Alle innlegg Sukkerforum

Ubehagelig sannhet til dere gutter om jentenes postkasser

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym female on. 18 nov. 2009 23:54

Ser at endel menn lager seg den latterlige forklaringen på manglende respons at "jentene blir nedrent av mail" og "kvinnene har all makten". Jeg vil derfor annonsere i eget innlegg et svar jeg skrev i en tråd om syting.

Det er bare bullshit at jentene blir nedrent av mail, det gjelder noen ytterst få - og sa som regel de som er ganske unge, nye og har veldig foxy bilder (been there, done that). Men for de fleste kvinner, er ikke dette tilfellet.

Grunnen til at du ikke får svar, henspeiler kun på deg selv fordi du fremstår som uattraktiv for damene du kontakter, enten ford

A) Du kun til den "priviligerte" gruppen som har snekret sammen en wonderwoman side (som godt kan være ekte, det er bare det at da må du jo vite at du stiller i kø).

B) Du har en dårlig profil og enda dårligere nese for hvem du kan passe med.
Jeg ser forbausende mange menn som har veldig lite flatterende profilbilder; ser sure ut - smale øyne, ikkenoe smil (forsøk på mandig?), har solbriller på, grelt lys, grimaser (what's the point med å geipe?), flekser muskler.

Spør deg selv: Hvor mange av de med score over 90 har du mailet? 10%? Mener du selv at du er blant de 10% mest attraktive?
Kan det hende du er midt på treet, og derfor bør melde en jente som du selv faktisk synes er "bare" mist på treet?
Prøv å se profilen din utenfra - hvordan ser egentlig han typen (altså deg) ut som du har bilde av? Du stykrer oddsen for sva med en ordentlig og fin profil med et vennlig ansikt. Rådene kan kanskje gjelde noen damer også, men de luller seg ikke inn i forklaringer om at "han svarer ikke fordi han får femti mail for dagen".

Så dere menn som lever i illusjonen: Slutt å klage på at mailene velter inn hos damene, det er IKKE sant, og IKKE grunnen til at du ikke får svar, det er faktisk stor sjanse for at det er din tilnærming det er noe i veien med! Den gode nyheten: DU KAN GJØRE NOE MED DET.

Skjult ID med pseudonym s to. 19 nov. 2009 00:02

Det du kanskje ikke har forstått, er at det skal relativt mye rasjonalitet til for å kunne "senke seg ned på et lavere nivå".

Selv om en skulle prøve å sikte lavere, vet en hele tiden i underbevisstheten at det florerer med flotte, "bedre" (i den grad folk rangerer) jenter / kvinner der, som ikke nødvendigvis gjør det lettere å gå for the second best.

Ellers:

Hvor mange av de med score over 90 har du mailet? 10%? Mener du selv at du er blant de 10% mest attraktive?"

Hvor er sammenhengen her?

"Den gode nyheten: DU KAN GJØRE NOE MED DET."

Nuvel, så lenge ståa er som den er: Ikke nødvendigvis.

Skjult ID to. 19 nov. 2009 00:05

og når har score over 90 noe med attraktivitet å gjøre på sukker?
Ja....man kan ha en attraktiv profil, men det er uansett utseendet som er det viktigste her inne for at kontakt skal oppnås.
Etter det så blir det selvsagt andre kritterier som er viktig.....

Kan gi deg rett i det at mange sikkert kontakter folk som er utenfor sin liga og det er noe man kan gjøre noe med.
Men mennene ikke kan gjøre noe med er det utrolig mangel på vanlig høflighet som mange damer har her inne. Det er det faktisk damene som må gjøre noe med :)

Skjult ID med pseudonym s to. 19 nov. 2009 00:08

Å nei, ikke dette maset om manglende høflighet igjen.

Skjult ID med pseudonym heidi to. 19 nov. 2009 00:10

kansje emnet manglende høflighet kommer opp så ofte, nettopp fordi at dette er så utbredt her?

(mann 51 år fra Oslo) to. 19 nov. 2009 00:11 Privat melding

Nei, scoren har ikke noe med attraktivitet å gjøre. Poenget er at det danner en klart definert gruppe, de over 90. Hvis en da sender meldinger til kun 10% av de, er det rimelig å anta en sender til de 10% profilene som har best bilder. Det er helt analogt med utesteder, rundt de billedpene jentene svermer det, mens det er mer glissent rundt andre

TS, det er en meget vanlig forsvarsmekanisme å gi andre skylden for egne feil.

Skjult ID med pseudonym eliseb to. 19 nov. 2009 00:12

Hva med å komponere noe som ikke er hjernedødt, så får man hyggelig avslag. Til og med JEG avviser høflig bare jeg får en hyggelig melding med innhold i. Ikke idioti med "Hva har du gjort i helgen a?". Ikke spesielt interessert i å gjenta hva jeg har gjort i helgen i 50 unike brev.

Skjult ID med pseudonym kit to. 19 nov. 2009 00:12

De som vil diskutere høflighet kan jo gjøre det i en egen tråd. Det er nok av de

Skjult ID med pseudonym female to. 19 nov. 2009 00:13

S:
Jo jeg skal forklare deg sammenhengen:

Hvis du har 400 jenter over 90 poeng. Og du har sendt mail til 40 av dem, hvilke kriterier brukte du da du valgte de 40?
Hvis du ikke fikk et eneste svar, kan det være du da valgte de 40 jentene som er absolutt de mest sexy, foxy, hotte, altså de 10% fineste damene? Er du på tislvarende hylle?
Er det ikke rimelig å anta at disse damene ville kikkeblant de absolutt hotteste mennene?

"Nuvel, så lenge ståa er som den er: Ikke nødvendigvis"
Jeg sier ikke at det er lett å endre seg, men man kan jo begynne med å utvise litt innsikt og selvinnsikt både mht bilde i egen profil og hvem man sikter etter. Men ikke sant, det er lettere å se på seg selv om et offer for en urettferdig verden og lete etter dumme unnskyldninger enn å face realitetene????
Hovedbudskap: Det er bullshit at majoriteten av jentene her har fulle mailbokser, det er IKEK derfor du ikke får svar.

Skjult ID med pseudonym female to. 19 nov. 2009 00:15

Skjult id, Kit svarte enkelt og greit på hva jeg mente med at man tar utgangspunkt i deover 90 og siler derfra.

Skjult ID med pseudonym frøkna to. 19 nov. 2009 00:19

Det TS har glemt å få med her, er at de gangene kvinner prøver å være litt aktive med å sende meldinger, så opplever de (vi) ofte den samme stillheten tilbake som dere menn gjør.

