Alle innlegg Sukkerforum

Burde det vært påbudt med bilder i helprofil?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Guffen ma. 16 nov. 2009 22:05

Jeg er vel neppe den eneste som har trappet opp på date og møtt en helt annen vare enn den jeg ble forespeilet gjennom noen nøye utvalgte bilder på Sukker. Burde det være påbudt med helprofilbilder i alle album, slik at man slapp disse bomturene? Det er jo både irriterende, tidkrevende og demoraliserende.

Mulig det gir dere mer oppmerksomhet når dere i profilen skriver at dere "er slank og trener ofte", men en dag vil jo sannheten komme for en dag - og hvor langt har dere da kommet?

Skjult ID med pseudonym yeah ma. 16 nov. 2009 22:11

Sukker er tilhenger av å skjule mest mulig.....bortsett fra kvisene i trynet på de alt for innzooma bildene folk er nødt til å ha som profilbilde. Jeg synes det er viktig å få sett trynet sammen med resten av kroppen. Because helheten matters!

Gi folket valgfriheten.......ikke et diktatur!

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) ma. 16 nov. 2009 22:13

@Yeah: Vi får "desverre" ikke sett kvisene heller, fordi de er fjernet med photoshop. ;-)

Skjult ID med pseudonym Suislier ma. 16 nov. 2009 22:38

Etter en bomtur lærer du deg å be om flere bilder. Det gjorde jeg ;) Tilsvarende "stinker det" om damen/gutten kun har ett eller to bilder av seg selv, og ingen av dem er av andre deler av kroppen enn ansiktet.

Jenter (og gutter) vil ALLTID legge opp de beste bildene de har av seg selv, så et påbud er dødfødt. Det er også vanskelig praktisk sett ettersom mange ikke har slike bilder.

Skjult ID med pseudonym sunway77 ma. 16 nov. 2009 22:38

det der går nok begge veier....det letteste er nok å be om bilde av hele personen før en evnt date,så slipper du det problemet:-)
evnt skru ned forventningene noen hakk,og ikke regn med at det blir full klaff,selv om du liker det du møter...er ikke sikkert det er gjensidig,mulig hun og har blitt forespeilet noe annet enn det som dukker opp:-)

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) ma. 16 nov. 2009 22:54

Jeg har aldri spurt etter bilde av helfigur noengang, fordi det eneste som teller er virkeligheten. Det er ikke sikkert bildene stemmer heller. Noen ser bedre ut i RL, og noen ser ikke like bra ut. Dette kommer veldig an på om de har vellykkede bilder eller ikke, og om de er fotogene.

Det er størst sjanse for å bli skuffet over de som er fotogene. Fotogene ser ofte ikke like bra ut i RL som på bildene, mens de som ikke ser bra ut på bilde har ofte mer uststråling og sjarme i virkeligheten. Dette er min erfaring.

Skjult ID med pseudonym jente30 ti. 17 nov. 2009 02:11

Det er nok mye juks ute å går, men hvis TS eller andre gjør denne feilen mer enn en gang så bør man vel kanskje tenke seg om en eller to ganger til neste gang. Man kan ikke hver eneste bomtur skylde på den andre hvis man ikke krever å få oppdaterte bilder. Vet om menn fra nettet som legger inn fake kroppsbilder. Et eks. som er ganske så patetisk. En fyr som sa han var muskuløs og ganske godt trent og bildene han la frem viste også dette, men det som var noe rart var at bildet av ansiktet var utydelig. Fikk en følelse at her er det noe som ikke stemmer. Traff han en gang og han var veldig tynn, og ikke spesielt kjekk heller. Han innrømmet aldri at de bildene var fake, men etter det hørte nok jeg mer på min magefølelse.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 17 nov. 2009 06:23 Privat melding

Heh, jeg vet ikke med TS, men personlig drar jeg ikke på date for å se på et glansbilde. Å møte nye mennesker har stort sett utelukkende vært en positiv opplevelse for meg, og kan være givende selv om de ikke ser ut som bildet du har skapt i huet ditt. Innpakninga er jo uansett bare toppen av isfjellet, tro det eller ei TS, men en date kan være vellykket selvom den andre personen ikke ser ut som forventet.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 17 nov. 2009 08:09

Om det burde vært påbudt med bilder i helprofil? Nei, kutt ut da.....

Hadde en date vært som man hadde bilde av i hodet sitt, ville vi vel stort sett gått på en eneste date før vi satte ringen på fingeren?
Hele dette går jo ut på å se hvem vi har foran oss, ikke vite alt før vi treffes! Noen ganger funker det, men som regel ikke som ønsket.

En ting er utseende. En kropp kan være for stor eller for liten, for guttete eller for lite sexy. En kan ha rare tenner som ikke kommer frem på bildet, en kan gå på en artig måte, klærne trenger ikke være som man trodde, kanskje til og med latteren er litt wacko? Eller er nesa ørnenese? Går han hjulbent? Pukkelrygg? Flere rynker enn antatt? Listen over utseendemessige greier er endeløs.....

