Alle innlegg Sukkerforum

Kvinner, profiler og browsing ;)

Vis siste innlegg
(mann 42 år fra Vestfold) ti. 24 nov. 2009 10:08 Privat melding

browser dere kvinner profiler eller bare venter dere på at menn gjør den jobben og tar første kontakt? Jeg ser lite kvinner som legger ut noe på diskusjonsforumet.. Jeg ønsker at kvinner selv skal svare her.. vær så snill Dette er ikke et så ømt tema at dere trenger å bruke skjult id :)

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 24 nov. 2009 12:28

Ja i blant :)

Skjult ID med pseudonym R ti. 24 nov. 2009 13:33

Det er nok ganske mange kvinner som legger ut ting på diskusjonsforumet, Kodal, men du har jo bare vært her noen dager og vet antagelig ikke hvem som er kvinner og hvem som er menn når folk skriver med pseudonym. Vedrørende ømt tema, så er ikke det vesentlig for om jeg skriver med skjult id, det gjør jeg konsekvent.

(mann 45 år fra Akershus) ti. 24 nov. 2009 13:43 Privat melding

De tar kontakt Kodal.
De fleste av mine bekjentskaper herfra kommer utifra henvendelser fra det fantastiske som kalles jenter. Men det krever tålmodighet, siden det er vesentlig forskjell på responsen nå kontra før.

(mann 51 år fra Akershus) ti. 24 nov. 2009 13:51 Privat melding

Tillgi meg for min meget ungdommelige uvitenhet og naivitet, men hva betyr å browse en profil?

Skjult ID med pseudonym R ti. 24 nov. 2009 14:17

@Blomst - Browse, scan, look through. Shop around, so to speak.

*Legg merke til at jeg plutselig ble engelsk :-O)

Skjult ID ti. 24 nov. 2009 14:19

enkelt svar på hvorfor så få kvinner svarer her.

Kun de som betaler medlemskap kan skrive i forumet. Og når man vet kansje maks 25 % av damene betaler, så sier det seg selv at det må være flest menn på forumet.....

Skjult ID med pseudonym go ti. 24 nov. 2009 15:04

Kanskje kvinner har dårligere økonomi og derfor betaler ikke

Skjult ID med pseudonym prefix ti. 24 nov. 2009 15:22

@go
Den kjøper jeg ikke.........hilsen kvinne

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 24 nov. 2009 15:27

@go
Evt kvinner har mer fornuft og vet at dette ikke funker. (NB: Forumbrukere er inhabile til å si noe imot påstanden!)

Skjult ID med pseudonym R ti. 24 nov. 2009 15:42

@Skjult ID - Jeg synes ikke det virker som om det er et overtall av menn på forum, for meg virker det ganske likt. Men det er utifra at jeg, etter en stund her inne, vet hvilket kjønn mange av de som skriver under pseudonym har. Dersom det er et overtall av menn her på forumet, må det i så fall være det eneste stedet kvinner lar det gå fra seg en mulighet til å høylytt mene noe, ho ho ho :-)

(mann 51 år fra Akershus) ti. 24 nov. 2009 15:57 Privat melding

Hva med oss intetkjønn da? Vi vil gjerne ha vår omtale- og renesanse her i forumet vi også.

Skjult ID med pseudonym go ti. 24 nov. 2009 16:47

Blomst? Hva slags blomst er du, hvis du er så intetkjønn?

Skjult ID med pseudonym go ti. 24 nov. 2009 16:49

Kodal, jeg browser og browser og sender mail, mange mail, men det hjelper vel lite.
En jeg har 100% match med ville ikke svare en gang. Kanskje for godt til å være sant, ikke vet jeg.

Skjult ID med pseudonym bangalter ti. 24 nov. 2009 16:55

Merker at jeg allerede har blitt dritlei av dette gnålet om "skjult id" fra trådstarteren uten bilder i profilen sin.

