Alle innlegg Sukkerforum

Slem eller Snill?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Pops on. 18 nov. 2009 19:19

Jeg lurer på noe og det er for meg et svært alvorlig spørsmål.

Jeg har to mannlige bekjente, de har normalt utseende og gjennomsnittlig karisma og utstråling.

Men de er begge ekstremt ubehagelige mot jenter og de er ganske like på det området når det gjelder resultater. de er enormt populære og jeg har tatt meg selv i å glede meg til å bli bedt på vors/fest til hver av dem siden leiligheten(e) er proppet med jenter som ofte er så billedskjønne at jeg tar meg selv i å bare stirre. De forteller meg hvordan de liker å klappe jentene litt småhardt i fjeset når de har sex med dem eller hvordan de ofte er fysisk ubehagelige og truende ganske tidlig i bekjentskapet med jenter og spesielt han ene skryter av at han aldri har sagt noe fint til en jente men at hans facebook wall har såkalte "bitch-fights" der jenter krangler om han....noe jeg også kan se.

Selv har jeg alltid vært gentleman eller snillmann på norsk, oppriktig, glad,beskyttende, selvsikker og behagelig og stort sett alltid alene er det jeg befinner meg når mørket senker seg over naiv-super landet.

Mitt spørsmål er : Er det verdt å gå igjennom livet som snill og få en klapp på skulderen med trøsten at "hun kommer engang" og du er en god gutt...bli en gutt som lever alene og som folk sier at de respekterer og bryr seg om men sannheten er at de ikke egentlig gjør det..

Eller ha sex med vanvittig pene studinner flere ganger i uken og legge moral og samvittighet til side og være litt småhissig, jævlig og litt voldelig? klappe dem litt i fjeset og disse dem på utesteder og bokstaveligtalt oversvømme i sex, kos, lek og forhold?

Skjult ID med pseudonym ciuciu on. 18 nov. 2009 19:24

Det ER verdt det!!!!!! Tror du det blir langvarige forhold av den uslemme metoden da? Neppe!

Skjult ID med pseudonym Pops on. 18 nov. 2009 19:25

Ja de har jenter de har langvarig forhold med og..beklager men jeg kan liksom ikke finne noe negativt i deres liv annet at de lever liv som de fleste menn drømmer om.

Skjult ID med pseudonym ciuciu on. 18 nov. 2009 19:28

Drømmer de fleste menn om å være nedlatende mot kvinner da?

(kvinne 42 år fra Akershus) on. 18 nov. 2009 19:31 Privat melding

Hei du.
Hvor gammel er disse menneskene .. kan tenke meg i begynnelsen av 20 årene eller yngre.
Tro meg dette syns jentene er tøft og kult akkurat i et halvt sekund. Når jentene skal satse på noen seriøst vil de heller ha noen som kan ta vare på de og er snill. Vet det kanskje ikke hjelper deg så mye akkurat nå å si at de etterhvert vil bli mer intressert i deg, men vær å snill og ikke synk til disse guttenes nivå. Det er ikke verdt det .. og når du først har begynt med å oppføre deg sånn kan det være vanskelig å slutte igjen.

lykke til :o)

Skjult ID med pseudonym Luurr on. 18 nov. 2009 19:33

Heller ærlig, snill , hjelpsom og alltid den ordentlige fyren som ingen skjønner er alene enn å mye svin på skogen. Som det så fint heter....

(mann 51 år fra Akershus) on. 18 nov. 2009 19:33 Privat melding

Døh... ciuciu... har no'n bedt deg om å skrible noe her elleh?? Tror du no'n bryr seg filla om hva du mener ellah? Hvem tru'ru'ru' er'a?
Skal vi date??

(mann 33 år fra Oslo) on. 18 nov. 2009 19:35 Privat melding

Jeg har også sånne kamerater.............flere.......de går inn i en jenteflokk på et utested og kommer med raske frekke kommentarer, har en grei klesstil med pen skjorte og ingenting overlat til tilfeldighetene og hva skal en si? selvfølgelig får de jenter.

Er det egentlig så grusomt "snilt" å være hyggelig mot en jente som kanskje synes det passer med en frekk arrogant type? om hun vil bli bosset rundt og bjeffet på av en fyr fordi hun tror han er selvsikker og tøff da er det jo på ingen måte bra å være "snill" mot henne da det er mot hennes vilje.

Skjult ID med pseudonym Boag's XXX on. 18 nov. 2009 19:35

@trådstartet
Svaret gir seg jo selv.
Jeg har gitt opp å være snill, men det tar litt tid å venne seg av med det.

(mann 55 år fra Telemark) on. 18 nov. 2009 19:39 Privat melding

Pops - Hvis man kutter inn til benet her så er poenget at du egentlig bare ønsker deg sex, men har ikke helt tro nok på deg selv til å ta initiativ overfor disse rådeilige og osende sexy jentene! :o)

Uansett forsett så tror jeg du vil oppleve at det å spille en slik rolle er noe som må komme naturlig, og det virker ikke som du har akkurat det i deg. Du tar avstand fra deres oppførsel og det sier samtidig at dette er en fremtoning du tar definitivt ikke liker.
Ergo - du er ikke en slik bastard!

Vær deg selv, det er en rolle du kjenner og en rolle du kan være stolt av. Ingen vil like å miste seg selv bare for å oppnå et øyeblikks nytelse. Det er rett og slett ikke verdt det i forhold til ditt eget selvbilde!

