Alle innlegg Sukkerforum

"jeg beklager men..."

Vis siste innlegg
(mann 38 år fra Oslo) lø. 21 nov. 2009 14:56 Privat melding

"..jeg beklager.. men jeg synes du er en veldig hyggelig fyr og vi har jo hatt det fint og sånn i kveld, men jeg tror nok vi passer best som venner"
"jeg blir nesten litt lei meg for å si det, for du var jo veldig snill og ordentlig, men jeg får ikke sommerfugler i magen. Jeg pleier mest å falle for litt bøllete gutter."

etc.

Hørt på date med damer fra sukker.

Er det virkelig så trangt marked for hyggelige folk, man skulle jo tro at mange jenter ville være interessert i en safe fyr som ikke finner på en masse kødd.

Skjult ID med pseudonym PasseTeit lø. 21 nov. 2009 15:04

Du får nå hvertfall gått på date... ikke alle som kommer så langt engang :-(

Skjult ID lø. 21 nov. 2009 15:11

@passeteit: Godt poeng

Skjult ID med pseudonym søt lø. 21 nov. 2009 15:22

Er ikke det at du er safe og hyggelig det handler om, men om jenta får lyst på deg..

Skjult ID med pseudonym Jupp lø. 21 nov. 2009 15:30

Den dagen "hyggelig" er alt som skal til for at man vil ha et kjæresteforhold med noen, så tror jeg Sukkers marked forsvinner raskt.

Men som jeg har forstått enkelte andre her inne så er det visst nærmest forbudt å ha flere kriterier.
Something just doesn't add up... hmm ;p

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 21 nov. 2009 15:36

Tror vi er mange menn som etter hvert har, eller kunne hatt, hadde vi tatt det bokstavelig, utrolig mange kvinnelige venner...

Ærlig talt, jeg vil heller høre det rett ut, jeg.

Skjult ID med pseudonym Lionking lø. 21 nov. 2009 15:46

Enkelte damer er utrolig rask til å konkludere... hvordan kan hun egentlig vite hvor bøllete eller hyggelig du er etter et kort møte? Jeg selv har også hørt lignende, og det kommer oftest fra damer som gir lite eller ingen ting av seg selv under daten.

Skjult ID med pseudonym eee lø. 21 nov. 2009 15:51

Hver gang jeg ser et innlegg som omhandler dette med å undres på hvorfor man får avslag, så lurer jeg på hva de selv gjør for slags vurderinger her inne? Dere vil vel ikke ha ALLE dere heller?

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 21 nov. 2009 16:08

@eee
Godt poeng men du må da også være enig i at denne "venner"-greia er ganske oppbrukt...?

Skjult ID med pseudonym Atreju73 lø. 21 nov. 2009 16:12

Bare du satser på kjipe nok jenter så liker de kjipe karer...

Skjult ID med pseudonym raffy lø. 21 nov. 2009 16:39

Hvis jenter vil ha en drittsekk så gjerne for meg.....da er ikke de den den jenten jeg er ute etter heller! Jenter som faller for drittsekker pleier ikke være de de skarpeste rundt om. Fatter ikke at de vil la seg behandle slik....tror det handler om modenhet jeg, og etter nok dårlige erfaringer og strandete forhold vil de kanskje innse det. Guttene er det ikke så mye å gjøre med....er jo en egen type gutter som er slik også...du ser det på lang vei:) morsomt fenomen i grunnen.

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 21 nov. 2009 16:48

Et relatert spørsmål er jo hva en drittsekk egentlig er. Jevnt over tror jeg ikke drittsekker ønsker å være drittsekker, og det tror jeg også det er en del damer som ser og ønsker å gjøre noe med - han er jo god på bånn og om jeg bare kan komme til bånns... Jeg tror ikke det er få kvinner som finner seg i både å bli behandlet dårlig og regelrett mishandlet fordi de mener de gjør en god gjerning - jeg har vært borti flere selv, og kjenner også folk som har jobbet på krisesenter for kvinner som kan fortelle om damer som kommer både gule og blå, med helt reelle dødstrusler mot seg, men som likevel vil tilbake til mishandleren.

