Alle innlegg Sukkerforum

Å gå rett på sak

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Observer lø. 21 nov. 2009 19:39

Før var jeg slik at jeg sendte meldinger der jeg gikk ut ifra at jente ville bli kjent via søk etter mulig kjemi og samtale, for de fleste gutter er det uinteressant til en bestemt grad siden jenter ikke er spesielt morsomme men mer den samme politisk korrekte suppen med de samme reisebildene fra de sammen stedene og blabla.

Det ble date og det ble med det, jentas makt avgjorde hvor jeg kom på hennes stige da hun har høy verdi og etterspørsel.

Men nå går jeg rett på sak, ja og nei spørsmål og småfrekke forslag og jeg har hatt en økning på 100% i kvinnelig bekjentskap, spesielt de profilene som presiserer at de ikke vil ha slike forslag reagerer veldig positivt.

Burde gutter gå på date og utsette seg det en date medfører? Jeg føler at jeg er en pen, hyggelig og intelligent gutt men jeg kommer aldri i mitt liv til å utsette meg for en date igjen, ikke om at jeg hadde fått penger for det.

Jeg mener nei, det er for stor etterspørsel etter jenter og det er vel hele en eneste stor ubehagelig oppelvelse når en har så lite å stille opp med...sure en kan være selvsikker, arrogant og en kynisk faen men alikevel kan det ikke stille opp mot jentas friere av kø....og en kan heller få jenta til å gå med ens egen premisser, nemlig ja og nei spørsmål.

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 21 nov. 2009 19:42

Kommer an på hva du mener med å "gå rett på sak". Er du ute etter et kjapt knull, kan du sikkert få det. Men om du derimot er ute etter noe langsiktig? Føler ikke helt jeg kan ta kontakt med en kvinne med spørsmålet: "Hei, vil du flytte sammen med meg, bli mor til mine barn og leve sammen til vi dør?" Eller kanskje det var en god ide? Anyone? :-)

Skjult ID med pseudonym Dama lø. 21 nov. 2009 19:45

Hei zoid. Me love you long time.
Sender deg en mail jeg.. forventer at du går ned på kne på første daten :-)

(mann 33 år fra Oslo) lø. 21 nov. 2009 19:46 Privat melding

Jeg er enig til en viss grad men jeg vil aldri skrive noe slibrig, flørtete ja, slbirig nei....................

Men ja som 24år gammel gutt å gå på date med en jente er som å skyte seg selv i foten..........en kan møtes når begge er ute med venner eller noe lignende. Date blir som å be jenta avvise deg.

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 21 nov. 2009 19:48

@Dama
Gjør det i svarmailen, jeg, vøttø...

Skjult ID med pseudonym stjerne lø. 21 nov. 2009 19:50

zoid77
Hadde falt pladask jeg, for en slik åpningsreplikk:))))

Skjult ID med pseudonym Kokosøster lø. 21 nov. 2009 20:20

Hehe.
Zoid, akkurat den formuleringen ville faktisk funket som en kommunikasjonsstart hos meg ihvertfall - åpenbar sans for humor er alltid et sjakktrekk ;o)

Skjult ID med pseudonym joko lø. 21 nov. 2009 21:22

Jeg synes det er veldig forskjell på jentene. Aller er jo ikke ute etter det samme. Men de finnes jo de også som er nettdateholikere, hvis en kan kalle det det:P Jenter som er avhengig av følelsen av å være ettertraktet og kun møter folk for å høre hvor pene de er eller vite at noen gjerne skulle hatt dem med seg hjem. Jeg dømmer ingen, men de finnes der ute.

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 21 nov. 2009 21:41

zoid
Skal du på kne på første date er det kanskje en fordel å ha en anelse om at det er en du vil holde ute med mer enn et par timer også? De fleste jeg har møtt har ikke vært av det slaget jeg ser frem til å møte igjen....

Skjult ID med pseudonym mannigata lø. 21 nov. 2009 21:47

" for de fleste gutter er det uinteressant til en bestemt grad siden jenter ikke er spesielt morsomme "
Hvem i alle dager er det du går på date med???
Noen jenter er morsomme, noen jenter er kjedelige på akkurat samme måte som noen menn er morsomme, noen menn er kjedelige...

Er jo selvsagt mulig at det kan ha noe med alder (som SteinR henviser til), men jeg ville heller satset på at det har noe med hvilke jenter/kvinner du faktisk tiltrekker deg (og tiltrekkes av).

Skjult ID med pseudonym frøkna lø. 21 nov. 2009 21:55

Jeg skulle også gjerne ønske, på samme måte som TS, å slippe å gå på flere konvensjonelle dater. Det TS skriver (slik jeg tolker det) er at han opplever at kvinnene sitter med makta og er de som velger og vraker og at han oftest opplever å bli vraket og dermed ikke gidder å forholde seg til den settingen lenger.

Selv føler jeg at disse førstegangsdatene for meg etterhvert har blitt fullstendig intetsigende, og jeg tror ikke lenger at jeg kommer til å oppdage drømmemannen via en kaffekopp, en middag eller et par pils.
Jeg skal heller begynne å utfordre meg selv litt og prøve på å få til treff der en eller annen aktivitet er med, ganske enkelt for å prøve å få settingen til å ikke ligne på en date i det hele tatt...
Kanskje det er lettere å slappe av og ikke bli for forutinntatt og alt for vurderende og selektiv da?
:-)

Skjult ID med pseudonym mie lø. 21 nov. 2009 22:46

Hmmm, vil dere ikke på date hvis jenta ber dere ut engang? Hva slags håp er det da for å finne en hyggelig fyr?

(mann 33 år fra Oslo) lø. 21 nov. 2009 23:26 Privat melding

Nei jeg gjør ikke det, har for stor respekt for meg selv til å være mr.500 ...men kan heller møte jenta en kveld vi begge er ute f.eks med venner på byen eller lignende...:)

Skjult ID med pseudonym mie sø. 22 nov. 2009 00:16

Så hvis jeg skulle møtt deg måtte det vært forran alle vennene dine?

(mann 33 år fra Oslo) sø. 22 nov. 2009 00:36 Privat melding

Ikke om jeg kommer der jenta er osv.

Skjult ID med pseudonym kameleonen sø. 22 nov. 2009 02:05

Enig med flere her.
Usikker på om jeg forsto @TS riktig, men jeg foretrekker rett på sak.
Ikke nødvendig å skrive mye før man ev avtaler å møtes.
Og som SteinR sier, kan være like hyggelig å gjøre det tilfeldig.