Alle innlegg Sukkerforum

Tjukk eller Slank? Ansikt eller kropp? gutter/menn gi meg meninger

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym crush on. 28 nov. 2007 17:43

Når alt kommer til alt, er det viktig, vesentlig og avgjørende hvorvidt Jentekroppen er tynn eller tykk? Så sant kjemien stemmer, både fysisk og psykisk? Ville du avvist ei pen jente som var tykk fordi samfunnet og din nærmeste krets ikke hadde akkseptert det? Nysgjerrig her. nå snakker jeg ikke om helse, så ikke bruk det som et argument, jeg snakker om ren fysikk og tiltrekning.

(mann 53 år fra Vestfold) on. 28 nov. 2007 17:56 Privat melding

Så klart det har betydning. Du nevner fysisk kjemi, vil vel si at det har med kropp og gjøre. Men smaken er vel forskjellig fra mann til mann. Noen liker de tynne, noen tykke og noen liker de enda tykkere:-)) Jeg ville ikke avvist ei jente fordi sammfunnet og/eller mine nærmeste ikke aksepterte henne....det måtte være fordi jeg ikke var interesert.....hmmm er vel ingen som gjør det da???

Skjult ID med pseudonym Felix on. 28 nov. 2007 18:02

Kjemien vil nok ikke stemme dersom det er en tykk kropp. Hva er tykk?
Om jeg ville ha avvist henne selv om hun er pen, har ingen ting med samfunnet og min krets.
Men derimot om kjemi. Det er veldig vanskelig å si dette før man er i den situasjonen.

Skjult ID med pseudonym kravstor on. 28 nov. 2007 18:05

Tror menn liker å føle seg større enn jentene. Alle menn liker timeglassfigur. Timeglassfigur kan man ha om man er i 50 kilos klassen eller 70 kilos klassen. Kan jo hende dette ikke gjelder for alle menn da. Jeg er jo kravstor:)

Skjult ID med pseudonym tigerdyr on. 28 nov. 2007 18:12

crush: Du vil ha mange forskjellige svar på dette, avhengig av såvel modenhet og alder, som personlige preferenser. Mit lengste forhold var med en som hadde ganske mange kilo for mye, men det betød ikke i seg selv noe. Av det positive ytre kan nevnes at hun hadde et pent ansikt (og store pupper) og stort mer trenger jeg ikke :-)

Skjult ID med pseudonym jente 31 on. 28 nov. 2007 18:13

he he he he.... dette kan bli intressant...
Men det er jo det samme for oss jenter. hva vi liker er jo forskjellig .Noen vil ha muskuløse menn... noen atletiske .. noen tynne..osv..
Jeg foretrekker litt å ta i .. men ikke for mye.. litt bamsete.. hi hi

Skjult ID med pseudonym hingsten.. on. 28 nov. 2007 18:27

Eller rett og slett en å sitte oppå.. jente31... hingsten går og"spiser masse epler".. kanskje det hjelper..
(for bamser nyter da ikke søte epler med fast siklende tunge som hingster gjør eller..).vrrinsk..

Skjult ID med pseudonym Tsk on. 28 nov. 2007 18:49

Det finnes pene tykke kropper og ikke så pene tykke kropper...Noen tynne jentekropper er veldig lekre, andre er ikke så lekre. Finn noen som liker deg som du er! Det gjelder jo alle egenskaper, enten det er ansikt, kropp, utstråling, intelligens, humor...eller lommebok som noen også går etter!

Tror bare det er en hårfin ulempe å være tykk for damer. Og bare de overfladiske av oss menn som skiller på sånt, og de vil du jo ikke ha uansett? :o)

Skjult ID med pseudonym ESP on. 28 nov. 2007 23:02

For meg handler det om på hvilken måte kiloene er fordelt. Har man midje så er det mye som går. Jeg liker jenter med former, men det er fint om formene befinner seg på hver sin side av en midje.

(mann 51 år fra Oslo) on. 28 nov. 2007 23:04 Privat melding

For emg er det totalpakka som betyr noe, ikke enkeltdelene. "Alle" har vel sett "monstrene" som er satt sammen av de såkalte verdens vakreste deler

Skjult ID med pseudonym ESP on. 28 nov. 2007 23:10

Hvilke monstre er det du refererer til her kit001? (og hvem er emg?)

Skjult ID med pseudonym crush to. 29 nov. 2007 15:37

hei, bare takker for mange intressante tilbakemeldinger:) godt å høre at alle er forskjellige :)

Skjult ID med pseudonym kit001 to. 29 nov. 2007 18:26

Litt kjapt der, "emg" er "meg". "monstrene" er bilder der "verdens peneste" øyne har blitt satt sammen med "verdens peneste" munn og så videre. Resultatet er ofte ikke vellykket.