Alle innlegg Sukkerforum

Egen reklame

Vis siste innlegg
(mann 46 år fra Østfold) lø. 21 nov. 2009 02:02 Privat melding

Noe jeg fortsatt ikke forstår her på sukker er alle som ikke bruker eget kalle navn.
Jeg har nevnt dette før men nå forstår jeg ingen ting. Mange av de som klager på dårlig respons bruker ikke eget kalle navn hvordan forventer de at folk skal ta kontakt.
Alle innlegg som man legger inn er jo egen reklame side folk ønsker å vite om man her meninger.
Er jo morsomt med en som er penn men jeg personlig orker ikke å kaste bort tiden på folk som ikke bidra mentalt. Foretrekker heller noen som er mindre penn men som kan bidra med samtaler.

Skjult ID med pseudonym hans jr lø. 21 nov. 2009 02:15

fordi sutring aldri er noe god reklame. Derfor er folk anonyme.

Dessuten så vil du nok snart oppdage at det ikke er så mange som egentlig bruker forumet (jeg vil tippe maks 50 som skriver). Men MANGE som bruker mange ulike nick. Enkelte faktisk prater med seg selv for å holde en diskusjon igang eller for å "være på lag" med seg selv hvis noen er imot det man sier. Så ikke tro alt du leser her på forumet :)

(mann 55 år fra Telemark) lø. 21 nov. 2009 02:17 Privat melding

Hehehehehe... da HAR man for lite å gjøre, og et alvorlig kommunikasjonsproblem... hvis man må prate med seg selv ....her på sukker!

Skjult ID med pseudonym hans jr lø. 21 nov. 2009 02:20

du kan så si, men hvis du følger godt med, så vil du se at det skjer stadig vekk.
Man kjenner det igjen på måten folk skriver. I tillegg så er det faktisk ganske mange som innrømmer at de bruker ulike nick. Har hørt om flere bruker opptil 5 ulike........

Skjult ID med pseudonym petern1971 lø. 21 nov. 2009 02:22

Kan hende det hans jr men jeg mener fortsatt at det virker rart at folk ikke bruker eget nick når dette er et sjekke sted og alt som gjelder er jo egen reklame.

(mann 55 år fra Telemark) lø. 21 nov. 2009 02:22 Privat melding

Så en liten identitetskrise i tillegg altså? Jaja... det er vanlig i dag å ha flere diagnoser*ler*

Skjult ID med pseudonym søt lø. 21 nov. 2009 02:25

olewi er veldig glad i egenreklame hvertfall.. Kan godt la vær å vise bilde i hvert bidige innlegg

Skjult ID med pseudonym olewi lø. 21 nov. 2009 02:26

@søt... vet du, det er altså så irriterende.... den derre pokkers avhukingsboksen som man må huske på burde definitivt være slik at den kunne slås av og på som standard!!!

Skjult ID med pseudonym søt lø. 21 nov. 2009 02:27

Nei nei, du er bare glad i å vise deg frem du;)

Skjult ID med pseudonym Lise lø. 21 nov. 2009 02:27

søt
Hvorfor så negativ? Vil han ha bilde så må han vel få lov til det? forøvrig ingen som tvinger deg til å se...... :)

Skjult ID med pseudonym søt lø. 21 nov. 2009 02:28

Kan jo ikke lukke øya heller @lise, får ikke med meg tråden da

Skjult ID med pseudonym olewi lø. 21 nov. 2009 02:28

hehe Lise... det er bare det at jeg glemmer å huke av... er definitivt ikke meningen å spre bildet mitt over enhver tråd her inne :o)

Skjult ID med pseudonym frøkna lø. 21 nov. 2009 21:38

Selv forstår jeg ikke alle de som stadig mener at siden de selv trives med å være ikke-anonyme her, så mener de at det er det riktige for alle andre også :p

Jeg har aldri klagd på mangel på respons, så slik sett kommer jeg ikke innenfor den gruppen TS tar opp. Men jeg har mange nok ganger glemt å huke av for å være anonym og dermed fått diskusjonen rett inn på profilen min i steden for her på forumet. Det opplever jeg ikke som særlig morsomt, siden det ofte har vært de som blir provosert av det jeg skriver som sender meldinger til profilen min

Jeg bruker ikke forumet til å profilere meg selv, forumet er bare morsomt tidsfordriv.

Dessuten er det vel smart å ikke bruke profilnavnet i de tilfeller man ønsker å klage over dårlig respons, siden de fleste nok skjønner at det ikke er en særlig bra sjekkereplikk å bruke...

Ellers så synes jeg olewi kan vise bilde på forumet så ofte han bare ønsker, han er da fin å hvile blikket på, han ;-)

Skjult ID med pseudonym ufo lø. 21 nov. 2009 22:09

Jeg velger å være anonym på forumet med god grunn.

Til tross for at jeg er en veldig fornuftig mann, klok også, kan det hende jeg skriver ting som av andre kan oppfattes som mindre begavet. Jeg er aldri frekk eller uhøffelig, men kan enkelte ganger være litt kjapp i mine påstander (sikkert flere som kjenner seg igjen i det). I tillegg må jeg innrømme at jeg føler meg bedre i muntlig tale enn med tastaturet. (Språk har aldri vært mitt felt, i motsetning til matematiske fag).

I en muntlig samtale ville man lett kunne rette opp i eventuelle misforståelser eller mindre gjennomtenkt påstander. Man kan trekke påstander og man kan innrømme at man tar feil. Her er det umulig. Så snart man har sagt noe, som av noen oppfattes som mindre fornuftig, blåses det opp! Umulig å rette på noe slikt, og lett å bli satt i et uretferdig dårlig lys. Noen potensielle kandidater kan kanskje også svarteliste deg uten at du har fått sjansen til å presentere deg skikkelig. Ved være anonym unngår man dette, men kan samtidig være med i diskusjonen.

På dette forumet blir man faktisk "mobbet" dersom man velger å slette et mindre gjennomtenkt innlegg. Og enkelte "husker det til de går i graven" og vil bruke det mot deg ved en senere diskusjon. Er det for å stille seg selv i et bedre lys? Svært uretferdig synes nå jeg.

Man blir ikke kjent med hvem jeg er gjennom et forum som dette. Skal man bli kjent med den virkelig meg, må man treffe meg. Det er derfor jeg velger å være anonym, selv om jeg trolig ikke vil skrive så mye her likevel.

(kvinne 54 år fra Vest-Agder) lø. 21 nov. 2009 23:33 Privat melding

anonym kan også være kjedelig :)