Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym guutten28 on. 11 nov. 2009 23:12

Har vært venner med verdens beste jente nå i 2 år.. Hun har hele tiden vist at jeg likte henne veldig godt og vi flørter åpenlyst med hverandre. For et tre-kvart år siden var vi veldig kosete en lørdagskveld, men hun ville ikke gå noe lenger for hun var ikke kommet over x-en enda og ville det før det ble noe mer med oss.. Noe jeg respekterte henne fullt ut for.. 1 uke senere fikk jeg bare en facebookmelding om at hun beklaget og at hun ville gi x-en en ny sjanse. Det endte i at vi ikke snakket sammen på flere måneder.. Her i sommer tok vi opp kontakten igjen for jeg savnet henne for hun er verdens beste og det sa jeg til henne, og håpte vi kunne bli venner igjen.. Det har vi vært og vi har det best når vi er sammen, prater i telefonen eller på nett.. Det virker som det er helt gjensidig..

Forrige helg dro vi ut sammen, vi hadde verdens koseligste kveld ever, vi hadde begge drukket litt. og ble veldig ærlige mot hverandre etterhvert og utpå kvelden begynte vi å småkose og kysse litt noe som fortsatte kvelden igjennom. Vi var nesten på vei hjem sammen da hun plutselig kom frem til at hun ville hjem alene og det ble feil at vi lå sammen i fylla. Noe jeg også respekterer, men at hun gjerne ville ligge over til meg en kveld vi begge var edru.. Jeg fulgte henne derfor hjem, minus mange omveier og kyss og kos på veien. Og mange koselige meldinger natten igjennom. Vi var begge opptatt resten av helgen og vi snakkes vi på msn ut i uken og det som skjedde kommer opp. Jeg skriver det som det er at jeg liker henne veldig godt og har lyst til å prøve å være mer enn venn.
Hun vil da bare være venner og ikke noe mer og hun ikke er følelsesmessig klar for et nytt forhold etter at det siste var et veldig vondt.. Hun ønsker ikke følelser men et pusterom og at jeg er der for henne som en venn.

Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre.. Vil gjøre alt for den jenta.. Hun er den beste jeg noen gang har møtt, hun er overfornufti om alt, vi er enige i alt og tror det er likesinnet når det kommer til hva vi vil og hva vi gjør, og jeg respekterer henne over alt på jord. Men har liksom gått tom for ideer hva jeg skal finne på?

Skal jeg bare være der for henne i uoverskuelig fremtid og håpe at noe til slutt vil skje eller har noen noen meninger eller forslag om det?

Skjult ID med pseudonym fie on. 11 nov. 2009 23:20

beklager gutten, dette løpet er kjørt.... Du er ikke hennes prins..... Merk, dette er kun basert på egenerfaring i samme situasjon som hun er i....

Skjult ID med pseudonym LB on. 11 nov. 2009 23:33

Det som slår meg er at du desverre blir offer for attraksjonens spill. Det hjelper vanligvis lite å være verdens beste venner dersom det du ønsker er å innlede et forhold. Det må en spenning eller attraksjon til. Ved å alltid være der for henne forblir du kjedelig og lite spennende. Fra hennes ståsted så opplever hun at hun har deg allerede. Har du noen gang opplevd jenter som er superklare for deg uten at dere har hatt noe forhold? I så fall går jeg ut fra at du selv har opplevd at dette ikke er noe som får deg til å ville ha henne. Tvert i mot. Alle vil ha det de ikke kan få. Det man allrede har er mindre interessant. I alle fall i kjærlighetsjakten. Desverre er det slik ting fungerer. I alle fall inntil du blir en del eldre. Da blir man mer praktisk :)

Slik du oppfører deg skaper du altså ikke noe spenning og attraksjon. Du er vennemateriale i hennes øyne. Det er en kinkig situasjon å være i. Jeg vil tro at beste vei videre er å handle på en slik måte at hun ser at du ikke alltid vil være der for henne. Kanskje rett og slett late som du forlater henne. Kanskje snakke om andre damer i hennes nærvær. At du vil prøve deg på frøken x eller noe. Evt. ignorer henne. Lev et spennende liv uten henne men sørg for at hun tilfeldigvis får vite om det. Poenget er å la henne innse at hun egentlig vil ha deg. Og det oppnår du ikke ved at hun har full kontroll på deg.

Hilsen pappa.

Skjult ID med pseudonym sant on. 11 nov. 2009 23:43

she's just not that into you

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 12 nov. 2009 00:20

Klokt innlegg, LB!

Det er ikke alle vi forelsker oss i, selv om vi gjerne skulle gjort det...