Men hva med det indre? Hva med personligheten? Hva med glimtet som kommer innenfra? Hva med varmen i stemmen?
Hva med den første klemmen du får? Hva med osv osv. Dette er faktorer som ikke vises på et bilde, men likevel kan man bli "lurt". Hvor ofte "stemmer" dette med tanker man gjerne har i hodet sitt før selve treffet?

Jeg tror at det som står mest i veien for oss single som dater ulike mennesker, er de selvlagede forventningene som ikke stemmer....

Hva med å ha det litt gøy! Jeg føler i alle fall at jeg kan ha det morsomt uansett hvem jeg treffer - ergo er livet mitt gledelig beriket!

Skjult ID med pseudonym Guffen ti. 17 nov. 2009 08:32

Heffa: Det du skriver er at du ikke bryr deg om en persons ytre. Jeg er totalt uenig, og mener at jeg også må tiltrekkes av en persons ytre før at det skal ha noe for seg å i det hele tatt vurdere en date.

At det kan være hyggelig å møte noen som ser ut som en flodhest? Jo, såklart. Er flodhesten en potensiell kjæreste? Absolutt ikke. Bortkastet tid? Ja! Jeg er ikke her for å få tilfeldige bekjentskaper.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 17 nov. 2009 08:57

Med bilder kan man i alle fall synlig se hva man liker eller ikke tiltrekkes av - dog med tykke illusjonsukkerbriller på (bilder lyver ofte).

Man trenger ofte litt mer tid til å avsløre noens personlighet som totalt uakseptabelt, wacko eller som noe man IKKE ønsker i livet sitt.

Jeg har ingen problemer med at du vil treffe utelukkende slanke kvinner, Guffen :-) Men jeg ville ikke datet deg av en eneste grunn:
Du bruker ordet flodhest om andre mennesker. Det er for meg no go fordi jeg synes det er respektløst fremfor humoristisk sagt....

Skjult ID med pseudonym ... ti. 17 nov. 2009 10:18

Guffen, så lenge du ser på jenter som en "vare" så hjelper det ikke med bilder, alle ser litt annerledes ut i virkeligheten og med den holdningen vil det antakelig være ren flaks om du noensinne blir fornøyd... lykke til

Skjult ID med pseudonym hankenguru ti. 17 nov. 2009 11:22

Ja det skulle hvert påbudt for damer, nok av damer som bruker 3 timer forran speilet hver dag, dem skulle heller brukt 2,5 timer av dem på treningstudio (lei av å bli lurt).

Skjult ID med pseudonym ... ti. 17 nov. 2009 11:29

hankenguru du har jo ikke sjans på dem uansett, hvis man har forstått dine andre bitre innlegg rett..

Skjult ID med pseudonym pingu ti. 17 nov. 2009 11:43

@hankenguru

De damene som bruker 3 timer foran speilet liker kanskje å ha det slik? Tror neppe de går inn for å "lure" deg som du sier.
Kanskje litt lurt å gjøre litt mer forarbeid eller be om bilde før man treffes da :)
Jeg syns det faktisk er ok å se hverandre enten på skype eller msn:)
Men ellers så har man vel ikke kastet bort så mye tid om det ikke skulle klaffe eller matche utseendemessig eller kommunikasjonsmessig? Jeg for min del setter pris på at denne ene personen har tilbrakt en time eller no med meg og pratet om vind, vær og annet fjas:) Skulle han ikke falle i smak så er den tiden brukt og kan ikke fås tilbake, ergo ta med deg det positive videre :) Kunne jo være du traff den rette? men det vet man ikke før man har prøvd :)
Man er da voksne og kan gå hver sin vei etterpå om det ikke stemte:)

Skjult ID med pseudonym Say ti. 17 nov. 2009 11:59

Om noen ønsker å lure andre til å tro at de er sprekere enn de er, så fikser de nok like mye på bildene som de gjør ved å skryte på seg et (ubrukt) medlemsskap på Elixia... At det er en poengløs "taktikk", helt klart. Sannheten kommer jo for en dag uansett.
Men x antall bilder gjør neppe noe fra eller til.

Om man liker noen og kjemien er der, finner man jo ikke ut før man møtes uansett..

Skjult ID ti. 17 nov. 2009 12:42

http://www.101humor.com/humor/view/1588/hvorfor-kvinner-er-single

(mann 51 år fra Akershus) ti. 17 nov. 2009 12:45 Privat melding

Ja, det burde absolutt vært påbudt med helfigurbilde!

Skjult ID ti. 17 nov. 2009 12:51

@Blomst-09: Gjerne i Speedo!

