Alle innlegg Sukkerforum

En ganske god grunn til å være Sukker medlem ...

Vis siste innlegg
(mann 51 år fra Vestfold) on. 18 nov. 2009 22:08 Privat melding

Mye rart som skrives her, men også mye veldig reflektert og interessant. Jeg tenker i første omgang på innlegg som omhandler hvordan vi oppfører oss her inne. Endel utrykker større eller mindre frustrasjon over svar, eller kanskje oftere, mangel på sådant når man tar initiativ og sender en melding.

Jeg kan sånt sett forstå innlegg som f.eks. med tittelen "ikke akkurat Don Juan". Dette er etter min oppfatning et typisk eksempel som mange velger å svare seriøst på. Dette er bra og interessant lesning, honnør til dere som faktisk gir interessante, og sikkert også mange ganger, hjelpende innspill/tips :). Et annet eksempel jeg kan nevne er et tidligere innlegg inkl. svar kalt "unaturlig attraksjon". Skal man driste seg til å trekke en liten konklusjon av akkurat nevnte eksempler, så må det være at gir man opp, har man tapt, eller, ta Sukker for det det er. Søk for øvrig på nevnte innlegg å les selv.

Jeg har selv vurdert å trekke meg ut herfra, ikke som følge av manglende svar (har knapt sendt melding her inne), men pga mange useriøse (av begge kjønn), samt profiler som tenderer mer til ønsket fasade enn hverdagslig virkelighet. Det "enkleste" er kanskje det beste ... her også? Profiler med personer som utbroderer om egne interesser og åpenbare forhold man fortstår personen vil være opptatt av, kan illustrere dette. Man bør være mer oppmerksom på at ord blir sterkere på trykk og at enkelte formuleringer og setninger fort kan gi fare for misforståelser og feiltolkninger. F. eks., hvem har ikke mottatt sms der det viser seg i ettertid at man har missforstått budskapet. Flere bør reflektere mer over hvorvidt mottaker forstår budskapet som blir sendt, slik sender ønsker eller håper.

Nei, nå beveger jeg meg utenfor det jeg egenlig skulle skrive noen ord om, nemlig innledningen. Derfor til slutt, Interessant diskusjonforum lesning holder meg foreløpig inne, og dessuten, så finnes det nok sikkert mange hyggelige og seriøse her også og disse er nok i flertall :)

Skjult ID med pseudonym agusta72 on. 18 nov. 2009 22:31

Fornuftig skrevet sereno, men må arrestere deg i ên ting.
>Unaturlig attraksjon< ,er et innlegg jeg skrev som ikke er ment å oppfattes som hva du beskriver. Tolker deg dithen at du mener jeg gir opp?? No reason pall!! Svarene kan jeg ikke stå for.

(mann 51 år fra Vestfold) on. 18 nov. 2009 22:52 Privat melding

Neida Agusta, mener ikke at jeg tror du har gitt opp. Tvert i mot var dette et kompliment til innholdet i innlegget ditt, samt til endel av svarene. Beklager hvis jeg var uklar der.

Skjult ID med pseudonym agusta72 on. 18 nov. 2009 23:19

Oki!

Skjult ID med pseudonym kit to. 19 nov. 2009 00:33

Forumet er klart verdt de pengene jeg betaler!