Alle innlegg Sukkerforum

A4 mennesker...

Vis siste innlegg
Skjult ID lø. 14 nov. 2009 23:57

Jeg har vokst i et hjem der jeg ble fortalt at jeg skulle oppføre meg skikkelig og høflig, slik at når jeg ble eldre så skulle det ikke være noe i veien for at jeg ikke skulle få meg en god utdannelse og en helt vanlig normal jobb. Greit nok det er jo en god tanke bak det å leve A4 liv, eller normale kjedelige liv som det også kalles. Foreldrene ville jo at det skulle gå bra med meg og det er jeg jo selvfølgelig glad for.

Men jeg har sett på gang på gang i livet mitt at når det kommer til å få oppmerksomhet for ting og det å ha drag på damene, så er det alltd disse fargeklattene og de som er litt uskikkelige som folk liker. Det virker som spesielt jenter er tiltrukket av såkalte sånne smårebeller eller sånne spennende menn, som hele tiden lever litt farlig.

Så jeg kan ikke egentlig ikke skjønne fordelen med det å leve et gørrkjedelig, rutinebasert A4 liv hvor hver eneste dag inneholder de samme vanlige pliktene og rutinene. Det blir bare for meg grått og kjedelig
Så jeg ville egentlig tro det at man får mer ut av livet sitt hvis man lever i spenning og der ingen dager er like. Det skjer noe nytt hver eneste dag. Eller hva mener dere?

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 15 nov. 2009 00:18

Jeg kan ikke tenke meg noe mer tragisk enn å ha gått til samme jobben i 67 år og ikke opplevd noen ting før man går bort.
Jeg vil vite at jeg har levd, vært med på ting, vært litt gal, tatt noen sjanser, og reist litt rundt i verden :)
LIkevel, vil jeg ha trygghet og stabilitet i et forhold. Jeg har levd livet litt, kanskje man da blir klar for et A4 liv, hvor alt er trygt og godt? Hvor det ikke skjer så mye spennende men at man likevel har det godt. At man gleder seg hele året til ferien man skal ha? Jeg kan hvertfall spare meg for en smårebell som jeg aldri vet hvor jeg har.

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 15 nov. 2009 00:20

Jeg var a4. Lærte hvor dumt det var å leve for noe som kanskje kunne tenkes å komme i fremtiden da modern døde. Da snudde jeg helt om på væremåte og tar nå endel risiko i hverdagen. Det har ikke gitt noe videre hell på kjærlighetsfronten, men livet har blitt langt rikere.

Skjult ID med pseudonym Villkatta sø. 15 nov. 2009 00:28

Går det ann å sammenligne slik...?

At vi mennesker er et hus med 50 rom, HVOR vi fra oppdragelsen vår har blitt kjent med 10 av de rommene(og vi vet engang ikke at vi har 40 rom til som er uoppdagete)
Det er når en først har vært i livssituajoner, en først blir kjent med seg selv
..liker tanken på at vi alle har det samme i oss, det handler om å "finne det"..finn rebellen i deg, vær litt småfrekk...og finn balansen;)

..og når du lukker en dør, så åpnes en ny liksom..

Kanskje når vi har nådd det 50'nde rommet at det eksisterer mere?
...life is a box of ...?hihi

(mann 33 år fra Oslo) sø. 15 nov. 2009 02:00 Privat melding

Jeg hadde gjort så mye for å være A4.

Kunne sette meg ned i sofaen og skru på en norsk tvkanal og le av Skavlan og bare føle meg superhvit, dra til en hytte hele tiden eller ha sånne bilder med tursekk og lue på eller være en sånn A4 Bi eller løkka type eller en sånn som er livredd for utlendinger på trikken eller gå i det kulturfakkeltoget langs akerselva eller gå med lue på innendørs som alle coole gutta gjør...eller synes norske filmer er gøy .

Istedenfor hadde jeg falt i koma etter 20sekunder med Ska-vi-snakke-forsiktig-lan eller følt meg som en fjott med skjerf og lue på innendørs og jeg synes kultur er et begrep som har blitt helt voldtatt.

Jeg vil lære meg å bli en ekte hvit nordmann som bruker ord som " stå på gutta" på jobb osv..det hadde vært herlig.

(kvinne 49 år fra Vestfold) sø. 15 nov. 2009 10:22 Privat melding

Har bare et råd når det gjelder å finne sin vei til det livet en har lyst til å leve.. GJØR mer av det du har lyst til, mindre av det du føler ulyst ved å tenke på, og gjøre.. Så enkelt og så vanskelig.. Livet er ikke om noen år, det er akkurat nå.. Du må ta se deg selv i speilet, ta et slags oppgjør med deg selv, spør deg selv om hva som gjør at du synes livet er verdt å leve..

Skjult ID med pseudonym Mammadalt sø. 15 nov. 2009 11:15

Godt skrevet kosoqkaos (bortsett fra kallenavnet)... he he. Du later til å ha forstått noe vesentlig.

(mann 45 år fra Oslo) sø. 15 nov. 2009 12:17 Privat melding

Hei det virker mere som du sliter litt med selvfølesen, og jeg tror du har blitt lurt av din egen persepsjon, anbefaler deg å lese litt om selvrespekt og selvfølelse, det finnes en masse om det her på nett, og felles er at mange av dem anbefaler å ikke se etter internett for å finne dame og det er flere grunner til det vil du etter hvert forstå.

Skjult ID med pseudonym Borgersen sø. 15 nov. 2009 23:39

Du sier....."normalt kjedelig" liv...har du tenkt over alternativet? Et "unormalt kjedelig" liv...........???