Skjult ID med pseudonym Horten ti. 24 nov. 2009 17:31

Syns det er helt perfekt jeg. Min profils innhold er såpass spess at de jentene som synes det er bryet verdt å sende mail/flørt ER veldig interessante i utgangspunktet. Nei. Jeg har ikke tusenvis av "treff"/mails eller gule/røde hjerter. Men de som jeg har mailet med er bare SÅ herlige da!
Joda, har hatt hjertesorg av en annen verden jeg og da "kjemien" ikke funket "live". Men DÆGGERN som det gnistret over mailen.

(kvinne 42 år fra Akershus) ti. 24 nov. 2009 17:44 Privat melding

Jeg prøver å utgjøre en stor del av forumet helt selv jeg .. hahahaha ... og er dame/jente.;oP
Jeg ser igjenom en del profiler ja .. men ser jeg noen jeg kunne tenke meg å bli kjent med sender jeg en melding og venter ikke på at han skal gjøre det. Men av en eller annen grunn blir det skjelden til aldri noe ut av de gangene jeg tar initiativ.
Det blir et bedre resultat da mannen gjør det ... hmmmm ... merkelig det der .

Skjult ID med pseudonym go ti. 24 nov. 2009 18:46

Det er ikke særlig merkelig, smil, det er helt naturlig og funket også før feministene har ødelagy våre kjønnsroller i verden.

Skjult ID med pseudonym zarathustr on. 25 nov. 2009 01:28

Ah! Det har vel ingenting med feminisme å gjøre go! Tror menn syns det er fint at man tar første skrittet, tror det ofte er sånn og i RL! Jeg liker godt å sende meldinger selv og har fått noen fine svar, selvom det alltid er hyggelig med uoppfordret oppmerksomhet! Om man liker hverandre husker man vel ikke hvem som skrev først? jeg "brauser" titt og stadig, mange fine folk. Men liker ikke å skrive til nye folk hvis jeg skal på date eller skriver med noen jeg vil møte...
pre-out-of-cyber-cheating?! Ha ha... (må holde meg skinnhellig her óg)
"Feminisme har ødelagt kjønnsrollene"...hmpf!...det er vel fullt av menn som fortsatt vil ha damer som rydder, vasker og kokkelerer!? Så kan jo jeg få velge den utdannelsen og de pliktene jeg ønsker, og finne en mann som liker det...

Skjult ID med pseudonym hør hør on. 25 nov. 2009 02:28

se nic

(mann 51 år fra Akershus) on. 25 nov. 2009 09:54 Privat melding

Feminisme-kjønnsrolle-initiativ-browse-damer som rydder, vasker og kokkelerer-blomstmegher og blomstmegder-intetkjønn og greier...
Hver dag lager jeg middag, i går hang jeg opp nye gardiner på kjøkkenet og syntes det ble fint, på mandag kveld monterte jeg innbyggingsdo på badet og tømte oppvaskmaskinen, på søndag vasket jeg doen og tettet utvendig vegg med nye panelbord og malte dem, på lørdag vasket- og støvsuget jeg hele huset og monterte nye håndledere i trappa, på fredag sorterte jeg en haug med klær og monterte vitrineskap til 'ungdomsavdelingen', på torsdag ble disse klærne vasket- og tørket, på onsdagen var vi på H&M og Lindex og fornyet litt av garderoben og innom Byggmakker for å få tak i nytt sagblad til gjerdingsaga, og sånn gikk nu dagan.
Hva faen er kjønnsrolle og feminisme? Noe av det dummeste jeg vet er den gammeldagse definisjonen på hva som er kvinnfolkarbeid og 'mann'folkarbeid. Den som prøver- og tar initiativ får til det meste

(kvinne 42 år fra Nord-Trøndelag) on. 25 nov. 2009 10:14 Privat melding

Scanner glatt igjennom profilene, men da må øynene vises og ikke gjemmes bak et par stk solbriller.
Første inntrykket er jo hvordan man ter seg på et bilde - om det skulle falle i smak, så ser jeg litt mer. Har matchtreff opp mot 97, men sjelden disse faller i min smak.
Ikke at jeg er noe glansbilde selv, men jeg liker best de som har havnet litt lengre ned på matchskalaen. Der finnes det mange med sjarm og utstråling..

