Alle innlegg Sukkerforum

Jeg er møkklei av...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym laban on. 2 des. 2009 09:12

Anorakker, fjelltopper, fiskestenger, klatreutstyr, hunder, katter, unger, båter, den kinesiske mur, vinglass og solbriller.

Hvorfor er det så viktig for folk på Sukker å kun vise sine reiselystne, naturelskende, sosiale og festglade sider? Er det virkelig nødvendig å la fire av fem bilder være i en nedsnødd anorakk på en eller annen fjelltopp på vestlandet?

Skjult ID med pseudonym lashes on. 2 des. 2009 09:19

Fordi det er ikke så kult å legge ut bilder der man vasker vinder, skifter drittbleier på ungen, ligger å slafern i joggis på sofaen, eller hvordan man ser ut på håret når man akkurat har stått opp

Men 5 bilder fra en fjelltopp var vel drøyt;P

Skjult ID med pseudonym s.a.me on. 2 des. 2009 09:20

Til Ts. Hvorfor ikke la folk ha akkurat de bildene de vil ha i profilen sin. For noen er det kanskje viktig å vise hva de holder på med eller liker å gjøre.
Tror ikke jeg hadde giddet å bruke energi på å irritere seg over bildene til folk.

Skjult ID med pseudonym laban on. 2 des. 2009 09:28

Vise hva de holder på med? Du får meg ikke til å tro at halve norges befolkning tilbringer brorparten av tiden sin i anorakk eller ved en eller annen verdenskjent severdighet. Jeg kjenner iallefall knapt noen av disse, så jeg må isåfall ha vært ekstremt (u)heldig med tanke på hvem som har krysset min vei opp gjennom årene.

Det hele virker som et forsøk på å fremstå slik man gjerne skulle ønske at man var. Gi meg heller vindusvask og joggis på sofaen! Det er det som er virkeligheten for 99% av dere alle sammen.

Skjult ID med pseudonym s.a.me on. 2 des. 2009 09:33

Laban da.. hvorfor så gretten på morgenen..
Jeg ser poenget ditt, men som jeg skrev jeg gidder ikke å irritere meg over sånt. Jeg har mange bilder selv, men ingen av
joggis eller vindusvasken ( gjøres så sjelden. hehe. )

Skjult ID med pseudonym laban on. 2 des. 2009 09:35

Må da gå an å ha meninger om dette uten å være gretten. Du ser jo også poenget mitt, så da er vi vel kanskje enige, da.

Skjult ID med pseudonym s.a.me on. 2 des. 2009 09:41

Uff du skjønner jo ikke en spøk heller da laban... Litt enig i at kanskje noen har for mye bilder, men ikke enig i å irritere seg over det.
Har så mye annet jeg skal bruke hjernecellene mine på.. da var jeg ferdig å debattere dette.. Lykke til laban.

Skjult ID med pseudonym laban on. 2 des. 2009 09:44

Du har vel brukt omtrent like mange hjerneceller på denne tråden som jeg har brukt til å "irritere meg" over disse bildene, så det er vel ikke det helt store offeret. Vet ikke hvordan det er med deg, men jeg liker å reflektere over det jeg ser når jeg snoker rundt på profiler her.

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 2 des. 2009 09:48

Kanskje det er sånn at mange var litt ekstra glade nettopp den dagen de hadde klart å karre seg opp på det fjellet, eller den dagen de var på verdens fineste strand? Kanskje man velger bilder litt utfra de gode minnene fra enkelte dager? Kanskje liker de seg selv best når de nettopp er ute i naturen eller under den ene eller andre ferien? Hva vet jeg? Ellers forstår jeg laban uten at jeg ergrer meg ;-)

(mann 52 år fra Akershus) on. 2 des. 2009 09:50 Privat melding

Tror det er viktig å ikke sette alle i samme bås. Du har nok et poeng, Laban, i at noen pælmer på med både det ene og det andre for å gjøre seg interessante og vellykkede, men tror nok de fleste i hovedsak er innenfor rammen av det faktiske. Vi er forskjellige vi mennesker, noen synes det er viktig å flagge sine interesser. Jeg er også en av dem. For min del gjør jeg det fordi jeg driver min interesse så ekstremt at det også er jobb. Det bør HUN få vite om. Men igjen så er jeg enig med deg i at det er grenser for hvor mange anorakker en må se. Det hadde vært artig med noen flere ansiktsbilder, men der kan vi nok bli bedre flere av oss, meg selv inklusive.