(mann 51 år fra Akershus) on. 18 nov. 2009 19:40 Privat melding

Må si jeg har sansen for mye av det SteiR skriver. :-) Kommer stadig gullkorn fra den kanten. "ronker i sitt eget speilbilde" blir en klassiker! :-)

Skjult ID med pseudonym Elikapeka on. 18 nov. 2009 19:41

Hadde noen vært "ekstremt ubehagelige" mot meg, eller klappet meg litt småhardt i fjeset når de har sex med meg eller vært fysisk ubehagelige og truende ganske tidlig i bekjentskapet, hadde jeg GARANTERT ikke ønsket å ha noe mer med den personen å gjøre. Har da litt høyere tanker om min egen verdi til å finne meg i noe sånt.

Kjenner jeg blir provosert og lei meg på disse jentene sine vegne, at de ikke tror de er verdt noe bedre enn slik oppførsel..?
..når det er sagt, den måten virker jo tydeligvis på noen jenter, så hvis du tror du kan leve rollen som drittsekk, og tror du bli lykkeligere og mer fornøyd med livet med en sånn innstilling til det motsatte kjønn, sett i gang..men du kan kanskje tenke på hva du hadde tenkt om noen behandlet moren, søsteren eller datteren din på den måten.

Skjult ID med pseudonym Pia on. 18 nov. 2009 19:54

Må si jeg er glad jeg ikke er "ung" lenger.
Har virkelig verden forandret seg så mye? Eller fantes disse miljøene også "i min tid"? Jeg la ihvertfall ikke merke til dem... men det er kanskje bare fordi jeg ikke vanket i disse sirklene. Høres ikke ut som jeg har gått glipp av noe...

Pops, når du observerer disse menneskene og slåssingen på facebook osv. - slår det deg at de virker lykkelige? Hvordan tror du disse har det når mørket senker seg over landet og de kryper under dyna og grubler over verdens mysterier, gruer seg for noe, er triste over noe som har hendt. Hvem tror du de søker til når de trenger noen? Tror neppe disse har så mye å gi hverandre når det kommer til stykket, utover noen falske øyeblikk i spritrus på fest. Eller?

Bare en tanke... og så kan du jo tenke litt over hva DU ønsker deg. Kanskje det du trenger er et nytt miljø, nye venner, nye omgivelser med folk som er ekte, og som respekterer hverandre.

Uansett vil det komme en dag da du selv er blitt eldre. Da har du enten endret syn på dette, eller så oppdager du at du står enda mer alene...

(mann 55 år fra Telemark) on. 18 nov. 2009 19:56 Privat melding

Tenke tenke... kan det hende disse råflotte jentene faktisk ønsker seg et sub/Dom forhold!!??

Skjult ID med pseudonym Pops on. 18 nov. 2009 20:01

De jentene slår meg som svært vellykkede, de lever gode liv og har det fint og har ofte høyere utdanning enn lav.

Det jeg ofte tenker er at de kan få både snill og slem så hvorfor ikke velge slem når alle er snille mot dem uansett?

(kvinne 42 år fra Akershus) on. 18 nov. 2009 20:07 Privat melding

Hvorfor ville ha en slem i det hele tatt ...??
Når jeg var i ungdomsårene var jeg også av den typen jente som ble mo i knærne av såkalte "bad boys".
og fikk svi for det .. håper jentene fort blir voksene nok til å skjønne at de fortjener bedre.

Skjult ID med pseudonym Elikapeka on. 18 nov. 2009 20:12

@ Pops:
Vil du ha en dørmatte av ei jente, som liker deg FORDI du er slem mot henne?
..er du villig til å bruke vold, slenge dritt, være ekkel og ubehagelig for å få det du vil ha? DET er jo spørsmålet her? For hvis du tror du klarer det, og ønsker å oppnå det samme som bekjentskapet ditt er det jo bare å sette i gang?

Jeg liker mannfolk som har egne meninger og som utfordrer meg psykisk, en "snill" gutt som kysser fotsporene mine er kjedelig..men derifra er det laaangt ned til der du evt vil gå, med fysisk og psykisk mishandling for å få disse lekre jentene i senga. I min lille verden er det ikke aktuelt med noen som behandler meg på en sånn måte, men nå er ikke jeg svært vellykket eller vannvittig sexy heller, så det kan jo godt være at det er grunnen til at sånn oppgførsel ikke "gjør det" for meg:S

Skjult ID med pseudonym Kokosøster on. 18 nov. 2009 20:26

Hva er det å være "vellykket" da?
Ihvertfall ikke noe jeg ville overlatt til andre å komme med definisjonen på...

Skjult ID med pseudonym ciuciu on. 18 nov. 2009 20:26

@Blomst-09 Klart vi skal date. :) Dvs SKULLE ha datet, men det blir in your dreams siden du har blokka meg ut din sviming! he.. he..

Skjult ID med pseudonym Pops on. 18 nov. 2009 20:30

eliapeka ja jeg vil det...jeg vil ikke være den gjennomsnittlige norske gutten som traver hjem alene fra byen og hater livet...jeg merker at allerede er responsen min tidoblet på sukker med å bare være en arrogant faen :)

Skjult ID med pseudonym ciuciu on. 18 nov. 2009 20:32

@olewi Tror ikke du skal trekke det å langt at disse jentene egentlig ønsker et sub/dom forhold. For egentlig vet de vel ikke helt hva de vil.... Mannfolk som oppfører seg slik blir kortvarig interesse. Ca 3 min. Ikke sant Blomst-09? - og klokka er nå 20:31. Pling tiden ute!! He.. he..

