Alle innlegg Sukkerforum

Kvinnelige superbrukere, hvorfor så få?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Emmeline on. 2 des. 2009 17:36

Leser her på forumet at det ikke er så mange kvinnelige superbrukere her på Sukker. (Vet ikke hvor godt det stemmer.)
Selv har jeg vekslet mellom å være gratis-passasjer og VIP-medlem her en stund. Sist jeg skulle kjøpe medlemskap, vurderte jeg å kjøpe superbrukermedlemskap. For da er det jo mye flere som kan kontakte meg, samt at jeg heller ikke bryr meg særlig om prisforskjellen på VIP og super. Men så landet jeg altså på VIP-medlemskap, da jeg tenkte at jeg ville virke "for ivrig" om jeg ble superbruker, det er liksom mer kvinnelig å bare være VIP-medlem, om man skal være betalende medlem i det hele tatt. Synes det er litt dumt at jeg tenker sånn! Noen flere jenter som har tenkt slik, da?

Skjult ID med pseudonym Emmeline on. 2 des. 2009 17:47

Det er godt å høre, Fakinsupah! Men fins det noen menn der ute da, som innerst inne synes det er mer "attraktivt" for en kvinne å være gratismedlem eller "bare" VIP-medlem? At de jentene som er fine nok, de trenger ikke betale, liksom?

Skjult ID med pseudonym hm on. 2 des. 2009 17:51

Enkelte klager jo stadig på at de damene som er "fine nok" aldri svarer fordi de får så mye mail eller bare er her inne for å få oppmerksomhet eller hva som nå til enhver tid er vikarierende argumenter for manglende respons.

Men det ville jo vært interessant å se hvor selvmotsigende disse ulike teoriene viser seg å være alt etter "anledningen"...

Skjult ID med pseudonym Z on. 2 des. 2009 17:59

Heisann Emmeline,

Det du skriver om at det er mer kvinnelig å være vip fremfor super har jeg faktisk aldri tenkt på!

Skal jeg være aktiv på sukker, er supermedlemskap det eneste reelle alternativet for meg.
Jeg ønsker ikke å være en som sitter på gjerdet og håper at noen skal oppdage meg.
Jeg liker best å se meg litt rundt selv, og ta kontakt om jeg ønsker dette.
Det er jeg som vet hva som "trigger" meg, og jeg kan ikke skjønne annet enn at det da må være greit å ta litt ansvar selv også :-)

Dessuten tror jeg Fakinsupah har litt rett i at både vip og super er mer seriøs enn mange av de ikke-betalende.
Det stemmer for meg om ikke annet....

Skjult ID med pseudonym go on. 2 des. 2009 18:09

Emmeline, du synes det er mere kvinnelig å bli VIP enn SUPER, andre synes kanskje at det er enda mere kvinnelig å være GRATIS... Vet ikke jeg, men noe ligger i det, tror jeg:)

Skjult ID med pseudonym Emmeline on. 2 des. 2009 18:14

@Z: Fint å høre!
Kanskje det ikke er så mange som har de tankene jeg nevner. Altså "er man pen/attraktiv nok skal man som jente ikke trenge å være superbruker". Kanskje jeg skulle oppgradere meg til å være superbruker. :) Uansett er det jo tøysete om noen skulle legge noe negativt i at ei jente betaler for å være superbruker.

Skjult ID med pseudonym lashes on. 2 des. 2009 18:14

Jeg tenker ikke sånn. Men begynnte som vip jeg og, men fikk tilbud om super så slo til..
Tror ikke det ligger noe i det, var gratis første runden min her, merker ikke forskjell

Skjult ID med pseudonym kameleonen on. 2 des. 2009 18:22

@TS
Jeg har heller aldri tenkt at man er for "ivrig" om man er dame og superbruker.
Tenker at man virker mer seriøs.
Så liker jeg godt å kontakte de jeg har lyst å kontakte.

Har man utseende med seg, så "slipper" man å betale medlemsskap... Interessant tankegang :-)

Skjult ID med pseudonym Z on. 2 des. 2009 18:24

Emmeline
Jeg tenker i grunn svært lite på hvordan andre måtte tenke og mene om meg og mitt sånn generelt. Og aller minst om vip/super.
Jeg er den jeg ønsker å være, så får folk mene det de måtte mene. Jeg kan ikke påvirke det uansett. Enkelt og greit :-)

Skjult ID med pseudonym JanBannan on. 2 des. 2009 19:57

Det at det finnes noe som heter SUPER bruker er helt tullete til å begynne med. Det er stikk i strid med hva som er best for brukeren og kun hva som Sukker tror er best business (men der tar de feil). Klart skal Sukker få tjene penger, men ingen brukere er tjent med tulle roller som SUPER bruker. Enten så er man gratis/trial bruker eller så er man betalende bruker med tilgang til alle funksjoner. Trenger ikke noe VIP+ aller SUPER titler. Sånne navn gir bare dårlige assosiasjoner.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) on. 2 des. 2009 20:18

Hvorfor klager menn på at jentene ikke er superbruker ... har det egentlig noe å si ??
Alle de menn som skriver her inne er jo super selv og kan da motta og sende meldinger til alle ... uansett "super" eller ikke.