Jeg regner med at menn sorterer på samme måte som det vi gjør, de velger nemlig hvem de ønsker kontakt med og hvem de ikke ønsker kontakt med.

Så dersom du som mann ikke får respons på en mail du sender, så trenger ikke det bety at du har en bedriten profil. I så fall har jeg også en bedriten profil som ofte har fått meldinger i innboksen, men som har problemer med å få svar fra de jeg selv sender meldinger til ;-)

Jeg har en mistanke om at TS ikke har særlig erfaring i å selv sende førstemeldinger, så hun ser problematikken kun fra en side :-)

Skjult ID med pseudonym female to. 19 nov. 2009 00:20

Kit,
ja, du har helt rett i at det er en vanlig forsvarsmekanisme.
Følte bare for å avskaffe en fullstendig feil myte som ser det jo ut til å ha blitt en etablert sannhet som er direkte feil.

Egentlig er det jo en god nyhet da; at dere menn vil kunne få mye mer bekreftelse hvis dere utvider horisontene. Og når det kommer til stykket, telelr eprsonligheten også ikke sant? Så da kan det ligge masse potensiale i segmentene dere ikke ser.

Skjult ID med pseudonym female to. 19 nov. 2009 00:23

frøkna,
har ikke glemt at kvinner kan oppleve det samme, og at det er uhøflighet inne i bildet, er så sin sak, det slår kanskje ut likt begge veier. Men det du ikke fikk emd degh, er at det ikke er det det handler om her:

Mitt poeng er at ingen kvinner skylder på at menn har fulle mailbokser og all makten (og underforstått; det er ikke noe jeg kan gjøre).

(mann 43 år fra Oslo) to. 19 nov. 2009 00:24 Privat melding

Hurra Eliseb det var jo genialt! Hvis menn komponerer et glitrende brev så får de- simsalabim HURRA HURRA, hva kommer nå................... Et hyggelig avslag :) Jeg får som regel svar, men gidder ikke skrive særlig mange brev. Er rett og slett ikke så mange interessante profiler her.

Skjult ID med pseudonym eliseb to. 19 nov. 2009 00:25

@nitten
Vel, jeg svarte jo bare på det med høflighet ;)

Skjult ID med pseudonym j29 to. 19 nov. 2009 00:27

Bra Female! =)

Skjult ID med pseudonym frøkna to. 19 nov. 2009 00:29

female:

Det er mulig jeg leste litt fort og ikke fikk med meg at det jeg skrev ikke er det det handler om her.

Men slik jeg tolket innlegget ditt, så er det slik at alle de menn som ikke får svar på mailene sine, får ikke svar fordi de har foretatt en fullstendig skivebom. Og der er jeg uenig.

Og da spør jeg deg: er du selv en som sender førstemeldinger til manneprofiler her inne, eller er du en som bare tar i mot?

Skjult ID med pseudonym s to. 19 nov. 2009 00:36

@female

"Hvis du har 400 jenter over 90 poeng. Og du har sendt mail til 40 av dem, hvilke kriterier brukte du da du valgte de 40?

Helt andre ting enn å gå etter de "peneste", i alle fall. Uansett er det bare i ytterst få tilfeller hvor dette er såpass objektive sannheter at alle er enige. Hvis jeg skal ta praksis fra min egen omgangskrets - og vi er relativt like ellers mtp. alder, bosted, utdanning, jobb, interesser etc. - er det svært sjelden vi mener at den samme personen er den peneste.

"Hvis du ikke fikk et eneste svar, kan det være du da valgte de 40 jentene som er absolutt de mest sexy, foxy, hotte, altså de 10% fineste damene?"

Nei.

Jeg tror heller ikke at alle jentes stappfulle mailbokser er årsaken til at mange ikke får svar. men det betyr ikke at ditt bidrag har bidratt til å overbevise for eller mot.

Hvis en eliminerer sexhenvendelser, desperate utlendinger og liknende tøysemeldinger, er det nok mange jenter som får vel så få henvendelser som mange av gutta. At mange får inntrykket av at det kun gjelder gutta, kommer nok vel så mye av at det virker om det kun er menn som bruker energi på å sutre over dette i forumet.

Mye av svaret ligger nok i at vi alle, både menn og kvinner 1) har vansker for å skille klinten fra hveten grunnet den enorme tilgangen på flotte profiler, og at det derfor må mye til for å fatte interesse for noen 2) ubevisst eller bevisst vet at det sikkert finnes en enda flottere profil å jakte / vente på rundt hjørnet (for å svare for min egen del, så har jeg blitt passe skrudd / sær av alle de flotte profilene over tid).

Skjult ID med pseudonym mr.who to. 19 nov. 2009 00:36

Gutta! Ta dere sammen. Det er sjeldent jeg ikke får svar på mine mailer, selv om flere av de kan være høflige avslag. Vet du hva jeg gjør? Jeg fokuserer på henne. Det er henne det handler om. Ikke bruk hele kvelden på å knotte inn ett brev om deg selv, hvem du er, hvor flink du er, hva du vil og hvordan du ser for deg at dere kan ha det så fint sammen. Vis heller litt interesse for henne og hva hun vil og skal i livet. Det må du gjøre for å skape interssen tilbake til deg, og det må du gjøre i reallife for å faktisk kunne få den dama. Iallefall hvis du er ute etter noe mer enn ett knull.

Skjult ID med pseudonym female to. 19 nov. 2009 00:43

frøkna,
det er vel aldri slik at noe gjelder absolutt "alle"?
Det vil alltid være noen som ikke får svar fordi man ikke er vedkommendes "type"/smak, uten at det kan kalles skivebpm.

Jeg har sendt fire meldinger på eget initativ fra jeg logget meg på her i denne runden, og skriver med tre av dem. Den fjerde svarte aldri. Jeg har fått fem meldinger hvorav jeg avslo samtlige med begrunnelse (som alder, avstand, småbarn, selv om noe også gikk på smak, men det var unødvendig å nevne når det likevel var andre ting som også gjorde dem uaktuelle).

Dette synes jeg forøvrig ikke har relevans; uansett hvor mange meldinger jeg hadde sendt selv, så er det en stor misoppfatning at damer rennes ned av mail og menn derfor ikke har sjanse i havet. Enten er det altså fordi de fokuserer på de utseendemessig fineste bildene, eller (og) har en profil som ikke matcher dem de prøver seg på.
Men innbilningen om at jenter oversvømmes av mail og besitter all makten, er en sovepute for å slippe å ta et oppgjør med seg selv. Men mennene som ikke ser det positive i dette; at de har et uoppdaget stort hav å forsyne seg av, de vil jo ikke forholde seg til realitetene - eller de vil ikke ha seg kjæreste, kun et trophy.