Dette beveget seg litt utenfor tema, men jeg tror nok noe av det samme er gjeldende også her for en del jenter/damer - de ønsker et "prosjekt" å jobbe med.

(mann 37 år fra Oslo) lø. 21 nov. 2009 16:53 Privat melding

De du kaller drittsekker, blir ikke betegnet som drittsekker av alle.
Sikkert endel mennesker som synes jeg er en drittsekk, men det betyr ikke at jeg er en drittsekk, da det finnes 1000 andre som synes jeg er hyggelig. Alt er relativt........

Og mene at jenter som dater "drittsekker" er mindre smarte, sier vell litt om din tankegang.

" Hyggelig " kan ikke være nøkkelen til alt. Om ei dame er hyggelig som Nelson Mandela, så betyr det ikke at jeg faller for henne.

Verden er komplisert......

Skjult ID med pseudonym wintermute lø. 21 nov. 2009 17:00

Det er absolutt et lite tankekors at pedofile mordere som Jan Helge Andersen og Viggo Kristiansen er forlovet, og blir nedrent av lystne damer, mens jeg fremdeles er singel ;)

(mann 38 år fra Hordaland) lø. 21 nov. 2009 17:13 Privat melding

@wintermute
Link?

Skjult ID med pseudonym wintermute lø. 21 nov. 2009 17:44

@Stålslips:

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=9775938

Det verste er at det i fleste tilfeller dreier seg om helt vanlige jenter. Kvinnelige fengselsbetjenter forelsker seg ofte i de innsatte, politikvinner har forhold med kriminelle, og lekker informasjon. Vi har christoffer-saken der stefaren mishandlet og drepte konas sønn, og hun velger å få barn med ham. Så nei, det er ingen tvil om at svært mange (ikke alle) jenter tiltrekkes av farlige drittsekker.

Skjult ID med pseudonym seriøs lø. 21 nov. 2009 17:59

TS dette er kun en pen måte å avvise deg på. Noen jenter/damer velger å avvise på denne måten slik at det er ikke virker som det er deg det er noe galt med, men i bunn og grunn var du ikke hennes type. Bedre å finne ut det ganske fort og at hun i det hele tatt ga deg en avvisning. I andre tilfeller blir det bare stille, men hadde du likt det bedre? Hun ble ikke fysisk tiltrukket av deg derfor egner du deg kun som en venn.

Det jeg synes er noe merkelig her er at flere av dere menn henger dere opp i at hun sier hun liker bøllete typer og da tar dere dette bokstavelig. Det trenger ikke å være sannheten, men kanskje TS ble for kjedelig for henne og det var ikke noe spenning der verre enn det trenger det ikke å være. Hun valgte tror jeg bøllete for at du TS skulle fremstå bedre og hun ville ikke såre deg. Ofte er det bedre at man er helt ærlig.

(mann 38 år fra Hordaland) lø. 21 nov. 2009 18:22 Privat melding

@wintermute
Jeg så ikke noe til at de var forlovet, men poenget ditt består jo i og for seg. De får tydeligvis en del henvendelser. Det sier dog ikke noe om kvinner generelt. Det sier bare noe om de individuelle kvinnene som skriver til dem.

@seriøs
Kanskje man kan oversette "bøllete" med:

"Ikke-selvutslettende-og-må-ha-dame-for-enhver-pris-faktisk-gjør-jeg-hva-som-helst-bare-du-elsker-meg-fordi-ingenting-i-verden-er-viktigere-enn-kvinner-og-hva-de-mener-om-meg-til-enhver-tid"-typen?

Ikke at jeg insinuerer at TS er dette i noen form, grad eller versjon. Jeg tror ganske enkelt at jenter vil ikke være omsorgspersonene til menn de skal være sammen med og det forstår jeg godt. Hvem ønsker et slikt ansvar?

Selv om det ikke er det som er hensikten din, kan det godt være det er det du sitter og utstråler med det fårete, keitete smilet og dådyrblikket ditt. Da blir det fort avvisning med stor A. De fleste menn har vel en mor fra før og burde ikke trenge enda en.

