Alle innlegg Sukkerforum

Code of Conduct

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym code sø. 22 nov. 2009 23:23

Ønsker å oppfordre Sukker-ledelsen til å introdusere en "Code of Conduct" her på forumet. Har observert gjentatte ganger at en del folk her inne er ute etter å ødelegge for andre. Under ingen omstendigheter er det greit å mobbe et annet menneske for sine meninger. Vi er alle betalende kunder og fortjener bedre enn dette. Fjern skjult ID fra forumet og monitor debattene Sukker! Det fins en håndfulle som ødelegger for resten. Ikke la dem være i stand til å gjemme seg bak pseudonum.

Skriv under her om dere ønsker mer tilsyn her på forumet.

PS1: orker ikke noe negativt rettet mot meg i dag derfor skriver jeg under pseudonum
PS2: Sleng så mye dritt dere vil, det vil bare bevise mitt poeng!

(mann 42 år fra Vestfold) ma. 23 nov. 2009 00:03 Privat melding

Aye enig med du fjern skjult id.

Skjult ID med pseudonym arne ma. 23 nov. 2009 00:19

Tror nokk debatten hær blir rimeli kjedelig å nøytral hviss en må blanne meningene ens om tildels sennsitive saker inn i sjekkinga med fullt profinikk
Er vell en av mange som åsså mener att en alerede ær litt for eksponert mot offentliheta med profilsida
Nei la oss holle sjekking å diskusjon sepparat eler gi demm som vil diskutere unner fullt navn sitt eget forum menn det har dem jo 30 andre steder på nettet
Må vel gå ann me en hviss seljustis ?

Skjult ID ma. 23 nov. 2009 00:23

nå er det slik at sukker har relativt kontroll på alle som skriver på forumet. De er ikke anonyme for dem. Og jeg vet om relativt mange som har blitt kastet ut......

Men noe av problemet er at mange ikke klarer å se forskjell på sak og person.
Hvis jeg f.eks kommenterer noe du har skrevet, selv om du ikke liker det jeg skriver, så er det sak og ikke person og dermed ikke mobbing (er faktisk ikke så mye mobbing her, men det er del kritisering av enkeltes meninger, og det er det noen som ikke liker og dermed skriker litt ekstra høyt).

Men hvis jeg skriver at en person, er dum, feit osv så går det på person, og slikt vil vi selvsagt ikke ha her.

Er selvsagt også helt enig at det er alt for mye ødelegging av forumet her uansett om det er i form av mobbing eller ikke. Bort med det også....

Forøvrig så er anonyme mennesker relativt vanskelig å mobbe..... :)

(mann 59 år fra Buskerud) ma. 23 nov. 2009 01:48 Privat melding

@ skult id: burde det ikke være slik at dem som står frem og ikke er anonyme burde det være vanskelig å mobbe, jeg foreksempel kommer ikke til å si R imot noe mer etter at jeg så hvem hun er. Det er vel slik det burde være at når det dukker frem et menneske bak pseudonumet så holder vi inne det værste, men det var meg igjen og til dere som ikke vet hvem jeg er så tar jeg ikke vekk bilde denne gang, bare så dere skal huske meg. Støtter froslaget tilTS.

Skjult ID med pseudonym R ma. 23 nov. 2009 01:51

@cabben - Merkelig! Og overhodet ikke meningen bak å presentere meg.

(mann 42 år fra Vestfold) ma. 23 nov. 2009 03:32 Privat melding

Denne tråden var ment for de som vil ha bort skjult id og ikke for diskusjon.. :)

(mann 59 år fra Buskerud) ma. 23 nov. 2009 07:36 Privat melding

@kodal beklager støtter forslaget ditt.
@r trodde du det jeg skrev?

Skjult ID med pseudonym s ma. 23 nov. 2009 09:32

@code

"Fjern skjult ID fra forumet og monitor debattene Sukker! Det fins en håndfulle som ødelegger for resten. Ikke la dem være i stand til å gjemme seg bak pseudonum."

Vis gjerne til eksempler, og da:

1) Av nyere dato (tja, skal vi si et par mnd.), og ikke noe som skjedde for to år siden
2) I så stort omfang at dette kan sies å faktisk virke ødeleggende for _hele_ forumet (selv om du ikke tåler de "sterke" scenene som tilsynelatende utspiller seg her, gjør nok de fleste andre det)

Skjult ID med pseudonym s ma. 23 nov. 2009 10:07

@madmen

Hvor er denne drittslengingen? Om noen kaller deg dust eller tøysekopp i et og annet innlegg, tåler du ikke det? Nei, jeg forsvarer ikke denslags oppførsel 100 %, men jøje meg.