Skjult ID med pseudonym littavert to. 19 nov. 2009 00:48

Det er klart det er gutta som sutrer på forumet og ikke damene.

Er jo gutta som stort sett betaler for moroa her på sukker, og det er jo slik at ikke betalende medlemmer ikke kan skrive i forumet.
Det betyr at det i stort flertall er gutta som kan klage, mens de fleste damene hører vi naturligvis ikke noe fra...

Skjult ID to. 19 nov. 2009 00:58

@littavert

Det er bare tull. Hvis jeg går på min matchliste så er det rundt 70% som ikke betaler. 30 % er ikke mye å skryte av.

Skjult ID med pseudonym female to. 19 nov. 2009 01:01

S,
når du ikke tror at det er fulle mailbokser som skyldes dine mangledene svar, så er det altså ikke deg jeg henvender meg til. Og når du selv sier at dette ikke er din hypotese, da er det vel ikke noe du trenger å ha bevist for eller i mot. Så enkelt er det!

Den "peneste" kan det være delte meninger om, men det er ganske utbredt konsensus om hva som er pent eller ikke og det slår ut på nettet.

Skjult ID med pseudonym frøkna to. 19 nov. 2009 01:03

female:
:-)
Jeg er enig i det at det er en stor myte at alle kvinnene her har innboksen full hele tiden. Og jeg tenker det hadde vært fint å få den misforståelsen ut av verden en gang for alle, men det tror jeg ikke at vi klarer ;-)

Dersom kvinner hadde vært like ivrige og flinke til å sende mail som det mennene er, så hadde nok opplevelsen rundt svar/ikke svar vært ganske likt fordelt over kjønnene.
Og jeg vil egentlig ha meg frabedt forklaringen om at jeg har bedrevet fullstendig skivebom i de tilfellene jeg har sendt mail til en manneprofil og ikke fått svar tilbake ;-)
Du trodde vel heller ikke at du var fullstendig på bærtur når du sendte meldingen til han ene som aldri svarte?

Skjult ID med pseudonym littavert to. 19 nov. 2009 01:08

er nok ikke tull. Ihverfall ikke før sommeren. Da han man en uhøytidlig "vareopptelling" her på forumet. Mange personer som deltok, begge kjønn.

Tok en test selv nå. Så på min 1000 beste matcher. Kun 42 betalende......
Det er ikke 5 % engang det.......

Skjult ID med pseudonym female to. 19 nov. 2009 01:19

Hei gijen frøken:):
Jeg mener ikke at det er èn grunn som vil kunne gjelde absolutt "alle" - du har kanskje hatt skivebom på noen, kan hende har noen mailet med et par-tre akkurat da og ikke ville sjonglere for mange (da bør man svare uansett, men det kan jo glippe), kan hende er fyren bare passivt på markede. Uansett, så er det vel ikke slik at du tror boksen deres er "full" og du dermed bare kan kaste inn håndkleet?

Men si meg; får du ALDRI eller SJELDEN svar? Da kan det hende du bør endre tilnærming, du også?
Om ikke profilen din er "bedriten" som du uttrykker det, så kan det jo være den - eller mailen - ikke gir resonans hos de du mailer til? Men du mener altså ikke at det er fordi gutta har "full" mailboks.

Det kan godt hende jeg hadde skivebom på fyren jeg meldte og ikke svarte, men med tre av fire så tror jeg at jeg har litt koll på hva som er min liga, og 25% bomskudd må man i det minste tåle.

Men uansett frøken; jeg tror absolutt man kan få bukt med myten om full mailbokser for alle jenter.
Så mye syting over dette var det ikke forrige gang jeg var på nett, så her er det noen av dagens brukere som har bitt seg fast i det. Og for næte gang: Det er ikke riktig, og det er ikke derfor svar uteblir.

Skjult ID med pseudonym female to. 19 nov. 2009 01:25

Ser ikke at hvem som betaler har så mye med saken å gjøre, da vi ikke vet hvorfor noen betaler og andre ikke.
Det kan like ha med ren og skjær betalingsvilje å gjøre - gutter er "bigger spenders" fra de er små, og tjener jevnt over bedre.

Skjult ID med pseudonym littavert to. 19 nov. 2009 01:28

følg med litt da female......Betalingen har med hvem som har mulighet til å klage på forumet :)

Skjult ID med pseudonym frøkna to. 19 nov. 2009 01:37

female:

De fleste ganger har kontakt blitt oppnådd på den måten at jeg har letet blandt profiler og funnet noen som har vært interessante og som jeg har hatt lyst til å ta kontakt med, og noen av dem har kommet meg i forkjøpet med å sende meg en melding og dermed har kommunikasjonen startet :-)
Jeg husker ikke lenger hvor mange av dem jeg sendte førstemelding til som også svarte meg tilbake siden det er en stund siden jeg har vært veldig aktiv her inne. Men det har vært slik at kommunikasjonen har vært best i de situasjonene der han har kontaktet meg og ikke omvendt, selv der jeg ville ha sendt han en melding om det ikke var slik at han var raskere enn meg.
Men det er helt klart at jeg ikke har hatt samme svarprosent som det du har hatt.

Og det dumme med meg er at jeg slettes ikke har lyst til å endre på type tilnærming jeg har brukt ;-)

Jeg tror derimot ikke at det går an å få bukt med myten om fulle mailbokser for alle jenter. Nye folk kommer inn hele tiden og de nye vil komme til å tro at mangel på respons er fordi jenter/kvinner får så alt for mye oppmerskomhet her inne.
:-)

Skjult ID med pseudonym female to. 19 nov. 2009 10:49

liiavhvert;
ja, men det er ikke en eneste kvinneklage på dette her. Og svært få av dem som er på sukker,deltar på forumet.
Og de somd eltar:

Frøkna;
at du ikke vil endre tilnærming, er jo ditt valg. Forøvrig ymptomatisk for mange single folk; man skal ikke tilpasse seg.
Men klager du på fulle mailbokser hos mennene da? For for n't e gang: Mitt innlegg var myntet på de som klaget på at kvinner har fulle mailbokser. Er det så ufattelig vanskelig å begripe?