Skjult ID med pseudonym wintermute lø. 21 nov. 2009 18:23

@nobody's: Dette var bare eksempler på ekstreme tilfeller. Men at jenter i svært stor grad tiltrekkes av ekte drittsekker og badboys, (ikke bare at de er 'tøffe'), er slett ingen myte. Jeg har opplevd det selv ved å spille drittsekk i yngre dager, og ser det i kameratflokken. De desidert mest usympatiske, er de som har størst draget. De er ikke spesielt kjekke heller, så det er rett og slett væremåten jentene tiltrekkes av. Nå gjelder selvsagt ikke dette alle jenter, men 'svært mange' er i høyeste grad dekkende begrep.

Skjult ID med pseudonym seriøs lø. 21 nov. 2009 18:26

@stålslips

Jeg ser poenget ditt, og er ikke uenig at det kan stemme i noen tilfeller. Likevel tenker jeg også at det er mye enklere enn som så. Man finner som oftest ut om det er kjærestepotensialet der eller ikke etter første date, og noen er kanskje uenig med meg i dette. Det må oppstå en gjensidig interesse og tiltrekning, og når man da sier i ettertid at man vil passe bedre som venner så sier det alt. Det er egentlig ikke noe å diskutere. Selv om man merker at det er noe der fra første stund så trenger det heller ikke å utvikle seg til å bli et forhold, da er det nok mye mer sårende å bli avvist.

(mann 38 år fra Hordaland) lø. 21 nov. 2009 18:26 Privat melding

@wintermute
Det er fordi de forveksler guttas påkostede/fake selvtillit med ekte selvfølelse. De forstår forhåpentligvis forskjellen før de ligger i en kommunal leilighet og befinner seg i en situasjon de egentlig ikke ville være med på i utgangspunktet. Sannsynligvis en situasjon som gutta kan skryte av til kompisene sine etterpå.

Skjult ID med pseudonym wintermute lø. 21 nov. 2009 18:27

Selv er jeg forøvrig for gammel til å late som jeg er badboy lenger, så da må jeg rett og slett finne de som synes sympatiske menn som tar ansvar, er attraktive som partner og ikke bare venn (jeg havner stadig i 'vennefella'). Det er ikke lett.

(mann 38 år fra Hordaland) lø. 21 nov. 2009 18:38 Privat melding

@seriøs
Ok, jeg tror uansett at man starter i feil ende.

Finn ut om dere har det gøy sammen før dere deler leilighet og regninger. Jeg tror altfor mange av gutta ønsker å starte i feil ende, ved å få en slags lojalitetskontrakt med dama først, deretter kan jeg ta deg med på berg,- og dalbanetur liksom.

Det virker som om enkelte ønsker å definere forholdet som et kjæresteforhold og deretter skape spenning for sin "utkårede". Det fungerer troligvis bedre andre veien.

@wintermute
Samme her. Kjedelig er det også, å bruke masse tid og krefter på å fake selvtillit istedenfor å bygge opp ekte selvfølelse.
Men vennefella er ikke noe problem. Husk; damene du blir venn med har venninner.

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 21 nov. 2009 18:42

Når det gjelder folk som Baneheia-morderne, eller for den saks skyld Gamal Hussein, som endog er dømt for å ha drept kona si, så dreier det seg nok ofte også om kjendiseri. Jeg mener, se på den snella denne kanskje ikke fullt så billedskjønne, men akk så kjente fotballspilleren har fått seg: http://estb.msn.com/i/36/7978C95D85E1D1DFE8757A8DEF8C97.jpg.

Vil du ha deg dame? Bli kjendis!

(mann 38 år fra Hordaland) lø. 21 nov. 2009 18:53 Privat melding

@nobody's
Jeg skjønte ironien.

Vil allikevel understreke at jeg velger dronning Rania av Jordan over det spetakkelet du nevner, hvilken dag som helst. Regner med jeg ikke er aleine om det.

Skjult ID med pseudonym seriøs lø. 21 nov. 2009 18:53

@Stålslips

Er ikke uenig med deg i det. De ødelegger all spenning og fremstår noe desperat, da er det ikke noe rart at damene rygger.

En viktig ting å tenke på i forhold til den vennefella. Hvis man vet man vil klare å være kun enn venn så er ikke det et problem, men jeg har aldri opplevd at dette har fungert for de gutta som absolutt ville være min venn i ettertid.