Jeg skjønner fortsatt ikke at folk ikke har på et eller annet filter og evnen til å sile ut innlegg som ikke passer inn i ens lille, begrensede mal for hva som er akseptabelt og ikke. Hvis det du leser på dette forumet er for sterk kost.

Sukker tilbyr forumet som en ekstratjeneste, en tumleplass for hvermannsen. At det da skal komme krav om moderering (som koster penger), strenge regler og alt annet mas og fjas, tyder på at dere legger altfor mye i hva dette forumet egentlig er.

Nei, takke meg til at de lar forumet være som det er (og selvfølgelig luker ut de helt mest ekstreme). Men litt temperatur, fart og fres må en tåle. Så også litt frustrasjon (det er tross alt en del følelser i form av håp, oppfylte og brutte forventninger inne i bildet her. Da kan en ikke forvente at folk opptrer 100 % rasjonelt i ethvert øyeblikk.

Skjult ID med pseudonym s ma. 23 nov. 2009 10:18

"Hvis det du leser på dette forumet er for sterk kost."

Jaja, det er tidlig på mårran ennå - fullfør gjerne setningen etter egen, fri fantasi.

(mann 59 år fra Buskerud) ma. 23 nov. 2009 10:31 Privat melding

@s det er vel slik at det er mange gode emner som blir dratt igang her, som blir ødelagt av anomyne tullinger som ikke klarer å holde finga i ro. Det er lettere for disse å oprere slik når en slipper å stå til "ansvar" for feanskapen. Sånn er vi mensker av natur at vi slipper opp mye mer enn det som er nødvendig hvis vi vet at andre ikke vet hvem vi er. Ta et eksempel og glem for en liten stund dette med sikkerhet, hvor mange hadde hvert medlemmer her hvis vi måtte stå frem med navn og bilde, det er ikke mange.
Hvorfor tror dere at dem som driver sukker driver sukker, av ideologiske grunner, neppe. Det er og blir penger og til flere som betaler til mere penger så enkelt er det og hvis folk kan få holde på anonymt så blir det flere penger.

Jeg syns at det kan opprettes et annonymt forum og ett for dem som er seriøse....
Eller så kan vi jo prøve å se om vi greier det selv, skriv i førstte linja i tråden at man kun ønsker debatanter som ikke er anonyme.

Skjult ID med pseudonym s ma. 23 nov. 2009 10:40

"Jeg syns at det kan opprettes et annonymt forum og ett for dem som er seriøse...."

Vel, du kan prøve å fremstille deg så mye mer seriøs enn "oss andre" du bare vil, men i mine øyne fremstår du ikke akkurat som så mye mer eller mindre seriøs enn de fleste andre her.

"Eller så kan vi jo prøve å se om vi greier det selv, skriv i førstte linja i tråden at man kun ønsker debatanter som ikke er anonyme."

Lykke til, jeg venter i spenning på friske, spennende debatter! Evt. en haug med chitchattråder mellom den samme klynga som ivrer etter å spre fjeset sitt utover enhver tråd de deltar i.

Skjult ID med pseudonym go ma. 23 nov. 2009 10:45

Jeg vil foreslo at de som skriver noe posirtiv kan forbli annonyme, de, dermed som vil sutre, klage og mobber må vise fjeset.

Skjult ID med pseudonym cabben ma. 23 nov. 2009 10:54

@s jeg vil ha gapestokk for dem som ikke greier å beherske seg. Du som er så opptatt av å få fjerna trynene våres, er du mest opptatt avdet indre du da??? Isåfall så er det en god egenskap, vil du ha det da? (jeg huska å klikke så ikke bilde mitt kom opp, blei det bedre for deg)

Skjult ID med pseudonym s ma. 23 nov. 2009 11:06

Jeg er ikke så opptatt av å fjerne tryner (og skal heller ikke gjøre meg til noe politi over de som faktisk greier å begrense seg i ny og ne), men er glad jeg slipper å vise mitt.

For hvis en skal følge din definisjon av anonymitet, måtte jeg ha vist fjeset mitt; profilen ville du ikke hatt tilgang til uansett.

Så da kan en jo spørre seg hva du hadde oppnår om jeg ikke hadde hatt muligheten for å bruke skjult ID. Om du fikk se et bilde av en fyr på 30 +/- som bor i hovedstaden, men ikke noe som helst mer - hva hadde dette gitt deg?