Hva du tror hjelper eller ikke, er meg forøvrig knekkende likegyldig for jeg er ikke enig og det var derfor jeg skrev denne tråden.
Nye folk har ikke nødvendigvis noen formening, men dersom de leser forumet vil de basert på syting lett bare tro at "det er sånn det er". Men nå kan de også feks lese i denne tråden at det andre skriver er en myte, og det gir dem jo grunn til å prøve seg frem.
Jeg synes rett og slett du ødelegger tråden min ved å sette fokus på deg selv, uten at du er i målgruppen i det hele tatt.
Men du bidrar jo utilsiktet med å bekrefte at kvinner ikke blir edrent av mail, og det er jo bra for min sak.

Skjult ID med pseudonym s to. 19 nov. 2009 11:04

@female

Hvor hardt prøver du på å være sær og vrang i denne tråden? De to siste linjene i det siste innlegget ditt er jo delvis til å måpe av.

At noen prøver å bevise / motbevise påstandene dine må du jo kunne leve med, uavhengig av om fokuset av og til dreies hit eller dit. Hvis du ikke aksepterer at folk 1) har andre meninger enn deg og 2) kanskje ikke argumenterer / skriver akkurat det som passer inn i din lille boble, så er kanskje ikke dette stedet å ytre sin mening på?

Såvidt jeg ser har opptil flere her prøvd å hjelpe til med å bevise at jenters mailbokser _ikke_ er så fulle til enhver tid. Hva annet ønsker du å oppnå?

Jeg har lest på dette forumet en god stund (for lenge, kanskje), og ja, det dukker opp et og annet bittert innlegg en gang i blant. Men at andelen slike innlegg er så stor til at en skal engasjere seg såpass firkantet som du gjør her, hadde jeg neimen ikke trodd. Men det er kanskje fordi jeg har helt andre mekanismer for å sile ut informasjon enn deg?

Skjult ID med pseudonym Kola to. 19 nov. 2009 11:11

@female nå er det jo slik at de fleste ikke bruker forumet og knapt vet at det finnes. Så uansett hvilke myter du prøver å avlive så vil det alltid være noen som setter seg resignert ned og konkluderer med at manglende respons skyldes ditt eller datt.

Også uten at de engang har lest klagene her inne...

De som klager her inne over damenes fulle mailbokser har uansett hørt mange motargumenter i hytt og gevær uten at de endrer syn nevneverdig av den grunn. Og nye klagere kommer til. De blar ikke bakover gjennom hundre tråder for å se om "problemet" har vært diskutert før (ellers ville vel det ikke stadig kommet nye klageinnlegg...)

Men du skal ha for forsøket.. du er vel ca nr 10.000 der og fortjener nesten en premie ;o)

Skjult ID med pseudonym mie to. 19 nov. 2009 12:30

Hmmmm...

Hvor mange meldinger er det vanlig å få iløpet av en dag da? Selv har jeg aldri sendt en eneste førstemelding. Det er fordi jeg får alt fra 20-40 nye meldinger hver dag og føler at jeg først og fremst må konsentrere meg om å svare disse.

Noen veldig få får mye mail hver dag, men noen av de svarer også alle.

Skjult ID med pseudonym female to. 19 nov. 2009 12:45

Kola,
beklager men jeg er dessverre ikke nr 10.000 som sier fra om at mailboksene til jenter ikke er fulle.
En og annen jente sier at det gjelder da ikke henne, men det er få som tør å heve stemmen og si at det er riv ruskende galt.
Så hvor du har sett alle disse9999 andre, det forstår jeg ikke.

S,
du forstår åpenbart ikke poenget. Jeg må jo akseptere hva folk skriver, har jo ikke noe valg heller, men jeg har også lov til å si fra når jeg synes de sporer helt av. Du må gjerne foklare hvorfor du måper, men jeg har faktisk merket denne tråden grønn, for at man skal holde seg til tema, og da synes jeg det er usaklig at en jente vil vite vhor mye mail jeg har fått, hvorfor hun ikke får svar etc.

Skjult ID med pseudonym Kola to. 19 nov. 2009 13:00

@female, jeg har sett det i alle de andre trådene der dette temaet enten har vært trådens tema eller diskusjonene har dreid innom temaet...

Mulig du er relativt fersk her eller bare ikke har lest disse men dette ER faktisk et temmelig utdebattert tema. Og jo, temmelig mange - både damer og menn - har kommet med sine synspunkter og "avmytifiseringer" mht. fulle mailbokser.

Satser på at du egentlig er i stand til å skjønne at 10.000 var et tilfeldig valgt tall og en smule overdrevet... eller

Forøvrig; hvis du tror det er få som tør å heve stemmen her inne (hehe...) så sier svaret seg selv - du ER tydeligvis fersk på forum.. ;o)

Skjult ID med pseudonym Pisspreik to. 19 nov. 2009 13:03

Er det mulig å skrive sååååååå mye pisspreik. Det er faktisk ikke noe mer å si. piss piss og mer piss.

Skjult ID med pseudonym In10se to. 19 nov. 2009 13:04

Om noen er VIP+ vises dette dessverre fortsatt ikke på online eller når du har gjennomført et søk. Kun supermedlemskap vises. Så det er sikkert en del flere som betaler enn det ser ut til ved første blikk. Særlig tror jeg dette gjelder for jentene her, siden de som VIP+ ikke kan kontaktes av ikke-betalende menn uten bilder som ikke har noe bedre å si enn "skal vi knulle?"

Men synd ikke Sukker har gjort noe med dette ennå, for i det minste jeg liker egentlig best å kontakte de som betaler, enten de er super eller VIP+. Jeg tror nemlig selv at sjansen for at de som betaler er her for faktisk å møte noen, og ikke bare få oppmerksomhet eller for å titte fordi de er nysgjerrige, er større enn hvis de ikke betaler. Jeg skulle derfor gjerne også kunne se hvem som er VIP+, i tillegg til supermedlemmene.

Skjult ID med pseudonym female to. 19 nov. 2009 13:41

Kola,
nei, har vært superbruker før, har nå vært ikke-betalende og fulgt forum en stund. Og det er langt flere som påstår alle jenter får fulle mailbokser, enn de som hevder at det ikke er tilfellet, de snakker ofte kun for seg selv.
Uansett: Det har ikke vært en eneste tråd her (på lenge i alle fall) som har dette som hovedbudskap.

I10se, godt poeng ang VIP+medlemmer, det er nemlig det jeg selv er.

Jeg har sagt mitt, så kan de som vil diskutere videre, det endrer ikke fakta; at forklaringen om at "jenter har all makten og postboksene deres renner ikke over" ikke gjelder.

