Alle innlegg Sukkerforum

Det eg er redd for er..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym scartus to. 12 nov. 2009 13:27

At når eg møter en person eg har snakket med at ikke eg skal virke så bra som eg har gjort, eller gi ett dårligere bildet av meg enn det eg har gitt, er jo så lett og snakke over nett, men hva skjer in real life.

Skjult ID med pseudonym pusen to. 12 nov. 2009 13:33

Derfor ganske lurt å møte noen fort, så blir det ikke falske forhåpninger :)

Skjult ID med pseudonym Kokosøster to. 12 nov. 2009 13:49

@scartus
Dette går begge veier. Den andre tenker mest sannsynlig også sånn, i varierende grad.. Det eneste man bør gjøre er å være seg selv og oppføre seg hyggelig som overfor en hvilken som helst annen bekjent - og fokusere mer på det inntrykket man får av den andre... lett å si, men det er sånn det er. Man tenker gjerne over akkurat det på vei hjem.. "det var jo ikke skummelt likevel"

Overdreven nervøsitet kan gi litt feil inntrykk, så det beste er om du klarer å slappe av. Hvis du har vært ærlig og ikke prøvd å utgi deg for noe annet enn den du er på forhånd, så har du ingenting å bekymre deg for. Du skifter vel ikke personlighet det øyeblikket du går ut døra? ;o)

Enig i å møte noen relativt fort, det er enda verre å oppleve at det ikke klaffer i virkeligheten, hvis man har brukt evigheter på å bli kjent på nett først.

Skjult ID med pseudonym lashes to. 12 nov. 2009 14:33

Jeg skjønnre godt hva du mener. Jeg tenker sånn selv også. Det er veldig lett å snakke på tlf, mail og msn, men når det komme til første møte kan jeg være litt stille. Er vel egentlig litt sjenert i begynnelsen når det kommer til dating. Derfor er det jo greit å treffe folk relativt fort, jeg er også mer frempå da, har ikke blottlagt hele meg før ett møte og det går lettere