Skjult ID med pseudonym wintermute lø. 21 nov. 2009 19:09

@nobody's: "svært mange" trenger da ikke bety over 50%, da hadde jeg sagt flesteparten ;) Forøvrig aner jeg ikke om det dreier seg om tusen eller hundretusenvis av norske kvinner, men av det jeg kan se se så er det veldig vanlig at jenter foretrekker en ustabil og bøllete mann, fremfor en trygg, men i deres øyne 'kjedelig' mann. Jeg har kunnet mikse mellom disse rollene selv, så jeg vet godt hva jenter responderer best på. Problemet mitt er kanskje at jeg ser litt 'farlig' ut, men at jentene blir skuffa når jeg ikke lever opp til forventningene.

Du har dog rett i at dette problemet er størst blant de yngre tidlig i 20-åra, men jeg ser da også at mange aldri vokser fra dette. De velger kanskje en trygg mann de vil stifte familie med en periode, så blir hverdagen for kjedelig og de trenger denne spenningen igjen. Jeg vet i hvertfall at badboy-taktikken funker omtrent like godt på gifte og nysingle kvinner i slutten av 30-åra...

Forøvrig: om jenta er en mindre intelligent, fake blondine med plastpupper så kan hun fremdeles være et fantastisk, snilt, og omsorgsfult menneske. Hvis du faller for en 'badboy', sprer du bare dårlige gener videre ;)

Skjult ID med pseudonym ppp lø. 21 nov. 2009 19:20

Nå får dere gi dere med dette tullet om at mange jenter foretrekker badboys.

Sannheten er at ingen av dere (medmindre dere heter Rune Rudberg) har vært i nærheten av å date så mange jenter at dere har noen som helst mulighet til å uttale dere om hvor mange det dreier seg om i et slags beskrivende antall av den kvinnelige befolkning. Og at dere har kompiser som sier at, som igjen har kompiser som sier at, sier ingenting annet enn at dere er en gjeng kompiser som har felles oppfatninger. Dere er ikke mange nok til å gi noe representativt av den mannlige befolkning heller.

En annen viktig del av sannheten er at dette er et "rykte" som har spredd seg ved hjelp av en annen type "boys" - den typen som ikke får seg noe og legger årsaken i at de ikke er badboys. I et rom med 50 menn ser de at to får napp - de to er badboys - og resten tenker jaja da er det derfor jeg ikke får noe. For det er for all del ikke noe ANNET som mangler hos dem.... god forbid, litt selvinnsikt er selvfølgelig vanskeligere å opparbeide, mye lettere å si det skyldes manglende badboy-utstråling. Case closed.

Takk gud for enkle sjeler, vi ville ikke hatt myter å le oss skakke av om det ikke var for dere.

(mann 38 år fra Hordaland) lø. 21 nov. 2009 19:24 Privat melding

@ppp
Du mener at det ikke blir noe på de resterende 48 kan skyldes at de er mer opptatt av:

Spoileren på bilen sin enn å stemme ved stortingsvalg? At gourmet-ferdighetene deres kun strekker seg til å koke et egg? At de møter opp på date i trygdebunad (grilldress)? Slike ting?

Skjult ID med pseudonym wintermute lø. 21 nov. 2009 19:32

@ppp: nei, jeg har ikke tenkt å gi meg med dette 'tullet' bare fordi beskrivelsen ikke nødvendigvis passer på deg. Du har nøyaktig like lite forutsetninger til å uttale deg om hvordan menn opplever kvinners preferanser, så å avvise dette som myte er bare tøvete.

Jeg kan riktignok bare uttale meg på bakgrunn av mine egne og mine venners erfaringer, men jeg lever altså ikke i et vakum skjermet fra resten av den norske befolkning.

Skjult ID med pseudonym ppp lø. 21 nov. 2009 19:37

@Stålslips

Slike ting. For 5 av dem.