(mann 55 år fra Telemark) on. 18 nov. 2009 20:34 Privat melding

hehehe - ciuciu Jeg tror du har et poeng der ja! :o) Og det var nok ikke et helt seriøst forslag fra min side heller :o)

Skjult ID med pseudonym ciuciu on. 18 nov. 2009 20:37

@olewi Bare en liten fantasi? :)

Skjult ID med pseudonym seriøst on. 18 nov. 2009 20:38

Litt morsomt tema faktisk........(å for dere som ikke er tilhengere el aldri har sett ugly betty gir ikke dette innlegge dere noe infor.) Men for dere andre der ute så satt jeg å så på reprise som sendes nå på ettermiddagene hvor det faktisk akkurat handlet om dette tema.
Der var det altså en mann som denne Betty skulle intervjue. Han hadde skrevet en bok om hvordan sjekke opp damer og hele boken hans gikk ut på å fornærme damene for å få deres oppmerksomhet.

De gjorde en undersøkelse og det fungerte jo faktisk. Nå er jo dette en komisk serie og sikkert ikke basert på fakta men likevel. Hmm joda jeg tror nok jeg helelr hadde snakket et par minutter lengre med en som kom med den teit fornærmesle og var litt småfrekk ( så klart ikke for frekk) enn en vanlig kjedelig pick up line.

Men som nevnt ovenfor egner ikke disse gutta seg til noe langvarige forhold. Og skulle de være så heldige å havne i et forhold som virkelig betydde noe for dem tror jeg nok de ville snu på dansen og bli en snill gutt de også.

Skjult ID med pseudonym Elikapeka on. 18 nov. 2009 20:40

Pops, jeg tror jeg ville be deg om å se på hvorfor du ikke er fornøyd med livet ditt..er det kun fordi du ikke får deg noe etter en tur på byen? Kan det være noe mer enn mangel på jenter og sex? Du sier at du ser deg selv som: en gutt som lever alene og som folk sier at de respekterer og bryr seg om men sannheten er at de ikke egentlig gjør det..
Hvorfor tror du dette? ER det sannheten? Blir du mindre ensom hvis du får mest mulig sex med pene jenter? Kommer familien og vennene dine til å bry seg mer om deg da? Sette mer pris på deg?

Ingen tvil om at "bad boy"-image fungerer på mange jenter, og hvis du føler at det er den retningen du vil gå framover er det som sagt bare å sette i gang. Men jeg synes det virker som om det er noe mer du savner og trenger,

...og, det å ha selvtillit uten å være slem fungerer ofte veldig bra på jenter, det også:)

(mann 51 år fra Akershus) on. 18 nov. 2009 20:41 Privat melding

ciuciu: ooops... har jeg klart det? Da vil du vel enten ha barn, noe jeg ikke kan lage lenger, eller du bor i gokk, -eller du er over 50. :-)

Skjult ID med pseudonym ciuciu on. 18 nov. 2009 20:43

@blomst-09 Vil ikke ha flere barn og er ikke over 50, så der fikk du 280 000 bergensere på nakken. Norges vakreste by - i gokk? Uhørt!!!!!

Skjult ID med pseudonym xXx on. 18 nov. 2009 20:45

@ TS

Hør på Boag's XXX. Svaret sier vel seg selv. Svært mange jenter SIER at de vil ha en snill gentlemann, men når det kommer til stykke er det ikke det som tenner dem. De kan ikke noe for det tror jeg. Og ingen jenter vil være med en mann som ikke tenner henne. Punktum. Beste måten å få en jente interessert er å behandle henne som luft det meste av tiden, og rett og slett skikkelig dårlig inn i mellom, men samtidig gi henne akkurat nok oppmerksomhet til at hun ikke gir opp og en sjelden gang være akkurat hyggelig nok mot henne til at hun tror at du er snill innerst inne. Jeg hater å si det, men de damene jeg også har hatt mest draget på opp gjennom årene, og som har løpt etter meg i stedet for omvendt (og å løpe etter damer er jo en nesten garantert måte å få henne til å flykte på), er stort sett damer jeg ikke har behandlet særlig pent heller. Skulle ønske det ikke var sånn, men vi lever dessverre ikke i en perfekt verden. Nice guys always finish last...

Men for all del. Fortsett å bare være snill og grei du. Kanskje når du er 45-50 så vil en eller annen enslig trebarnsmor på din egen alder eller eldre bestemme seg for at trygg er mer viktig enn spennende, og forsøke å sjekke deg opp. selvsagt, da er det jo for sent for henne å bære fram dine barn selv om hun skulle ønske det, men dere kan jo likevel få en hyggelig alderdom sammen om ikke annet...

P.S. Dette er satt litt på spissen, men dessverre ikke så veldig...

(mann 51 år fra Akershus) on. 18 nov. 2009 20:50 Privat melding

Åkei. Dét forklarer saken. Da har jeg vurdert det slik at det er jeg som overfor deg bor i gokk, og du har kanskje oppgitt at du ikke vil flytte over avstander. Respekterer slike ting jeg skjønn' du.
Men Bergen er en vakker by, og myk bergensk er en fantastisk dialekt. :-)

(mann 55 år fra Telemark) on. 18 nov. 2009 20:52 Privat melding

@ ciuciu hahahaha..
....hvordan visste du.....? *ler*

Skjult ID med pseudonym ciuciu on. 18 nov. 2009 20:55

@TS Du skrev: "De jentene slår meg som svært vellykkede, de lever gode liv og har det fint og har ofte høyere utdanning enn lav.
Det jeg ofte tenker er at de kan få både snill og slem så hvorfor ikke velge slem når alle er snille mot dem uansett?"

