Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Kokosøster ti. 24 nov. 2009 00:40

Gjort meg noen tanker her jeg har skummet meg gjennom diverse tråder.
Som noen har vært inne på, virker som tidene har endret seg også her på Sukker.
Ikke vært her lenge nok til å bedømme selv, men de fleste kjenner noen som kjenner noen som fant lykken på nett for "noen år siden"...

Nettdating er old news, folk blir kyniske og flere og flere blir lei før de kommer halvveis igang?
Samfunnet generelt er i moralsk forfall etter gjeldende metafysiske standarder? Eller.no (digresjon)
Var lettere før, når ikke "alle" var single på nett?
Og hva betyr det isåfall hvis det bare blir vanskeligere og vanskeligere, blir vi mer og mer banna bein eller gir vi raskere opp?

Kommer dette "mediet" sakte men sikkert til å dø ut i likhet med f.eks. ... eh... Tamagotchi?
(mente jeg kom på en haug med relevante eksempler men jeg var visst litt trøtt likevel)

Hva tror dere... er det bare en konjunktursvingning som tilpasser seg... eller er det bare innbilt alt sammen... eller skal jeg ta til vett og sove litt og fortsette å satse på at DET ÅRNAR SEJ

PS: "ånei ikke enda en klagetråd"... jeg klager ikke. Bare filosoferer litt sånn midt på natta. (genfeil, kan ikke for det)

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) ti. 24 nov. 2009 00:47

Det største problemet nå er vel kanskje at "de fleste" er på nettet, og at spesiellt en del jenter har fått då¨rlig erfaring med det, og er derfor mer tilbakeholden og mer analyserende.

Som du sier, så var nettsjekking veldig lett for bare f.eks. 3 år siden og det tok ikke lang tid før man fant noen det klaffet med.
De som har vært mye på nettet, har også fått så mye erfaring og vet hva de IKKE vil ha... og kan ende opp med å ikke finne noen på flere år, og kanskje avfeie flere av "de rette" på veien uten å vite det.

Når det er sagt, så har jeg fortsatt god erfaring med nettsjekking og skal ikke klage. :-)

(mann 55 år fra Telemark) ti. 24 nov. 2009 00:49 Privat melding

"de fleste kjenner noen som kjenner noen som fant lykken på nett for "noen år siden""
Mulig det er her det ligger en ugle begravet.
Man tror det er så enkelt å få seg kjæreste... det er bare å logge seg på nett. Det er jo tusenvis av single som søker. Klart at man finner en der, kanskje ikke første dagen... man må jo få lov å se litt på hyllevarene først. Men når man finner en profil man liker så er det garantert ny kjærste på gang. Værre er det jo ikke.

Og når virkeligheten slår inn sammen med høstkulde og mørke så skjønner man ingenting og føler seg fullstendig utiltrekkende. Og det må jo være noens feil, for tidligere var man jo et kjempevarp...
Og hvem har skylden... JO! Det er internett (les: sukker.no). Det er for mange om beinet og alle er kresne og ingen skjønner hvilket varp man selv er.

Ehhhh....
Når det så slår en at det faktisk er nettopp like vanskelig å treffe den rette på nettet som i RL så resignerer man og begynner å skrive i Forumet i stedet! hehehehe

Skjult ID med pseudonym jeppe ti. 24 nov. 2009 08:37

tipper du om fem år har ulike spesialiserte sjekkearenaer på nett som i RL. Det er like lett å finne drømmedata på det største nettdatingsida som det er å finne henne inne på det største utestedet. Jeg tipper ulike eksisterende hobbynettsteder vil få sine egne datingsider etterhvert (hvis de allerede ikke har fått dem).