For 10 andre: de tør ikke å gå bort til damene i rommet.
For 10 andre igjen: de starter konversasjonen med en dårlig linje de har lest skal funke, som ikke funker.
For 10 andre igjen: de prøver å kontakte jenter som ikke liker trynet deres.
For 10 andre igjen: de liker ikke trynet til noen av jentene (men tenker "I'll do her anyway"- så her er det en viss sjanse)
For de resterende 3: de er mer opptatt av å sikle på de andre gutta i rommet.

Dvs at ca 30-40 av 50 tenker faen jeg må øve meg på å bli badboy.

Og sånn går nu dagan

Skjult ID med pseudonym ppp lø. 21 nov. 2009 19:38

@wintermute, så formuler deg som om du bare snakker om de du har erfart - og ikke si dette gjelder mange/fleste/whatever

(mann 33 år fra Oslo) lø. 21 nov. 2009 19:52 Privat melding

Wintermute jeg er helt enig med deg, men det er også noe som er litt unikt for Norge. Javisst det skjer i andre land, men i Norge så er det selveste grunnsteinen i å få oppmerksomhet.

Jeg har opplevd to ganger at jenter jeg har vært sammen med har sagt til meg at om jeg ikke blir en større drittsekk så dumper de meg, bokstaveligtalt rett til fjeset mitt. Har opplevd titalls andre ganger med jenter at de omtrent gjør alt de kan for at jeg skal bli sint og være en dust.

Tror neppe du kan disse en italiensk jente og forvente en klem. Det er en guide på nett skrevet av en såkalt internasjonal PUA som har besøkt mange land og han skrev om norske jenter at du absolutt for enhver pris ikke må være hyggelig mot dem.

Jeg tror det er på tide at norske gutter bare innser det, kanskje det ikke er så ille å klappe til en jente for å sette henne plass eller bare overse henne...kanskje kvinnen har et ønske om å leve opp til mannens primitive ønsker? Vi har jo dokumentasjon på mange områder som sier nettopp det og det hjelper ikke at jenter sier "hæh, hvordan jenter er det du kjenner" det er for dårlig motargument.

Skjult ID med pseudonym wintermute lø. 21 nov. 2009 19:54

@ppp: Det har jeg gjort hele tiden. Og jeg må si at det gjelder svært mange, når det faktisk er det. På samme måte kan man si at svært mange menn er voldelige drittsekker. Det er også et gyldig argument, selv om jeg vet at det ikke passer på meg.

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 21 nov. 2009 19:56

@SteinR
Jeg har en vag mistanke om at du oppsøker feil type kvinner...

(mann 38 år fra Oslo) lø. 21 nov. 2009 20:03 Privat melding

SteinR: det kan jo godt hende du har rett i det du sier der men.. jeg har jo lyst at en dame skal like meg for den jeg er, ikke for at jeg har tatt på meg noen slags "act" som jeg har lest om på nettet, så det er jo på en måte ikke et alternativ å følge den planen du nevner der.

Ute "på byen" har jeg aldri noe problem med å treffe jenter, uten å være noen slags bad boy. Så akkurat det fokuserer jeg ikke så mye på som de andre her.
Jeg tenkte at det kanskje skulle være lettere å treffe noen her som man hadde noe til felles med, enn ute på byen. For her er det jo mange, og man kan jo spørre på forhånd om interesser etc . Men det virker nesten som det motsatte er tilfelle, dessverre.

Skjult ID med pseudonym Weee lø. 21 nov. 2009 20:03

SteinR du har selvfølgelig rett. Hva er det jeg tuller med, her har jeg gått rundt og trodd at jeg ønsket meg en grei og snill mann å dele et likeverdig liv med. Jeg har tatt feil hele tiden, bare ikke skjønt det selv. Du har rett, jeg har ingen motargumenter.

Hit me baby one more time

wintermute så bra at svært mange menn er voldelige drittsekker, da burde jeg ha gode muligheter til å finne noen som kan behandle meg slik SteinR har opplyst meg om at jeg egentlig ønsker.

