Alle innlegg Sukkerforum

Motivasjon

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lisa to. 26 nov. 2009 01:05

Etter å ha vært på sukker et par måneder, så har jeg to ting jeg tenker mye på, som jeg også har diskutert med venninner som har profiler her inne.

1. Er alle her inne på leting etter en kjæreste, eller vil mange bare ha oppmerksomhet? Kjekt med mange klikk og meldinger, men gidder ikke svare på så mange og har ikke til hensikt å møte noen. Evt tar aldri kontakt med noen først?

2. Føler dere som meg at man blir mer overfladisk av nettdating? Jeg kan lett se ut i fra en profil om det er en gutt jeg vil møte eller ikke. Dvs hvis jeg tror det er en jeg aldri ville fallt for, så velger jeg å ikke ta kontakt, eller å ikke svare på meldinger. Hadde jeg truffet vedkommende på et vorspiel ville jeg mest sannsynlig pratet med personen. Det er gjennom samtale man ser om man får kontakt. Men på nettet må man "screene" på en eller annen måte. Da tror jeg at det er lett å plukke seg ut helt feile personer og ikke gi de "rette" en sjanse. På den måten blir det mer overfladisk. Man dømmer ut i fra et bilde og et par personlige opplysninger.

Nå vil jeg gjerne høre meningene deres, mine medbrukere ;).

Skjult ID med pseudonym vibe to. 26 nov. 2009 01:25

1) Kjæreste, men er ikke så veldig proaktiv.
Men merker at jeg er mer skeptisk her enn ellers. En date med en fyr truffet et annet sted vil starte over 0 mens en nettdate starter med en liten minus (fordi det er mer anstrengende og oftere skivbom).

2) Ja. Noen ganger tar jeg meg sammen for å se etter det gode i folk, fordi jeg vet at folk kan være så forskjellige fra profilinntrykket som ikke formidler karisma, men mister fort motivasjonen om ikke kommunikasjonen da er veeldig god.
Tror jeg kan gå glipp av veldig mange bra menn, og tilsvarende dessverre fburke tid på mindre passende typer.
Eks: Arne Hjeltnes, eller Sivert Høyem i Madrugada, ja Skavlan også, da han er litt "eldre" og har flere unger, ville jeg sikkert bladd forbi. Men på tv/IRL så synes jeg de har "noe" - eller "mye" (kommer vel fra talent, selvtillit). Ikke at jeg forventer den typen, det er bare det at profiler forflater folk og jeg siler på ting som kanskje egebntlig ikke betyr så mye hvi fyren er bare ellers en bra match.

Skjult ID med pseudonym Lisa to. 26 nov. 2009 01:50

2. ) Det er akkurat det jeg mener. Vi siler mest sannsynlig bort ekstremt hyggelige, smarte og talentfulle mennesker som vi ville hatt god kjemi med. Og TV er et godt eksempel på at utseendet ikke er viktigst, men hvilket inntrykk man faktisk gir som person. Nettdating kan ha for få dimensjoner til å få frem dette....det er litt trist...

(mann 55 år fra Telemark) to. 26 nov. 2009 01:55 Privat melding

Føler meg bortsilet.... *sukk*

Eller .....er det for det at jeg egentlig bare er her på forumet.. hehe

Skjult ID med pseudonym zarathustr to. 26 nov. 2009 01:58

1. Vil ha kjæreste. Tar kontakt med de jeg liker noe ved, svarer alle som tar (høflig) kontakt med meg.

2. Det er klart man kan gå glipp av fine folk her. Alle mennesker med gjennomsnittelig utseende kan være blodheite i virkeligheten. Men syns også profilene forteller meg litt om selvhøytidelighet og personlighet, og man får litt tid til å tenke imellom mailene, som gjør at samtalen ikke er så presset. Men for guds skyld, Sukker er ikke livet, men et positivt tilskudd. Det som er litt fint er jo at de opplysningene som man velger å legge ut forteller noe om hvordan vi ønsker å bli sett, og det er ganske spennende syns jeg. Jeg har vært på 2 dates herfra på noen uker, fine folk som jeg aldri hadde endt opp på vorspiel med i virkeligheten...
Man plukker jo ut feil i virkeligheten også, ellers hadde i hvert fall ikke jeg vært her, så for meg har det vært positivt å møte folk her først, og se om det kan funke. Fornøyd til nå..

Skjult ID med pseudonym olewi to. 26 nov. 2009 02:00

@Lisa
Det er nok normalt å gå litt "amokk" i alle hyllevarene her inne. Og når man ser hvilket utvalg det er her så stiger både forventniger og håp.
Når man så oppdager at det ikke er helt plankekjøring og med gitte odds så faller nok både håp og tro. Og man kan fort tro at man er mindre attraktiv som kjæresteemne enn hva man i utgangspunktet trodde.
Men det er pga forventningene man tilla seg selv....