Hvor går terskelen for gapestokken din, da? La Sukker ta seg av de få tilfellene som tråkker over streken - heldigvis har ikke alle muligheten til å leke forummoderator i hytt og gevær. At noen til stadighet likevel prøver å fremstå som ledestjerner og forumguder, er en annen sak.

Men, du cabben - dette forumet er jo ikke særlig stort relativt sett. Hva med f.eks. diskusjon.no og vgd.no - der er det jo også utstrakt bruk av nicknames og skjult identitet. Hvorfor ikke ta opp kampen der også?

(mann 59 år fra Buskerud) ma. 23 nov. 2009 11:06 Privat melding

@go dette strider mot naturloven, sier du noe dumt og negativt så vil du være annonym, sier du noe godt, posetivt og inteligent vil du selvsagt fremstå med fult navn og bilde.

Skjult ID med pseudonym agusta72 ma. 23 nov. 2009 11:19

@cabben

Det virker som du, utifra hva du skriver, mener at de seriøse innleggene kommer fra folk med bilde, og at alt annet stort sett er negativt. Les -fra de med skjult nick. Mener du virkelig det?

Jeg leser stadig innlegg og tråder startet av de du vil ekskludere fra dagens forum som er svært givende og reflekterende lesning.
Synes dette er generalisering på høyt nivå, og klarer ikke å ta dette seriøst om nivået på argumentene ikke høynes noen etasjer.

Allskens pissinnlegg fra div skjult id, ment for å provosere -er en helt annen diskusjon. Men disse innleggene er i det desiderte mindretall.

Skjult ID med pseudonym cabben ma. 23 nov. 2009 11:19

@s Det har seg slik mener jeg, at hvis det er en fare for å bli gjenkjent så vil mann bli litt mer forsiktig med hva en skriver og jeg og det er kanskje bare meg , jeg vil også ta en som fremstår ikke anonymt som mer troverdig eller seriøs om du vil (stemmer ikke helt men nesten). Jeg behøver ikke gå inn på profilen til dem jeg diskutere med, men jeg syns også at det er mer moro å diskutere med noen jeg har "sett".
Gapestokken ja, sukker gjør dem noe med ting da, fikk bedskjed i en anne ttråd her at menner fikk nesten lov til å trakasere som dem vil uten at admin. gjør noe med det, stemmer ikke det så er det fint og forum polti det er det på nesten alle andre steder.
Men det er som i håndball blir en kjedelig kamp hvis det blåses hele tiden.

Jeg orker ikke alle disse diskusjonene om beste bil og om teite fotballspillere som foregår rundt forbi mye mer gøy med deg og dere :-))
(nå huska jeg å huke av igjen)

Skjult ID med pseudonym cabben ma. 23 nov. 2009 11:26

@agusta72 hvor leser du at jeg vil ekskludere noen, det har jeg ALDRI skrivi eller ment.
Om innleggene her inne er på et høyt nivå er vel veldig individuelt, det som er et høyt nivå for deg behøver ikke være det for meg.
Hva du da mener med at nivået på argumentene må høynes for at du skal det det seriøst, OK, du om det det er helt frivillig å delta i diskusjonen ingen som truer deg til det, og du kan forsatt være anonym så ingen vil gjenkjenne deg hvis du syns du svarer på noe under ditt nivå.

Skjult ID med pseudonym s ma. 23 nov. 2009 11:33

@cabben

"@s Det har seg slik mener jeg, at hvis det er en fare for å bli gjenkjent så vil mann bli litt mer forsiktig med hva en skriver og jeg og det er kanskje bare meg"

Det har du selvfølgelig helt rett i, isolert sett. Men du glemmer da en annen passe viktig konsekvens; at antallet som leser og skriver i forumet sannsynligvis (kilde: min ville gjetning) kommer til å falle drastisk. Det betyr ikke at absolutt alle som skriver anonymt i dag kommer til å falle fra, for noen har sikkert en mye lavere terskel enn f.eks. meg for å vise seg frem, og at de ikke har noe mot det hvis de mister muligheten til å være anonym.

Kanskje er det noen som finner debatter og pusekattdiskusjoner mellom en "hard" kjerne interessant, men jeg tror etter hvert at også dere vil gå lei dersom det blir mer tydelig enn i dag (heldigvis ikke så stort problem p.t.) at det er de samme folkene som går igjen i tråd etter tråd (hvis mine antakelser om lavere antall debattanter inntreffer).