Skjult ID med pseudonym s.a.me on. 2 des. 2009 09:54

Ok laban, godt å høre du ikke sliter deg helt ut på å irritere deg over dette m bildene. Og ja jeg liker også å reflektere over de bildene jeg ser, jeg hadde jugd hadde jeg sagt noe annet. Men bilder er jo ikke alt i profilen.
Men nå skal jeg komme med en liten innrømmelse over bilder jeg ikke liker( men fremd ikke irriterer meg over ). Og det er de med frontbilder som ikke har fjernet røde øyne.. Enkelte ser ut som " djevelen " selv. Hehe.

Skjult ID med pseudonym Loco on. 2 des. 2009 11:34

Dakkars @laban gutt
Går ikke alle andre så mye i fjellet som deg?
De er til og med så freidig at de legge ut bilder av det?
fy å fy...

Det beste hadde vel vært å legge ut passbildet.
Da hadde du sluppet å bli "møkklei"...

Skjult ID med pseudonym laban on. 2 des. 2009 11:39

For et merkelig innlegg. Jeg går da ikke noe særlig i fjellet.

Nærliggende å tro at du tilhører anorakkmafiaen og dermed føler at noen har tråkket på dine råflotte fjellsko?

Skjult ID med pseudonym s on. 2 des. 2009 11:45

Ah, enda en som prøver å dytte skylden over manglende suksess over på andre.

At folk legger ut bilder fra div. turer og reiser er egentlig ganske logisk, fordi dette er settinger hvor det gjerne tas mange bilder - dvs. at sjansen for fine bilder (subjektivt oppfattet, i alle fall) øker. Jeg må innrømme at jeg ikke har så mange bilder fra dagligdagse steder som jobb, biblioteket (?!), cafeer, utesteder, sofa, parken utenfor døra etc. liggende, og ser egentlig heller ikke noe poeng i å gjøre en ekstra innsats for å få dette (nå har jeg vel ingen fjelltoppbilder i profilen heller, for den del), men har opptil flere lengre bildeserier fra div. turer her og der.

Om noen da gidder å bruke energi på å gruble over hvorfor jeg legger ut det og det bildet: Vel, de om det.

Skjult ID med pseudonym laban on. 2 des. 2009 12:08

Vil gjerne at du forteller meg litt mer om min manglende suksess, og hvordan jeg med denne tråden gir andre skylda for den.

Den er til deg, S.

Skjult ID med pseudonym jeppe on. 2 des. 2009 12:30

Jeg er mer spektisk til de som har fullt av bilder av seg selv gjøre daglige gjøremål. For en selvdigger, tenker jeg. For seriøst, tar du også bilder av deg selv selv når du kun vasker opp er du rimelig selvopptatt. Dette er ikke en person som vil dele en spesiell opplevelse med verden. Dette er en person som vil dele en spesiell person med verden.

Kanskje.

Siden jeg ikke veit hvorfor folk har valgt nettopp de bildene de har valgt, gidder jeg ikke bry meg så mye om det.

Skjult ID med pseudonym s on. 2 des. 2009 12:30

@laban

Utsagnet er selvfølgelig basert på 110 % vanntett empiri: Folk som klager på noe, og i all hovedsak går på andre enn seg selv, gjør det som regel av en årsak: De får ikke til dette gamet (ytterst få lykkes dog dog, men det er ikke alle som bruker energi på å klage over at de andre profilene ikke er gode nok).

Skjult ID med pseudonym laban on. 2 des. 2009 12:38

S: De gjør det som regel av en årsak? Ja, selvfølgelig gjør man det av en årsak. Er det noen grunn til å anta at årsaken til dette ligger i manglende suksess? Holder det ikke som forklaring at man er lei av å se de samme bildene på hver bidige profil? Holder det ikke som forklaring at man synes det er teit - for å si det litt banalt? Hvis du kan se noe som helst i en slik bemerkning som forteller noe om min suksessrate her inne, lytter jeg gjerne på det.

