Alle innlegg Sukkerforum

Bilder....

Vis siste innlegg
Skjult ID on. 13 sep. 2006 20:29

Jeg lurer på følgende; er bilder der fokuset bokstavlig talt ligger på kløften/puppene, gjerne ovenfra og ned vinkling, sexy eller usexy?

Undervurderer dere jenter oss gutter litt her? Det sies at vi kan ha litt underutviklete observasjonsevner, ( .....har du klippet deg?? Jaa det har du jammen...hva!.. er det virkelig 3 dager siden??) men når det kommer til kropp er min teori at de fleste av oss er meget observante. Noen tanker...?

Skjult ID med pseudonym mozart on. 13 sep. 2006 20:48

Tja.. Jeg synes det er sexy med et flott byste... Hvem liker ikke flotte pupper? Men om at det sier så mye om dama forøvrig er vel uvisst.. Jeg tror nok at enkelte damer bruker noen av de eldste triksene i boka ja!
Ja jeg tror nok ofte at damer kan undervurdere menn da, det går jo ann å tenke med riktig hode også. Men det er som er saken er vel at selv om man ser veldig flott ut, så er man ikke nødvendigvis en bedre person av den grunn! Så førsteinntrykket kan jo villede mer enn veilede...

Skjult ID med pseudonym .. on. 13 sep. 2006 23:05

Kanskje du bør sjekke ut disse beskrivelsene før du vurderer et slikt bilde ;)

http://i6.photobucket.com/albums/y240/frebrake/00024072.jpg


Skjult ID med pseudonym veritas to. 14 sep. 2006 11:36

Personlig syns jeg slike bilder er skikkelig turn off...og bare skummer rett forbi...uansett hvor bra profilen måtte være. Vi gutta er riktignok en primitiv rase, men det finnes faktisk grenser for hvor mye noen av oss tåler.
En annen ting som er skikkelig turn off i profiler...er ord som høy utdannelse...er virkelig det så mye mer viktigere enn f.eks personligheten? Det er fullt mulig å jobbe som dasstømmer og samtidig være ganske oppegående....

(kvinne 42 år fra Hordaland) to. 14 sep. 2006 15:16 Privat melding

Har det ikke noe med hvem disse jentene ønsker å tiltrekke seg?
VI har da alle bryster og rumpe, vi trenger vel ikke ha bilder av dem på nettet for at dere gutter vet dette.
Hva med mannfolkene da? De legger ut bilder av seg selv i bar overkropp og trange jeans, er det noe bedre?
En annen ting jeg har lagt merke til er beskrivelsen av drømmepartneren til en del menn. Her blir det vektlagt at hun må være vakker, pen, søt etc. Er ikke dette en litt merkelig måte å beskrive drømmedamen? Vakker er da relativt...
Hvordan vet jeg om jeg er vakker? Det er da øyet som ser, ikke sant?
Slike profiler (some det er maaaaaaange av) skummer jeg lett forbi, men jeg lurer da litt på hva som ligger bak en slik beskrivelse.
Hva synes du er vakkert? Vi kvinner vet jo ikke det....

(mann 42 år fra Rogaland) to. 14 sep. 2006 16:06 Privat melding

Zezima, på samme måte som det ikke er min jobb å vurdere om jeg er din drømmemann, bør det ikke være din jobb å vurdere om du er min drømmekvinne. Vi er nok begge bedre skikket til å avgjøre slikt selv (og mest sannsynlig trenger vi begge mer enn en profiltekst for å avgjøre det).

Ellers vil hvordan noen formidler seg selv og hva de søker være mer avgjørende for om jeg finner en profiltekst tiltalende eller ikke, enn hva de faktisk skriver.

Skjult ID med pseudonym King to. 14 sep. 2006 18:54

Skal jeg ha pupper går jeg ut på byen. Ikke derfor jeg er innmeldt på sukker, her vil jeg ha, eh, noe mer kjedelig.

