Alle innlegg Sukkerforum

Negativ tankegang?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym micro to. 19 nov. 2009 00:49

Jeg har vært medlem på sukker ganske lenge. Snart ett år tror jeg. Har brukt siden mye og møtt flere her inne. Jeg har ikke brukt forumet før nå i dag. Det som slår meg er- hvorfor er det nesten bare negativ syting og klaging i trådene? Hvorfor handler alt om hva andre gjør galt- hele tiden? Jeg fatter det ikke hvordan folk orker å være så kjipe mot seg selv og andre. Det slår jo bare tilbake på dere selv. ??

(mann 38 år fra Hordaland) to. 19 nov. 2009 00:54 Privat melding

Les og lær:

http://en.wikipedia.org/wiki/Marquis_de_Sade

Skjult ID med pseudonym s to. 19 nov. 2009 00:54

Enten er du kranglevoren, eller så er terskelen din for å bli negativt påvirket av forumet særdeles lav.

Så håpløst er det ikke. Og uansett, hvorfor skal ikke folk få kunne diskutere, krangle litt, skryte, syte, skravle eller hva det nå skulle være?

Det er jo et passe godt kjent faktum at det er få som lykkes 100 % med nettdating, og siden dette forumet faktisk er på en nettdatingside, hva er vel da mer naturlig at det av og til / ofte dukker opp tråder om dette temaet?

Skjult ID med pseudonym micro to. 19 nov. 2009 01:08

Jeg skjønner hva du mener "s" Jeg bare ble litt forundret og lurte på hvorfor det er sånn:-)

Skjult ID to. 19 nov. 2009 01:18

for å si det slik...de som er fornøyde, har jo funnet noen og er ikke her lengre og dermed ingen gladtråder,
mens vi som sliter, er jo selvsagt missfornøyde med det :)

Skjult ID med pseudonym jeppe to. 19 nov. 2009 10:41

Folk deler positive opplevelser og glede med sine nærmeste. Internett brukes som frustrasjonsmedium. Dette forumet er ikke noe annerledes enn andre fora på nettet. Så ja, det vil nok alltid være stor overvekt av negativitet i et slikt forum. Blir du veldig overrasket over dette, kan du trøste deg med at du da mest sannsynlig vil finne noen raskere enn de som skriver her inne.

Skjult ID med pseudonym Z to. 19 nov. 2009 16:41

Endelig en som skriver noe av det jeg også har tenkt litt på denne høsten! Takk for denne tråden du nye her på forumet :-)

Skjult id
"Folk som er fornøyde har jo funnet noen og er ikke her lenger og dermed ingen gladtråder"
Den kan jeg ikke på noen måte what so ever og ikke engang i blinde en beksvart natt på prærien skrive under på!

jeppe
"Folk deler positive opplevelser og glede med sine nærmeste. Internett brukes som frustrasjonsmedium."
Igjen nekter jeg å ta signaturpennen fatt. Mener du virkelig dette? Mener du at man har en sur side for de rundt en og en annen her?
I så fall roper jeg et høyt og rungende: Ueeeeeeeniiiiiiiiiiig!

Men at det er mye på forumet som fokuserer på det halvtomme glasset fremfor det halvfulle skriver jeg under på så blekket skvetter!
Litt synd i grunn - for slike som meg :-)

Skjult ID med pseudonym jeppe to. 19 nov. 2009 17:11

Z, syntes du virkelig den setningen var kontroversiell? Selv synes jeg det er en påfallende mismatch mellom andel sure oppstøtt en finner på internett i forhold til hva jeg opplever i real life. Og det er vel ikke så fryktelig rart.

Skjult ID med pseudonym Z to. 19 nov. 2009 17:15

Jeg har aldri påstått at din setning var kontroversiell, jeppe.
Jeg kjenner meg bare på ingen måte igjen i en slik tankegang eller måte å forholde seg til verden på og til mennesker på.

Skjult ID med pseudonym jeppe to. 19 nov. 2009 17:28

Det har vel mer en måte å forholde seg til bruken av internett og forum på, og ikke verden og mennesker. Det er bare å samnmenligne hvilket som helst lunsjbord i en kantine med hvilket som helst kommentarfelt i en nettavis, og du vil finne ut at uttrykksmåten om dagsaktuelle tema er noe forskjellige.

Folk vil alltid ha behov for å lufte frustrasjon, men det er ikke alle de er komfortable å gjøre det ovenfor, og dermed er det mange som gjør dette på nettet. Så du kan treffe på mange på nettet som utelukkende er negative. Men dette betyr nødvendigvis ikke at de er slik i RL.

Skjult ID to. 19 nov. 2009 19:42

Jeg klarer meg bare med å være negativ ovenformeg selv... vet at jeg er utrolig lite attraktiv, uten jobb, og med nerdete hobbyer. Så jeg kommer ikke til å klage på andre.

Skjult ID med pseudonym Z to. 19 nov. 2009 22:43

@ jeppe

Jeg leser hva du skriver, og det er mulig du har rett.
Men for meg er denne tankegangen veldig ukjent, og en måte å leve og forholde seg på som jeg ikke har veldig sansen for.

Å lufte en frustrasjon er ikke det samme som å være negativ og slenge ut kjipe meldinger slik jeg ser det.
Og han som ikke er komfortabel med den han er overfor sin omgangskrets og sine venner, er nok ikke helt min type.

Det å være kjip og negativ handler først og fremst om hva dette gjør med meg selv som menneske. Andre kommer i neste rekke.
En person som til stadighet har behov for å tømme seg for gørr på nett, er nok heller ikke my cup of tea for å være helt ærlig.

Om det du sier er rett: Hva er meningen for slike å være her? Hva er poenget? Hva er da bra for dem ved å være på et nettsted?
Dessuten: Generelt synes jeg at det å være negativ meget, meget sjelden er en sjarmerende kvalitet som tiltrekker andre.....

Skjult ID med pseudonym rettes to. 19 nov. 2009 23:23

Det siste der er det jeg også tenker. Jeg mener det har ingenting for seg å legge masse fokus i hva slags mennesker der er og hvorfor, men jeg tror at å legge ut om det negative, syte over skylde på andre, er det samme som å grave sin egen grav. Man får ingenting positivt ut av det. Det gjelder å snu fokuset til noe positivt. Bygge positive tanker. Og i de fleste tilfeller så betyr nok det også gå g inn i seg selv og se hva man kan gjøre med det, fremfor å forvente at andre skal forandre seg.