Alle innlegg Sukkerforum

En som liker en jente man ikke kjenner ennå engang...

Vis siste innlegg
Skjult ID fr. 20 nov. 2009 02:14

Jeg har akkurat kommet i kontakt med en jente her på sukker.

Og og det virker som hun har alt en mann kan ønske seg. Hun er slående vakker, intelligent og morsom. En du bare blir glad i å se på. Men jeg er redd for at jeg har begynt å få et slags følesesmessig forhold til henne, liksom at jeg bare går rundt og tenker på henne hele tiden. Jeg har blitt forelska i en jente jeg ikke kjenner engang.

Og jeg vet jo akkurat hvordan jeg kan risikere å miste kontakten med henne. Ved å sende henne masse mld, klage over at hun ikke svarer og egentlig bare venter på at hun plutselig sender en mld eller ringer en dag. Noe som er veldig usannsynlig til at det kommer til å skje. For jeg vet akkurat hvordan det er, å havne i den følelsesmessige fella . Og det er jævlig kjipt. Jeg vil selvfølgelig ikke at det skal skje igjen

Jeg føler at jeg allerede sitter med et bein nede i den fella allerede. Og det beinet er godt planta. Nå vet jeg faktisk ikke hva jeg skal gjøre..

(mann 55 år fra Telemark) fr. 20 nov. 2009 02:24 Privat melding

huff da... en kjedelig situasjon som du har satt deg selv i her visst?
Uten å ha nærmere kjennskap eller forutsettinger for å uttale meg.... så prøver jeg likevel :o)

Det slår meg at du allerede har klasket en serie meldinger i hennes innbox som du gjerne ville hatt usendt!
Og at du nå føler hun glir ut mellom fingrene på deg bare for det at du har vært litt vel ivrig og entusiastisk.

I så fall ...hva med å sende henne en melding hvor du unnskylder meldingsterroren og forklarer at du ganske enkelt mistet hodet litt. Men nå når du føler at du har fått tilbake litt av selvkontrollen og atter er i stand til å puste normalt så ser du at du gjerne skulle ha roet deg litt.

Kanskje berolige henne med at du herved legger tempoet i fremdriften helt og holdent i hennes hender... hvis hun fremdeles ser det som interessant.

Skjult ID med pseudonym olewi fr. 20 nov. 2009 02:32

....og du er vel kanskje mer betatt enn forelsket! :o)

(kvinne 42 år fra Akershus) fr. 20 nov. 2009 08:20 Privat melding

Jeg har et tips : Møt henne så fort du har muligheten! Alt endrer seg etter et møte ... så slipper du å gå å være forelsket i en fantasi figur. For det er jo ikke en ordentlig person du er bettat av, det er din ide om henne.... Hvordan du tror hun er.

Lykke til

Skjult ID med pseudonym Pia fr. 20 nov. 2009 12:26

Du er jo bare betatt :o)
Nyt følelsen og vær glad den er der, ikke alle forunt å starte med kribling i magen så tidlig i denne datingverdenen. Ja jeg skjønner poenget med at du ikke kjenner henne ennå, men so what? Du er ikke forelska i henne - men i forventningen.. Godt råd fra Smily, møt henne snart slik at du finner ut om forventningene er reelle.

Når det gjelder det å ødelegge så høres det jo ut som du er fullt klar over feilstegene man kan gjøre, så da er det bare å fortsette med å være hyggelig og vise interesse uten å pushe for hardt. Ikke overøs henne med meldinger, men foreslå å møtes til en hyggelig date?

Er hun interessert så skal det nok litt mer til for å skremme henne vekk - men ikke gå i den andre "fella" og holde tilbake for mye eller spille kostbar, det tolkes lett som LITE interesse..

Fin balansegang hehe men som sagt, det høres ut som du vet hva du gjør :o)

Lykke til :o)

Skjult ID fr. 20 nov. 2009 18:16

Ja. Men så har man jo den problemstillingen i forhold til konkurranse fra andre menn og. Jeg tviler på om jeg er den eneste hun får oppmerksomhet fra... Jeg snakker jo med andre jenter jeg også men likevel...