(kvinne 42 år fra Hordaland) to. 14 sep. 2006 20:13 Privat melding

Tomkrus, nei det er ikke min jobb å vurdere om jeg er din drømmekvinne eller omvendt (!), men beskrivelsen av drømmepartneren ligger jo på vår profil, og man vil da lese den for å se om man kan matche dette eller ikke.
Så, hvis noen beskriver sin drømmevkinne som høy, blond og blåøyd vil jeg neppe vurdere den profilen interessant uansett om det er nummer 1 på min matchliste. Jeg passer absolutt ikke inn i den katergorien.
Det jeg prøver å si er at din drømmekvinne kan da komme i alle farger og fasonger, og å beskrive henne som vakker er merkelig beskivelse, da "vakker" er relativt ;)

(kvinne 42 år fra Hordaland) to. 14 sep. 2006 20:55 Privat melding

king, ikke vet jeg hva du søker, men pupper får du uansett hva dame du ender opp med....om det er kjedelig eller ikke er vel opp til deg =p

(mann 46 år fra Oslo) fr. 15 sep. 2006 19:54 Privat melding

Følte meg truffet her, da jeg nå ser jeg har skrevet "vakker" eller "vakreste" hele to ganger i min beskrivelse av drømmepiken. Og det står jeg for. Hun er da selveste drømmepiken? Klart hun må være vakker.
Men vakker er ikke nødvendigvis det samme som billedskjønn. I filmen "American Beauty" beskriver etter hva jeg husker Wes Bentley Mena Suvari som "ugly" (selv om hun vitterlig er pen) og Thora Birch som "beautiful" (basert på indre kvaliteter). I esoteriske kretser er også skjønnhet en indre egenskap, som man ikke kan se, men kanskje "føle" eller "ane" hos andre, eller finne i naturen for den slags skyld. Det vi ser er et uttrykk for dette indre. Det har avgjort noe med estetikk å gjøre, men like mye sjelskvaliteter.

NB: Dette gjelder da neppe for de rent sanseorienterte, estetikerne i en Kierkegaardsk forstand. Heller de som har kultivert denne egenskapen å "føle". (Ble jeg for dyp nå? Hmm)

Skjult ID med pseudonym Omni lø. 16 sep. 2006 01:35

Jeg synes du beskriver det godt og tror mange kjenner seg igjen.
Grunnen til at skjønnheten kommer innen ifra er at den ikke har blitt så forstyrret. Helt ok pen er et godt utgangspunkt for indre vekst og blomstring av sjelen :)

(mann 42 år fra Oslo) lø. 16 sep. 2006 03:05 Privat melding

Pupper er genialt...Og det flotteste som finnes! Kvinnekroppen er det vakreste som finnes mener nå jeg. Hvor alle akademiske tanker og ideer om dette temaet? Hallo?? NYT DET !!!! Det er jo sånn det er!! Slutt å prøve score billige poeng på å motsi dette. Hallo pupper er genialt uansett! God helg!

(kvinne 42 år fra Hordaland) lø. 16 sep. 2006 14:45 Privat melding

Nifs Tango, din beskrivelse av "vakker" er som du sier selv, ikke nødvendigvis billedskjønn. Derimot om du beskriver din drømmekvinne som "vakker" vil man naturligvis dra en konkusjon mot at det du mener er at du ønsker en kvinne som er nettopp billedskjønn.
Indre kvaliteter er hva som gjør mennesker vakre i min verden, men min verden er ikke hvor all andre bor.
For dyp? Nei, men kanskje det å være dyp når du beskriver din drømmepartner kanskje ikke er det lureste ;)
Jeg har ikke lest profilen din så jeg vet ikke hvordan du beskriver din "perfekte kvinne", men i det du skriver her utdyper du bare det jeg har selv sagt.
Jeg mener at menn som sitter utseendemessige krav på sin partner er uinteressante, det samme gjelder for kvinner som gjør det samme.
Det sier mer om dem enn beskrivelsen av dem selv.

Luca Toni, hvem sier kvinnekroppen ikke er vakker? Jeg er helt enig med deg.
jeg må likevel si at Innlegget ditt er lavmål. At du er 30 år ville jeg aldri trodd, trodde slike bemerkninger som du slenger ut var noe man ble ferdig med i tidlig 20 årene.