Jeppe: Er vel ingen som har sagt noe om at man må å ta bilder av seg selv. Er sjelden noen på den kinesiske mur tar bilder av seg selv, også. Man vil jo gjerne få med så mye som mulig av muren.

Må forøvrig få påpeke hvor interessant jeg synes det er med disse kommentarene om hvor lite folk bryr seg om dette. Folk gidder ikke å bry seg. Gidder ikke å tenke på det. Gidder ikke å bruke hjerneceller på det. Jeg setter automatisk de som kommer med slike kommentarer i dum som en sau-båsen. Det er da ingenting å "gidde" å ha gjort seg opp en mening basert på hva man har sett her inne. Det koster da ikke "hjerneceller" å reflektere over dette. Og hvis det er tidsforbruken på denne tråden som ligger til grunn for denne iveren etter å fortelle alle hvor lite de gidder å bry seg om det - skyter de seg jo effektivt i foten. Makan til tullball det er på dere. Hvis dere virkelig ikke bryr dere, viser dere dette best ved å holde kjeft. Kan ikke sitte her og kverulere, samtidig som dere uffer dere over feil prioritering av hjerneceller hos andre.

Skjult ID med pseudonym jeppe on. 2 des. 2009 12:46

Fælt til trolling, da.

Skjult ID med pseudonym anonymcab on. 2 des. 2009 12:47

@s du har vel gått i din egen felle nå eller: "Utsagnet er selvfølgelig basert på 110 % vanntett empiri: Folk som klager på noe, og i all hovedsak går på andre enn seg selv, gjør det som regel av en årsak". Husker en annen ttråd hvor en eller annen ble klage på. HEHEHE.

Hvis jeg legger ut bilder av meg selv i sykkelbokse og 30 tusen kroner syklen så fremstår jeg som vellyket, klasker jeg på et bilde av mneg selv i annurak go med head ski på beina så er jeg i samme katerogi. Topp dete men hvis jeg legger ut bilde av den råfine sportsbilen som jeg har brukt mange timer og kroner på så blir jeg plutselig skrytende og litt blærete og sikkert litt harry også hvis bilen atpåtil er amerikansk. Verden eller den kvinnelige delen av den er litt merkelig innimellom.

Skjult ID med pseudonym laban on. 2 des. 2009 12:51

Jeppe: Trolling? Bruk slike uttrykk med måte.

Skjult ID med pseudonym jeppe on. 2 des. 2009 12:55

Jeg syntes rantingen din ble litt vel trollete. Det ble litt for surt for en seigmann.

Skjult ID med pseudonym laban on. 2 des. 2009 13:00

Denne "rantingen" som du kaller det, er vel bare nok en av mine mange refleksjoner jeg har gjort på dette steder og på nettfora generelt. Folk er veldig glad i å påpeke at de ikke bryr seg, og dette forsøker de å pakke inn på en overbærende og nedlatende måte. At de ikke selv ser det enorme paradokset de selv plasserer seg midt i sentrum for - er ganske utrolig. Men det er jo forsåvidt en avsporing fra denne trådens hovedtema, som er anorakker.

Skjult ID med pseudonym Loco on. 2 des. 2009 13:05

Jeg går ikke mye i fjellheimen, så det er ingen fare for at du tråkker på mine sko.

Skjult ID med pseudonym jeppe on. 2 des. 2009 13:13

Ok. Tilbake til temaet.

Selv eier jeg ikke anorakk, og er heller ikke interessert i å eie en. Så folk som har mange anorakkbilder i sitt album tar jeg ikke konktakt med. Jeg antar vi ikke har de samme interessene. Jeg har observert at det er mange som har slike bilder, men til motsetning til deg, har jeg også observert at det er mange rundt meg i RL som også har disse interessene. Riktig nok flere her inne enn i RL, men hvem vet: kanskje denne typen mennesker oftere har vansker med å finne en partner og derfor må ty til en tjeneste som sukker? Kanskje personen med gjennomsnittsinteressene lettere finner en kjæreste. Tross alt liker vi oss best med folk som er lik oss selv, og er du gjennomsnittlig har du en stor andedam å plaske i.

Et delpoeng her er at refleksjon for meg er å komme opp med flere plausible forklaringer. Å fronte et svar/en sannhet er ei refleksjon.

