Skjult ID med pseudonym E.T. sø. 15 nov. 2009 16:55

Det er alt for mange på egotripp her på sukker.no. Derfor ser man den lave svarprosenten.

Skjult ID med pseudonym MrSpiff sø. 15 nov. 2009 17:17

Det skjønner jeg godt @TomTom

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) sø. 15 nov. 2009 17:22

@E.T.: Det har du rett i, men det er ikke bare på sukker hvor det er egotripp. Det var mye lettere for bare 3 år siden, og da fikk man svar på 90% av alle sendte. Tror nok mange er mer skeptiske nå pga. tidligere erfaringer de har hatt.

Hvis jeg hadde funnet ei som virkelig var interressant så tar jeg kontakt selv. Jeg sjekker kun profiler som kommer på sidebanneret, og de som er innom min profil.. Matchsøk bruker jeg ikke tid på.

(mann 33 år fra Oslo) sø. 15 nov. 2009 17:30 Privat melding

Om jeg sender til en jente som er like gammel som meg eller yngre får jeg ikke svar, jeg skriver stort sett noe hyggelig etter jeg finner noe jeg synes er fint i profilen.

Sender jeg til en jente som er 4-5år eldre enn meg så får masse svar og jeg føler meg som en slags prins hehe.

Skjult ID med pseudonym lattermild ma. 16 nov. 2009 00:56

Kanskje du er en prins steinr

Skjult ID med pseudonym kapteinski ma. 16 nov. 2009 03:26

Kanskje det Stein sier er trikset, gå oppover :p