Alle innlegg Sukkerforum

Profilbildet regler

Vis siste innlegg
(mann 37 år fra Vestfold) on. 25 nov. 2009 17:11 Privat melding

Hei

Jeg har lenge benyttet et helt vanlig bildet med meg på der jeg har solbriller. Sommerbilder kommer ofte med solbriller.Det har tydeligvis irritert Sukker admin. For det er sletter sikkert 10 ganger, men stae meg legger det inn igjen hver gang, sukker sletter med begrunnelse at det er imot regelverket.??
Ok med det, synes og det er gret med en viss standard her inne, men de tillater slike bilder som Babe82, 30 år, Oslo å legges ut?

Skjønn det den som kan?

Får vel ta bildet av eg selv i en Tanga og bar overkropp neste gang

Skjult ID on. 25 nov. 2009 17:27

hvorfor gjøre det så vanskelig? Reglene er mer en gode nok for å lage bra profilbilder.....

Alle de "kule" bildene kan du jo ha i albumet.....

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 25 nov. 2009 17:42

Hva er vitsen med å sette inn det samme bildet gang på gang som du vet blir fjernet? Protest? Skjønner du ikke hvem som uansett bestemmer?

Resultatet om mange nok driver på sånn, kan fort bli at bildet må granskes ett døgn eller så, før det godkjennes. Dette er unødvendig bruk av tid og krefter for alle parter.

Å legge ut nicket til en profil som sikkert nå har fått 500 ekstra besøkende, er spesielt. Selv om hun sikkert bare er glad for ekstra-reklamen du ga henne. ;-)

Svar på innlegget

Skjult ID on. 25 nov. 2009 18:14

Vil anta at de fleste som er her inne er opptatte av flest treff på sin profil. Dette for å øke sjansen for at den "rette" leser på nettopp sin profil.. Og bilder med solbriller har kanskje litt større grad av mystikk? Hva vet jeg, men jeg merker enormt mange flere treff på min profil, med solbriller. og langt flere private mails. Skjønner ikke poenget med profilbildet, om dette ikke er poenget?? Har jo mange bilder som viser ansikt osv uten solbriller i albumet...
Ja, det finnes regler. Flott og bra. Men det er jo ikke nudepics, eller støtende bilder!!

Skjult ID med pseudonym pusen on. 25 nov. 2009 18:19

Bare til info så sletter de profilen din om de blir lei nok! Det har de jo gjort til flere her inne pga regelbrudd.

(mann 51 år fra Akershus) on. 25 nov. 2009 18:25 Privat melding

La akkurat inn et picture av meg selv with noe rart på panna og rimelig relatively unsharp. Ren research i hvor long time det går før de deleter det. Wonder if det holder til jeg har fått ut the finger og byttet the tires på bilen min hvert moment?
Kanskje jeg har recieved noen mails in the mellomtid også?