Skjult ID med pseudonym joker_nord to. 19 nov. 2009 13:53

"Hvis du ikke fikk et eneste svar, kan det være du da valgte de 40 jentene som er absolutt de mest sexy, foxy, hotte, altså de 10% fineste damene? Er du på tislvarende hylle?
Er det ikke rimelig å anta at disse damene ville kikkeblant de absolutt hotteste mennene?"

Jotakk, jeg ville teste denne teorien. Så jeg sendte mail til en gruppe "burugler", og vet du hva? Den omtrent fæleste burugla av dem alle sentdte meg melding tilbake, "tror ikke vi passer sammen"..
Så akkurat det der må du lenger ut på landet med.

Forøvrig har jeg vært på date med noen virkelig flotte damer herfra, så jeg tenker at min teori er:
a) Damene får mange mailer og kan velge og vrake (fikk dette fortalt av en hyggelig dame herfra, som jeg gikk på date med)
b) Damer velger selv hvem de vil ha kontakt med, det skulle bare mangle. Sånn er livet!
c) Mange damer som driver med nettdating følger "velg og vrak" prinsippet, og går etter de rikeste, kjekkeste karene. Det har selvfølgelig menn lov til å mene noe om, på samme måte som kvinner mener noe om menn som gjør dette. Damer har ikke meningsmonopol her i livet.
d) Noen damer er "menn" på kjønnsmarkedet og vil bare ha seg med ekstremt kjekke menn. Det har også menn lov til å mene noe om. Da får damene akseptere at vi mener det er tvilsom aktivitet, når de bruker nettdatingsteder til å leve "sex og singelliv" stilen.
e) Mange damer får jeg inntrykk av at sjekker skattelistene
f) Kun kanskje 2% av damene her inne er interessante for meg
g) Av dsse 2% har kanskje 5% av de igjen et realistisk forventningsnivå til hvilke menn som kan være interesserte i de.

Ergo søker jeg enda, men jeg gir ikke opp av den grunn :)
Det er akkurat de samme forholdene i det virkelige liv, de samme hindringene, de samme issuene.

Damer LIKER faktisk drittsekker, bare de ser kjekke ut og/eller har høy inntekt. Sånn er det bare.
Snille gutter må jobbe hardere for alt.

Skjult ID med pseudonym Pia to. 19 nov. 2009 14:03

@joker
Du glemte et par "noen" i det siste avsnittet ditt.
Du kan ikke snakke på vegne av alle. Verken damer eller menn. SÅNN er det bare.

@female
"de snakker ofte kun for seg selv"
Tja.. hvem andre skulle de snakke for

Alle snakker på vegne av seg selv og sine erfaringer og oppfatninger. Det tror jeg heldigvis de fleste er fullstendig klar over, og er i stand til å danne sin egen mening.. makan som noen undervurderer intelligensen til folk her på Sukker (og de som dere evt vurderer korrekt i så måte er vel neppe i målgruppen uansett)

Skjult ID med pseudonym jeppe to. 19 nov. 2009 14:10

Det holder da lenge med å være kjekk og ha høy inntekt!

Skjult ID med pseudonym Pia to. 19 nov. 2009 14:11

Hehe :-)

Skjult ID med pseudonym s to. 19 nov. 2009 14:27

@female

Hvis det er slik at en MÅ være helt enig med deg i at jentenes mailbokser ikke er overfylte, og dette er det ENESTE en kan kommentere ut fra innleggene dine, så er det klart at det er vanskelig å skjønne noe som helst form for poeng, og delta i debatten slik at dette blir litt fruktbart.

Når du nå utover det også går relativt kraftig til verks for å få avkreftet myten din, og samtidig prøver å finne andre påskudd til hvorfor det er som det er (sikte for høyt etc. etc.), må du jo for svingende tåle at dette også blir kommentert og debattert. For det er jo vel så interessant. Det spennende i debatten om overfylte mailbokser døde egentlig ut relativt tidlig i denne tråden, men det betyr ikke at resten av innleggene er meningsløse av den grunn, heller tvert i mot.

Og glem ikke følgende: Siden du fremstår som så snerpete og firkantet, er det ikke like lett å holde kverulantfingrene unna innleggene dine.

Skjult ID med pseudonym wintermute to. 19 nov. 2009 14:27

Det er da ingen myte at jentene får vesentlig mye mer mail enn gutta, når man ser det i en større sammenheng. Neida, ikke alle jenter har proppfulle mailbokser hver dag, men selv disse får vesentlig mye mer respons enn den store majoriteten av gutta.

Det har vært flere gutter her inne som har prøvd seg med jenteprofiler og delt deres erfaringer på forum tidligere, og resultatene har vært ganske så entydige. Så at det finnes mange jenter med null respons har jeg vanskelig for å tro.

Jeg har etter hvert kommunisert med mange jenter her inne, og fått et greit bilde av hvordan de opplever sukker. Den store forskjellen går på hvordan jentene teller responsen. Ei jente som sier hun har dårlig respons, får kanskje 3-5 mailer i uka, hvor meldingene er useriøse, kun korte hilsener, eller kommer fra en person som de anser for langt under deres nivå. I tillegg får de en del hjerter og flørter, men de bryr de seg som regel ikke med. De sender noen meldinger til de kjekkeste gutta, men får ikke noe svar.

Så kan du sammenlikne dette med en helt vanlig gutt som er heldig om han opplever å få 1 melding eller hjerte i *måneden*, kun noen få besøkende på profilen sin i løpet av uken, og kun avslag eller utelatende svar på alle meldingene sine, selv om han går 'flere divisjoner ned' enn det han tidligere er vant med.

Jeg anser meg selv som en av de heldige gutta. Jeg har som regel alltid noen å skrive med, og reiser på dater i ny og ne. Virkeligheten min er likevel ganske så lik jenta med "dårlig respons", forskjellen er bare hva jeg gjør ut av det selv.

Om jeg er heldig, får jeg kanskje 5 meldinger eller hjerter i uka. Hvis personen ikke er min type, sender jeg et avslag. Jeg føler meg likevel smigret og blir alltid glad for alle henvendelser, selv om det er fra ei voksen dame som er 15år eldre enn meg. Ei jente ville ofte reagert med 'hvem f**** tror denne personen at han er?', og ignorert ham totalt. Får jeg en kort melding (noen ganger så lite som et 'hei'), så sender jeg et svar tilbake, hvor jeg prøver å få litt mer info. Ofte får jeg da lengre svar tilbake, og så har vi en utveksling gående. Det samme gjelder hjerter. Får jeg hjerte fra en jeg finner interessant, så setter jeg hjerte tilbake, sender en melding, og får som regel alltid et svar tilbake.