"Jeg orker ikke alle disse diskusjonene om beste bil og om teite fotballspillere som foregår rundt forbi mye mer gøy med deg og dere :-))"

Det er ikke alltid det ser ut som du har det så veldig gøy her.

Men jeg savner noen som konkretiserer at problemet er så utbredt som noen påstår. Jada, jeg har sett et og annet personangrep og noen bitre ytringer her og der, men det må da høre til sjeldenhetene? Om en og annen går i tottene på hverandre i en tråd, hvorfor heller ikke overse herligheten, evt. rapportere de til Sukker hvis dette på noen som helst måte oppfattes som støtende (da mener jeg ikke at alarmen skal gå bare du ser ordet "dust" i en tråd)?

Skjult ID med pseudonym madmen ma. 23 nov. 2009 11:34

Hei, fjerna mitt bidrag, hadde glemt å fjerne trynet mitt:) Ikke meningen å drive med sensur! uansett ønsker bare et hyggeligere forum der det ikke forekommer noen form for uprovosert kritikk. Mer har jeg ikke å si.

Skjult ID med pseudonym agusta72 ma. 23 nov. 2009 11:37

Cab:

Du vil opprette et anonymt forum, og ett for dem som er seriøse. Det er dine egne ord.
Jeg tolket ordene naturlig nok dithen at du vil ekskludere de "anonyme" herfra, og opprette et eget forum for dem. Eller omvendt. Når du får deg til å mene at de som, av ulike årsaker forklart her tidligere, vil fremstå "anonymt" ikke er seriøse -ja da får jeg problemer.
Og du har helt rett. Det er ingen som truer meg til å delta eller lese diskusjonene. fatter ikke hvorfor du trekker inn ordet >true<. Slikt blir for meg useriøst, selv om du har bildet på plass.

Skjult ID med pseudonym s ma. 23 nov. 2009 11:38

@madmen

Håper ikke det at du viste bildet ditt var hovedargumentet for å fjerne innlegget :)

(mann 59 år fra Buskerud) ma. 23 nov. 2009 11:50 Privat melding

@s Kan det hende at antall brukere øker da en slipper alle "fjortiss" kommentarene tro? Jeg tror mange ikke gidder også fordi at en blir "slått ihjel" av useriøse anonyme. Har også sett at det erskille i alder noen steder, jeg syns ikke det er veien å gå.

Jeg har det helt fint her på forumet tro meg ingen fare med meg;-))))

Jeg har deltatt på bilforumer i en del år nå og der kan det gå virkelig hard for seg innimellom og alle har selvfølgelig ett nick, men de fleste vet hvem de fleste er og det har ikke lagt noen demper på diskusjonen der. Og det å krangle om biler er MYE dummere en de diskusjonene som foregår her.

Skjult ID ma. 23 nov. 2009 11:59

Sikkert mange som ville postet med nick om det var mulig å velge bort profilbilde. Det er iallfall årsaken til at dette innlegget er anonymt.
Opplegget med pseudonym (ja, det heter ikke pseudonum ;-) gjør det hele vondt verre , det skaper forvirring ved at folk poster under andre medlemmers nick, event. bruker flere nick for å gi seg selv støtte eller diskutere med seg selv.. Forbausende mange som tar det som en selvfølge at det pseudonymet som blir oppgitt virkelig stemmer....
At det er mulig å slette egne innlegg er ikke bra, det kan gjøre tråder umulig å følge i ettertid, samt at det senker grensen for hva folk tør å poste.
Enig med Cabben i at to forum hadde vært en god løsning .

(mann 59 år fra Buskerud) ma. 23 nov. 2009 12:02 Privat melding

@agusta72 hvordan du tolker det jeg skriver kan ikke jeg råde over, det er det du som gjør. Ikke legg dine tolkninger frem som om dem er min fasit. Jeg skriver at det virker som , kan bli oppfattet som ovs. useriøst kan ikke huske at jeg har generalisert og sagt at alle anonyme er tullinger og blotta fro seriøsitet. Hvis du følte et ubehag ved ordet "true" så skal jeg trekke det tilbake umiddelbart, mente bare å si at det er frivillig å delta og bare å heve seg inn her å si at hvis du skal delta så må vi andre heve nivået, da ler jeg godt. Hvis denne diskusjonen er under ditt nivå så ikke delta da vel.

Skjult ID med pseudonym cabben ma. 23 nov. 2009 12:06

@skjult ID du huker ut vær anonym og skriver nicket ditt i pseudonym ruten.
Ellers enig

(mann 45 år fra Akershus) ma. 23 nov. 2009 12:30 Privat melding

Ok cab!