Skjult ID med pseudonym 666 lø. 21 nov. 2009 20:12

zoid77.
Eller litt mer detaljert.
Den litt sære lille gruppen som Stein hevder å kreve eller nyte dissing og betydelig plaging ( iallefall ippi sitt "kloke hode").
Virker meget identisk med den samme kvinne-gruppen som "et par år senere" havner på såkalte krise-sentre.
Tragisk om de selv skulle legge opp til det ifølge steinR da,
og den gruppen er jo ikke akkurat under-representert sånn %-vis (om man selecterer med rett kalkyle) for å si det sånn.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 21 nov. 2009 20:12 Privat melding

Weee nå var du flink jente, kan du lage meg litt lørdagsgodt når du først er igang med din konvertering til den rette siden og deretter påfølgende massasje, gjerne rygg.

Skjult ID med pseudonym Weee lø. 21 nov. 2009 20:15

Sorry SteinR men du har babyface og fremkommer som litt umoden her på forum. Jeg liker de skumle utspekulerte slemmingene. Husker du ikke det da.. det var jo du som opplyste meg om det

Eller tok jeg feil igjen? Var det brainless badboys jeg ønsket meg? My bad

(mann 33 år fra Oslo) lø. 21 nov. 2009 20:18 Privat melding

fyfy nå klapper jeg til deg, klask.

sånn.

Skjult ID med pseudonym wintermute lø. 21 nov. 2009 20:26

Når det gjelder om jenta har preferanse for drittsekker eller ikke, så er ikke dette et problem i innledende fase, dvs når du er ute og sjekker på byen. Hvis man er pågående og utadvendt vil man ikke ha alt for store problemer med å komme i kontakt med noen.

Det er under dating fasen problemet med å havne i vennefella oppstår. Hun vil gå på date med deg, så du vet at utseende ditt ikke er avskrekkende. Likevel skjærer det seg utover, fordi hun ikke får 'de rette følelsene'. Det er i denne fasen jeg får problemer hvis jeg fremstår som trygg, solid, ansvarsfull, og dermed ganske kjedelig. Jeg passer på å ikke bli oppfattet som en ettergivende tøffel, masete eller for klengete, så jeg kjenner godt til de andre vanlige fallgruvene.

Ved å gjøre justeringer kunne jeg tidligere få ei jente som har avvist meg som vennemateriale, til å bli interessert bare ved å være usympatisk og bøllete. Jeg tror dessverre at disse jentene gjør følgende kobling i hodet sitt: snill og grei = god venn, bøllete og røff = lidenskapelig sex.

Skjult ID med pseudonym Weee lø. 21 nov. 2009 20:27

Puselusken da, var det alt? "klask"?
Nei dette gidder jeg ikke, får heller finne meg en med litt muskler som kan sette meg på plass

Skjult ID med pseudonym wintermute lø. 21 nov. 2009 20:27

IQ'en har forøvrig ligget mellom 130-140 på de siste testene jeg tok ;)

Skjult ID med pseudonym ... lø. 21 nov. 2009 20:30

wintermute kanskje du skulle begynne å date jenter på din egen alder, som faktisk ønsker trygge solide ansvarsfulle menn..
Og de liker gjerne at menn viser interesse, så kanskje din iver etter å ikke fremstå som masete og klengete blir oppfattet som laber interesse fra din side?

(mann 38 år fra Oslo) lø. 21 nov. 2009 20:34 Privat melding

til siste poster.. jeg er 29. Hvor gamle må disse damene være, før de synes trygghet og behersket selvtillitt er attraktivt? 40? 45? Det utgår totalt..

Skjult ID med pseudonym ... lø. 21 nov. 2009 20:39

@kinodate jeg vet ikke, ettersom jeg ikke kategoriserer alle kvinner slik visse andre.
Men siden disse debattene ofte virker å gjelde jenter opp til midten av 20-årene så ... you do the math

Jeg er 30+ men har _alltid_ foretrukket de snille hyggelige så jeg er vel diskvalifisert fra å ha en mening uansett ;-)

Skjult ID med pseudonym wintermute lø. 21 nov. 2009 20:42

@...: Hvis du kjenner noen, så be de sende meg en melding ;)

Jeg dater stort sett jenter mellom 26 og 34, og man skulle da tro at flere i den alderen satte pris på slike egenskaper, men jeg kan erkjenne at den typen jenter jeg faller for, ofte vil ha menn med annen personlighet enn min egen.