Hvorfor er det sånn egentlig? Trodde toppmatchene skulle matche på alt.
Nei - jeg har ikke kjørt meg fast i et spor av hvordan jeg foretrekker mannfolk - men så lenge jeg ikke kan ense et lite tøtsj av sjarm eller spennende øyne,så gidder jeg ikke "browse" profilen.

(mann 51 år fra Akershus) on. 25 nov. 2009 10:35 Privat melding

Jeg har faktisk massevis av tøtsj-er av sjarm og spennende øyne. ;)

Nesten for mye av det, faktisk. :-D

(kvinne 42 år fra Nord-Trøndelag) on. 25 nov. 2009 11:00 Privat melding

blomst-09
hehe.. skal jeg se det humoristiske i det, eller bare bli kvalm ?

(mann 51 år fra Akershus) on. 25 nov. 2009 13:17 Privat melding

@tebsil
Jeg både håper og tror at du så noe humoristisk i det :)

Skjult ID med pseudonym zarathustr on. 25 nov. 2009 13:27

Heia blomst! Du må jo være helt strålende!

(mann 51 år fra Akershus) on. 25 nov. 2009 13:53 Privat melding

-Egentlig ikke, bare aldri vært redd for å prøve, og oss på 42 har jo ofte prøvd en del og fått masse erfaring, -og innsett at kjønnsroller- og oppgaver som gjøres er noe man blir enige om når man er to. Er man enslig får man bare innse at man må gjøre alt selv. Dersom man ikke har en polakk da. Stakkars de som hverken kan vaske klær eller slå inn en spiker...

(kvinne 42 år fra Nord-Trøndelag) on. 25 nov. 2009 13:58 Privat melding

Jeg kan begge deler!! =)
Jeg må jo da være et bra valg.. Men leter etter en handyman og da..

(kvinne 42 år fra Nord-Trøndelag) on. 25 nov. 2009 14:07 Privat melding

Jeg kan begge deler!! =)
Jeg må jo da være et bra valg.. Men leter etter en handyman og da..

Skjult ID med pseudonym go on. 25 nov. 2009 14:34

@Zarathustr, jeg mener ikke kjønnsroller i det praktiske livet, "på kjøkkenet". Her var feministene bra, de har skapt en situasjon hvor menn bidrar i det praktiske livet. Feministene har gjort mye også innom arbeidsituasjoner og er i ett stykke på vei å løfte kvinnens rolle på arbeidsmarkedet også. Men "på soveromet", her synes jeg feministene har gjort dårlig innsats.
I mannens natur liger noe annet enn å vente på at kvinner tar initiativ, uansett det er i sengen eller på Sukker, hvis du skjønner.
Det er her som ubalanse har oppstått og nå er det sånn at ingen vet egentlig hvem som bør ta føste steg. Alle venter at den andre gjør det og da venter vi lenge. Jeg generaliserer her for det finnes mange unntakk her, som ellers.

@Blomst, ja, det låner seg å ta initiativ, men vi kom ikke så langt at vi er helt fortrolig med det feminisma skapte mellom kjønnene. Det er en ubalanse som utvikler seg til noe skummelt. Man kan bli gravid uten å se på en mann en gang.
Kvinner legger faktisk panel på husveger også, så vi trenger hverandre mindre og mindre. Men savnet etter den fysiske kontakten er fortsatt der. Bare at vi ikke vet hvordan man kan få det til.

Kanskje jeg tar feil, men jeg ser at utviklingen er ikke helt riktig. Vi er mere selvstendige og trenger hverandre mindre og mindre.
Det er som med velferden. Man går ikke lenger til nabo til å låne 2 egg for Kiwi butikk er åpen til og med på søndager. Men vi savner kontakt med nabo og skulle gjerne drikke kaffe med h*n en dag, bare hvordan man skal begynne ?
Man savner også en partner, men hvordan skal man begynne. H*n svarer ikke en gang på mailen du har sendt til h*n.
Kanskje jeg tar feil, kanskje..

Skjult ID med pseudonym so? to. 26 nov. 2009 12:49

I am woman. Hear me bore!!