Du er selv den nærmeste til å ha svarene, men ut fra det du skriver kan det vel tenkes at hun i blant lar seg rive litt med, både fordi det er litt hyggelig der og da, og hun kan jo stole på deg. Hun vet at du står der håpefull og gjør alt for henne. Hun kan bare nyte oppmerksomheten og vennskapet. Men du nyter det ikke like mye.... Så du må passe på deg selv. Hun gjør slik at du får en lillefinger å klamre deg fast i, hun gir deg jo håp? Hvor lenge gidder du det da?. For det er vel tvilsomt om du noen gang får hele hånda? Hun forlater deg antakelig om hun finner en annen som hun blir hodestups forelsket i. Om hun vet at du vil noe mer, er ikke det hun driver med så snill oppførsel synes jeg. Nokså egoistisk spør du meg... Du sier ikke hvorfor dere mistet kontakten da hun gikk tilbake til eksen. Var det du eller hun som kuttet ut da? Om det var henne, sier det noe om at hun ikke ser på deg som en ekte venn... men mer som en lekekamerat. Mitt råd: Si hva du føler. Sett krav eller gå. (Ikke for å være kjip, men for å kunne leve ditt eget liv, komme videre). Eller, om du greier det, omprogramer hjernen din til å tenke på henne som ren venn - tenk på henne som om hun er kona til en venn av deg, kusina di eller noe. Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Boag's xxx to. 12 nov. 2009 00:21

Her er det best å komme seg videre, det er min erfaring.

Skjult ID med pseudonym mirri to. 12 nov. 2009 00:29

Jeg har vært den dama. Hun trenger ikke være slem, men du må likevel passe på hjerte ditt TS.

Skjult ID med pseudonym Medium to. 12 nov. 2009 09:00

Det er grunnen til at jeg ikke har jentevenner. Man kan alltid risikere at det oppstår følelser fra den ene parten (hver eneste en av de jentene jag har truffet/vært sammen med kan fortelle akkurat samme historie, det gjentar seg gang på gang på gang) og er det ikke gjengjeldt så blir det uutholdelig. Hold deg til kompiser av eget kjønn og få deg en kjæreste som vil ha deg.

(kvinne 45 år fra Nord-Trøndelag) to. 12 nov. 2009 17:48 Privat melding

Jenta vil bare være venn med deg, hun er faktisk ikke interessert i noe annet. Det med eksen er nok bare en unnskylding, fordi hun er redd for å såre deg eller miste vennskapet dere har :)

Skjult ID med pseudonym CAPSLOCK to. 12 nov. 2009 18:03

Sånn går det når jenter kan velge å vrake. Bare vent å se plutselig møter hun på en eller annen tosk som behandler henne dårlig. Da er hun plutselig klar for et nytt forhold. Jeg er så forbanna lei av sånne situasjoner. Og dette er hverdagen her på sukker også så neste gang du havner i denne situasjonen sørg for å få pult dama og sett hengelås på hjertet ditt. Kom deg videre. Du skal ikke finne deg i at noen utnytter følelsene dinne.

Skjult ID med pseudonym St to. 12 nov. 2009 18:22

Lurer på om ikke jeg er den xen, er xen hennes på sukker? Uansett om jeg er det så må jeg bare si at jeg håper det ordner seg for deg.

Skjult ID med pseudonym MrSpiff to. 12 nov. 2009 19:16

Aner jeg et snev av bitterhet Capslock? :)
Å dra med seg bitterhet i livet, har i aldri hjulpet noen.

Skjult ID med pseudonym ppp to. 12 nov. 2009 20:03

Han høres ihvertfall litt stein ut

Skjult ID med pseudonym Lewis to. 12 nov. 2009 20:06

Vennefella. Get over it og så får du se om det med tiden forandrer seg.

Skjult ID med pseudonym CAPSLOCK to. 12 nov. 2009 21:46

Er verken Stein eller stein. Men er ofte enig med Stein og skulle gjerne vært stein.

Skjult ID med pseudonym mirri to. 12 nov. 2009 23:02

Tror ikke det hjelper TS å si dette er en dårlig dame capslock, for det kan god være det er en bra dame. Men om hun ikke har følesene på plass nytter det jo ikke.

Skjult ID med pseudonym CAPSLOCK fr. 13 nov. 2009 00:09

Sier ikke at det er en dårlig dame. Problemet er at attraktive kvinner kan velge og vrake blant menn og derfor har mange store problem med å binde seg uansett om følelsene er der. Har datet to damer fra sukker der følelsene definitivt var tilstede, men noe mer ble det ikke. Klart man blir frustert over sånt.