Sett deg klare mål for hva du ser etter og vær tolmodig :o) Og ikke glem at det finnes et sosialt liv på utsiden av nettet også :o)

(mann 42 år fra Vestfold) to. 26 nov. 2009 08:05 Privat melding

Jeg svarer alle som tar kontakt jeg. Og hvis det er noen som ikke passer så sier jeg det. Jeg kan ikke se om det er noen som passer eller ikke.. Jeg liker å snakke med folk litt, så merker man ting og tang. Så er det videre en vurdering med RL-kontakt

Skjult ID med pseudonym Lisa sø. 29 nov. 2009 20:49

Ja, det er selvfølgelig egentlig mest høflig å svare alle. Men skal man da si rett ut at man tror den andre ikke passer, eller skal man skrive litt frem og tilbake før man avslutter? Jeg synes det er urettferdig mot den som har sendt mld å gi falske forhåpninger... Og har også opplevd å få sterk negativ reaksjon en gang jeg avviste en jeg hadde sendt 3-4 mld med...det var ikke spesielt moro. Selv om jeg forklarte det på en ordentlig måte, og vi egentlig ikke kjente hverandre, så reagerte han som om jeg hadde slått opp....jaja

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 29 nov. 2009 21:12

Lisa,
jeg prøver alltid å si noe positiv selv om jeg ser at fyren ikke er min type, og det sier jeg med en gang, elelr hvis jeg ser det underveis pga ting som ommer frem i korrespondansen.

Men det er jo min smak, ikke dem det er noe galt med, og de fleste som tar kontakt (ikke at det er _så_ himla mange) virker jo som normale, ålreite menn som garantert vil være attrakativ for andre enn meg. Så jeg skriver noe sånt tilbake. (Bortsett fra til de får som sender meningsløse hei-meldinger uten mål og mening.)

(mann 29 år fra Oslo) ma. 30 nov. 2009 14:28 Privat melding

1. Jeg leter ikke aktivt etter en kjæreste. Selv ser jeg mer på dette for å stifte bekjentskaper. Allerede har jeg møtt morsomme jenter som nå er mine venninner. Ramler frøken rett i fanget mitt sier jeg selvsagt ikke nei. For min del går det heller på at jeg har liten tid på meldinger frem og tilbake, ettersom jeg ikke har mer enn tid av veien til å sitte foran pc'en. Har jeg tid tar jeg selvfølgelig kontakt med de jeg evt. kan tenke meg å møte. Desverre ender det med at jeg ikke får tid til å svare og det ender der. Mer enn 3-4 innholdsrike brev frem og tilbake uten av det er noen interesse for å møtes har jeg ikke tid til/gidder ikke. Å bli bedre kjent over internett byr meg litt imot og virker helt feil. Det er simpelthen enkelere for meg å møte noen over kaffe o.l. i løpet av dagen fremfor å "chatte"(som jeg forøvrig ikke kan fordra) eller sms osv.

2. Overflatisk er kanskje ikke helt ordet jeg vil bruke. Jeg syntes selektiv er mer treffende. Av alle de tusen som er brukere her inne sier det seg selv at det finnes mange supre mennesker. Dernest lurer jeg på hvem i alle dager det er som har tid nok til å bli kjent med alle. Det aller første jeg reagerer på er hvorvidt personen gjør meg nyfiken. Mangler den sjarmen, utstrålingen eller det smilet, så klikker jeg videre ganske raskt. At hun ikke engang har giddet å ta seg bryet med å fylle ut teksten i profilen sier sitt om hvor engasjert vedkommende er. Selv har jeg sikkert trykket forbi opptil flere "drømmedamer", men sånn er det med nettdating. Mangel på bilder gjør meg videre enda mer skeptisk. Klarer jenta å skille seg ut fra mainstream profiler har hun allerede gjort langt over halve jobben. Er muligheten for å møtes liten, bør man gå videre til neste. Dette er nå min måte å screene nettet på. Andre har sin helt egen måte. Jeg ser etter mitt og andre ser etter sitt ;)

Skjult ID med pseudonym Lisa ma. 30 nov. 2009 21:06

hei54: Ja, det er akkurat det jeg mener. Alt for lett å hoppe forbi.

JarlH: reflektert svar! Meget bra. Jeg tror synet ditt er representativt for mange her inne. Jeg er helt enig i at det er meningsløst å chatte med noen man ikke har ønske om å treffe. Jeg tror også at det er lettest å finne kjæreste om man ikke leter, selv om det i prinsippet går litt imot poenget med nettdating.

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 30 nov. 2009 21:08

@Lisa
Min erfaring er i hvert fall at det er fullt mulig å ikke få seg en kjæreste også om man ikke leter...

(mann 32 år fra Møre og Romsdal) ti. 1 des. 2009 00:05 Privat melding

Liker best å møte folk ansikt til ansikt enn å holde på i lengre tid med chatting over internett.
Har aldri skjønt meg på chatting. Jeg er mer den personen som bruker 3 sekunder på å avtale hvor vi skal møtes.

Hyggelig å få mange henvendelser men til slutt er det bare en persons oppmerksomhet jeg vil sitte igjen med.

(mann 29 år fra Oslo) on. 2 des. 2009 00:00 Privat melding

@ TS
Takk for det. Hehe. Det bryter nok litt med hensikten til nettdating. Jeg holder øynene åpne, men de står ikke akkurat i "søkemodus" 24/7 heller - if you catch my drift?