Skjult ID med pseudonym Månestråle fr. 20 nov. 2009 19:03

Godt å høre at det finnes andre som er i samme situasjon som meg. Jeg møtte en gutt her inneog gikk akkurat i samme "fella". Jeg også mistet hodet litt og "overrøste" han med meldinger. Og som Pia sier, jeg er betatt og forelsket i forventingen. Jeg prøvde kanskje å få et "svar" fra ham på hvor han vil med dette, uten at han egentlig ville eller kunne gi meg dette. Til slutt skjønte jeg at det som var det viktigste for meg var å heller fortelle han rett ut hvordan det er for meg. Så jeg sendte en melding hvor jeg forklarte at nok var litt mer på og uredd enn han og at fikk kontakte meg når han ville gi det en ordentlig sjanse. Vi har nemlig truffet hverandre flere ganger og det har vært veldig hyggelig og morsomt hver gang.

Når det gjelder konkurransen fra andre så kan du ikke gjøre noe med det annet enn igjen å stole på at dersom det er rikitg for dere to så tar hun kontakt med deg igjen, det er der jeg er nå. Jeg vet at han dater og det kan jeg jo ikke gjøre noe med om han vi se hva livet har å by på så er vel det for det beste før han evt. skulle velge å slå seg til ro - enten med noen andre eller om jeg er heldig med meg.

Skjult ID med pseudonym Kola fr. 20 nov. 2009 19:07

Konkurransen fra andre kan du gjøre fint lite med. Be henne ut på date!!!!!!!! Sitter du for lenge på gjerdet får du flis i ræva og hun får bedre tid til å snuse på andre ;p

Skjult ID med pseudonym zoid77 fr. 20 nov. 2009 19:12

Mitt tips er at du bør være nøktern, personen bak en profil er, på godt og vondt, så godt som aldri slik du foretiller deg. Nettopp derfor er det en fordel å møtes så raskt som mulig, nettopp slik at du ikke skaper deg er for fullstendig (kunstig) bilde..

Et annet tips er å holde deg til én av gangen - det blir fort litt rotete...

Skjult ID med pseudonym marini fr. 20 nov. 2009 19:20

Jeg blir skeptisk til en mann dersom jeg føler at han sender meg for mange meldinger, og uttrykker sin håpefulle tanker om oss før et møte. Jeg synes han blir patetisk. Jeg vil ikke at en mann skal bli så betatt av en person han ikke har møtt og vil sannsynligvis oppfatte han som naiv og som en som mangler livserfaring. Man kan gjerne uttrykke sin begeistring, men ikke alt for mange drømmer og forhåpninger. Et unntak er menn som med selvironi og humor er åpne og forteller om sine fantasier som løper litt løpsk :-) Det er litt søtt og jeg tenker at en sånn mann er reflektert og har masse selvironi, og ikke minst selvtillit siden han tør å gjøre seg sårbar. Skjønner du forskjellen mellom en som er "begging" og en som er åpen på en humoristisk måte?

Så, kanskje du burde ta det litt med ro neste gang :-) Synes du fikk et godt råd over her. Legg din skjebne i hennes hender, si gjerne vil møte henne, men at hun nå vet hvor hun har deg, så da får det bli opp til henne. Masing virker definitivt MOT sin hensikt nemlig :-)

Gudd løkk!

Skjult ID fr. 20 nov. 2009 23:10

Der forsvant hun. Jeg måtte jo klare å rote det til! Jeg hater meg selv så innmari!
Den søte jenta bare glapp ut av hendene på meg. Og jeg er ikke bitter på ho. Det er bare min skyld...

Skjult ID med pseudonym pinky fr. 20 nov. 2009 23:17

Ikke hat deg selv! Du har vært deg selv, og det er hennes tap. Fatt mot og prøv igjen ho en annen heldig jente. Neste gang vil det kanskje klaffe for dere begge:)

Skjult ID med pseudonym s fr. 20 nov. 2009 23:18

"Den søte jenta bare glapp ut av hendene på meg. Og jeg er ikke bitter på ho. Det er bare min skyld..."

