Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan slå kloa i sukkerbiten?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Amatør ma. 16 nov. 2009 10:27

Hjelp! Jeg tror jeg har møtt drømmesukkerbiten! Må/bør jeg sitte på gjerdet og vente, være kostbar? Hvordan komme videre til date 3? Liker gutta at vi jenter sier hva vi mener (og mener hva vi sier)? Datingkunnskapene er litt rustne pga manglende praksis....

(mann 51 år fra Akershus) ma. 16 nov. 2009 10:57 Privat melding

Sitter du på gjerdet og gjør deg kostbar så ødelegger du for deg selv. Det er forskjell på å være kostbar og å trå varsomt. Gutta liker selvfølgelig damer som sier hva de mener, i alle fall når det er begrunnet og reflektert, og ikke minst takt- og tone dersom meningene er på kollisjonskurs.
Rådet fra meg er vel; senk skuldrene, la han få vite at du liker han og vil treffe han igjen. Lykke til. :-)

Skjult ID med pseudonym Pia ma. 16 nov. 2009 10:58

Nei nei nei og atter nei, ikke sitt på gjerdet og spill kostbar. Det gidder de færreste å være med på, og oppfatter det enten som a) du er ikke interessert, eller b) du er "ei sånn som tror hun kan snurre meg rundt lillefingeren".

Det er ihvertfall min erfaring. Kan selvfølgelig ikke snakke på vegne av alle... men begynner du å spille et slags spill så legger du uansett veldig godt til rette for utallige misforståelser. Jeg er av den litt sjenerte sorten, og selv DET kan oppfattes feil... usikkerhet er ikke særlig tiltalende det heller. Så hvis du liker ham så bør du vise det :-)

Jeg oppfatter som regel at menn liker å vite at dama er interessert, men det er forskjell på å vise interesse, at du vil ha hans selskap, - og å kaste seg over ham som en desperat igle, mase osv.

Fortell ham at du gjerne vil treffe ham igjen - verken mer eller mindre. Vær hyggelig og imøtekommende, ta initiativ til kontakt. Og hvis han vil treffe deg, så tar dere det derfra...

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 16 nov. 2009 11:02

Hvis du har tenkt til å forsøke å spille kostbar så er vel det en vanskelig balansegang, så vær forsiktig. Jeg var selv ute med en jente herfra to ganger for litt siden (hun var ikke superbruker, så antar det ikke var deg), men etter den andre gangen så har hun bare svart på én av to-tre sms jeg har sendt henne, og hun ringte ikke tilbake da jeg forsøkte å ringe henne og la igjen en beskjed på svareren hennes. Jeg tolker det som manglende interesse, ikke at hun spiller kostbar, og jeg tror hun kun lar være å si klart i fra at hun ikke lenger er interessert fordi hun enten ikke har nok guts til å si det rett ut, eller fordi hun forsøker å holde meg på gress som en plan B mens hun dater en annen. Jeg er uansett litt skuffet over hele dama nå, og har begynt å gå videre og date andre i stedet. Kommer kanskje til å gjøre et siste forsøk på å kontakte henne om et par ukers tid eller så, hvis jeg ikke har falt for en annen i mellomtiden, men det får være det. Så hvis du tror du har møtt drømmemannen, så vis i det minste nok interesse til at han ikke tror at du er uinteressert og bestemmer seg for å gå videre.

(mann 37 år fra Oslo) ma. 16 nov. 2009 11:03 Privat melding

Sitter du på gjerdet, så vil du falle ned å slå deg ihjel!

Skjult ID med pseudonym hankenguru ma. 16 nov. 2009 11:28

Du skal være kostbar! men ikke ved å sitte på gjerdet, gi litt og forlang tilbake, er a ikke interisert da så hasta lavista neste prosjekt.

Skjult ID med pseudonym sjenert ma. 16 nov. 2009 20:53

Jeg vil råde deg til å være deg selv. Synes du han er flott og kan tenke deg å bli enda bedre kjent, så si det!

Jeg er en av de litt mer sjenerte guttene og vil kalle meg en amatør. Jeg synes det er bra med jenter som sier hva de mener. Da blir jeg mindre forvirra og sikrere på hele situasjonen. Mulig de mer utadvente guttene skygger banen om jentene er direkte, men tror ikke det. Hvis de isåfall gjør det, er vel sjansene kanskje små for at dere ville vært en langvarig match. Mange gutter savner insiativ fra jentene, og det sier vel litt. Jenter er ofte flinke til å gi utallige hint, mens guttene gjerne vil ha mer klar tale.

Skjult ID med pseudonym Månestråle ma. 16 nov. 2009 20:58

Jeg er litt i samme situasjon. Synes jeg får litt uklare signaler. Han virker interssert, men er kanskje litt mer tilbakeholden enn meg, og da har jo ikke jeg noe lyst til "overkjøre" og stresse han heller...

Skjult ID med pseudonym Klimpre ma. 16 nov. 2009 21:01

@Månestråle - Jeg tror det er bedre å si med klare ord at du liker fyren, og at du gjerne vil bli litt bedre kjent, enn å kjøre på med tungt artilleri og prøve å gjøre alt riktig.