Er ikke litt bitter da? Får lyst å være stygg mot vellykkede dammer....? Jeg sliter ihvertfall med å finne logikken i at en skal være slem mot noen fordi alle andre er snille med dem.... Hmmm!

Det jeg ofte tenker er at de kan få både snill og slem så hvorfor ikke velge slem når alle er snille mot dem uansett?

Skjult ID med pseudonym ciuciu on. 18 nov. 2009 20:59

@ Blomst -09 280 000 bergensere ELSKER DEG! Heia Brann!
@ olewi Har lest mellom linjene dine på andre tråder. he.. he..

(mann 51 år fra Akershus) on. 18 nov. 2009 21:02 Privat melding

@ciu: Det holder med én, og gjerne bergenserinne. Heia VIF!!

(mann 55 år fra Telemark) on. 18 nov. 2009 21:02 Privat melding

@ciuciu - og mellom linjene fremstår jeg som typisk sub eller dom? *ler*

(mann 51 år fra Akershus) on. 18 nov. 2009 21:04 Privat melding

@olewi: Det er noe med blikket ditt... ;-)

Skjult ID med pseudonym olewi on. 18 nov. 2009 21:06

@Blomst - hørt på makan! hehehe

Skjult ID med pseudonym ciuciu on. 18 nov. 2009 21:08

@blomst -09 én om gangen? Myk bergensdialekt? Er det i motsetning til brei det?
@olewi Du strever med å bygge opp et image som dom, men er i bunn og grunn sub. Har du SETT på bildet ditt? Øynene avslører alt, vet du... *ler hele veien til Fisketorget*

(mann 55 år fra Telemark) on. 18 nov. 2009 21:09 Privat melding

HAHAHAHAHA... det er det dum... ehhh.. det... altså dere.... ehhhhh.... *host!*

Skjult ID med pseudonym olewi on. 18 nov. 2009 21:10

*tar mørke solbriller på*

(mann 33 år fra Oslo) on. 18 nov. 2009 21:11 Privat melding

Er det ikke litt slemt å fortelle en snill gutt at han skal fortsette å være snill og dermed så lever han livet alene og ender opp 2meter med ingen i sin begravelse. Er ikke det slemt, egoistisk og kynisk..slik at en selv kan fremstå som en godt menneske så råder en gutt til noe en vet vil gjøre livet hans ganske ensomt og trist.

(mann 55 år fra Telemark) on. 18 nov. 2009 21:12 Privat melding

SteinR - Nei!
hehe

Skjult ID med pseudonym ciuciu on. 18 nov. 2009 21:13

@olewi La vel merke til at jeg skrev STREVER - så du har ikke klart det. *ler hele veien hjem igjen*. (Dette med å skrive hva man gjør innenfor to stjerne-tegn, må vel være et 2009 fenomen?)

Skjult ID med pseudonym olewi on. 18 nov. 2009 21:13

Blomst - ehh... takk ...tror jeg! *ler*

(mann 51 år fra Akershus) on. 18 nov. 2009 21:13 Privat melding

@olewi:
Jammen, det er sant! :-) Litt funderende- og klokt uttrykk, fast blikk, maskulin hake, lyser selvtillit.... Def dom!! -Menpåenbramåtealtså! :-)

Nok om det. Nå overlater jeg til damene å få øynene opp her. :-)

(mann 51 år fra Akershus) on. 18 nov. 2009 21:13 Privat melding

(måtte bare korrigere en ufrivillig orddelingsfeil.)

Skjult ID med pseudonym ciuciu on. 18 nov. 2009 21:14

@steinR Snill og alene er bedre enn slem i dårlig selskap.

(mann 55 år fra Telemark) on. 18 nov. 2009 21:14 Privat melding

@ciu - tror det kom i 2003 egentlig... når sms startet lissom... og alle bgnt å skr m mnst mlg tgn *hehe*

(mann 51 år fra Akershus) on. 18 nov. 2009 21:16 Privat melding

ciuciu: Jeg legger merke til stjernetegnene dine ja... Hmf!!! Var den myntet på meg?

Skjult ID med pseudonym olewi on. 18 nov. 2009 21:16

Pokker at ikke den der anonym-avhukinsboksen kan settes som standard.... glemmer jo hele tiden å huke den av!

Skjult ID med pseudonym snømannen on. 18 nov. 2009 21:18

@ xXx

Amen.
Jeg har nøyaktig de samme erfaringene. Det kjipe er at når man blir überforelsket selv så er det ikke så lett å behandle dem som luft, og da går man gjerne på en smell fordi jentene liker å "jobbe litt" for oppmerksomheten. Og man er ikke lenger interessante for dem...

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 18 nov. 2009 21:22

akkurat dette temaet er fasinerende for meg, fordi jeg ganske enkelt ikke skjønner det! Jeg skjønner fasinasjonen ovenfor badboys, men bare så lenge man opplever å bli behandlet pent, vel??

Selv har jeg flere ganger vært sammen med _tidligere_ badboy som hadde strightet seg lenge før jeg traff dem, og det holdt lenge for min del. Jeg trenger virkelig ikke å bli behandlet dårlig for å bli betatt av noen :p

Jeg er vel enig i det at det ikke hjelper å bare være snill, hyggelig og gentleman for å få jenter til å bli interessert, mange av oss liker nok at han har en eller annen slags fanden-i-voldsk energi. Men jeg trodde ikke at det også betydde at vi helst vil at mannen skal vise seg å være en notorisk drittsekk mot oss?