Det vil si at du kunne gjort noe annerledes? Som hva da? Ikke det, nei.

Point being: Hør på @pinky.

Skjult ID fr. 20 nov. 2009 23:35

"Den søte jenta bare glapp ut av hendene på meg. Og jeg er ikke bitter på ho. Det er bare min skyld..."

Det vil si at du kunne gjort noe annerledes? Som hva da? Ikke det, nei.

Point being: Hør på @pinky.

Jo, jeg kunne latt vært å mast så mye på at hun måtte sende meg mld. Det er jo ikke hun sin feil i det hele tatt. Det er meg det er noe gærent med. Det er bare min feil!
Det er så jævlig typisk meg å være så klønete...

Skjult ID med pseudonym James fr. 20 nov. 2009 23:40

Kanskje du skal slutte å synes synd på deg selv? Ingen damer som vil ha en sutreræv. Er du en mann, får du oppføre deg som en mann!!

Skjult ID med pseudonym Stigen lø. 21 nov. 2009 00:24

Jeg hater hater at jeg ikke finner noen jeg passer med på sukker og må bruke så jævlig mye tid på å forklare en ganske stor gjeng hvorfor ikke akkurat vi passer sammen. Er så mange som klarer å bli betatt av bare noen ord og et par bilder...Jesus christ!

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 21 nov. 2009 00:26

Ta det fra en som har vært på Sukker litt for lenge, du har gjort litt for mange av nybegynnerfeilene, og i lengden er det flott, da gjør du dem ikke igjen.

Lesson #1 Ikke forelsk deg
Du aner ikke hvem som er bak profilen, for alt du vet kan det være en kompis som driver ap med deg (det har skjedd). Alt du har er noen bilder og en tekst, som du ikke engang vet om er representativt. Og er den det, har du uansett ikke sett noe av hvordan hun er - kroppsspråk, kommunikasjon, selvtilit osv. Sannsynligvis er hun ikke som du tror, kommunikasjonen på nettet er ikke mer enn et utgangspunkt for å møte et nytt menneske som kanskje kan vise seg å være noe mer.

Lesson #2 Vil du møte henne, foreslå det
Er hun interessert i deg, vil hun også møte deg. Av de etter hvert ganske mange jeg har foreslått å møte, er det kun én som har ment at jeg har vært for tidlig ute (vi møttes senere, men det fungerte ikke). Tror du at du er i ferd med å utvikle følelser for henne, er det desto viktigere. Men, som nevnt over, forsøk å unngå det - treff henne før du kommer dit.

Lesson #3 Ikke mas
Jeg må vel si at dette er en feil jeg ikke har gjort, snarere tvert imot. Men uansett ytterlighet, la kommunikasjonen gå av seg selv. Om hun bruker noen dager på å svare, svar raskt selv, da viser du interesse uten å virke innpåsliten, men la henne likevel bruke sin tid på å svare deg. Det viktige er at det går naturlig.

Lesson #4 Hold deg til én
Det er henne du er ute etter, ikke sant? Du er ute etter å treffe ei bestemt jente, ikke et lite kobbel av jenter. Da holder du fokus mye bedre enn dersom du holder på med flere samtidig, enten det er på melding- eller datenivå. Alternativt blir det veldig lett å tenke at, vel, funker det ikke med Tuppen, så har jeg alltids Lillemor i reserve. Det er ikke fair overfor noen, verken dem eller deg selv. Det er ikke alltid like lett å overholde, men prøv.

Lesson #5 Tenk positivt
Mener hun det hun sier? Holder hun på med flere? Prøver hun bare å være vennlig? Ikke tenk på det. Det er selvsagt en mulighet for det, men hva tjener det deg å ha som utgangspunkt at hun spiller med falske kort?

Nei, det handler ikke om deg, det handler om at dette er en merkelig arena å treffe en potensiell partner på.

(mann 44 år fra Østfold) lø. 21 nov. 2009 04:47 Privat melding

Kos deg med følelsen :)