Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym jadaså ma. 16 nov. 2009 02:39

Herregud hvor flink du er med både armer og ben, det er søren meg genialt hvordan du kombinerer det
Herregud hvor flink du er til å dusje og kle på deg selv, nå har du jaggu meg stått opp og er våken helt til det blir kveld
Ja du er flink flink flink flink flink flink flink flink flink. Ja du er flink flink flink flink flink flink flink flink flink. Herregud du er så flink og spesiell
Herregud hvor flink du er til å spise ristet brød, og du klarer å steke bacon helt til den blir sprø.
Herregud hvor flink du er til å si hei og hadet til folk, nå har du faen meg rukket å spørre hva de gjør i sin nye jobb.
Ja du er flink flink flink flink flink flink flink flink flink. Ja du er flink flink flink flink flink flink flink flink flink. Herregud du er så flink og spesiell
Ja du er søren meg flink, for deg er allting mulig. Du kan lage ting, 100% naturlig. Du er selveste mennesket, for deg går allting ann. Du er så god til å tenke, du kan legge en plan. Har du lagt en plan, har du lagt en plan. Du må legge en plan.
Herregud du er så flink, til å være menneske og ikke dyr. Ja du kan sette i en kontakt, du kan trykke på en knapp på masse dyrt utstyr. Fy faen å flink du er trossallt og like vel. Etter alle disse år på jord så klarer du å ligne på deg selv.
Ja du er flink flink flink flink flink flink flink flink flink. Ja du er flink flink flink flink flink flink flink flink flink. Herregud du er så...Ja du er flink flink flink flink flink flink flink flink flink. Ja du er flink flink flink flink flink flink flink flink flink. Herregud du er så flink og spesiell.

(mann 38 år fra Hordaland) ma. 16 nov. 2009 08:25 Privat melding

På tide å korke igjen pilleboksen?

Skjult ID med pseudonym HOpp ma. 16 nov. 2009 08:59

Hehe.
Du har et poeng TS.. vi skal vel alle være så jævla flinke hele tida.

Nå har jeg forresten endelig lest en ærlig profil som ikke prøver å fremstille seg som verdensmester, så nå har jeg en mail jeg må skrive. Toodles;-)

(mann 51 år fra Akershus) ma. 16 nov. 2009 09:30 Privat melding

Teksten i en av Delillos sine låter...

Skjult ID med pseudonym MrBean on. 18 nov. 2009 00:22

"Ida Maria Rule"

Skjult ID med pseudonym Hårek on. 18 nov. 2009 06:16

Ikke rart man blir sånn,,,når man er liten så får man høre at man er flink bare fordi man har bæsja og traff bleia,,,