(mann 29 år fra Oslo) on. 2 des. 2009 13:18 Privat melding

Jeg føler meg tråkket på. ... ....

Skjult ID med pseudonym laban on. 2 des. 2009 13:19

Har de som vandrer rundt på fjelltopper til alle døgnets tider problemer med å finne noen? Det kan jeg umulig tenke meg. Greit nok at vi har mange fjell i dette landet, men med tanke på hvor mange av oss det er som tilsynelatende elsker å gå sliker turer - skulle man anta at det var ganske så folksomt der oppe. Du vet at noe har gått galt et sted når du har større sjanse for å få med deg ei dame hjem fra Glitretind enn fra en tur på byen.

Skjult ID med pseudonym Pia on. 2 des. 2009 13:19

Kanskje de trives med til stadighet å være nedsnødd på fjellet, og vil tiltrekke seg andre med samme interesse?
Hvis ikke får de jo en utfordring når folk finner ut at de egentlig bor i sofaen.

Når det gjelder sosiale settinger så er det jo som oftest der bilder blir tatt.
Poenget er om man kan se personen tydelig...

Jeg ser mest ut som "meg" når jeg ikke vet at jeg blir tatt bilde av.
Oppstilt portrett er klønete. Men har jo klart å ta et til profilbildet mitt ;p

Jeg har sett utallige solnedganger og fjellutsikter og hav og sjø og biler og sykler og blomster her inne, pent nok men jeg er jo ikke her for å finne ny skrivebordsbakgrunn til pc'n min. Så der ser jeg ikke helt poenget. Men folka som har dem kan jo være helt ok likevel selv om de ikke er enig med meg akkurat der hehe (mnjaaaaaaaæh, skeptisk)

Skjult ID med pseudonym jeppe on. 2 des. 2009 13:26

Laban, single kvinner og single menn drar på forskjellige fjelltopper. Faktisk. http://www.vg.no/reise/artikkel.php?artid=563938

Skjult ID med pseudonym laban on. 2 des. 2009 13:29

Jøss, Jeppe. Interessant å se at det faktisk er forsket på tema :)

Skjult ID med pseudonym jeppe on. 2 des. 2009 13:42

Noe annet en kan bite seg merke i i artikkelen er andelen ingeniører og leger (riktig nok menn, men mener det også gjelder kvinner). I min matchliste er ingeniører og leger overrepresentert ift RL (ikke rart da kvinner med høyere utdanning oftere er single i lenger perioder enn sine medsøstre med lavere utdanning). Dette er typisk kvinner med (som regel) sunnere livsstil enn andre kvinner (og er du singel i lengre perioder har du gjerne tid til tidkrevende hobbyer).

Så det er ikke uoverveiende usannsynlig å treffe på flere anorakker her inne enn ute på byen. Det utelukker ikke skrytebilder, men når alt kommer til alt så bruker vi vel alle alle bildene for å selge oss selv? Er det noen som virkelig legger ut uflatterende bilder bevisst (annet enn for å være morsom)? Jeg har sett noen få, men ingen av disse har virket mentalt helt i vater.

Nå fikk du meg til å tenke på årsaken til slike bilder, gitt.

(mann 29 år fra Oslo) on. 2 des. 2009 13:49 Privat melding

Rondane neste!

Skjult ID med pseudonym jeppe on. 2 des. 2009 13:52

Det kjipe er jo at alle jentene drar til Jotunheimen neste år og motsatt...

(mann 29 år fra Oslo) on. 2 des. 2009 14:08 Privat melding

Å faen. Jotunheimen neste?

Skjult ID med pseudonym veteran on. 2 des. 2009 16:32

I jakttiden er det praktisk med rød anorakk. Så slipper vi bildetekster som:" Her er jeg, skutt på Ringebufjellet september 09"

Skjult ID med pseudonym yeehaw on. 2 des. 2009 16:35

@ TS

ROFL (rolling on floor laughing).

Er så hjertens enig. Noen profiler minner mer om reisebrosjyrer enn om sjekkeannonser.

(mann 51 år fra Oslo) on. 2 des. 2009 17:25 Privat melding

Laban, min medfølelse.

Du er jo lei de aller fleste jentene på sukker. Har du prøvd konkurrenten til sukker? www.sofasekken.no?