(mann 42 år fra Vestfold) ti. 24 nov. 2009 09:35 Privat melding

Jeg tror kanskje mange har litt høy forventning til nettsjekking og derfor mister tålmodet. Nå har det jo kommet så mange fine tester som kan gi pekepin på hvem man passer best i relasjon med. Når jeg kikker på en profil å leser denne autoteksten slår det meg at % skal være ganske høy før den anbefaler en fin match. Men du kan finne en match på kanskje 50 og likevel være aktuell.Eller en på 100% som ikke er det. Vel spørs jo på hvilke deler i matchen som stemmer selfølgelig. Jeg er overbevist at man legger for mye i disse pekepin og kanskje lar være å ta kontakt fordi matchen sier upassende til ufin.. testene her inne er bassert på + og - og det er ikke sikker man har klart å sette rett scala på den. Derfor kan man ikke stole 100 på testen. Hvis man går ut fra at folk prøver å være seg selv, kan det være vel så bra å bare gå ut fra det man leser i profiler. Nettsjekking blir mer komplisert og derfor mener jeg også vanskeligere.. Det gjelder å få snakket med folk.. Derfor ønsker jeg et chatrom her på sukker..
Jeg synes heller ikke man skal legge skyld på noe/noen når en ikke finner seg en partner. Det kan hende man er spesiell på både godt og vondt. Leser stadig denne forventningsfulle full pakkemannønske fra kvinner.. Snill, omtenksom, empatisk, omgjengelig, nevenyttig, trygg osv.. Dette ønsker da og vi menn fra en kvinne.. Du må være, jeg vil ha bla bla.. Noe av dette kan sikkert skremme "den rette" fra å ta kontakt.
Generelt tror jeg det er bedre å ta ting litt piano.. Kan hende man ender opp med venner av det motsatte kjønn som har den rette i sitt nettverk..
Vet ikke om jeg er på villspor her, men håper dette kan hjelpe noen.. Lykke til alle som vil finne "den rette"

Skjult ID med pseudonym yeehaw ti. 24 nov. 2009 16:05

@TS

Moralsk forfall? Den åndelige nøden er stor overalt, men at samfunnet går nedenom er jeg ikke enig i. At nettdatinger ut? No way. At vi blir mer kresne? Ja, noen gjør nok det - i takt med at nettmediet blir vanligere og mer akseptert som møteplass og arene for å finne en partner.

Selv tror jeg faktisk det er lettere å treffe en venninne på arbeidet enn på nettet, men det koker ned til et spørsmål om sjekketeknikk.

Jeg tror både sex OG nettsjekking har kommet for å bli. OG samfunnet går ikke opp i liminga.

En god dag ønskes dere alle!

YEEHAW

Skjult ID med pseudonym go ti. 24 nov. 2009 16:34

Selv tror jeg at det utvikler seg meget fort i sånne spesialiserte rettninger og det bli flere steder hvor man får møte likesine.
Jeg ser utviklingen går ganske fort nå. Og jeg tror at til og med nettsex skal bli vanligere og erstatte en del av kropskontakt i RL.

(kvinne 42 år fra Nord-Trøndelag) on. 25 nov. 2009 10:57 Privat melding

Jeg syns faktisk det var enklere før, for da måtte man ta fysisk kontakt med noen om man skulle finne noen å kunne ikke gjemme seg bak en skjerm og taste vilt med fremmede.
(hørtes ut som jeg er rågammel.. hehe)

Jeg skal være ærlig å si at jeg er blitt veldig kresen, men har vel gått på en smell eller to, vet hvem jeg er etter mange år som singel og hva som kan passe meg. Jeg er av den typen som ikke gidder å ha en kjæreste bare for å ha en.

Ettersom det er vanskeligere å finne en partner nå, så ser jeg ikke bort fra at jeg fortsatt er singel om 5 år.
Vi har vel for mye å velge i, eller at de man liker bor så langt unna og er ikke flyttbare, som man var før i tiden. Det er jo en samfunnsendring i det sosiale/tilhørigheten til noe/noen - var kanskje ikke like mange single med barn før???

....................

*filosoferer litt over dette akkurat nå.......... *