Skjult ID med pseudonym ... lø. 21 nov. 2009 20:45

wintermute jeg kjenner mange inkludert meg selv men .. hvis vi ikke er den typen jenter du faller for så har det vel ingen hensikt

Skjult ID med pseudonym bølle-per lø. 21 nov. 2009 20:56

@ å formulere et avslag til folk man har truffet kan være vanskelig. Vi liker verken å skuffe/bli skuffet eller fornærme noen. På den andre siden er det like greit å være tydelig dersom man føler tingene ikke ligger til rette for et forhold.

Opplevde det igår kveld - møtte ei dame og absoutt alt var feil. Hun var dritnervøs og hadde vondt for å formulere seg, så jeg hjalp henne til å si det hun mente - for jeg mente det samme :-)

Skjult ID med pseudonym Darwin lø. 21 nov. 2009 21:23

Hadde de damene jeg har vært på date med skjønt hvor ute jeg egentlig er,så hadde jeg kanskje vært interessant på en zoologisk måte:)Hyyyysj.........Tror jeg må få huet mitt på plass før jeg gjør noe mer?Fett...

Skjult ID med pseudonym mie lø. 21 nov. 2009 22:55

Hvorfor oppsøker dere slike jenter da? Er det fordi det kun er de dere kunne tenke dere??

Det er nok av søte jenter der ute som bare vil ha en fyr som behandler de med respekt, er glade i de og som vil dele opplevelser og humor. Jeg er en av de, men ingen hyggelige fyrer i sikte her???

Er jeg ikke bra nok kanskje?

Skjult ID med pseudonym wintermute lø. 21 nov. 2009 23:40

jeg liker sterke, tøffe og selvstendige jenter som ikke trenger en mann til å gjøre alt for seg. Problemet er at mange av disse aspirerer etter noe mer enn en sliten tobarnsfar fra oslo øst, som lever et relativt kjedelig A4 liv :P

Skjult ID med pseudonym arne sø. 22 nov. 2009 17:20

go gammel problemstilling . hade visse ilusjoner i retninga at når en har me intligente å oppegåene damer og gjøre så trenger en ike spille å en kann være seg sell. Dette har nokk en gang vist seg og ike stemme i prakksis Bassert på empiri skall en som mann aldri vise seg for ingtresert eller noe som kann lukte av tøffel bedre da og opføre seg som ape . dere har bett om det noen ganger nå - å nå skall dere få det !

Skjult ID med pseudonym MiA sø. 22 nov. 2009 17:26

Hva skal en jente som blir dumpet fordi hun ikke framkaller de rette sommerfuglene i magen gjøre da? Være badgirl eller kostbar og jaktobjekt?

Skjult ID med pseudonym So? sø. 22 nov. 2009 17:59

Har vært borte fra forumet en stund, men gøy å se at mye er ved det samme.
Wintermute uttaler seg som alltid på vegne av alle menn, og de av dere som ikke har særlig hell her inne klager over alle de slemme og overfladiske damene som bare er ute etter menn som kan banke de litt i blandt.
Good guys finish last, and all that. Skjønner ikke at dere gutter som etter eget utsagn har så mye mere draget i RL ikke heller blir der ute? Hvorfor bli her å få selvtilliten knust?

Skjult ID med pseudonym hehe. sø. 22 nov. 2009 18:08

Ikke gidd... de vil ikke høre... de er masochister alle mann.
Sorry men det var et litt penere ord enn "tapere". Tror jeg.

Skjult ID med pseudonym olewi sø. 22 nov. 2009 18:14

....må man logge av her for å finne ut om man har sjangs IRL tro? Eller kan man ta med seg sukker på wap og nyte to arenaer i samme slengen? *ler*

Skjult ID med pseudonym arne ma. 23 nov. 2009 00:03

Tydligvis ubehaglig faktum dette hær for noen damer Å det ær jo kansje forståelig .
Er selv litt får snill mann å fremdeles singel som den suckern jeg ær
En må ta hennsyn til de sykologiske mekkanismene som råder, dette ær et spill uansett om en vil det eler ikke
konklusjonen ær klar : meldt åvergang fra sjentlemann til lissom sjentlemann med billige ape-triks fra denne kanten