Alle innlegg Sukkerforum

Konteksten av å kikke rundt på profiler.

Vis siste innlegg
Skjult ID to. 3 des. 2009 01:15

Det skjer oss alle hele tiden, folk titter innom profilen din, uten å legge igjen noe annet spor enn besøket selv. Hva legger folk egentlig i dette?

Synes de du virket interesant, kikket på profilen og utelukket deg av en eller annen grunn? Er de nysgjerrige på deg, men tør ikke ta kontakt eller vise interesse selv? Er de bare ute etter mest mulig oppmerksomhet? Er de nysgjerrige på deg, men føler at du ikke ønsker å bli kontaktet av de? Kanskje fasinerer du de, men de ønsker ikke å risikere avvisning ved å vise interesse selv?

Hva tror du, hva er din grunner til å besøke folks profiler? :-)

Skjult ID med pseudonym Kokosøster to. 3 des. 2009 01:19

Min grunn til å besøke folks profiler henger nøye sammen med min grunn til å være på Sukker overhodet.
Nøyaktig samme grunn, faktisk.
Snodig

Skjult ID med pseudonym sidetsom.. to. 3 des. 2009 01:21

Ja, enig med kokossøster. Men i blant må jeg teste mine menneskekunnskaper. For eksempel tenker jeg ting som: Han der har ikke barn... Og så må jeg inn og sjekke om jeg har rett. I enkelte tilfeller er det altsa av ren nysgjerrighet: Hva SKRIVER en som ser sånn ut? Men stort sett er det seriøs leting etter the ONE.

Skjult ID med pseudonym Emmeline to. 3 des. 2009 01:29

Ja, takk - alt sammen! Jeg kikker på menns profiler (og ikke tar kontakt) av alle grunnene du nevner. :) Hvis jeg kjeder meg, kan jeg kikke på mange profiler. Jeg kikker så å si bare på profiler der jeg finner personen på forsidebildet i alle fall LITT tiltrekkende i utgangspunktet. Mange utelukkes for meg når jeg ser flere bilder og /eller leser profilen deres. Kan være (ofte) de ikke ser så tiltrekkende ut på bildene i albumet, kan være de er lavere enn meg, kan være de skriver teite ting.... Mange kan jeg finne potensielt interessante men ikke interessante nok til at jeg "gidder" å skrive til dem den dagen. Noen kan jeg finne veldig interessante og da skriver jeg til dem etter å ha besøkt profilen deres et par ganger - eller venter med å skrive.... og håper kanskje de skal se jeg har besøkt profilen og at de skal ta initiativet til å skrive til meg i stedet. Noen ganger, når jeg ikke er i skrivehumør og er kanskje litt lei, så kan jeg legge igjen et gult hjerte bare, hos en jeg liker. Så kan det hende jeg skriver til vedkommende senere.
Hm, dette ble kanskje en lang og kjedelig utredning.

Skjult ID med pseudonym Suislier to. 3 des. 2009 02:17

Utover at det er moro å titte, så er det veldig få kvinnelige superbrukere. Det kan være mye av svaret.

Hjerter? Plz. Det er turnoff. Har jentene/guttene guts så skriver de selvfølgelig meldinger. :P
[Jenter som ikke er superbrukere er tafatte/passive.]

Skjult ID med pseudonym jordnæren to. 3 des. 2009 02:19

Ja, det var en lang og kjedelig utredning. Uinteressant.

Skjult ID med pseudonym pgmp to. 3 des. 2009 02:53

Hva legger folk i å se seg rundt når de sitter i vinduet på kaffebrenneriet eller på benken i en park? Ofte ikke så mye. Og når du ser at noen ser på deg, se tilbake. Kanskje du får blikkkontakt, kanskje en gnist, kanskje et hjerte hamrer, kanskje får du utvekslet noen ord. Brått sitter du kanskje der på benken med en hånd nølende og spendt forsøker å slappe av stadig litt nærmere....
Det samme skjer her - du ser at noen har sett din vei. Ser du tilbake?

Skjult ID to. 3 des. 2009 11:00

Om du får øyekontakt med noen på gate og de smiler, vet du de synes du var kjekk eller liknende, og trolig vil sette pris på å prate med deg, her inne, som vist, har du ingen sjangse til å trekke noen som helst konklusjon på samme måte. Er vel det som er hele poenget, noe mange ikke helt ser tror jeg :-)

Skjult ID med pseudonym rogaland to. 3 des. 2009 11:38

@Emmeline: ikke kjedelig overhodet! som jeg skulle sagt det selv!!!:o) bra innlegg!