Skjult ID med pseudonym Månestråle ma. 16 nov. 2009 21:13

@Klimpre Han vet det nok, jeg har ihvertfall fortalt ham at jeg liker han og at jeg vil bli bedre kjent med han. Vi har truffet hverandre tre-fire ganger, og det er alltid veldig hyggelig. Han virker som sagt interessert, men samtidig mer tilbakeholden enn hva jeg er. I motsetning til hva Sjenert sier så føler jeg at det i dette tilfellet er litt mottsatt, han gir mange hint, og jeg tar litt mer intiativ. Og jeg merker at det gjør meg litt usikker på hva han vil. Men så er det vel sånn at noen bruker lengre tid på å både både åpne seg og slippe folk innpå seg?

Skjult ID med pseudonym Kokosøster ma. 16 nov. 2009 21:21

Ikke lett det der, jeg gikk fra en som var overstrømmende ivrig fra dag én og fikk meg til å lure på om han kom til å gå ned på kne på andre daten, til en som var tilbakeholden og tvetydig og fikk meg til å lure på om han spilte kostbar eller bare ikke var særlig interessert. Ganske forvirrende. Så det beste er nok bare la være å lure og tolke, bare vise hva man vil, og blir det godt mottatt så bra og hvis ikke så nei vel...

Litt som sjakk dette her, hehe. Mitt trekk, ditt trekk, mitt trekk, hmmm... yesssss, sjakkmatt og godnatt

(mann 52 år fra Akershus) ma. 16 nov. 2009 21:22 Privat melding

Selvsagt skal du ikke sitte på gjerdet. Altfor mange (kanskje damer spesielt) gjør det. Ta initiativ. Vi mannfolka liker det. Hvorfor skal det alltid være oss som leder an? Tidene endrer seg. Jan.

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 16 nov. 2009 21:28

Spiller noen spill med meg kan jeg garantere en ting... det er gøy til et visst punkt, plutselig er jeg borte:)

Skjult ID med pseudonym Månestråle ma. 16 nov. 2009 21:29

Det var godt sagt, Pusen

Skjult ID med pseudonym Kokosøster ma. 16 nov. 2009 21:30

Synes ikke det er gøy på noe punkt jeg. Men har skjønt at jeg er litt treig i oppfattelsen så det er ikke alltid jeg skjønner det før jeg har skjegget fullt av postkasser ;p

Skjult ID med pseudonym megselvja ma. 16 nov. 2009 21:36

Følg magefølelsen. Det enkle er ofte det beste! Lykke til:)

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) ma. 16 nov. 2009 21:42

Jeg er enig med dere andre her. Flere jenter har mistet interressen min ved å spille kostbar og drive ett spill, og siden jeg merker dette fort så bare glir jeg bort og kommer ikke tilbake. Jeg er ikke interressert i damer som driver med spill tidlig, fordi de kommer sikkert til å gjøre det i ett forhold også om det skulle blie noe mer. Det er så fjortiss. ;-) Det er greit å leke litt, men om det blir for mye så kutter jeg hun bare ut.
Damer over 30 år pleier heldigvis å være litt pågående, men de i underkant av 30 er mer kostbare. Det kan være stor forskjell på damer 20 åra og 30 åra.

Skjult ID med pseudonym gråtass ma. 16 nov. 2009 22:05

Enig med TT. Heldigvis er de litt mer pågående i 30-åra. Litt enklere å forholde seg til enn kattens lek med musa :-)

Skjult ID med pseudonym Veteran ma. 16 nov. 2009 22:08

Den som sitter på gjerdet har lett for å få flis i ræva.

Skjult ID med pseudonym snømannen ma. 16 nov. 2009 22:43

Det som er kjipt er at alle er så forskjellige. Har møtt flere jenter som sier at de trenger "motstand" og noe å jobbe for hvis de skal holde på interessen. Mens andre igjen vil ha oppmerksomhet hele tiden. Det er jo da heeeeeelt umulig å vite. Og plutselig så har man gjort noe galt og det er bye-bye... Jenter ass! (Det gjelder kanskje gutter også, hva vet jeg)

Skjult ID med pseudonym TS ma. 16 nov. 2009 23:31

Jeg tror jeg fikk flis i stumpen da jeg falt ned fra gjerdet ;o)

Skjult ID med pseudonym ciuciu ti. 17 nov. 2009 11:03

@snømannen Til lags åt alle kan ingen gjera.... Hvorfor skal vi gå rundt og tolke hva den andre vil hele tiden. Vi må jo forholde oss til det vi har kjennskap til . hva vi selv vil.... Oppfør deg utifra det - og når det da klaffer - så er det vel KJEMI da.

@TS Viste du interesse og det gikk skeis? I såfall -like greit å få det avklart. Så e' de på an igjen! :) Stao pao! Lykke til! Uansett!

Skjult ID med pseudonym kapteinski ti. 17 nov. 2009 23:05

Ikke sitt på gjerdet. Personlig foretrekker jeg åpenhet om man liker noen, istedenfor å leke katt og mus i en evighet, det er bortkastet tid hvis man liker hverandre.

Skjult ID on. 18 nov. 2009 04:42

Føler avstanden ødelegger muligheten for å treffe de beste gutta. Det er jo sjelden noen er flyttbare. Skulle ønske Norge var mer lik Danmark i form, da det ikke er de store avstandene fra A - Å.