Alle innlegg Sukkerforum

Flytteavstand - hva er greit?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym gråtass fr. 13 nov. 2009 17:47

Jeg har lurt litt på hva folk generelt tenker når de har markert på profilen at de 'ikke ønsker å flytte over avstander'. Sjøl har jeg også merka dette alternativet siden jeg har barn som bor hos meg på deltid. Jeg flytter ikke til andre kanter av landet.

Spørsmålet er bare hvor langt er det greit å flytte på seg så lenge det er barn inne i bildet? Er jo fint å kunne bli kjent med noen utafor kommunegrensa også! :)

Skjult ID med pseudonym lashes fr. 13 nov. 2009 17:48

Jeg tenker maks 2 timer unna her jeg bor nå, har barn på deltid

Skjult ID med pseudonym fortvilet fr. 13 nov. 2009 17:52

tror det er så forskjellig fra person til person, at den som bør få det spørsmålet er de du prater med :)
Selv så er 3-4 timer for meg helt ok, men det er mange fra oslo her på sukker som ikke vil gå på en date engang hvis man ikke kan komme seg ditt med trikk :)

Skjult ID med pseudonym gråtass fr. 13 nov. 2009 18:07

Takk for svar @lashes og @fortvilet! Det er vel individuelt hva folk syns er ok. Det viser jo svarene deres også. Opptil 4 timer reisevei er jo lenger enn langt da @fortvilet. Prøver foreløpig å være litt openminded på detta jeg da!

Skjult ID med pseudonym lashes fr. 13 nov. 2009 18:08

Jeg kan jo treffe noen som bor lenger enn 2 timer unna, men flyter ikke lenger unna.. dvs han må være villig til å flytte også.. openminded jeg også

Skjult ID med pseudonym gråtass fr. 13 nov. 2009 18:13

Enig lashes! Må jo være en viss gjensidighet. Flytting er jo uansett ikke det første som skjer, men en grei premiss for hvem en begir seg utpå med og betror seg til om alskens greier

Skjult ID med pseudonym lashes fr. 13 nov. 2009 18:23

Jeg kunne flytta lenger også, om jeg fikk med meg pappaen til sønnen min. Og det er ikke helt utenkelig at jeg gjør om det er en storby eller i nærheten av en storby.

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) fr. 13 nov. 2009 18:28

Dette minte meg på at jeg ikke er flyttbar over avstander lenger, og må endre på det i profilen. Jeg hadde nylig en 2-3 måneders periode hvor jeg kunne flyttet nesten Norge Rundt om jeg fant "den rette". ;-)

Skjult ID med pseudonym bangalter fr. 13 nov. 2009 18:59

Når jeg sier at jeg ikke vil flytte over avstander, så betyr det at det er helt uaktuelt å flytte ut fra den byen jeg jobber og jenta går på skole. Faktisk betyr det at jeg ikke er interessert i å flytte til en annen bydel også. Avstander er i mitt tilfelle kanskje en radius på maks to kilometer.

Skjult ID med pseudonym bangalter fr. 13 nov. 2009 19:01

Det jeg ikke forstår er de som for eksempel setter grenser på to-tre timer. Hva er poenget med det, egentlig? Når man kjører to timer fra der man bor, er man jo uansett et helt annet sted. Jeg tenker at så fort man har krysset kommunegrensa, må fornuft være viktigere enn følelser. Ser for meg at jeg som trønder skulle møttes på halvveien med ei jente fra Østlandet. Må jo være bedre om vi enes om å bo i mitt eller hennes nærområde - fremfor å følge sine prinsipper og bo på Dovre eller i Østerdalen.

Skjult ID med pseudonym lashes fr. 13 nov. 2009 19:19

"Det jeg ikke forstår er de som for eksempel setter grenser på to-tre timer. Hva er poenget med det, egentlig?"

@bangalter: Poenget med det er at da bor jeg ikke så langt unna pappaen til sønnen min. Eller rettere sagt, sønnen min bor ikke for langt unna pappaen sin