Pops:
Finn heller en mellomting mellom å være snill og røff, heller enn å begynne å prøve å oppføre deg dårlig ovenfor mennesker rundt deg ;-)

Skjult ID med pseudonym MrSpiff on. 18 nov. 2009 21:27

@Pops og @SteinR, er dere tvillinger?

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 18 nov. 2009 21:29

Slem eller snill? Good guy - bad guy? Er det virkellig så sort-hvitt?

Uansett - endimensjonalitet er lite interessant, og lite attraktivt. Enten det gjelder han "snille" som alltid smiler og sier: Ikke så viktig for meg hvilken film vi skal se, vi gjør akkurat som du vil!", eller det gjelder han "slemme" som alltid må klapse småhardt og som alltid er spydig ,også de gangene jenta trenger trøst og medmennskelighet.

De som har flere strenger å spille på, de som kan tilpasse seg, men som samtidig vokter seg for å komme i konflikt med egen moral og prinsipper, er de som har de beste forutsetningene for å lykkes.

Skjult ID med pseudonym ciuciu on. 18 nov. 2009 21:37

@Blomst-09 Myntet på deg? Nei, hvordan kan du tro....

Skjult ID med pseudonym ciuciu on. 18 nov. 2009 21:39

Tråden her gir meg assosiasjoner til en artikkelserie som gikk i avisen for litt tilbake - om hvor mange frierbrev de mest hardbarka kriminelle får mens de sitter inne. Skal ikke nevne navn, men det er jo en del av de som vi vanligvis oppfatter som mindre respekterte samfunnsborgere, som kommer ut av fengsel med både giftering og barn (som de ikke hadde på forhånd..) Det må jo være en grunn til det... Selv om vi kanskje ikke liker den... ?

Skjult ID med pseudonym ciuciu on. 18 nov. 2009 21:42

@Lilleulv Bingo! Helt enig! Vi får håpe de multidimensjonale finnes. :)

(mann 55 år fra Telemark) on. 18 nov. 2009 21:42 Privat melding

@ciu - det samme har slått meg. Det er noen rare dyr vi mennesker fremstår som inn i mellom!

(kvinne 45 år fra Nord-Trøndelag) on. 18 nov. 2009 21:45 Privat melding

Jeg vil helt klart ikke ha en mann som ignorerer meg eller er slem mot meg!

Skjult ID med pseudonym pops on. 18 nov. 2009 21:47

Jeg har en pakistansk kamerat som er vel et slags ytterledd langt ute i en av de større pakistanske gjengene på østlandet og har en pen jente vært på tv, reality show eller whatever i Norge så har han hatt sex med henne.

Skjult ID med pseudonym Elikapeka on. 18 nov. 2009 21:50

Wow..så heldig han er..det er det sikkert ingen andre som har hatt...?
..skjønner at sex med så mange som mulig er veldig viktig for deg og din personlige lykke, sats på den veien de andre har valgt, så blir du så lykkelig, så..

Skjult ID med pseudonym sss on. 18 nov. 2009 21:52

Synes alltid det er morsomt med disse debattene om hva som funker og hva som ikke funker. Slem, snill, whatever.
Det alle har til felles er at de er akkurat like single, måned etter måned, år etter år... PUSSIG

Livet er en lottokupong..

(mann 55 år fra Telemark) on. 18 nov. 2009 21:55 Privat melding

Lykken er å ha hatt mange damer på staken... bare se på Rune Rudberg og hvordan han har fått del i det gode liv og hvor seriøst han omtales i alle medier og blader! Nå.. DER har ve en ekte mann!!!! *ler..... og ler litt til!*

*synger for meg selv ....
<Hei du har styling i ditt hår, og jeg vet hvor veien går.
Opp på rommet, der drømmer blir sanne.................>

Skjult ID med pseudonym HOpp on. 18 nov. 2009 21:57

Det vil alltid finnes idioter som faller for andre idioter. Heldigvis, så blir det færre trær å gå seg vill blant i skogen.

(mann 38 år fra Hordaland) on. 18 nov. 2009 22:00 Privat melding

@TS
Nei. Ja.

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 18 nov. 2009 22:34

Synes dette er en veldig interessant tråd. Tenker i blant det samme som TS selv, men det blir veldig kortsiktig - er nok i bunn og grunn litt som Odd Børretzen synger om:

http://open.spotify.com/track/2ReG0uvpfrDIsWAMi9HUT4

Men når enkelte damer liker slemme menn, tror jeg at det vel så mye handler om at de, om ikke annet, viser følelser og en fandenivoldsk innstilling og lyst på dem, en lyst som er langt vanskeligere å formidle på en positiv måte. Tror jeg, da...

(mann 38 år fra Hordaland) on. 18 nov. 2009 23:06 Privat melding

Forresten. Jeg må langt på vei si meg enig med SteinR i denne tråden.

Damene du nevner velger selv å være med disse gutta. De velger selv å _eventuelt_ la seg såre. Du velger _eventuelt_ å plukke opp restene fra disse damene eller noen lik dem. I kveld, i morgen, eller når du er 45. Da kan du også være med å oppdra ungene til noen som dem. Not that there's anything _wrong_ with that (tribute til Seinfeld).

