Alle innlegg Sukkerforum

Førstemeldingen som fungerte...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Skjult Idé on. 2 des. 2009 18:18

Jeg tenkte det ville være interessant om noen av damene her kunne poste anonymiserte, ekte eksempler på førstemeldinger som fungerte; altså førstemeldingen som gjorde at du tok kontakt tilbake.

Altså ikke *forslag* eller *ønsker* til / om hva en førstemelding bør inneholde denne gang, men ekte eksempler på hva som faktisk fungerte for deg.

Så... dette er en anmodning om dét. Kanskje vanskelig å grave fram den første meldingen man fikk fra forrige dater, men om noen kunne gjøre et seriøst forsøk, eller klarer å huske ganske nøyaktig hvordan den var, hadde det vært interessant å se.

Skjult ID med pseudonym Emmeline on. 2 des. 2009 18:26

For min del så er det sånn at hva mannen skriver som førstemelding ikke spiller voldsomt stor rolle. Så lenge det er rimelig intelligent og ikke helt sånn "Du er deilig". Det er først og fremst bildene, og dernest profilteksten til vedkommende som avgjør om jeg vil ha kontakt. Er mannen "kjekk" nok på bildene og i tillegg ikke har har helt ræva profiltekst, så er det ikke så farlig hva han skriver som førstemelding. Men klart det er jo LITT pluss at han skriver noe som viser at han har lest profilteksten min og satt pris på den.:)

Skjult ID med pseudonym go on. 2 des. 2009 18:36

Jeg skriver mye forskjellige, og noen ganger får jeg svar, noen ganger får jeg det ikke.
Sist skrev jeg bare ....du ??? ....
Mannen svarte på en gang han logget seg inn...

Skjult ID med pseudonym Skjult Idé on. 2 des. 2009 18:49

Ok, det var et åpent og ærlig svar, Emmeline. :) Det har vært en del tråder her før, skjønner du, hvor jentene har skrevet hva de mener må til i denne sagnomsuste fungerende førstemeldingen, men jeg tror det du nevner er den egentlige 'hemmeligheten'.

For min egen del har jeg vært på dater med fem-seks damer herfra, og i samtlige tilfeller var det de som sendte første melding (har jo i tillegg fått noen førstemeldinger jeg har svart høflig 'nei takk' til). Ikke fordi jeg ikke sender ut førstemeldinger selv, men fordi de jeg sender ut blir ignorert, selv om jeg prøver å følge forslagene til en god melding. Det som er litt merkelig er at de jeg har vært på date med ikke har vært noe mindre pene enn de jeg sender melding til, så man kan ikke egentlig si at jeg sikter for høyt heller, som også har vært et tema noen ganger her inne.

Så... jeg får vel bare sitte her og vente på mail isteden da... det er det som har fungert best for meg så langt. :)

@go:
Jeg innbiller meg at menn har 'lavere terskel' for hva de svarer på. De førstemeldingene jeg har fått har ikke vært så fantastiske, men det krever jeg heller ikke.

Skjult ID med pseudonym sidetsom.. on. 2 des. 2009 21:43

Jeg er helt uenig med Emmeline. Hva som skrives er avgjørende for om en dialog kommer i gang. Dette skjedde for litt siden:
Jeg skriver: "Hei! Liker liker profilen din, og særlig det med at du..... "Og han svarer : Takk for det. Jeg liker din profil også. (sier ikke noe mer enn det).

Og dermed stopper dialogen opp. Mannen kan ikke kommunisere tenker jeg da. Det handler jo om å holde en samtale gående.

Generelt: Jo mer konkret meldig jo bedre: Hei, nå snør det. Liker du snø? funker bra som førstemelding. Er profilen ok, er det garantert svar. Sett gjerne hjerte i tillegg så jeg ser at du ikke bare vil snakke om været. ;-)

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 2 des. 2009 21:47

@sidetsom
Så du tror at menn bare vil snakke om været hvis vi ikke setter hjerte?

Skjult ID med pseudonym sain on. 2 des. 2009 21:49

Hvordan tolker man et kort svar, når man selv har skrevet en fyldig mail? Ikke interessert eller?

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 2 des. 2009 21:51

@sain
Tror ikke du skal legge så mye i å tolke, heller tenke på hva du selv føler. Selvsagt, har h*n en fyldig profil og svarer med én setning, så er kanskje ikke interessen av astronomiske proporsjoner, men jeg tror nok at en grunn til at vi er enslige er at vi har en tendens til å tolke, tolke, tolke - jeg vet i hvert fall at det er en av mine store svakheter.

Skjult ID med pseudonym s on. 2 des. 2009 21:52

@sidetsom...

Det er nok noe i det at det ikke nødvendigvis må være friske fraspark og / eller litterære jordbær med masse sukker på i førstemeldingen, men om en skal komme med et tips, så er det å slenge seg på din betraktning: Skriv noe som mottaker av meldingen kan fortsette på.

Men hvis du nå var interessert denne gangen du nevner, og det stopper litt opp (til tross for at det ser ut til at det kan være gjensidig profilinteresse) - gir du opp der og da? Eller forsøker du en gang til for å se om kommunikasjonen kanskje kommer litt bedre i gang?

Skjult ID med pseudonym go on. 2 des. 2009 21:53

Skjærp deg @zoid :)

Skjult ID med pseudonym Jente on. 2 des. 2009 22:08

For min del er jeg enig med emmeline. Setter pris på at gutten faktisk har lest profilen og kan forklare hvorfor han vil skrive til akkurat meg. Feks. ser at du interesserer deg for...... Det er en av mine interesser og.... At han viser at han har brukt litt tid på å vurdere deg som PERSON og ikke bare etter et bilde.....
Flørter og hjerter svarer jeg høflig nei takk på... Syns det blir litt for lettvint og får følelsen av at gutten bare "fisker rundt" for å få napp hos noen og gjør det mest mulig lettvint... Tror de fleste jenter setter pris på å føle at hun er spesielt utvalgt og ikke bare en av massene... :) Lykke til :)

Skjult ID med pseudonym sidetsom.. on. 2 des. 2009 22:18

s

I dette tilfellet ble det med det. Hvorfor? Fordi jeg grep fatt i noe konkret i hans profil som han veldig lett kunne spunnet videre på. Han svarer bare: Liker din profil også. PUNKTUM: Jeg hadde satt gult hjerte. Det hadde ikke han gjort tilbake.
Så nei, da gadd jeg ikke. Hadde han vært det mest interessante jeg noen gang hadde sett her, ville jeg gjort en anstrengelse til, men han var en av de som kanskje kan vise seg å være bra, uten at jeg i øyeblikket er 100% overbevist.

Tenker at han ikke er spes. interessert eller ikke vet hva dialog er. I begge tilfelle er han uaktuell... :-)

Skjult ID med pseudonym s on. 2 des. 2009 22:23

Ok :)