-Hvordan jeg tolker hva du skriver kan du ikke råde over. Korrekt!
-Mine tolkninger har jeg ikke lagt frem som fasit.
-"Jeg syns at det kan opprettes et annonymt forum og ett for dem som er seriøse...." Dine ord.

Dette henspeiler da vel til at f.eks de "anonyme" som argumenterte til deg i <skjult ID> tråden, bør få sitt eget forum istedet for å kunne delta i forumet for dem du sier er seriøse.
-Jeg har ikke noe sted fremlagt at du "kan ikke huske at jeg har generalisert og sagt at alle anonyme er tullinger og blotta fro seriøsitet. " For å bruke dine ord egne ord igjen

Det jeg har sagt er at med dine ord, gjentar igjen: "Jeg syns at det kan opprettes et annonymt forum og ett for dem som er seriøse...." så kan det vel neppe sies klarere at de som ikke har bilde ikke bør kunne delta i et forum sammen med oss andre.

Eller??

-Deg følte forøvrig ikke ubehag ved ordet "true". Hvorfor trodde du det? Ubehag?? Jøss.
-Det jeg derimot sa, var at jeg utifra mine og dine innlegg på tidspunktet ikke fattet hvorfor du trakk inn et såpass aktivt ord. Negativt ladet sådan. Dermed behøver du ikke trekke det tilbake.
-Du insinuerer at jeg mener at for å delta i denne diskusjonen, så må nivået heves. Dine ord, om enn en tanke redigert.
-Hvor tok du den ifra? I tillegg ler du godt av dette som du fremlegger som min mening, når det er hentet ifra lufta. DIN luft. Jøss.

Sannelig godt jeg har bilde her, så jeg lettere kan fremstå som seriøs for deg.

Skjult ID med pseudonym cabben ma. 23 nov. 2009 12:42

@agusta se der ja der blei du seriøs, det var ikke så vanskelig var det???
Skal ikke ta tak i alt du vrir på for da må jeg vri også også blir det en spiral som bare morere deg og meg.

Men du kan jo få muligheten til å forklare denne engang til da: "Jeg leser stadig innlegg og tråder startet av de du vil ekskludere fra dagens forum som er svært givende og reflekterende lesning.
Synes dette er generalisering på høyt nivå, og klarer ikke å ta dette seriøst om nivået på argumentene ikke høynes noen etasjer."

Her er det faktisk nevnt at nivået burde heves på diskusjon skal du ta den seriøst eller har jeg misforstått?? (isåfall ikke første gang og sikker ikke sise heller.) Tar`n uten bilde denne gang.

Skjult ID med pseudonym agusta72 ma. 23 nov. 2009 13:08

Cab!

"Jeg leser stadig innlegg og tråder startet av de du vil ekskludere fra dagens forum som er svært givende og reflekterende lesning.
Synes dette er generalisering på høyt nivå, og klarer ikke å ta dette seriøst om nivået på argumentene ikke høynes noen etasjer"

Dine ord: "Her er det faktisk nevnt at nivået burde heves på diskusjon skal du ta den seriøst eller har jeg misforstått??"

Det er jo akkurat det jeg sier!!!!! Hallo?
Ikke dermed sagt at jeg ikke vil nedverdige meg til å delta, slik du på usakelig vis prøver å fremstille meningen med setningen som i ditt forrige innlegg.
Det skinner igjennom cabben, og er du tom for nye argumenter så hjelper det ikke nødvendigvis med usakelighet.

Forøvrig startet jeg mitt første innlegg med en antakelse, og ett direkte spørsmål til deg. Det låt som følger:

"Det virker som du, utifra hva du skriver, mener at de seriøse innleggene kommer fra folk med bilde, og at alt annet stort sett er negativt. Les -fra de med skjult nick. Mener du virkelig det?"
Dette svarte du aldri på. Tror jeg har figurert ut årsaken til det ut ifra hvordan du velger å skrive på dette fora.

Og ja, du har også misforstått.
Hele poenget mitt er at det er mange seriøse innlegg fra "anonyme" på dette fora, og å eksplisitt utelukke disse, ta dem under samme kam kalt useriøse som du unektelig har argumentert for, er i mine øyne generalisering på høyt nivå, og jeg klarer ikke å ta dette seriøst om nivået ikke høynes. (for å bruke de ordene atter en gang).