Skjult ID med pseudonym kameleonen on. 2 des. 2009 18:45

En liten avsporing/oppsummering/tolkning...

Ikke for mange skryte bilder, kan virke for overfladisk
Ikke for mange feriebilder, kan ikke reise hele året vettu
Husk å klippe bort eks`n. Og barna (la de ev velge selv)
Fjern røde øyne (må ikke skremme)
Bilde med alkohol? Forklar at det ikke er daglig inntak.
Toppløse bilder? Litt høye tanker om seg selv?
Solbriller? Tør ikke vise hvem man er/skjuler noe?
Nærbilde? Hvordan ser kroppen ut???
Bilde i helprofil? Ansiktet er for langt unna!!!
Avbildet med dyr? Da betyr kjæledyret garantert for mye for personen, ikke plass til kjæreste?
Bilder av hverdagssituasjoner? Kjedelig eller lat?
For mørkt/utydelig bilde. Skjuler nok noe.
Uten bilde? Kan ikke beskrives med ord...

@laban
Forstår hva du mener :-)

Skjult ID med pseudonym laban on. 2 des. 2009 18:52

Kit: Tror du ikke anorakk-gjengen ligger på sofaen minst like mye som meg? Det er jo nettopp dette som er poenget; at man bygger opp en slags illusjon om at man er så sykt aktiv og omstreifende. Jeg tror nok man vil få seg en overraskelse når man finner ut av 90% av disse folka er på maks et par fjellturer i året - og stort sett ligger på sofaen og klør seg i skrittet resten av året. Føler meg temmelig trygg på at jeg er mer aktiv enn de aller fleste fjellvandrere her, så ser ingen grunn til å logge meg inn på sofasekken.

Skjult ID med pseudonym Z on. 2 des. 2009 19:11

Ler......artig, laban ;-)

Skjult ID med pseudonym s on. 2 des. 2009 19:17

@laban

Etter å ha lest litt i denne tråden, og (faktisk) tenkt litt gjennom det hele, synes jeg det er vel så interessant å angripe saken fra motsatt side:

Hva er det som får deg til å tro, eller skal vi si påstå, at det må være en tilnærmet ufravikelig sammenheng mellom bildene i albumet, og personen bak?

Hvis utvalget av bilder (med forutstening om at personene på bildet faktisk kan sees, og er gode nok "portretter" av vedkommende) + settingene de ulike bildene er tatt i har potensiale

Skjult ID med pseudonym laban on. 2 des. 2009 19:19

s: Jeg tror ikke det er en tilnærmet ufravikelig sammenheng mellom bildene og personen bak. Det er jo nettopp det som er greia. Jeg tror nemlig mange bruker slike bilder til å fremstille seg slik de gjerne skulle være. Det er sikkert noen som er ofte på fjellet, men det er jo mange som KUN har turbilder. Tilogmed personer jeg har blitt kjent med, der det viser seg at de slett ikke har noe mer enn et middels forhold til fjell og daler. Tror ikke det er spesielt uvanlig.

Skjult ID med pseudonym Z on. 2 des. 2009 19:22

Laban.
Tror ikke det er bare bilder som fremstiller mennesker på sukker sånn de ønsket at de var, eller har vært en gang.
Det gjelder nok i stor grad både profiltekster, mailer og bilder generelt :-)

Ikke at jeg kritiserer det - tror det er ganske menneskelig. Likevel greit å ha litt i bakhodet til tider......

(kvinne 42 år fra Nord-Trøndelag) on. 2 des. 2009 19:22 Privat melding

Jeg er perfekt! (sitat Nure)

Jeg har kun et fjellbilde, to bilder hvor jeg ligger ganske godt, et festbilde, et bunadsbilde og noen naturbilder hvor jeg er med =)

Ting-jeg-liker-å-gjøre-i-løpet-av-et-år-når-jeg-har-tid-og-muligheter.

Skrytebilder er det når man kun har bilde av bilen, motorsykkelen, hunden osv UTEN noen bra bilder av seg selv.

