Alle innlegg Sukkerforum

Sur når de blir avvist.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym pusen to. 12 nov. 2009 15:25

Jeg ser stadig at menn skriver at de savner en tilbakemelding på meldingene de sender ut.
Det er forståelig, og jeg har som oftest svart på alle mail, også når jeg ikke er interessert.
Men det jeg opplever da er at folk blir sinte og skriver dritt tilbake. Noen vil ikke gi seg heller.
Dette gjelder som oftest eldre menn som påstår de er aldri så spreke eller erfarne. De vil ha unge kvinner
men sliter med å respektere at noen unge kvinner også ønsker unge menn!
Flere som opplever at folk blir sinte når man er skriver en hyggelig ikke-interessert melding?
Dette gjør jo at man lar være å svare til slutt.

Skjult ID med pseudonym buttu to. 12 nov. 2009 15:39

Dette skjer nok ganske ofte. Tror grunnen ofte kan være at man har høyt matchtall og så vil ikke personen engang ha kontakt. Folk blir litt snurte da fordi man ikke gir de en sjans til å vise seg frem fra sin beste side.. Jeg skjønner jo at det er en helt teit holdning, men sånn er det nå bare for en del mennesker...

Gi de ett høflig svar og så sett svart hjerte. Da blir det ingen sure tilbakemeldinger og dere forsvinner fra hverandres lister.....

Skjult ID med pseudonym cabben to. 12 nov. 2009 15:58

Hehehe sikker mye galt med meg og jeg får som regel svar på de meldinger jeg sender, men det som forundrer meg er hvor mange og det er mange avslag som sier, "jeg tror ikke vi passer sammen" dette er gjerne dem som jeg faktisk har en god match med, vi mange like synspunkter, liker de samme tingene humor, ironi, barn, og slik kan jeg holde på, du er nesten bombesikker på at du vil få en posetiv tilbakemelding fordi de atpåtil skriver at KJEMI er viktist og så kommer det: jeg tror ikke vi passer sammen, lykke til vidre......
Det som forundre meg er hvordan vet dem hvem jeg er, dem gidder ikke finne det utengang og hvor blei de av Kjemi biten. Jeg har faktisk hatt lyst noen ganger å spøre på hvilket grunnlag jeg blir avvist, men har latt det være og kommer vel ikke til å spørre noen gang heller. Men er virkelig nyskjerrig på det noen ganger.

Skjult ID med pseudonym Njatakk to. 12 nov. 2009 16:20

Kjemi har med fysisk tiltrekning å gjøre som regel (+litt flere ting). De er altså ikke fysisk tiltrukket av bildene. Når man har såpass mange å velge mellom, vil man vel stort sett velge ut fra de man har noe til felles med OG liker utseendet/bildene til?

Skjult ID med pseudonym Erle to. 12 nov. 2009 16:23

Det kan være mange grunner for avslag, enten det skyldes utseende, interesser, profiltekst, at jeg allerede mailer med andre og ikke ønsker å "sjonglere", kan faktisk være det samme - det er uansett 100% opp til meg å bestemme om jeg vil ha kontakt. Om noen ikke godtar det er faktisk ikke mitt problem.

Hvis de har den holdningen at alle damer skal værsågod akseptere alle menn som vil ha kontakt, eller virkelig er så tafatte at de ikke har vett til å bruke tiden sin på noen andre istedet, så trenger jeg igrunn ikke flere bevis på at avslag var riktig avgjørelse.

Skjult ID med pseudonym pusen to. 12 nov. 2009 17:10

Men det kunne ikke falt meg inn å skjelle ut en som avviser meg. Skjønner ikke hva folk tenker? Kanskje det går ut over selvtilliten, at noen tar det personlig?
Cabben: Jeg syns det er fint at ikke alle forteller ærlig hvorfor de ikke finner meg interessant;)

(kvinne 46 år fra Akershus) to. 12 nov. 2009 18:08 Privat melding

Jeg svarer alle jeg får brev fra,et høflig avslag e jo gratis hær å det synes jeg man skal kunne avse. Men om de da ikke vil godta det, så får de godta at de ikke får flere svar. Uansett oppfordrer æ nu til å være høflige og takke for de komplimanger man får, e jo derfor vi er hær vel-mens vi venter på den ene rette:-)

Skjult ID med pseudonym poppi to. 12 nov. 2009 18:09

Jeg mottar ofte meldinger fra menn som jeg ikke har lyst til å ha videre kontakt med. Det hjelder ikke om matchtallet er 100 eller 70 så lenge profilen ikke fenger meg.

Hvorfor skal jeg snakke med 10 menn hvis bare 5 av de er interessante for meg? For å prøve å bli interessert i de andre også? Jeg går for de jeg liker best. Det er jo helt naturlig?

De som skriver til meg skriver sikkert forde de synes at jeg er interessant, de skriver jo sikkert ikke til alle med høye matchtall?

En ting som ofte får meg til å avvise en profil er høyde. Hvis mannen er øavere enn meg så har jeg av erfaring lært at jeg synes det er et problem. Eller om de bor på andre siden av landet, et sted jeg aldri er og heller ikke kommer til å dra med det første. Andre ting kan være hva de skriver i profilene sine og ikke minst alder. Når jeg setter en grense så er det ikke fordi jeg vil ha kontakt med de som er mye eldre men "unge og spreke, og som en 20-åring i hodet". Hvis jeg ville hatt en som var 20 i hodet, kan jeg ikke da bare gå for en 20-åring?

Jeg svarer alle, men er ganske lei av å få slemme meldinger tilbake når jeg takker og ønsker lykke til. Kanskje må det svarte hjerter til?

(mann 59 år fra Buskerud) to. 12 nov. 2009 20:09 Privat melding

@pusen jeg er enig at dem /vi trenger å kni det inn med salt, men noen ganger så lurer jeg litt og kunne tenkt å spurt på en høflig måte.

Er helt enig at tåler en ikke avslag så har en vel ikke noe her inne å gjøre, det ernoe en bare må venne seg til med en gang.
Dette er ikke stedet å bygge selvtillit for alle.

Men jeg syns det er vanskelig å finne ut om noe er interesante uten å ha snakket med dem, men jeg som alle andre vipper folk vekk etter min egen eliminerings metode.

Sure oppkast og dårlige tilbakemeldinger er helt uakseptabel, jeg syns dere skal tipse Adm. i sukker om det.

Skjult ID med pseudonym pusen to. 12 nov. 2009 20:24

Haha.. så du tror de gjør noe pga en uhyggelig melding? Du e nu arti!

Skjult ID med pseudonym cabben to. 12 nov. 2009 20:33

E har bare trua på folk, med det er muligens feil. Jeg er sikker fra landet og godtruende.

Skjult ID med pseudonym Lewis to. 12 nov. 2009 20:35

Blir bare litt lei meg når du avviser meg da vettu..! :D

Skjult ID med pseudonym pusen to. 12 nov. 2009 20:47

Ikke sint, bare veldig veldig skuffet??:)

Skjult ID med pseudonym Lewis to. 12 nov. 2009 20:50

ja, noe der omkring ;)

Skjult ID med pseudonym pusen to. 12 nov. 2009 21:01

*trøste*