Skjult ID med pseudonym uff-(cab) ma. 23 nov. 2009 13:26

Agusta hehehe hvis vi forsetter nå er vel det ikke akkurat nivåheving dette heller, men du har jo deltatt litt nå og hvis du syns det ble en nivåheving så greit for meg. jeg syns vel heller det ble noe skritt tilbake. Men skal vi komme tilbake til det vi EGENTELIG diskuterte, nå har vi kuppa denne tråden og det var vel ikke menigen. Det fører ikke noe videre dette, jeg sa du sa, ovs.. Jeg tar allskyld legger meg helt flat og gir opp.......Jeg syns faktisk alle skulle være anonyme det er ikke LOV å stå frem med bilde og navn vi må se å få dette seriøst.

Skjult ID med pseudonym Say ma. 23 nov. 2009 16:15

Hvis man ikke liker måten andre ordlegger seg på her så finnes verdens enkleste metode for å stoppe kjeften på dem:

Ignorér dem.
Ikke svar dem.
Hev deg over det.
Diskuter istedet videre med de som diskuterer saklig.

Hvor inni h****** vanskelig går det an å gjøre dette da?

Det er som oftest de samme kverulantene som bare IKKE greier å la være og fyre opp og holde drittkastinga vedlike, som klager høyest om personangrep og mobbing på forum. Pussige greier....................

Skjult ID med pseudonym agusta72 ma. 23 nov. 2009 16:27

Helt ok cab, ingen av oss 2 er noe bedre enn den andre.

Så til sak igjen.
For meg, og helt sikkert endel flere med meg, så er det innholdet i innleggene som bestemmer graden av seriøsitet. Ikke om personen synes med bilde, om personen skriver med pseudonym sitt eget profilnavn eller under skjult nick.

Derfor vil jeg ikke skrive under på denne henstillingen fra TS, fordi jeg mener at forumet blir vesentlig fattigere om en stor gruppe med deres innlegg ikke lenger kan delta.
Utvekstene vil være til stede uansett type forum, fokuset må dermed være relatert til å luke ut det verste fra disse, ikke utelukke de seriøse uten "identitet".
Dessuten mener jeg at man sterkere må ta høyde for å oppleve f.eks usakeligheter og hva mange oppfatter som personangrep på ett nettfora som dette, enn irl. Vi sitter ikke akkurat klistret opp på forsiden av dagbladet med fullt navn, bilde av heimen, presentasjon av bestemora i som vant en crocket-turnering back in -51 og andre tabloide triks for å forsterke budskapet.
Vi sitter komfortabelt bak en skjerm med knotter under, vanligvis uten eksponeringsfare for særlig mange andre.

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 23 nov. 2009 16:36

Nå har ikke jeg lest alle innleggene her, så jeg vet ikke helt hvor langt diskusjonen har kommet. Men jeg observerer jo at det nå er et par, tre eller kanskje fire profiler her på forumet som irriterer seg grådig over oss med pseydonymer.

Det er helt greit for meg om dere får Sukker til å gjøre om forumet slik at det kun kan brukes ved å benytte profilnicket sitt. Jeg kommer da til å slutte å poste på forumet, men det overlever jeg helt sikkert :-)

Jeg foreslår at dere skriver en god, reflektert og velbegrunnet mail til Sukker og håpe på at Sukker ser poengene deres og av den grunn gjør de forandringene på forumet som dere ønsker!

(mann 59 år fra Buskerud) ma. 23 nov. 2009 16:55 Privat melding

@agusta (røyker fredspipe her), jeg er veldig enig med deg i det meste og får min del må folk få gjøre som de vil, jeg poster under "fullt navn" ikke fordi jeg er så veldig pr. kåt, men fordi jeg syns det er best for meg og at jeg liker best selv å se og vite hvem jeg svarer, og jeg ønsker selvfølgelig at flest mulig gjør som jeg.
R sendte meg sin profil takk til henne for det og jeg tror faktisk at jeg endret littt stil ovenfor henne etter at R ble et ansikt også.
Du ble også en person å forholde seg til og jeg tror det har noe å si, det har ihvertfal det for meg.

@frøkna tror du kan være veldig trygg på at sukker ikke kommer til å forandre på noe, dette var en morsom diskusjon som nesten gikk over i drittkasting men vi klarte oss fordi vi ikke var anonyme :-)).

Til TS støtter deg i forslaget men jeg tror det er som å rope i skauen er du heldig får du bare et ekko.

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 23 nov. 2009 17:03

Cabben:

Jeg har stort sett klart å stå oppreist etter intense diskusjoner selv om jeg bruker et pseudonym :p
Jeg kan til og med klare å komme til enighet med noen der vi begge har pseudonymer og har har hatt en disput oss i mellom.

