Alle innlegg Sukkerforum

Hva med en diskusjon for diskusjonens skyld?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sant to. 12 nov. 2009 00:32

Jeg sitter her i stua og har kommet til den konklusjonen at jeg faktisk kjeder meg. Ja det gjør jeg og hva er ikke da bedre enn å diskutere noe fjollete med andre mennesker. Så jeg åpner herved et lite innlegg hvor vi kan diskutere for diskusjonens skyld.

Noen som hiver seg på??

Skjult ID med pseudonym mandu76 to. 12 nov. 2009 00:34

vanskelig å få futt uten tema.

(kvinne 36 år fra Buskerud) to. 12 nov. 2009 00:40 Privat melding

ja kan jo hive meg på jeg...sitter her i mørket uansett. Hva tenker egentlig folk om mathen på sukker??? Er det en fordel at de matcher...selv tenker jeg at det er da slettes ikke alltid like barn leker best, og kanskje man heller bør lete etter en partner som kan utfylle det man selv mangler....

en match på 95 vil jeg gå utifra har svart veldig likt, kan bli et kjedelig forhold på sikt..........el kanskje jeg har feil og at det er sånn at like barn leker best. I såfall har jeg funnet ut at det er en del kjekke gutter her inne som har svart helt feil for de har ikke så fantastisk match med meg... hihi

Skjult ID med pseudonym sukkersøt to. 12 nov. 2009 00:48

Enig med deg orginalt jeg å har finni mange kjekkaser som har en mindre bra matchs så jeg velger å tro at man får et bedre forhold ved å utfylle hverandre.
Konklusjonen er at like barn leker ikke alltid best.

hmm hva gjør jeg her da når hele dette systemet er basert på akkurat det....shit happens.

Skjult ID med pseudonym Pia to. 12 nov. 2009 00:59

Hadde et lengre forhold med en herfra som hadde veldig god match med meg. Og vi trodde begge lenge at vi hadde så god match i virkeligheten også. Det viste seg at vi var like på litt feil områder (følsom, grublete, dårlig på kommunikasjon når misforståelser oppsto, overanalyserende, vinglete, osv.), det skapte en del turbulente runder kan man si. Og nå i etterklokskapens lys er det lett å påpeke alle de områdene hvor vi var svært ulike, der vi helst burde vært like (interesser, verdier, stadium i livet, osv.)... så jeg har ihvertfall skjønt at Sukker-matchen ikke nødvendigvis sier særlig mye uansett om den er lav eller høy!

Så hva gjør man da...

Prøver og feiler, går jeg ut fra ;-)
Jepp.. shit happens ;-)

Skjult ID med pseudonym LB to. 12 nov. 2009 01:01

Jeg tror høy match generelt er bra. Men også folk med lav mach kan bli en bra partner. Det beror nok litt på hva som avviker slik at matchen blir lav. Mange av bladene er for meg revnende likegyldig, f eks kunstnerisk, naturfag, som er to områder hvor jeg scorer høyt. Disse bladene kan gjerne være illrøde uten at det spiller noen rolle. Da blir vel den samlede matchen lav, eller i hvert fall lavere enn noen som scorer høyt på disse.

Men på den annen side er det en del områder som er viktige for meg. Jeg ser f eks ikke for meg at jeg kunne vært sammen med noen som scorer lavt på humor eller høytidlig. Det ville aldri fngert med meg og ei jente som ikke synes humor er viktig eller som er "korrekt" og høytidlig. Da hjelper det lite om hun treffer på de andre bladene.

Skjult ID med pseudonym sukkersøt to. 12 nov. 2009 01:05

Godt poeng LB, men er da sukkers fremgangsmåte med mathing riktig måte å fremme en dating side på el burde de har gjort sånn som mange andre eks. møteplassen.
Jeg tenker hvis disse to bladene som er illrøde gjør at personen du leter etter havner under 70 så ser du vel ikke noe til han/henne hvis ikke du tilfeldigvis kommer over et bilde el no

Skjult ID med pseudonym LB to. 12 nov. 2009 01:12

Nja, man kan kompensere for det ved å velge at disse egenskapene ikke skal være viktige. Da tror jeg ikke scoren blir påviket så mye. I alle fall dersom den andre også har gjort det med de samme bladene. Men svakheten er selvsagt at jeg tror det er få som graderer på denne måten.

En annen ting med sukkers match er at de som svarer avvikende gjerne får høyere match med andre lignende avvikere selv om det også er en del rødt. Jeg har i følge sukker svart ærlig og annerledes, og det er ikke uvvanlig at jeg får match på rundt 97 selv med et par tre røde bland.

Alt i alt tror jeg sukkers system er bra, men man bør ikke se seg blind på tallet. Heller sjekket treet en gang i blant.