På denne måten finner jeg de som virkelig har lyst på kontakt med meg, og slipper å sende ut massevis av meldinger til jenter i blinde.

(fortsetter)

Skjult ID med pseudonym wintermute to. 19 nov. 2009 14:28

De fleste jenter jeg har snakket med, tar seg ikke bryet med disse henvendelsene. De mener altså at gutta må vise langt mer initiativ før de selv gidder å bry seg.

Likevel, ei jente som synes hun får lite meldinger, trenger ikke gjøre store grep for å få vesentlig mye mer meldinger. Hun kan f.eks kutte glamourbildene og modellbildene. Hvis jenta oppfattes som uoppnåelig, vil mange gutter la være å ta kontakt fordi de tar det for gitt at innboksen hennes er full. I tillegg kan hun tone ned fokus på trening, fritidsaktiviteter, reiser, og andre ting som gir inntrykk av at hun egentlig ikke har tid for noen mann i sitt liv. Dette kan dog være riktig taktikk hvis hun ønsker å finne akkurat den spesielle som deler hennes interesser. Til slutt kan hun droppe noen av de håpløse kravene hun stiller, og unngå å være nedlatende og fordomsfull.

En vanlig profil med greie, tydlige, bilder, og positiv innstilling, vil tiltrekke gutta langt mer enn en ekstrem profil. Derfra er det utelukkende menns smak som avgjør evt. hvor stor pågangen blir.

En gutt må som regel gjøre langt mer drastiske grep, særlig dersom de ikke er spesielt fotogene. De må bare prøve seg frem, og legge veldig mye arbeid i å skille seg ut fra resten av gutta.

Joda, en gutt kan forbedre profilen sin og få mye bedre respons. Det er derfor man heller burde komme med gode råd og innspill, fremfor å heve seg over dem og lage like meningsløse tråder hvor man bare 'klager over alle som klager'.

Skjult ID med pseudonym ... to. 19 nov. 2009 14:32

10.. 9.. 8.. 7.. er bare å telle ned til neste innlegg eller tråd om samme gamle tema :-)

artig at noen tydeligvis tror at de må få alle til å være enige med dem, hva tror dere egentlig et debattforum er..

(kvinne 42 år fra Akershus) to. 19 nov. 2009 14:53 Privat melding

Hurra for Female !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym female to. 19 nov. 2009 15:22

Pia,
i motsetning til å snakke for seg selv, kan man snakke for en gruppe. Det er en vesetnlig forskjell.
Med at kvinnene snakker kun for seg selv mener jeg at mens menn sier "alle jenter får maasse mail hver dag" kun svakt parerer med "jeg får ikke mail hver dag..." - som om de tror selv de er et unntak.
Altså; de referer kun seg selv. Men etter det jeg selv erfarer nå som jeg er over 30, og hører fra venninner som har vært på leenge, kan man snakke for en gruppe, ikke kun seg selv, og si "mange kvinner får lite mail".
Skjønner?

Winertmute,
selvsagt er det et mer komplekst bilde - vi sankker også om tradisjonelle holdninger - der noen kvinenr mener gutter skal ta initativ og gutter somf aktisk mener det samme. Og om en jente får 3-5 meldinger i uken, betyr ikke det at hun har en full mailboks og de ter derfor fyrer ikke får svar! Det er det som er poenget mitt; at fulle mailbokser for jentene ikke duger som unnskydlning for år esignere. Men det er selvsagt et alternativ.

S - og forsåvidt .... også:
Jeg har en hensikt med denne tråden, og det er å gjøre de det gjelder oppmerksom på feil oppfatning av fakta; en oppfatning som dessverre rammer dem selv. Om noen som ikke engang er i målgruppen, mener det ikke hjelper, har det ikke noe med saken å gjøre. Debatten bør heller gå rundt; hvordan få svar på meldinger når fulle mailbokser ikke er grunnen. Der kan man godt være så uenig man vil, men å så tvil om utgangspunktet - at alle kvinner har så fulle maoilbokser at de ikke kan svare deg står fast - er null fruktbaret; da kommer ikke debatten i gang.

Smiley:-) TAKK

Skjult ID med pseudonym littavert to. 19 nov. 2009 15:22

jeg sier hurra for wintermute!!!!!!!!!!!!!!!!
Det er faktisk slik det er for mange her......

(kvinne 42 år fra Akershus) to. 19 nov. 2009 15:57 Privat melding

@wintermute
"Ei jente som sier hun har dårlig respons, får kanskje 3-5 mailer i uka, hvor meldingene er useriøse ....." Jeg ligger på max 2 meldinger i uken ,hvis jeg er heldig er begge seriøse også. Det tror jeg er vanelig for en normal sukkerdame. Men vi klager ikke så enoromt mye som gutta.
Jeg syns selv jeg har mange besøkende innom profilen både med og uten profilbilde, men hva hjelper det når de som er innom ikke har lyst til å bli kjent med en alikevell??
Tror de fleste damer her inne liker å få meldinger uansett om det er noe intressant eller ikke .. det som er unntaket er "grise-meldinger". De er ikke noe hyggelige.

"Likevel, ei jente som synes hun får lite meldinger, trenger ikke gjøre store grep for å få vesentlig mye mer meldinger. Hun kan f.eks kutte glamourbildene og modellbildene. Hvis jenta oppfattes som uoppnåelig, vil mange gutter la være å ta kontakt fordi de tar det for gitt at innboksen hennes er full. I tillegg kan hun tone ned fokus på trening, fritidsaktiviteter, reiser, og andre ting som gir inntrykk av at hun egentlig ikke har tid for noen mann i sitt liv. Dette kan dog være riktig taktikk hvis hun ønsker å finne akkurat den spesielle som deler hennes interesser. Til slutt kan hun droppe noen av de håpløse kravene hun stiller, og unngå å være nedlatende og fordomsfull."

What?? Jeg gjør ingen av delene og alikevell ikke har den største resonsen.

(kvinne 42 år fra Akershus) to. 19 nov. 2009 16:00 Privat melding

(responsen ... skulle det stå )

Skjult ID med pseudonym jørgen jr to. 19 nov. 2009 16:02

2 meldinger i uka er jo bra det smily. .......Selv så har jeg vel fått 2 det siste året :)

Skjult ID med pseudonym female to. 19 nov. 2009 16:33

Jeg tror to meldinger i uken er vanlig eller faktisk ganske bra for kvinner over 30.
Og det fyller altså ikke mailboksen.