Det er mye jeg kunne ha kommentert ut i fra den lille kommentaren du gav meg, men siden jeg er her bare som et pseudonym så regner jeg med at jeg ikke er av dem du ønsker å diskutere med ;-)

Skjult ID med pseudonym uff-(cab) ma. 23 nov. 2009 17:25

@ frøkna joda jeg diskutere med alle jeg kom igjen. Du er hjerttelig velkommen blir det for ille så sender du meg bare en melding så ser hvem du er så blir jeg som et lam i ulveham.

Skjult ID med pseudonym hm ma. 23 nov. 2009 17:29

Cabben.
Skal man tolke deg dithen at du anser deg som berettiget til å formulere deg ufint så lenge du fremstår med profilnavn?

Skjult ID med pseudonym s ma. 23 nov. 2009 17:31

@cabben

Så for at du, forumets übermann 1) skal akseptere en debattant , 2) ikke rope om mangel på seriøsitet og 3) fremstå som en snill herremann med eller uten bart (ærlig talt, særlig skremmende fremstår du ikke, uansett hvor provosert du blir av oss anonyme), så må de som velger å holde seg skjult identifisere seg overfor deg?

Litt fiffig hvis frøkna og du har match på under 70 + (f.eks. som følge av stor aldersforskjell, eller andre ting og tang) at hun har sperret for besøkende under 70, som mange andre. Da er vi ca....oi, like langt?

Skjult ID med pseudonym Veteran ma. 23 nov. 2009 17:32

Cabben er på tynn is

Skjult ID med pseudonym ROFLMAO ma. 23 nov. 2009 17:40

"jeg syns det er best for meg (...) og jeg ønsker selvfølgelig at flest mulig gjør som jeg"

Jawohl, mein Führer.

Noen trenger en seriøs reality check

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 23 nov. 2009 17:45

cabben:

jeg kan godt diskutere med deg, men profilen min får du aldri ;-D

Og dessuten er det slik som @s skriver, nemlig at du og jeg ikke har match, så dersom jeg _hadde_ skrevet med mitt eget profilnick så hadde du allikevel ikke fått annet en ansiktet mitt og ellers ikke hatt mulighet til å gå inn på profilen min.

Man må selv åpne for at alle under 70 i match skal kunne se profilen dersom en skal være tilgjengelig for alle som er nysgjerrig på en på forumet. Og akkurat hvor tilgjengelig en ønsker å være må en jo kunne velge selv.
:-)

Skjult ID med pseudonym code ma. 23 nov. 2009 18:18

Ja, det blir kanskje ingen code of conduct men det spiller ingen rolle lenger. Har ikke lyst til å hverken delta eller lese mer her.. Skal skaffe meg noe annet og gjøre og dere bør gjøre det samme. Synes det er faktisk trist å lese så mye tull. Vet dere hvor mye tid dere har brukt på så lite interessant i løpet av dagen? Altfor mye spør dere meg!

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 23 nov. 2009 18:36

code:

Det er veldig mye som gir en veldig mye mer enn det å være på et nettbasert diskusjonsfoum, så jeg er helt enig med deg der!
Men for noen av oss kan det være et morsomt tidsfordriv allikevel... i tillegg til alt det andre vi gjør ellers i hverdagen ;-)

Ønsker deg lykke til videre med andre og bedre aktiviteter, jeg. Jeg har inget problem med å forstå at for noen blir en forumside som det Sukker har, fullstendig intetsigende og bare tull.
God klem til deg!

(mann 59 år fra Buskerud) ma. 23 nov. 2009 19:28 Privat melding

Jeg trodde dere leste mitt innlegg til agusta , dette har mest vært provokasjon og erting fra min side, trodde de fleste av dere skjønte det. Men dere kjenner meg ikke og like greit er det kanskje. Men jeg er litte her på forumet og det er vel ganske likegyldig for meg om noen er anonyme eller ikke, morsomt å se hvem man skriver med men ikke livsviktig og jeg har vel ikke ofrett det mange tankene før vi satte igang denne diskusjonen i en annen tråd. Mne jeg vil takke alle deltagere for en fin diskusjon, jeg hadde det moro og håper at noen avdere syns det samme. SÅ OVER TIL NYTT TEMA ELLER?? ;-D

Skjult ID med pseudonym s ma. 23 nov. 2009 19:36

@cabben

Du kan prøve så godt du bare vil å fossro deg unna, men dette er ikke første gang du debatterer dette temaet, og du har ment akkurat det samme før også.

