Alle innlegg Sukkerforum

Markedsverdi?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym MiA sø. 29 nov. 2009 22:46

Jeg tror jeg trenger en grundig analyse av markedsverdi sammenlignet med oppfattet virkelig verdi. Den er ikke sammenfallende, og det gjelder å finne ut hvorfor. Det hjelper jo ikke å være en sutrepave ;o)

Det man sier til markedet bør helst være sammenfallende med underliggende strategi og utvikling, både faktisk og forventet. Jeg er ute etter en langsiktig investor i kjærlighetslivet, og da er det dumt å si at du er i overnight-markedet ;o) Jeg vil jo slett ikke treffe rett investor om budskapet ikke sammenfaller med strategi og mål....

Skjult ID med pseudonym wintermute sø. 29 nov. 2009 23:05

Du er økonom formoder jeg? :P Hvis du ønsker tilbakemelding må du nesten få ei god venninne, eller aller helst en ikke partisk person, til å vurdere om du passer med de mennene du ønsker å ta kontakt med. Det er av og til noen som ber om tilbakemeldinger og poster med åpne profiler her, men det kan jo være ganske skummelt.

(mann 51 år fra Akershus) sø. 29 nov. 2009 23:08 Privat melding

fy faen som det snør ute. glad jeg byttet til vinterhjul på Outlander'n min i dag jeg. digg med popkorn og snøvær.

Skjult ID med pseudonym Veteran ma. 30 nov. 2009 00:14

Tror nok det ja

Skjult ID med pseudonym Loco ma. 30 nov. 2009 11:41

Hvorfor se etter en investor? Hva velger han å gjøre når din markedsverdi faller? Langsiktighet er en god ting men når verdiene sakte smuldrer vekk uten noe reelt håp om bedring vil jo selv langsiktige trekke seg.
Forsøk heller en småsparer som bruker bank evt statsobligasjoner. Skjermet mot sykliske svingninger og ellers volatilitet.

(mann 51 år fra Akershus) ma. 30 nov. 2009 12:45 Privat melding

@loco
Dette kan løses enkelt ved å utarbeide et kontraktsformular inneholdende bestemmelser og intensjoner, med konsekvenser dersom bestemmelsene ikke etterfølges.
Kjærlighetslivet er ikke mer komplisert enn som så.

Da vet vi det. :-)