WIntermute,
jeg skal lvoe deg at det ikke er så enkelt for jenter som du vil ha det til. Jeg har testet, og det som skal til er å lage en

Det er IKKE jentene som har all makten, da hadde det ikke vært så mange jenter som også hadde opplevd kjærlighetssorg. Det er så mange damer både på nettet og på byen som ville blitt glad for å ha blitt sjanset på av en normal mann..

Joker-nord, buruglen har jo også lov til å ha preferanser, hun svarte da i det minste.

S,
snerpete og firkantet? Jeg sier ikke at resten av innlegene er meniggsløse, jeg kommenterte utvalgte mailer, hvorav en sporet helt av med stadig fokus på sin egen jenteprofil. Merkelig at det skal være så vanskelig å få hamret inn et budskap som burde vært godt nytt.

Kvinner og menn som ikke svarer, bør skjerpe seg mener jeg, av ren folkeskikk. DET er et gammelt tema.
Men fulle mailbokser er enmyte som kan avlives.

(mann 33 år fra Oslo) to. 19 nov. 2009 16:38 Privat melding

female jeg har flere jentevenner her inne som bruker sukker til å lese meldingene høyt på vorspiel eller legge dem ut på facebook og de får flere 100meldinger i uken, og ser helt normale ut.

Så der er jeg uenig.

Jeg opplever også at jenter som setter svarthjerte på meg etter et svar kan gå bort til meg på byen og prøve å sjekke meg opp med enda dårlige materiale enn jeg hadde til dem på sukker...så jeg er uenig.

Skjult ID med pseudonym undrer to. 19 nov. 2009 16:40

........ hva er det som gjør at så mange mennesker later til å tro at virkeligheten er svart/hvitt?;-)

(kvinne 42 år fra Akershus) to. 19 nov. 2009 16:40 Privat melding

female sa damer over 30 år...

Skjult ID med pseudonym joker_nord to. 19 nov. 2009 16:58

Det er ikke til å stikke under en stol at nettdating som konsept per i dag fungerer veldig likt deiligst.no, damene søker bekreftelse og får det i fleng, mens herrene sender tusenvis av meldinger hit og dit, som en slags kollektiv ulveflokk.
Slik fremstår det i alle fall for meg.

Kravene er jo tildels enorme ift. kvinneprofilenes beskrivelse av drømmemannen.
"Du må ha ordnet økonomi" er noe som VIRKELIG går igjen i mange profiler.

Jeg synes nok egentlig at det føles litt kvalmende, det vekker assosiasjoner til at unge damer på 20-25 da er på jakt etter en 35-45 år gammel aksjemegler...

Skjult ID med pseudonym frøkna to. 19 nov. 2009 17:24

female:

Du skrev i innlegget ditt at grunnen til at menn ikke får svar, ikke er fordi alle jentene har konstant fulle innbokser. Den er jeg enig i.
Dernest skrev du at grunnen til at menn ikke får svar er:
A) At de skriver kun til de flotteste kvinneprofilene
B) At de har en dårlig profil og enda dårligere nese for hvem de kan passe sammen med.

Og den begrunnelsen var jeg ikke enig i. Selv om man er flink til å se hvem man tror man kan matche, og har en helt fin profil, så er det ikke sikkert at mottakeren får lyst til å svare allikevel, selv om brevet som ble sendt ikke var fullstendig skivebom, mener jeg.

Jeg ville i tillegg prøve å nyansere temaet ditt litt ved å legge til at også kvinner ofte opplever å ikke få svar når vi sender ut mail. Bare for å vise til at problem med å få svar ikke trenger å være et problem bare for mennene. Da brukte jeg mine egne opplevelser og min egen profil som eksempel. Og der kom du med noen oppfølgingsspørsmål til meg og forsøkte forsåvidt å komme med et råd også. Den kommentaren din svarte jeg på, siden du kom med direkte spørsmål til meg!

Og ut i fra dette mener du altså at jeg sporet helt av med stadig fokus på min egen jenteprofil... ?
Det er godt mulig at jeg bommet i forhold til hva av det du skrev _du_ ønsket å få mest fokus på, men det var altså ikke bare ett tema du la fram på åpningsinnlegget ditt, det var i hvertfall to!

Skjult ID med pseudonym female to. 19 nov. 2009 18:50

Ok frøkna,
enig i at det ikke bare er to grunner til at man ikke får svar og det er en viktig nyansering, men når man ALDRI får svar, så tror jeg det er større sjanse for at det koker ned til disse grunnene.

Det som var viktig for meg å få frem, er at det ikke er fordi alle jenter har fulle mailbokser (hva nå fullk måtte bety, skal det duge som unnskydlning må det bety at det er en uoverkommelig mengde å svare på). Hvis det gjelder de damene fyrer mailer til, så er de ekstremt snevre i sitt utvalg.

Når man da begynner å trekke inn alle mulige grunner til manglende svar, som også kan gjelde jenter og som forøvrig debattert i andre tråder, så fjerner det fokuset fra hovedpoenget som rammer gutter. Dette er nemlig ikke en tråd om ulike grunner til at vi ikke får svar, men at "fulle mailbokser" ikke er en realitet med mindre man er for snever i sitt utvalg. Håpet var at det kunne være en wake up call for de guttene som tror at livet er fryktelig urettferdig og jenter kan velge og vrake.

Skjult ID med pseudonym s to. 19 nov. 2009 19:28

@female

Neste gang du starter en debatt, og atpåtil er så ensporet og fokusert på hva som kan diskuteres i tråden din, vær langt mer tydelig i innledningen enn det du har prestert her (at du sannsynligvis ikke vil lykkes uansett, er en annen sak).

Det faktum at du ville ta livet av myten om fulle mailbokser har vi alle forstått for lenge, lenge siden.

At tråden da utvikler seg til å etter hvert diskuterere andre ting parallelt, og som atpåtil på mange måter kan sies å være en helt naturlig følge av åpningsinnlegget ditt, kan en jo heller se på som en "berikelse" av temaet, i stedet for å fremstå så kritisk og ensidig opptatt av den ene påstanden din?

Skjult ID med pseudonym joker_nord to. 19 nov. 2009 19:28

"Håpet var at det kunne være en wake up call for de guttene som tror at livet er fryktelig urettferdig og jenter kan velge og vrake."