Nå er det ikke noe galt i å mene det du gjør (selv om vi som kjent er uenige :p), og det er ikke noe poeng å utrope vinnere på den en eller andre siden. Men å løpe fra sitt eget standpunkt, kanskje fordi du har gått tom for argumenter og / eller støtte fra andre, blir likevel litt spesielt.

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 23 nov. 2009 19:44

Cabben:

og jeg er i krigshumør akkurat nå:
Kan pseudonymer også få lov til å provosere og erte, eller er det forbeholdt kun de som poster med profilnicket sitt?

Jeg har jo sett at du tidligere også har vært frustert over oss pseudonyme, så jeg klarer ikke helt å ta meldingen din kl. 19.28 på alvor :p

Du er ellers ikke en som jeg opplever å ha vært lite på forumet for tiden.. og å gå over til et nytt tema funker ikke så lenge vi skriver i denne tråden som har et klart tema å forholde seg til :p

Men dersom du er her mye bare for å erte og provosere, så burde du jo ikke bry deg noe særlig om hvem som skriver med profilnick og hvem som skriver med pseudonym. Morsomt er det vel uansett??

Jeg har hvertfall ikke skjønt at at du bare var ute etter morsom, underholdende provosering og erting, men tar det herved til etteretning. Ellers litt dumt at du fikk @code til å tro at du var på hans parti, da... men det er kanskje ikke så viktig...

Skjult ID med pseudonym uff-(cab) ma. 23 nov. 2009 19:45

@s du må gjerne si jeg fossror og helt riktig jeg mener at jeg syns vi skulle være "ikke anonyme" skal ikke gå fra det absolutt ikke, men å lage en slik diskusjon ja det er styrt og jeg er faktisk ikke fanatisk selv om noen tror det. Jeg repekterer også dem som ikke har det samme syn som meg, deg inkludert :-). Så jeg løper ikke fra mitt standpunkt.

Skjult ID med pseudonym s ma. 23 nov. 2009 19:51

@cabben

Så det å skrive innleggene bare for debatten og provokasjonens skyld er å i dine øyne være en såkalt seriøs debattant? Bare fordi du av og til har vist bilde av et mårratrøtt ansikt trykket godt ned i ei pute da, eller?

(mann 59 år fra Buskerud) ma. 23 nov. 2009 20:43 Privat melding

@s jepp det kvalifiser enormt n¨med et sånt bilde og en slik holdnig som jeg har. ;-)

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ma. 23 nov. 2009 20:48

Etter å ha lest i denne tråden, er jeg helt enig i et eget forum for de som absolutt på skrive med bilde.

Skjult ID med pseudonym R ma. 23 nov. 2009 20:49

Ja til rosa sang, ha ha...:-) Stjerne og Smily pleier å dele ut sånt!

Skjult ID med pseudonym agusta72 ma. 23 nov. 2009 21:22

@uffacab

Uuuæææææææææ, du erta meg du, buhuuu.

(mann 59 år fra Buskerud) ma. 23 nov. 2009 21:35 Privat melding

Det blei litt kjedelig dette nå, skal vi dra igang en ny tråd, noen som har noen gode ideer om følsome emner?

Skjult ID med pseudonym velmerket ma. 23 nov. 2009 21:40

hvorfor ny tråd? Du har jo med tydelighet vist at du ikke er seriøs uansett, så man kan vel like god drive med fjas her? :)

Skjult ID med pseudonym prefix ma. 23 nov. 2009 22:01

Jeg leser mange innlegg her, men skriver ikke mye her inne. Jeg må jo bare få si at det må da være lov å ikke brette ut sin profil på innleggene. Det kan være mange grunner for dette, og det synes jeg man skal respektere.
Jeg skjønner at mange bruker forskjellige nic her inne og det er jo kanskje ikke så lurt.
Alle er ikke som Cabben som sover godt på puta måned etter måned...............

(mann 59 år fra Buskerud) ma. 23 nov. 2009 22:08 Privat melding

@velmerket er jeg useriøs ??? jeg har jo holdt på det samme standpunktet hele tiden er det, det som er å være useriøst??

Skjult ID med pseudonym Veteran on. 25 nov. 2009 00:26

Snart på tide å skifte på senga Cabben

Skjult ID med pseudonym anonymcab on. 25 nov. 2009 00:54

@veteran den senga stakk Xen av med, så du får snakke til henne om det, jeg er ikke i den senga lenger.
Skulle kanskje oppgradert med min nye seng???