Skjult ID to. 3 des. 2009 12:18

Ja, det var jo også noe å spørre om......!! Kjipt å måtte analysere alt på den måten, du må bli sliten i hodet ditt TS... :)

Skjult ID med pseudonym Blu to. 3 des. 2009 12:19

Ehm...

Om jeg hadde skrevet til alle profilene jeg tittet innom, eller de som var innom meg så hadde jeg ikke gjort så mye annet.
Første grunnen til at jeg trykker er vel ofte bildet, så begynner tekst analysen, om bilder og tekst gir et positivt inntrykk så sender jeg en melding. Om ikke... Da trykker jeg videre.

Hender selvfølgelig jeg blir kontaktet av folk jeg ikke har trykket på, da leser man teksten, ser på bilder og vurderer om dette er en ( i mitt tilfelle) dame man har lyst til å investere mer tid i.

Forstår ikke hvorfor dette er noen varm potet egentlig?

Skjult ID med pseudonym Mie to. 3 des. 2009 14:37

Det er jo helt umulig å skulle skrive til alle.

Jeg klikker meg inn av ren nysgjerrighet som regel. Ofte så tar jeg ikke kontakt fordi jeg føler at de er ute av min "liga", i alle fall hvis jeg skal dømme etter hvem som skriver til meg...

Men når en profil treffer, så tar jeg sjansen uansett. Opplever ofte at de "populære" guttene ofte tillater seg selv å være korte og ikke så interesserte i annet enn å svare på spørsmål om seg selv, mens de guttene som virker som vanlige og gode gutter blir kjempeglade når de får post. Derfor har jeg bare skrevet med den type gutter i det siste, for de sender spørsmål tilbake.

Skjult ID med pseudonym Salta to. 3 des. 2009 15:26

Skriver bare seriøse brev, men for jo alldri svar, så no har jeg mistet troen på sukker for en stund fremover. Lykke til videre dere andre som søker kjærligheten her inne.

Skjult ID med pseudonym Emmeline to. 3 des. 2009 19:35

@jordnæren kl 02:19 - Jo takk, din SURING! Jeg prøvde bare å svare utfyllende på spørsmålet som ble stilt. Rrrgh
@rogaland kl 11:38 - Takk, så fint noen kjente seg igjen:-)
Hmm, er hjerter turn-off altså, Suislier? Jeg bruker ikke hjerter så mye, men litt. Enig i at det kan virke litt tafatt kanskje. Men - jeg har jo opplevd flere ganger at jeg har satt hjerte på noen og de har satt hjerte tilbake, og så har vi fått kontakt. Synes det var en grei måte å gjøre det på.

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 3 des. 2009 19:44

Man må jo innom en profil for å finne ut litt om en person, da, men det betyr jo ikke at man finner vedkommende interessant.

På den annen side, folk som fyker rundt på profilene har jo kanskje ikke alltid noe på gang, så tror ikke det er dumt å slenge inn en melding en gang innimellom.

Skjult ID med pseudonym Mann 27 to. 3 des. 2009 20:26

Titter innom,danner meg et bilde og sender noen ganger mail straks og noen ganger funderer jeg litt på saken:-) dvs innom flere ganger.
bare fordi jeg stikker innom flere ganger og ikke sender mail straks,betyr ikke at jeg ikke er like innteresert hehe må bare fundere litt på hva jeg skal skrive:-).

Skjult ID med pseudonym ziggy to. 3 des. 2009 21:09

Interessant spørsmål - særlig for oss litt paranoide. For meg er det først og fremst to grunner til at jeg går inn på en profil: enten fordi profileieren har besøkt min profil først eller fordi det visuelle inntrykket av vedkommende er tiltalende på et eller annet vis. Som regel fører ikke besøket til at jeg sender melding - terskelen min for å gjøre det er nok litt for høy. Men det hender at jeg håper besøket skal vekke interesse og kanskje en liten respons ... hehe

(kvinne 48 år fra Nord-Trøndelag) to. 3 des. 2009 21:12 Privat melding

Jeg er inne på profiler for å se om jeg finner en søt,snill,hyggelig og FANTASTISK mann så klart:-)))))

Skjult ID med pseudonym Smily:o) to. 3 des. 2009 21:50

Siden det har vært over 20 000 innom profilen min .. tar jeg det som at de er sikkert innom alle de har bra match med ;oP

(mann 32 år fra Møre og Romsdal) fr. 4 des. 2009 01:13 Privat melding

Just browsing.
Bildet alene sier desverre ikke alt om personen. Derfor må jeg innom profilen for å finne ut mer. :>