Alle innlegg Sukkerforum

Menn med barn/ menn med humor

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym stratis ma. 30 nov. 2009 09:59

Må innrømme at jeg føler det er vanskelig å få til date om det er på nett eller "in the real world" pga barn.. Jeg er ganske pratsom, med andre ord liker å få igang samtaler, tar ofte initiativ til ting osv, men ingen skravlekopp.
Jeg er ikke noen mindre atraktiv mann, forholdsvis trent osv. men føler at så fort jeg nevner at jeg har barn så flykter alle jenter.
- Tok en liten test en stund tilbake hvor jeg fjernet at jeg hadde barn, da fikk jeg plutselig svar på profilen min, men følte at det var veldig misledende og valgte å få dette på plass igjen.
Tror de fleste menn syns det er greit å møte kvinner med barn og det ser man jo på en måte, for dere skriver jo det i profilen osv og enda får svar, men virker ikke som om det funger sånn omvendt.. eller er det bare meg....?!?!

En annen ting er at i veldig mange profiler så står det nesten alltid(utennom høy mørk og veltrent) Må ha humor.. på mange måter virker det som om dere vil ha komikere.. vanskelig for oss normale å leve opp til.. selv om vi har humor, kan le og komme med en liten komentar i nyåne og kansje ha det som treng for akkurat 'deg'

er det noen som kan hjelpe meg forstå??!!

Skjult ID med pseudonym Mie ma. 30 nov. 2009 17:48

Personlig er jeg åpen for menn med barn, det eneste jeg er usikker på i forhold til det er om det vil være like stas med barna vi eventuelt får sammen. Siden han har værti igjennom alt sammen før.

Når det gjelder humor så er det livsviktig for meg. Men det betyr ikke at jeg vil underholdes. Jeg vil lekesloss, erte litt og ha en god tone oss imellom. Jeg vil le i hverdagen! Om vi ler så vi rister fordi jeg dummet meg ut eller av et program på tv, det er det samme, så lenge vi kan ha den lette og likne tonen.

Skjult ID med pseudonym s ma. 30 nov. 2009 18:00

"Når det gjelder humor så er det livsviktig for meg. Men det betyr ikke at jeg vil underholdes. Jeg vil lekesloss, erte litt og ha en god tone oss imellom. Jeg vil le i hverdagen!"

Bare et lite spørsmål - er ikke dette relativt selvfølgelig når en først har forelsket seg, og er sammen med noen?

Når det fremstilles som et ønske eller krav, oppfattes det gjerne som noe ekstra utover det helt normale mellom to mennesker. Dvs. at det for leser / tolker av beskrivelsen kan se ut som at personen ønsker seg en scenevant verdensmester i vitsemakeri med en god historie på lager for _enhver_ anledning, noe jeg ikke akkurat tror verken er målet eller hensikten.

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 30 nov. 2009 18:08

Jeg har skrevet i profilen at jeg søker ei jente med humor. For meg betyr dette at hun klarer å se det ironiske i ting, at hun ikke setter seg ned og blir potte sur om noe ikke går som forventet, men heller klarer å se det morsomme i det.

Skjult ID med pseudonym s ma. 30 nov. 2009 18:15

@zoid

Jeg tror nok, med rette, flere har skrevet det på den måten (og tross alt bør en jo ha _noe_ i disse ellers tøysete ønske-/drømmepartnerbeskrivelsene). Noe av poenget med dette er vel å 1) tiltrekke seg potensielle kandidater / sile ut uaktuelle, og 2) kanskje fortelle litt mer om seg selv i samme slengen.

Men, basert på følgende: "For meg betyr dette at hun klarer å se det ironiske i ting, at hun ikke setter seg ned og blir potte sur om noe ikke går som forventet, men heller klarer å se det morsomme i det."

Hva tror du virkningen av dette er? Tror du det tiltrekker deg noen spesielle, i tilfelle hvem? Hvem ønsker du å utelukke (eller for å si det på en annen måte: Tror du noen som leser teksten tenker "nei, dette er jo ikke meg, her hopper jeg videre, gitt!"?).

(Nå spør jeg egentlig av ren nysgjerrighet, for å lære / finne ut litt mer om hva andre tenker om akkurat dette.