Skjult ID med pseudonym jadaså ti. 17 nov. 2009 12:53

Bilder kan lyve. Så det burde vært påbudt med vitale mål oppført i profilen. Samt nakenbilde, omkrets og lengde hos gutter.

Skjult ID med pseudonym pingu ti. 17 nov. 2009 13:13

Hahaha *knegg* Good one jadaså !! :))

Skjult ID med pseudonym jadaså ti. 17 nov. 2009 14:18

Må gå inn og endre profilen min jeg nå, skrive jeg har strekkmerker etter graviditet og at det syns jeg har født. For sånne ting kan jo virkelig skremme bort andre, om man ikke er perfekt mener jeg. Det ytre betyr jo mye, men ofte alt for mye her på sukker og på dater. Får da være måte på hvor kresne vi skal være. Er jammen ikke rart jeg foretrekker de som er langt eldre enn meg, for de på min alder er alt for opptatt med utseendet, og har ikke peiling på hva graviditet kan gjøre med en kvinnekropp. Gi meg en mann med barn og realistiske syn på kvinnekroppen sier jeg. Sex er deilig uansett hvordan man ser ut, jeg er ikke dama som man stolt viser frem på byen til kompiser.. og godt er det.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 17 nov. 2009 18:32

For få/mange kilo enn antatt vil man da vitterligen ha seg frabedt! SNAKK om lureri og forfalskning altså! Fyyyysj.....noe så uhørt!

Bilder med helfigur fra alle vinkler burde da virkelig vært påbudt!
Likeså legitimasjon, fødselsattest, vandelsattest, lønnsslipper for de siste 5 årene samt et sunt og friskt slektstre som et minimum!
Og som et frivillig valg: Personlighetsanalyse og anbefaling fra de 10 nærmeste vennene samt et seriøst horoskop!

La oss sammen slå et slag for KJÆRLIGHETEN! La oss KREVE vår rett sånn at våre egenskapte forventninger blir innfridd, folkens!

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 17 nov. 2009 19:00

@Z
For ikke å glemme attester fra tre tidligere partnere!

Skjult ID med pseudonym Guffen ti. 17 nov. 2009 19:02

Virker som jentene her inne tok denne tråden som et angrep på dem. Det var ikke intensjonen. Det går da like mye på menn. Er helt sikkert like mye bildetriksing og bortkastet tid den veien. Dette går begge veier.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 17 nov. 2009 19:07

Smiler......nei, dette tar jeg på ingen måte personlig, Guffen. Jeg er bare uenig med deg, og sier tydelig fra :-)

Skjult ID med pseudonym sunway77 ti. 17 nov. 2009 19:11

jeg er for attester fra tidligere partnere;-) ho ho

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 17 nov. 2009 19:14

Er nok ikke bare jentene som synes dette blir tullete. Vil dere også se et usminket bilde med morratryne? Vil dere også se henne i de mest usexy klærne? Vil dere også se henne slik hun ser ut når hun er i dårlig humør? Dette er jo også ting man vil støte på i et forhold.

For meg er ikke bildene først og fremst en "vareutstilling" - for meg sier bildene fremfor alt noe om hva slags menneske det er som gjemmer seg bak. Hvilke bilder man velger sier faktisk mye mer enn bare det bildene viser på overflaten.

(kvinne 42 år fra Akershus) ti. 17 nov. 2009 19:17 Privat melding

@(Skjult ID ) 12:42-17/11

LOL... ler så jeg får vodt i magen !!!!!!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym Lala ti. 17 nov. 2009 19:37

Jeg rister på hodet..og ler inni meg..Jeg håper jeg ALDRI ender opp på en date med en så kynisk person som Guffen..Det er greit nok at bilder ikke forteller den hele sannheten..MEN man trenger ikke å gifte seg med personen etter å ha vært på date..Det er faktisk mulig å ta en kopp kaffe - prate noen minutter - og la det være med det !!!! Jeg tror nok de som dater opptil flere i uken er de som blir forbannet når bildene ikke passer RL - de er jo så stressa med å finne den perfekte kvinnen ..og har ikke tid til å bare ha det hyggelig med den de har chattet eller skrevet med på sukker..

(kvinne 42 år fra Nord-Trøndelag) on. 18 nov. 2009 04:36 Privat melding

"Møtte en fra Sukker som var veeeeeeeldig opptatt av å få se så mange bilder som mulig på forhånd, fordi han var så kresen. Vel, det viste seg at han selv hadde både kvapsete kropp og var i ganske dårlig form og hadde i tillegg den minste snoppen jeg noengang har sett. Ikke hadde han noen som helst snøring på hva han skulle gjøre under dyna heller..."
______________________________________________________________________________________________________
Om han hadde kvapsete kropp og var i dårlig form - hvorfor gikk du til sengs med han da?? Sier vel litt om deg også. Desperat?