Alle innlegg Sukkerforum

Relativt uerfaren

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym usikker lø. 14 nov. 2009 19:06

Jeg er 38 år gammel og mann. Når spørsmålet om tidligere forhold kommer opp, hvordan vil det bli reagert når jeg sier at jeg ikke har noen? Var bare halvveis sammen med ei, det varte i litt mer enn et år, og tok slutt for omkring et og et halvt år siden, og det er det nærmeste jeg har vært.
Har en grunn, men den er neppe særlig populær... Ble skremt vekk fra troen på at det var muligheter for meg i løpet av ungdomstiden, og gikk i den troen frem til denne damen... og det var ikke så mye jeg som sjekket henne, som omvendt. Når det ble slutt, brukte hun min tidligere usikkerhet mot meg. Nå er jeg nesten like usikker igjen.
Hvordan skal jeg forklare dette, hvis det noengang er noen som ser på meg igjen...?

(kvinne 42 år fra Akershus) lø. 14 nov. 2009 19:33 Privat melding

Hvordan kan du si at du bare halveis var sammen med noen i over et år ... det høres da ut som dere var helt sammen. :o)
Vet ikke helt hvordan jeg hadde reagert om han jeg datet sa han aldri hadde hatt en kjæreste ... men tror ikke det ville forandret mitt syn på han om jeg allerede var betatt.

Skjult ID med pseudonym usikker lø. 14 nov. 2009 19:54

Hun var ikke helt ærlig mot meg, hun fortalte meg først når vi var blitt involvert at hun hadde en samboer... Derfor ville hun ikke kalle det vi hadde for et forhold. Så, dermed blir det bare halvveis, siden bare jeg kaller det det. Og før du spør om hvorfor jeg fortsatte, så var jeg betatt, og ble hele tiden lokket med at det var en mulighet for at samboerskapet ikke kom til å vare.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 14 nov. 2009 19:58

Hei Usikker

Du er voksen nå. Hva noen sa til deg i ungsomstida bør du forsøke å riste av deg. Hvorfor skulle denne troen sette seg på nytt? Mener du selv at det stemmer eller er relevant? Skal du tro på det te spøkelse på nytt fordi en som det er slutt med bruker det mot deg? Nei, stol på deg selv, du.

Jeg vet jo ikke hva det er, men du vet jo selv at du HAR vært i i et slags forhold, og du har kunnet legge dette litt til side etter hva jeg forstår. Det er hvordan DU ser på dette og hvordan du framlegger dette som vil være avgjørende framover. Legg fortiden og usikkerheten bak deg og løft blikket framover. Snakk gjerne med en coach for å sette deg konkrete handlingsmål. Selvtillitt kommer ikke over natta, men det kan bygges sakte med sikkert... Start prosessen nå! Lykke til! ;-)

Skjult ID med pseudonym usikker lø. 14 nov. 2009 20:12

Takk for oppmuntringen, den gjør godt. Har planer, løse riktignok, om å gå ut ikveld. Og se på hvordan ting gjøres...

(mann 45 år fra Oslo) sø. 15 nov. 2009 13:43 Privat melding

Hu dama du var sammen som brukte dit tidligere forhold til damer mot deg når det ble slutt sier mye mer om henne en deg!
Kunne faktisk foreslått å kalle denne dama en drittsekk, men greia er at hu bare har dårlig selvrespekt, bra du er kvitt henne.
Det er generelt dårlig å snakke om ekser i dating forhold det ødlerger kjemien vri det om til noe annet uansett, hvis du absolut må snakke om det lyv på deg noen fantastiske berter, hu vil aldri finne ut av det uansett.

(mann 47 år fra Sør-Trøndelag) sø. 15 nov. 2009 14:01 Privat melding

@ TS

Du skal ikke bekymre deg over at du har hatt få og kortvarige forhold. For det første er det ingen som har noe med det, men hvis en potensiell kjæreste mot formodning skulle spørre om din "forholdshistorie", så kan du jo bare si at du har hatt noen få relativt kortvarige forhold, men at den store kjærligheten enda ikke har dukket opp. For det er vel egentlig sannheten?
Selv må jeg ha veldig sterke følelser både fysisk og mentalt for å i det hele tatt vurdere å gå inn i et forhold, og jeg er heller single enn å være i et "greit-nok-forhold" som veldig mange dessverre tar til takke med. Det handler ikke om å være kritisk og sær, men at man tar sine egne (og andres) følelser på alvor.

Og som Alpha sier over her; damer som bruker dette mot deg, er uansett ikke noe å samle på. Det er vel de fleste enige om.

Skjult ID med pseudonym Cathrine ma. 16 nov. 2009 00:20

Fortell det som det er , synes det er kjempe søtt! :-)