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 30 nov. 2009 18:15

Ang barn:
Litt enig med Mie, kjenner litt på den følelsen selv - redd at jeg kanskje vil oppleve svangerskapet mer "ensomt" dersom fyren har vært gjennom det tidligere. Vet det er underordnet når noe så stort skjer, men likevel.

Jeg er ikke så sikker på at flere menn uten barn er åpen for kvinner med barn, enn kvinner uten barn er åpen for menn med barn. Det ser jeg ingen tydelige tegn på. Men folk med barn er vel som regel mer åpne for andre med barn, og det er vel ikke urimelig - at de som trenger fleksibiltet, også er innstilt på å være fleksible.
Så startis, hvorfor ikke finne en med barn?

Ang humor:
Jeg mener det er forskjell på å ha humor, og å selv være morsom. Jeg forventer ikke noen moroklump, men jeg ønsker en partner som ikke er gniten med smil og latter men som evner å se komikk i hverdagen. Det gjør alt så mye lettere.
Menn som er veldig alvorlige, som er gniten på latter og vanskelig synes noe er morsomt, gjør meg usikker og tapper meg for energi. Jeg tror veldig mange kvinner mener noe av det samme; fyren trenger ikke være noen komiker selv, men de ønsker en fyr som kan le. Og de fleste emnn skriver jo at de vil ha en jente som smiler, det er i samme gate.
Man vil jo heller være sammen med folk som er glade enn folk som er sure. Men man skriver det fordi det ikke er alle som har disse egenskapene.

(kvinne 47 år fra Buskerud) ma. 30 nov. 2009 18:18 Privat melding

I min står det også at jeg er avhengig av en ting her i livet og det er humor... og den som jeg dater bør også ha det. Om det er noen som finner dette som et umulig krav så betyr det vel bare at de ikke har humor og dermed ikke er no for meg :)
Evnen til å se noe negativt i alt er ikke en evne jeg setter pris på hos en mann iallefall :)

@Mie
Du sa det jeg tenkte det :) godt sagt det med humoren :)

Skjult ID med pseudonym nuh ma. 30 nov. 2009 18:23

"nei, dette er jo ikke meg, her hopper jeg videre, gitt!"

Feilen med Sukker er at ingen tenker slik.
Så egentlig er det ingen vits i å skrive noe som helst i profilene.
De fleste virker som de knapt leser hva som står der før de tar kontakt uansett.

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 30 nov. 2009 18:26

@s
Det er mulig det er en frase på linje med turer i skog og mark, men det er da uansett nok av mennesker som mangler humor, og noe må man jo skrive i profilen uansett. Men, nei, jeg tror vel kanskje ikke at folk hopper videre på grunn av det...

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 30 nov. 2009 18:29

nuh,
_jeg_ leser i alle fall profilene og de har mye å si for meg om en fyr er interessant eller ikke!

Og ved å si hva man ønsker seg, sier man jo også noe om hvilken person man selv er og hva man selv legger vekt på.
Ang humor og holdning må man vel lese også mellom linjene både i profilen og i påfølgende meldinger.

Skjult ID med pseudonym s ma. 30 nov. 2009 18:33

@nuh

Det var litt av poenget, men kanskje ikke så gjennomført bokstavelig og påståelig som du beskriver :)

At folk ønsker seg det og det er, og må være, en selvfølge. Men utsagn som "jeg ønsker meg en som er ærlig, har humor og er god til å kommunisere" virker sannsynligvis verken ekskluderende eller tiltrekkende, rett og slett fordi det sitter en annen person på andre siden som neppe innrømmer for seg selv og andre at noe av dette ikke stemmer for vedkommende i virkeligheten, selv om kanskje andre mener at dette er tilfelle.

Humor, kommunikasjon og ærlighet som passer mellom to spesifikke personer er tross alt en relativt sedvanlig forutsetning for at en i det hele tatt skal fatte interesse for noen (at en opplever at virkeligheten er annerledes, eller endrer seg over tid er noe annet). Men det er uansett såpass individuelt; to personer opplever gjerne type humor og evne til kommunikasjon helt forskjellig.