Skjult ID med pseudonym s on. 2 des. 2009 19:26

@laban

Ok, jeg misforstod deg kanskje litt. Du har sikkert rett i din antydning om at det for noen er en intensjon om å fremstå som noe annet enn virkeligheten tilsier bak valget av bilder i profilen, men spørsmålet er hvor mye vekt en skal legge på intensjonen, og kanskje heller fokusere på personen, litt mer uavhengig av settingen.

Det hender seg jeg fniser litt stille inni meg når jeg ser bilder av folk her og der (f.eks. noen inne i en bil uten å se noe rundt bilen, "På biltur i Las Vegas", eller på en mørk pub / restaurant hvor en ikke ser noe som helst utenom det som blitzen lyser opp, "på en lekker restaurant i Argentanzakindia), men prøver så godt det lar seg gjøre å fokusere på selve personen. Prøver :)

Skjult ID med pseudonym carmina on. 2 des. 2009 19:29

Dette må da være tråd nummer 100 om dette emne.
Hvorfor ikke se på personen på bildet enten det er slik eller sånn. Ingen tar vel bilder av seg selv en vanlig hverdag.

Skjult ID med pseudonym s on. 2 des. 2009 19:33

@carm

"Dette må da være tråd nummer 100 om dette emne."

Og den 100. tråden du syter over dette i.

Skjult ID med pseudonym carmina on. 2 des. 2009 20:21

Syte, jeg ?. Er det ikke lov til å ha en mening her ?. Viser til de to første innleggene her. Skjønner ikke hvorfor du svarte meg slik ?

Skjult ID med pseudonym laban on. 2 des. 2009 20:29

Du sier det selv, carm. Det er lov å ha en mening her. Så la nå folk få diskutere det de vil. Ditt bidrag er totalt unødvendig. Er ikke alle som har vært på forumet så lenge at de har fått med seg denne diskusjonen hundre ganger.

Skjult ID med pseudonym carmina on. 2 des. 2009 20:31

Bøyer meg i støvet.... God jul !

Skjult ID med pseudonym s on. 2 des. 2009 20:38

@carmina

Jeg refererte ene og alene til den første setningen din, og sa ingenting om å ha egne meninger eller ei utover dette.

Skjult ID med pseudonym kvinne 44 on. 2 des. 2009 21:06

Er enig med laban...........har ikke et eneste bilde fra mine fjellturer fordi jeg driver ikke med det ukentlig. 10-12 turer i året på fjellet. I motsetning har jeg ca 120 -150 turer i skogen i løpet av året. Det er heller ikke nok for meg å si at jeg er aktiv turgåer.
Jeg er en sofagris sammenliknende med noen av mine venner som går 365 turer i året og mer!

Skjult ID med pseudonym Mann 27 on. 2 des. 2009 21:10

Jeg har bilde ifra jakta!! men det faller meg naturlig ettersom det er en stor del av meg:-), funker det ikke at jeg er jeger,funker ikke et forhold;-)

(kvinne 51 år fra Akershus) on. 2 des. 2009 21:12 Privat melding

Er det fullmåne i kveld?? Maken til krangling på flere tråder simultant skal en lete lenge etter!
Nå må dere ikke være så sinte da folkens, vi har da andre mer stimulerende temaer vi kan bruke energi på? ;-))

Skjult ID med pseudonym s on. 2 des. 2009 21:14

Tralalaaaaa.

Skjult ID med pseudonym Mann 27 on. 2 des. 2009 21:16

Hvor er kranglinga? har ikke funnet noe jeg!!

Skjult ID med pseudonym sain on. 2 des. 2009 21:36

Gi meg et profil bilde med ei jente som bytter dekk på bilen, det hadde vært imponerende det, da hadde hun virkelig skilt seg ut blant de bildene ts ramser opp :D

Skjult ID med pseudonym jente on. 2 des. 2009 21:41

Jeg er kvinne og jeg bytter hjul 2 ganger i året på bilen min, hva er så interessant med det? Skremmer vett av mannfolka? De vil mest sannsynlig lure på om jeg har bruk for dem og det har jeg!!!!!!

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 2 des. 2009 21:45

Jeg har ingenting mot ei dame som klarer å skifte bildekk da det er noe jeg ikke kan selv. Har kanskje noe å gjøre med at jeg ikke har og aldri har hatt bil selv, men...