Selv vil jeg ikke se på det som en seier å bolle ei dame som ønsker å bli behandlet som et dyr. Like lite som jeg ville se på det som en seier å rappe godteri fra unger.

Det er enkelt, kjedelig, gir en like tom følelse i magen som McDonalds-burgere en halvtime etter måltidet, og blir gammelt veldig fort. Du må gjerne se opp til disse gutta, men ikke se opp til dem bare fordi de er gode i denne sporten.

Bjørn Dæhlie ble ikke verdens beste langrennsløper fordi han så gjerne ønsket å bli god i fotball. Finn heller svaret på kreftgåten, hjelp blinde folk over veien, bli speiderleder, hopp i fallskjerm, spioner på Taliban i Afghanistan. Ikke la en flokk med høns avgjøre hvorvidt du har et fullkomment liv eller ei.

Damer (eller menn) er så viktige som du selv gjør dem. Om kompisene dine plukker rosen deres eller ei, om disse damene tar kuken deres mellom biffgardinene eller i kaviarkrysset, om de liker å bli slått helseløse, det spiller ingen rolle. Det er ikke ditt liv eller ditt ansvar. La grisene leke i fred i grisebingen sin, og ihvertfall om de trives. Om du ikke er en gris og derfor ikke trives, ikke døm grisene fordi de er griser, bare forlat grisebingen.

Om du ikke er kar om å finne en eneste dame som lar seg behandle slik du ønsker at hun skal være mottakelig for, anbefaler jeg deg å finne en annen hobby. Ingen vits å spille bowling med deg som kula og damene som kjeglene om du liker bedre å spille tennis med en likeverdig partner. Om bowling-kompisene dine har det kult på bowling-kveldene sine, med pommers frites og hamburgere attåt, fint for dem. Men du skal istedenfor sikte deg inn mot ditt personlige Wimbledon. Hvorfor sette et 6. divisjons fotballdiplom over Din Personlige Livspokal? Finn den, vinn den og drikk sjampis fra den.

Forøvrig er det aldri smart å ønske seg et liv _via_ en annen person. Altså, at man gjør seg avhengig av andre personer for å ha det bra selv. Om det er lojalitet du ønsker, skaff deg ei bikkje.

Lykke til.

Skjult ID med pseudonym tada on. 18 nov. 2009 23:19

TS har ett poeng, og for de som ønsker å lære mer om dette bør de lese sjekke bøker og sjekke ut sjekkeskolen som ble startet av ett par norske selv erklærte sjekke guruer.
Selv kun lest The Game, og den gir ett greit inblikk i hvordan man lettere kan sjekke damer ved å behandle dem "dårlig"*, men den har også ett avsluttende poeng nå hovedpersonen plutselig finner en dame han får lyst til å bli sammen med og all tidligere sjekke triks viser seg å ikke ha ønsket effekt..

På dame siden har man The Rules, ikke lest den, men fra lang avstand ser den ut til å gjøre samme nytten, bare for det andre kjønn.

* "dårlig" involverer ikke å hverken slå eller kjefte ut damer, det involverer å få de til å jobbe for din oppmerksom het ved å behandle de som luft, bla.

Ett annet poeng i tråden her er at man ikke bør sikte seg inn på å bli en endimensjonal fyr, da vil damer gjennomsku at du ikke har noe å tilby.

(mann 38 år fra Hordaland) on. 18 nov. 2009 23:54 Privat melding

@TS
Litt til, angående problematisk holdning til hva andre gjør med livene sine:

Thomas Jefferson og Albert Einstein ble ikke kjent for antall damer de bolla. Oscar Wilde ble ikke kjent for mannfolka han hadde seg med. Alle idrettsstjerner herfra og til evigheten har ofret mang en kveld med potensielle damemøter på byen bare for å demonstrere hvor langt og fort et menneske kan løpe/kaste/holde ut.

Og ufattelig nok finnes det fremdeles en horde av mennesker som for det meste er opptatt av én ting:
Hvor mange mennesker de skal utveksle kroppsvæsker med, til sengestolpen kneler under materialsvakheten representert ved antall streker risset inn. Og så skal de endelig føle lykke og føle seg "godtatt/godkjent"? Redd dere selv, for pokker. Og redd ungene deres fra det samme verdiløse mølet.

Hvordan dette tullet er viktigere enn Hubble, oppfinnelsen av hjulet, utviklingen av medisiner, overbefolkning, generell fattigdom og elendighet, finanskrisen og vestens distansering fra en felles gullstandard og Gamle-Eirik vet hva annet, er for meg en gåte. Det er nok å ta av i livet, uten at man skal prioritere "anerkjennelse" fra ei dame/en mann. Er man oppegående nok til å lure på hva som skjer etter man dør kan man heller ikke slå i bordet med triumfkortet "biologi". Du er ikke lenger et dyr når du ser opp til rollemodeller istedenfor å følge instinktet ditt og lysten til å gjøre det DU vil. Jeg skal ikke bestemme over hvilke rollemodeller andre skal ha. Men når tendensen er at alle skal være rockestjerner og partyboys synes jeg det er viktig å poengtere at man da kun ser opp til et produkt:

Britney Spears ble lansert som en uskyldig liten skapning. Når interessen dabbet av ble hun "konvertert" til en slags sexframtoning og Hanna Montana overtok den første rollen. Sirkelen er sluttet og rosa Hanna Montana-hårfønere kan selges til småungene, og skifte ut storesøsters Britney-hårfønere på badehyllen hjemme. Markedet bestemmer hva forbrukerne skal ønske seg, ikke omvendt. Eneste måten å stoppe utviklingen på er å gjøre som du vil, ikke som andre ønsker at du skal gjøre. Og det første du kan gjøre er å gi finger'n til jenter som avviser deg fordi du ikke behandler dem som dyr.