Skjult ID med pseudonym s on. 2 des. 2009 20:36

Siden alle i utgangspunktet er gratisbrukere fra starten av, og hvis påstanden om at andelen betalende er langt større blant menn enn kvinner, er det vel ganske logisk at mange av gratisbrukerne forblir nettopp gratisbrukere, siden noen (merk: noen) av de sikkert er fornøyd med responsen - dog uten å vite, eller ha tenkt på, at dette kan bli enda bedre dersom de betaler noen skarve kroner.

Skjult ID med pseudonym sidetsom.. on. 2 des. 2009 21:07

"Er man pen nok, så trenger man ikke være superbruker/vip". Vel, er man DUM nok så kan man ikke lese, og DA har man ikke behov for å se hva det står i de andre mennenes profiler.

Men for alle andre, vil jeg anbefale å betale, slik at man får et større utvalg og mulighet til å lese tekst og bilder.

Skjult ID med pseudonym kapteinski to. 3 des. 2009 00:28

Jeg er enig med fakinsupah, virker mer seriøst om jenter betaler, men jeg tror også Emmeline svarte på sitt eget spørsmål:
"Men så landet jeg altså på VIP-medlemskap, da jeg tenkte at jeg ville virke "for ivrig" om jeg ble superbruker"
Tror mange jenter anser det som å virke for ivrig å betale i det hele tatt, og så har du de som får nok brev fra oss stakkars supergutter, da.

(mann 29 år fra Oslo) to. 3 des. 2009 00:43 Privat melding

@ Emmeline

Selv er jeg superbruker, ellers ville jeg ikke fått noe som helst nytte ut av dette(ettersom 1 av 20 jenter er VIP/S.B.). Videre er det slik at (mest sannsynlig) 3/4 av alle karer her inne betaler for VIP/S.B. I utgangspunktet har det derfor lite å si om du gratismedlem eller ei. Jeg tror jeg ga etter og kjøpte medlemskap i løpet av noen dager. Sucker.
De aller fleste her inne tar deg nok heller mer seriøst, fremfor å være desperat/for ivrig. Personlig syntes jeg heller det virker gjerrig å kjøpe VIP, fremfor Superbruker - men det er jo bare overflatiske meg.

Skjult ID med pseudonym Emmeline to. 3 des. 2009 00:59

Hey! Jeg skal kjøpe superbrukermedlemskap jeg også! :-D Ingen grunn til å ikke gjøre det, nå som jeg har tenkt meg litt om, gitt, og lest hva folk sier. Takk for tilbakemeldinger, alltid interessant å høre hva andre tenker. Egentlig pleier jeg ikke bry meg såå mye om hva andre tenker om meg, men noen ganger går man jo i den "fella" likevel.
Nei, har kanskje ikke så mye å si om jeg er gratismedlem når mange menn er superbrukere. Men når jeg oppgraderer til superbruker vil jeg tro at jeg får en god del flere mail, fra alle mennene som er ikke-betalende. Der er jo en del av de også. :)

Skjult ID med pseudonym Suislier to. 3 des. 2009 01:49

At det er så få superbrukere som er kvinner, sier endel om hvem som forventer å bli sjekket opp av hvem her.

Jeg gir jenter som er superbrukere pluss i boka. De er de mest seriøse. Gratisbrukere fremstår som tafatte og passive.

Skjult ID med pseudonym Lisa lø. 5 des. 2009 14:56

Hmm, jeg er superbruker, men begynner nå å lure på om det kanskje ikke var så lurt.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 5 des. 2009 14:59

Lisa

Klart det er lurt å være superbruker. Hvorfor skulle det ikke være det? :-)

(mann 52 år fra Akershus) lø. 5 des. 2009 15:18 Privat melding

Ikke at en skal sett folk i bås akkurat, men kan det være sånn at de som er superbrukere leter her inne, og de som ikke er superbrukere leter på 20 øvrige forum? Hvem vil vi treffe? Hvem vil vi snakke med? De som engasjerer seg ett sted, eller de som vimser innom her og der i håp om at prinsen "skal ramle inn" av seg selv? En kvinnelig superbruker en en som har til formål å ta kontakt når mannen og tilfellet er rett. En kvinnelig superbruker fremstår derfor som mer seriøs en en ikke-superbruker. Hvordan kvinnfolka ser på oss mannlige superbrukere veit jeg ikke, det kan de jo si litt om selv.

Supermann :-)

Skjult ID med pseudonym Emmeline lø. 5 des. 2009 20:03

Hey - nå er trådstarter blitt superbruker også! Og er veldig fornøyd med det. Og har fått mye flere meldinger, det var litt morsomt. Fikk jo mye mail helt i begynnelsen da jeg ble medlem på Sukker, men så dabbet det litt av. Så oppgraderte jeg til Superbruker og nå får jeg mye flere mail. :-D Det er jo ganske mange menn som er gratis-passasjerer også, og nå virker det som alle sammen skriver til meg;)