Skjult ID med pseudonym sain on. 2 des. 2009 21:46

@jente da, lever vi ikke i et likestilt samfunn? Hva som er skremmende med det? :O menn vasker jo hus og lager mat de også nå? :O
Sikkert noen som strikker og syr også ;)

Skjult ID med pseudonym kit on. 2 des. 2009 22:09

Laban anorakker var kun ett av mange aktiviteter du ikke likte jenter hadde bilde av i det første innlegget ditt som jeg kommenterte. Jeg håper damene bruker både barna, hundene og kattene litt oftere enn hvor ofte du tror de går på tur.

Hva vil du ha bilde av? At de sitter bak en kontorpult 8 timer daglig?

Skjult ID med pseudonym laban on. 2 des. 2009 22:23

Vil bare se jenta, jeg. Setting er ikke så viktig, men noen ganger virker det viktigere å få frem settingen enn personen. Spesielt kommer dette til syne når vi ser en dame halveis med ryggen til, med et henslengt blikk mot kamera. Bak et bar gigantiske goggles, under en hette, inni en diger boblejakke og oppå et par slalomski. Vet ikke hvor mange slike "slalombilder" jeg har sett her, men sånn generelt vil jeg si at altfor mange har slike meningsløse bilder.

Skjult ID med pseudonym oh-man! on. 2 des. 2009 22:28

haha! jeg er helt enig med TS! Jeg trener og går turer selv, men hvorfor velge et svett bilde fra en eller annen topp?! Det skal også sies at dersom jeg skal sile herrene ved å fjerne alle med svette anorakkbilder, bar overkropp, øl (sykt mange), utklippet kjæreste, solbriller og alle andre ting jeg innerst inne syns er litt håpløst, og så finne noen jeg syns er tiltrekkende utifra dem (og dette er før vi begynner på visdomens tre, med blodrøde porno-blader (ikke pornoblader), materialisme-blader etc) Syns det er helt strålende å høre at det går flere veier! Ved å eie sin særhet skal man også finne det man vil ha... Heia Laban!

(mann 33 år fra Oslo) on. 2 des. 2009 22:31 Privat melding

Om jeg ser en jente med bilde fra fjelltur så tenker jeg at hun trolig gjør fra seg i disse omgivelsene og det er ikke så alt for sjarmerende å vite i lyngen bak henne ligger det ferdig fordøyet god morgen yoghurt og lignende.

Det er faktisk noe jeg tenker på, om jenter er veldig opptatt av å reise mye og prioriterer det så vil jeg med vanskeligheter tro at hun er så fryktelig renslig der hun går....ser ikke for meg at hun har så mye tid til å prioritere barbering av diverse kropp eller vask av klær osv.

Så jeg liker partyjenter best, ingenting er så midt i blinken for meg som en velduftende jente med sommerkjole og vinglass der hun kløner seg frem og søler og herjer på.

Skjult ID med pseudonym carmina on. 2 des. 2009 22:41

SteinR

:-))))))))

Skjult ID med pseudonym oh-man! on. 2 des. 2009 22:44

@ SteinR
nei nei nei! Skal jeg ikke få reise heller nå, fordi du er nervøs for hvor jeg gjøre fra meg? Prioritering av barbering? Tuller du eller? Om du kan velge mellom en bereist dame, og en som har hjemmenummeret til en intimfrisør, velger du...? Haha! Hadde vi møttes noen gang så hadde vi sittet og gnagd på hverandre til noens hodet haddet dettet av....det hadde endt med grining, og det kan godt hende det hadde vært meg...

(mann 51 år fra Oslo) on. 2 des. 2009 22:46 Privat melding

SteinR, har du tenkt på hva elgen gjør med sin frokost? Blåhvalen med sin? :D

(mann 33 år fra Oslo) on. 2 des. 2009 22:57 Privat melding

sukker ser ut som en turisteguide for jotun"skite"heimen med påfølgende tekst " Kom og skit på fjellet og gå i stykker hoftene dine før du er 39!" ps. ta rikelig med bilder når du først bestiger.

hehe en kamerat av meg kommenterte før han dro på sukkerfest med henvisning til at vi hadde nettopp snakket om alle fjell og tur bildene " tror du jentene der er veldig hårete? Ikke at jeg har noen tanker om akkurat den annet at jeg synes det er gøy å harslere med hehe.