Tenk selv, mann. Du skylder deg selv og stammen din såpass.

Skjult ID med pseudonym frøkna to. 19 nov. 2009 00:08

... jeg tror ellers at jeg har fått littebitt peiling på hva som skal til for å få menn generelt til å bli interessert i meg, men siden det ikke alltid samsvarer med hvem jeg er, og ellers virker som et litt for slitsomt skuespill å gjennomføre, så satser jeg heller på å bare være meg selv og håpe på at jeg finner noen selv om jeg ikke orker å prøve å være den perfekte og attraktive kvinnen i alle settinger.
Hva er vitsen med å kapre en mann dersom jeg har fått det til via skuespill, liksom?

Skjult ID med pseudonym Stålslips to. 19 nov. 2009 23:48

@frøkna
Initiativ?

Skjult ID fr. 20 nov. 2009 00:33

Problemet ditt er at du er misunnelig på alle de vakre damene dine kompiser nedlegger. De får så mye oppmerksomhet, at det å måtte jobbe litt for den blir spennende. Hvorfor ikke satse på de jentene som er mer normale, og som kanskje ville blitt kjempeglad for din oppmerksomhet?

Skjult ID med pseudonym kvinne fr. 20 nov. 2009 00:50

Unge pene damer oppfører seg kanskje på denne måten, men svært få kvinner i litt mer moden alder faller for badboys. De har sannsynligvis fått smertelig erfare baksiden ved denne typen spenning. Trøst deg med at disse jentene på sikt vil gjennomskue kynismen slike menn (eller kanskje de burde kalles gutter) innehar. Ingen jenter har lyst til å brukt og kastes, spesielt ikke de unge fremmadstormende og vakre. Innerst inne ønsker de seg en mann som blir forelsket i dem, og som de er forelsket i.

Jeg tror ikke dette fenomenet har med seksuelle preferanser å gjøre, da unge jenter som regel ikke er helt sikre på hva de ønsker seg. Når det gjelder dominans kan de færreste kvinner nyte dette hvis en mann ikke viser respekt for henne under akten, da trygghetsfaktoren er avgjørende for de fleste med slike preferanser.

Hilsen ei som kan beskrives som en av disse jentene du forteller om, men som har blitt voksen,og som liker å bli dominert, men av en mann som har full respekt for meg og mine grenser, og som er 100% gentlemann for meg ellers. Aller helst kombinert med romantikk og masse ømhet.

Skjult ID med pseudonym arriba fr. 20 nov. 2009 01:26

Sjukt! Nei! Hvis du møter drømmedama, får henne til sengs med spill og så kliner du til henne i trynet? jeg gir meg ende over... Har vært ute og flydd noen år, men aldri møtt på noe sånt...Nå har jeg heller aldri hatt sansen for arrogante bastarder med lite respekt for andre mennesker. Ikke bli sånn! Ikke vurder det engang! æhhhh! Få deg en frivilligjobb med noe du bryr deg om..chics dig it!

(mann 55 år fra Telemark) fr. 20 nov. 2009 01:40 Privat melding

hehehe arriba... du gav meg et mentalt bilde... ser for meg spontanuttrykket til den stakkars jenta. ....og blåøyet.

Skjult ID med pseudonym arriba fr. 20 nov. 2009 01:44

Jeg fikk et mentalt bilde selv jeg, der jeg var "on the receiving end". hjælp! Må melde meg på selvforsvarskurs. Vold avler vold!

Skjult ID med pseudonym olewi fr. 20 nov. 2009 01:47

hehehe... foreslår boskehjelm og tannbeskytter på neste date..

Skjult ID med pseudonym arriba fr. 20 nov. 2009 02:01

boskehjelm? Herregud, vet ikke hva det er en gang! Nei, dette går dundass.... Må bli hjemme

(mann 55 år fra Telemark) fr. 20 nov. 2009 02:05 Privat melding

Hehehe... og det er jo nettopp hva man er... hjemme!
...trygt og godt :o)

Skjult ID med pseudonym arriba fr. 20 nov. 2009 02:07

Ja takke mæ tell! Før du vet ordet av det så sender de deg lusinger og buksevann istedetfor hjerter av ulike slag

Skjult ID med pseudonym olewi fr. 20 nov. 2009 02:09

Hehehehe... og du går derfra med hjertet knust... bokstavelig talt!

...si meg.. er vi de eneste som har åpne øyne i nattens mulm og sukker?

Skjult ID med pseudonym arriba fr. 20 nov. 2009 02:13

Tror det, og jeg skal opp straks og jobbe dobbelt..ai... legger meg jeg og, med pepperspray og boskehjelm (vet fortsatt ikke hva det er men jeg kan jo guuuuuugle det imorgo. hei!

(mann 55 år fra Telemark) fr. 20 nov. 2009 02:14 Privat melding

Ha ei fortryllende natt i sikkerhet og selvforsvar :o)

Skjult ID med pseudonym Lada fr. 20 nov. 2009 02:26

Ja, har lest store deler av tråden nå, og jeg har tidligere vært utrolig fasinert av dette temaet... Det som fasinerte meg var hvorfor jenter godtar disse tingene?? hvorfor vil de ha det slik? Og hvorfor, i motsetning til det en del folk insinuerer her godtar veldig oppegående flotte jenter å bli behandlet som dritt?? Svaret har jeg desverre ikke... men tesen min er selvfølelse.