(mann 42 år fra Oslo) lø. 16 sep. 2006 16:35 Privat melding

Zezima, at du ikke stiller krav til utseende er jo fint og flott for deg, deler definitivt ikke din oppfattning om det. Utseende er ofte den første interesse vekkern for mange av oss. De fleste vil jeg tro. Stille krav til utseende gjør de fleste av oss bevisst eller ubevisst.
Om du mener at mitt forrige innlegg er lavmål, bryr meg svært lite. Jeg ville bare poengtere at en vakker kvinnekropp er flott, at det å vise den frem er en helt ok ting å gjøre.

Skjult ID sø. 17 sep. 2006 12:23

Zezima. Hvorfor skal man "tråkke ned" andres oppfatning av livets gode intrykk? Hvis LucaToni mener at kvinnekroppen er vakker (spesiellt pupper), så må han jo få lov til å mene det uten at du skal kalle det lavmål! Det sier litt mere om deg og din måte å diskutere på når du kommer ut med slike kommentarer. Vi har alle forskjellige meninger og måter å beskrive disse på. Og at du sier: "At du er 30 år ville jeg aldri trodd, trodde slike bemerkninger som du slenger ut var noe man ble ferdig med i tidlig 20 årene", er jo en litt merkelig tanke. Skal man slutte å tenke fint og flott vedr kvinnekroppen i begynnelsen av 20årene da, eller skal man bare holde munn om den? Eller mener du at man skal bruke andre ord som passer bedre til din holdning og akademiske nivå? Det er jo bare tull!!!! La folk være folk. Hvis pupper er det som skal til for at jeg stopper opp ved et bilde. ja, da gjør jeg det. Hvis ikke, så stopper jeg sikkert ikke!

For å svare på innlegget til å begynne med: Jeg mener det ikke er sexy med et bilde hvor du ikke husker ansiktet, men brystene. Et vakkert smil og glimt i øyet er det som får min "klokke til å tikke". (Når vi diskutere bilde i en profil ja!) Ha en fin søndag, med eller uten pupper! ;-)

(kvinne 42 år fra Hordaland) sø. 17 sep. 2006 13:13 Privat melding

Kjære vene, du med skjult ID, hvis du leser hva jeg skrev i mitt forrige innlegg så står det "hvem sier kvinnekroppen ikke er vakker? Jeg er helt enig med deg". Det er da ikke det jeg kaller lavmål. Det jeg refererer til er Luca Toni sitt inlegg hvor han sier "Hallo pupper er genialt!".
Jeg sier absolutt ikke at man skal slutte å tenke fint og flott om kvinnekroppen, den er jo vakker ;)
Det jeg prøver å si er at det er jo andre måter å beskrive en flott kvinne på enn å bruke "pupper ruler!"

Min holdning er det ingenting i veien med, jeg aksepterer folk for det de er, men jeg liker ikke når menn behandler kvinner som objekter.
Hvis du leser mitt tidligere innlegg kalt "hjertesukk" forstår du nok hvorfor.

(mann 42 år fra Oslo) sø. 17 sep. 2006 18:12 Privat melding

Zezima, mulig du er anderledes enn mange andre, men hvilken planet er du på? Det er da utrolig mange kvinner/jenter som også behandler menn som kun objekter og intet mer....Greit det spør du meg hvis man bare er ute etter sex. Eller er du av den oppfattning at alle menn som synes at f.eks. pupper er digg eller deilig/flott er noen "mannssvin"?

(kvinne 42 år fra Hordaland) sø. 17 sep. 2006 19:19 Privat melding

Luca Toni, jeg er absolutt ikke av den oppfatning at alle menn som liker pupper er "mannssvin". Jeg har flere ganger påpekt at jeg er enig i at kvinnekroppen er vakker og bør vises frem.
Jeg begynner å bli lei av å gjenta meg selv, men hva med å gi komplimenter på en annen måte enn å stirre på kløften og la slevet renne?
Jeg vet at menn liker pupper lår og rumpe, naturligvis, jeg sier ikke noe på det, jeg synes heller det er en bra ting ;)
Når det er sagt, så er det ikke mange kvinner som liker å blir sett på som et objekt som består av pupper og rumpe, med ingenting mellom ørene.
Mulig du synes det er helt greit at kvinner behandler menn som en levende dildo, men du om det.
Vi er helt klart av forskjellige oppfatninger om hva som er holdbart og hva som ikke er det, så jeg tror neppe vi kommer noe lengre ved å la denne diskusjonen forsette.