Dessuten er det vel enkelte punkter i folks beskrivelser som først spiller inn når en er blitt et par.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 30 nov. 2009 18:34

om det står "må ha humor " eller ikke er vel ikke avgjørende for om du tar kontakt eller ikke ??

Det med barn derrimot kan jeg skjønne.... At noen ønsker å starte med blanke ark når de ser etter noen å starte livet sitt med.
Det er veldig greit med sukker .. de som ikke ønsker å treffe noen med barn , får ikke se meg. (ihvertfall ikke på onlinelisten)

Skjult ID med pseudonym s ma. 30 nov. 2009 18:42

"om det står "må ha humor " eller ikke er vel ikke avgjørende for om du tar kontakt eller ikke ?? "

I think not :)

(mann 51 år fra Akershus) ma. 30 nov. 2009 19:03 Privat melding

@Smiley:o)
Det s her mener er avgjørende er at barn er humoristiske kontakter med blanke ark og fargestifter til.

Så vet vi det.

Skjult ID med pseudonym oh-man! ma. 30 nov. 2009 21:17

Jeg har vært på date der han ikke klate å le av mine vitser engang! Og de er driiiiit bra! Er vel ikke så sært at folk sier de ser etter humor når verden er proppfull av nitriste folk! Har ikke lagt noe krav på det selv, men kanskje jeg burde...

Skjult ID med pseudonym oh-man! ma. 30 nov. 2009 21:22

"klarte" staves jo med r egentlig. Beklager det.

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 30 nov. 2009 21:51

@oh-man
Nå kjenner ikke jeg omstendighetene, men det kan jo hende han var så pissenervøs at han nærmest satt på nåler for å ikke le galt sted... Det har i hvert fall skjedd meg.

Skjult ID med pseudonym stratis ti. 1 des. 2009 07:33

Jo, takk for alle innleggende.. skjønner det med humoren.. helt forståelig, kom kansje et lite skritt videre, men om det står har humor og de som uuutdypte det så veldig, det var det jeg følte var så mye/ mange av.. men, tusen takk :o)

og det med barn da, som egentlig er det "store"

Jeg er jo en ung mann ikke helt 30 enda, men er alene pappa, føler meg veldig voksen for alderen, mer moden enn de fleste jeg kjenner på min egen alder..
Kan ikke helt si at jeg føler meg ferdig med den produktive delen, samt at jeg tror jeg hadde hatt mer glede av "svangerskapet" nå, som Vibe og Mia nevnte, at spennningen er der osv..
Forøvrig har jeg ingenting imot å date mødre siden jeg er i en sånn situasjon selv, som også ble nevnt, men det føles like kaldt ut på den fronten..
Ja, det er jo en stor forskjell på deltidspappa og heltidspappa.. trodde det kansje var mer atraktivt jeg..*glis*

jaj.. jeg har ihvertfall ikke gitt opp og kommer ikke til å gi opp.. men man har jo altid lyst på svar :o)

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 1 des. 2009 16:29

Det er jo hyggelig å høre at du ikke tror spenningen vil bli borte neste gang du blir far. Ser selvsagt mange fordeler med en mann som har barn, at han er vant med det, man slipper å finne ut alt fordi han kan endel, dbarna får flere søsken etc. Men det viktigste for meg vil være at han ikke lar det være "min greie" og er lite engasjert.

Du har jo alderen med deg i den forstand at ditt "marked" vil øke; folk blir som regel mer åpeng for åt reffe de med barn med alderen (naturlig nok). Men det er jo nå du vil ha dame - og det tror jeg nok du kan få - du virker da som en veldig relfektert og morsom (!) fyr.

Skjult ID med pseudonym stratis on. 2 des. 2009 09:20

hehe..joda, takk for det og du har nok rett i det.. Skjønner hva du mener med "din greie".. men alle er individuelle :o)
Tja, den "rette" dukker nok opp en dag, tror ikke det blir noe problem :o) men som du skrev, helst i dette århundre.. hehe ;o) Men så det er sagt, har jeg god tid

(mann 52 år fra Akershus) on. 2 des. 2009 09:27 Privat melding

Klart de vil ha humor. Herodes Falsk og Kongen er gode eksempler.