Kit, fra spøk til alvor så har det vært et stort problem for de som er ansatt i den avdelingen hos Oslokommune som forvalter marka at det har vært svært mange tilfeller av menneskelig avføring. Noe som ikke er helt problemfritt for småbarns foreldre eller hundeeiere som kanskje ikke er der like ofte som turfantastene/tour-de-marka syklistene, men utrolig ekkelt er det alikevel når det første du ser når du rusler med voffen er en turgærning som sitter på huk.

Så da forsvinner de intense sekk og høyt over havet bildene sin sjarm helt for min del.

Skjult ID med pseudonym Kokosøster on. 2 des. 2009 22:58

Pfft. Alle vet da at jenter driter rosa hubbabubba med jordbærduft

Takk SteinR for beste latter på lenge ;o)
Jeg kan godt leke fjols til fjells men - JA - oddsen for at jeg i det hele tatt blir med øker betraktelig dersom målet er ei hytte med innlagt vann og innendørs do.

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 2 des. 2009 23:02

Så folk burde med andre ord begynne med bleier i skauen?

Skjult ID med pseudonym Kokosøster on. 2 des. 2009 23:03

roflmao

Skjult ID med pseudonym Kokosøster on. 2 des. 2009 23:08

On topic; Disse albumbildene er i ferd med å anta nye dimensjoner :o)
Her er jeg på Besseggen... er ikke så tjukk, er bare bleia som får det til å se sånn ut

(mann 33 år fra Oslo) on. 2 des. 2009 23:10 Privat melding

Zoid, til tross for at nordmenn babler stort og vakkert om det flerkulturelle samfunn så fyker de til fjells så langt bort de kommer fra smeltepotten og heiser seg opp ås etter ås så fort første fridag er blitt virkelighet.
Fritt for brune mennesker og øynene er stappet med tideman og gude utsikt så langt en kan myse, ingen ambulansesjåfør som må unnskylde seg og ingen krølltopper som ivrer etter å praktisere kurset"1,2,3 selg dop til en hviting eller tre" som de nettopp har bestått på asylmottaket.

Ja her rusler,kaver, spreller og peser de opp, bort ned og til siden i all slags vær..så lenge det er langt borte fra samfunnet de påstår at de elsker er strevet verdt.
Men quicklunch skal ned og brød skal ut, derav kommer mitt glimrende forslag! BF! Bleier til Fjells! Dette er solide bleier ala den Saddam Hussein så stolt viste frem der han ble tatt bilde av i fangeskap og hang opp klær.
Men frykt ikke, denne bleien vil være for alle, ikke bare gamle menn med utryddingstrang...de minste kan attpåtil bruke den som sovepose! Skit og sov!

Skjult ID med pseudonym klimpre on. 2 des. 2009 23:11

@sain
Doggybag er vel egentlig en sånn man får med mat hjem fra restauranter i..
Hundepose (en: dog poo bag) på den andre siden er en sånn man tar opp hundens etterlatenskaper med/i.

Skjult ID med pseudonym Kokosøster on. 2 des. 2009 23:13

Si ikke det. Gjødsel er meitemarkmat

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 2 des. 2009 23:16

Jeg har hatt et bilde av meg selv på rafting... jeg har raftet to ganger i mitt liv og riverboardet en gang, så bildet var definitivt et skrytebilde. Det var noe jeg var stolt av å ha gjort og det var gøy å kunne skryte av det i albumet. Og jeg kommer helt klart til å fortsette å ha skrytebilder i framtiden også dersom jeg gjør noe uten om det vanlige som det blir tatt bilde av.

Ellers leter jeg i _profilteksten_ for å finne ut hvilke interesser mannen har og om han har noen interesser han bruker mye tid på, jeg tar ikke for gitt at bildene han legger ut viser til alt han gjør til daglig :p

Skjult ID med pseudonym veteran on. 2 des. 2009 23:23

Bash and carry. Kan bestilles gjennom et friluftsmagasin. Personlig driter jeg under en stein når jeg er i fjellet, raper så høyt jeg kan og drar videre.

Skjult ID med pseudonym pingu to. 3 des. 2009 00:22

Noen driter med rumpa... Andre trykker drit ut av munnen ;)