Folk blir ofte forviret mellom selvsikkerhet og selvfølelse... Den essensielle forkjellen i denne sammenhengen mener jeg er; selsikkerhet kan fakes, selvfølelse kan ikke fakes.

Jeg har selv vært innom myyyye av stoffet PuA (pick upp artists) bruker, forguder og tjener masse penger på. Og det skal sier, at for å plukke opp jenter funker disse tingene! det funker til akkurat det de kaller seg, pua. Du klarer å plukke opp damer på en spektakulær måte. Akkurat som en sjonglør klarer å kaste masse appelsiner ettervært. Problemet er at man trener selvsikkerheten sin.... mens veldig lite tid blir brukt på å styrke sin selvfølelse. De snakker om to typer former for "game", og "natural game" prøver de å kamuflere som en gren hvor det er mye selvfølelse i, men nei... sry. Da vet ikke hva selvfølelse betyr.

Etter faktisk å hatt suksee med å bruke disse artistiske fremgangsmåtene så blir man som noen beskriver over her rett og slett litt tom inne i seg. Jeg blir værtfall det... og føler selv det går utover mine egene verdier og integritet... Det morsomme er at etter jeg begynte å heller å lese om selvverd, og hvordan man trener dette, så viser det seg at dette har en helt annen avkastning i mine øyne. Man føler godt om seg selv, og andre ser det! Og man drar absolutt på det.

Så tipset mitt til trådstarter er: Ikke gjør om på noe ved deg selv om du er fornøyd med deg selv som du er nå. Finn heller ut hvorfor du er usikker, hvorfor du er sjalu på disse guttene/hvorfor du vil ha det som de. Jobb med de tingene isteden. Så skal du se at de destruktive tankene du har forsvinner ettervært, og du føler selv at du får dette "gamet" det er snakk om.

Bare husk, det kommer an på hva man vil ha. Hvis du bare vil lære deg hvordan du skal få deg et ligg, betal 6-8000 for en PuA workshop, så kommer du nok til å fikse det!

Skjult ID med pseudonym Pip fr. 20 nov. 2009 11:04

Enig med @kvinne.
Selv har jeg aldri vært tiltrukket av slike badboys men skjønner på alle debattene at det tydeligvis finnes en del (unge) jenter som gjør det. Uten erfaring med temaet kan jeg ikke uttale meg men vil ihvertfall anta at de fleste endrer syn på dette etterhvert.. badboys er ikke akkurat de som ender opp i langvarige lykkelige samliv?? men så er det kanskje ikke det TS er ute etter heller.. bare litt "moro" på veien? Er det det man vil ha så er det vel bare å kjøre på.. men ta høyde for at leken kanskje ikke smaker så godt på sikt som man trodde.

For å vinkle det litt annerledes så har jeg derimot dessverre erfaring med en annen type badboys. Menn som tilsynelatende er snille og oppmerksomme og følsomme, men som egentlig viser seg å ha lite empati og tanke for hvordan man behandler andre mennesker. Psykisk "mishandling" er på mange måter verre enn fysisk. Man mister lett fotfestet og grep om hva som er fakta og hva som er innbilning. Man begynner sakte men sikkert å tvile på seg selv og sin egen dømmekraft. Særlig om man har blitt grundig forelsket og glad i den andre personen og allerede har begynt å se på dem som sin fremtidige livspartner.. da er fallhøyden enorm. Unner ingen å involvere seg med manipulerende og psykisk ustabile mennesker, det er fryktelig vondt og vanskelig å reise seg igjen. Og kjennetegnene er dessverre ikke lett å oppdage tidlig. Men man lærer noe på veien, om sine egne grenser. Det vanskeligste er å holde skepsisen i sjakk og tørre å stole på noen igjen, gi nye mennesker en fair sjanse..

Hva skulle jeg frem til? Jo.. frekke og slemme badboys er ihvertfall rett på sak og da vet man jo hva man får og da velger man jo selv om det er noe man ønsker...

(mann 38 år fra Hordaland) fr. 20 nov. 2009 20:58 Privat melding

Enig med Lada om dette med selvsikkerhet versus selvfølelse.

Du kan leve resten av livet ditt på å fake selvsikkerheten din. Du kan tro på det så hardt at det blir virkelig, ikke minst når Cosmo og FHM bifaller troa di. De er din kirke og gjerne din menighet, om du lar dem være det. Fortsette å tro at livet kun dreier seg om å dra flest mulig damer/menn med hjem. Fint for deg, om du er av den typen.

Selv velger jeg å fokusere på de verdiene jeg setter høyt, og de inkluderer vanligvis ikke rosa hårføner og hvem som har den kuleste hårvoksen. Om andre mener jeg er en elitistisk møkkamann av den grunn kan de jo bare ta seg ei bolle og et nytt knull som de plukker opp på nærmeste twat-utested. Kos dere, det mener jeg virkelig. Dere er like mye stjernestøv som meg, om en circa 70-80 år, håper dere fokuserte på det dere syntes var viktig og som ga dere en god følelse over lang tid.

Dyrenes konge er kanskje lat, men han slipper iallefall å menge seg med apekattene og alt stresset og hysteriet deres. Han har selvfølelse nok til å slappe av, mens apene stresser livet av seg med å vise tenner og kappes om hvem som er på riktig sted til riktig tid.