Men det er jo slik det er. Du har jo bare en påstand fra din side om at det angivelig ikke er slik, som underbygger ditt argument.
For oss gutta så oppleves det faktisk slik at jentene velger og vraker, og at vi ofte ikke når opp. Sånn er det bare, både ute på byen og på slike steder som dette.
Om du ikke har enten stor akseportefølje, brystkassa til Mike Tyson, eller har vært med i Idol/er annen type C-kjendis, ja da når du ikke opp.

Det er bare å se på profilene her det, "DU MÅ HA ORDNET ØKONOMI" står det på kanskje 1/3 av profilene til jentene.

Skjult ID med pseudonym frøkna to. 19 nov. 2009 19:30

female:

Jeg er så innmari enig med deg når det gjelder de påståtte stadig fulle innboksene til jenter/kvinner! Det kan være at vi får mange meldinger når vi er nye her, men naturlig nok dabber det av etterhvert. Og jeg er enig i at det er absolutt de færreste her (om noen) som etter en stund fortsatt har det luksusproblemet det er å måtte velge mellom veldig fine manneprofiler som tar kontakt.
Så jeg er så absolutt enig med deg i at det ikke helt funker å tro at man ikke får svar fordi mottakeren har innboksen full og at jentene dermed ikke er i stand til å sende svar til alle som de egentlig ville ha sendt svar til dersom de ikke var så innmari opptatte fra før av...
Jeg er ganske enkelt veldig enig i den delen av temaet ditt.

Men jeg var uenig i noe av det andre du skrev, og fokuserte heller på det. Og grunnen til det er at jeg er allergisk mot temaer der vi prøver å sette hverandre i bås kjønnsmessig. Jeg leste innlegget ditt slik at grunnen til at menn ikke får svar er fordi de ikke har gangsyn nok til å se hvem de kan matche, og at de stort sett har dårlige profiler. Men en slik holdning er jo eventuelt en like stor fordom som å tro at jenter ikke svarer fordi de allerede har innboksen full?

Dersom jeg setter det litt på spissen, så mener du altså ut i fra det du har skrevet, at alle menn som opplever å ikke få respons på meldinger de sender enten sikter urealistisk høyt eller har dårlige profiler.
Samtidig er det vel slik at en diskusjon funker best og blir mest energisk dersom man setter ting litt på spissen, og jeg er altså veldig enig i hovedbudskapet ditt, og synes det er bra at dette temaet kommer opp igjen med jevne mellomrom.

Og... jeg må bare få det med: det var _du_ som begynte å trekke inn mulige grunner til manglende svar, og jeg regner med at i et diskusjonsforum må det være lov å være uenig om de mulige grunnene som du som trådstarter kom med.
Dersom du ikke ønsket diskusjon om mulige grunner, burde du heller ikke selv ha kommet med mulige grunner...

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 19 nov. 2009 19:31

Med "ordnet økonomi" tenker jeg at folk er ute etter en som ikke ikke sitter opp til ørene i inkassogjeld og forhåpentligvis også har en jobb å gå til. Jeg har ingen stor aksjeportefølje, men jeg vil nå påstå at jeg har ordnet økonomi...

Skjult ID med pseudonym ... to. 19 nov. 2009 19:42

Enig med zoid.

At noen velger å tolke noe i verste mening får være deres problem... men det blir unektelig litt dumt å bruke det som årsak til ekskludering når man da faktisk ekskluderer seg selv ;p

Skjult ID med pseudonym so to. 19 nov. 2009 19:43

bare glem det frøkna
hun har prøvd å ro seg unna den der men lykkes dårlig. let it go..

(kvinne 42 år fra Akershus) to. 19 nov. 2009 19:47 Privat melding

Menn kan bare velge å vrake damer i alle aldre !! det er derfor vi har playere og rundbrennere!
Livet er så urettferdig at jeg vil grine.. jeg når aldri opp til drømmemannen.... overalt blir alle damer dumpet og lider av kjærlighetssorg ... buhuhuhu ...

(ok , dette innlegget var ment ironisk , men ble litt spydig og det er ikke meningen ;oP)

Skjult ID med pseudonym s to. 19 nov. 2009 19:52

@Smily

Pøh, det er jo sant. Vi velger og vraker over en lav sko!

Skjult ID med pseudonym female to. 19 nov. 2009 22:38

Frøkna,
takk for seriøs tilbakemdløing. Er egentlig enig i det meste av det du skriver. Og ja, jeg satte ting på spissen. Ång det med å genrelaisere eller sette folk i bås; det er fryktelig vanskelig å diskuetre - eller forske for den saks skyld - på noe som helst hvis man ikke kan gjøre forenklinger.

JokerNord, det er akkurat den holdningen du har som jeg synes mangler grunnlag.
Tror du ikke jenter opplever akkurat det samme? At de må være tynne, ha store pupper, dukkeansikter for å bli sett av dere menn? Jeg mistenker at det du diskuterer er sex for en natt, stememr det? Det jeg snakker om, er forhold. Er det noen som har bindingsangst så er det menn, og de er kanskje ikke kresne på hva de skal harve over en lrødag natt, men når det kommer til hvem de vil dele søndag ettermiddag med skal jeg love deg at dere menn har like mye makt som kvinner. Minst.

Skjult ID med pseudonym arriba to. 19 nov. 2009 23:38

Jeg er 28 år og ny bruker. Jeg setter umåtelig pris på den tråden her! Det første jeg leste på forumet var at kvinner ble overøst med mail. Det har jeg ikke blitt, så takk for angstdempende innlegg! Fått akkurat passe mange mail på to uker syns jeg, vært på én date. Jeg har svart alle som har skrevet i redsel for å være "en av de damene" som forbitrer allerede forbitrede menns sjeler. Jeg er enig i mye som blir sagt fra flere hold, og jeg tror female prøver å dysse ned en oppskrytt "greie" om at vi jenter har sinnsyke mengder mail som venter på oss hver bidige dag, noe som igjen gjør at kanskje menn kvier seg for å ta kontakt. Jeg kvier meg også for å ta kontakt, fordi jeg tenker at hvis vi jenter overøses med mail er det kanskje et dårlig signal fra meg å sende første melding... Nei, nå ble livet bedre... jeg tøffer meg til... heia alle! (nesten)

Skjult ID med pseudonym female to. 19 nov. 2009 23:54

arriba,
det var hyggelig å høre.
For der er altså ingen grunn til å få komplekser eller miste motet av at man som jenter ikke formerlig drukner i mail - det gjleder majoriteten, og det høres ut som du har bra respons. Lykke til!