Alle innlegg Sukkerforum

Antall barn

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym jordnær1 to. 3 des. 2009 22:32

Mange har barn ...
Ikke noe unaturlig med det, tvert imot, barn er flott. Selv har jeg ikke barn, men er glad i barn. Barn er et stort og viktig ansvar. Jeg kunne gjerne innvolvert meg med en jente med ett barn, men har hun 2. eller flere barn blir jeg mer usikker. Kanskje det er blitt slik fordi jeg har lyst på en selv.

Derfor ... burde man ikke helt naturlig nevne i profilen antallet barn man har? Tross alt, så må dette fungere godt i et forhold også. Hva mener dere her?

Skjult ID med pseudonym lashes to. 3 des. 2009 22:38

Jeg syns hvertfall det er naturlig å nevne at jeg har ett barn...

Men om man har 2 fra før betyr ikke det at man ikke vil ha fler heller. To barn er ikke mer ansvar å ta på seg som "stefar" eller "stemor" enn det ett barn er...

Skjult ID med pseudonym pusen to. 3 des. 2009 22:40

hehe.. det skal jeg høre deg si den dagen du har fått to Lashes.
Mange sier et barn er som ingen to er som ti. Det er helt klart MYE mer jobb med to barn.
Men det igjen betyr ikke at vedkommende ikke vil ha flere :)

Skjult ID med pseudonym wintermute to. 3 des. 2009 22:43

Jeg har 2 barn, og det skremmer nok en del. Men på den annen side så har jeg også litt større valgfrihet. Hvis jenta som forelsker seg i meg ønsker barn, så er jo det bare positivt ettersom jeg er glad i barn og får gjerne fler (savner en gutt oppi alt det rosa ;)). Dersom jenta ikke ønsker barn av diverse årsaker, så er ikke det verdens undergang da jeg allerede har to.

Skjult ID med pseudonym yeehaw to. 3 des. 2009 22:43

Litt vanskelig å gjemme en unge eller to. Like greit å fortelle det først som sist. Ser at flere jenter er forsiktige med å fortelle HVOR MANGE barn de har. Sikkert en grunn til det?

tenketenketenke

Skjult ID med pseudonym lashes to. 3 des. 2009 22:44

Jeg vil helst ha 3 jeg @pusen;)
Klart det er mer jobb med to barn, men det er ikke mer ansvar å ta på seg som steforelder, var det poenget mitt var;)

Skjult ID med pseudonym Mann 27 to. 3 des. 2009 22:51

Sliter ikke med tanken på om dama har barn. Men ønsker barn selv og tviler derfor litt når det står 2.
Har en kompis på 26,med tre og stefar til en,han erfarte å få tre jenter og erstefar til en gutt,han er en god far men sliter litt med kontakten til stesønnen, siden mor og eks konkurerer litt:

(kvinne 48 år fra Nord-Trøndelag) to. 3 des. 2009 22:57 Privat melding

Jeg har 4 gutter på 6,13,19 og 21 år :-)) mine stoltheter,noen som tør å ta sjansen hehe:-))

(mann 29 år fra Oslo) to. 3 des. 2009 23:01 Privat melding

Hehe. Det kan bli et noe merkelig førstemøte med din eldste sønn;)

(kvinne 48 år fra Nord-Trøndelag) to. 3 des. 2009 23:02 Privat melding

hehe tatt seg ut ja:-)))

Skjult ID med pseudonym go to. 3 des. 2009 23:46

Jeg er litt forsiktig med menn som har flere barn enn 4 i hvert fal :))))

Skjult ID med pseudonym veteran to. 3 des. 2009 23:48

Ikke vær redd for to barn iallefall, det er faktisk lettere med to enn ett på mange måter

Skjult ID med pseudonym oh-man! fr. 4 des. 2009 00:02

Har du et bestemt antall ulike mødre til denne regelen eller go? Det hadde vært viktigere for meg tror jeg....

Skjult ID med pseudonym go fr. 4 des. 2009 00:05

@oh.mann!
Jepp, mødre er vel inkludert i tellinga..

Skjult ID med pseudonym kameleonen fr. 4 des. 2009 00:07

For meg er det ingen forskjell om det er ett eller to barn.
Men forstår veldig godt at det er kjekt å vite!
Kanskje mer naturlig å si at man ikke ønsker partner med mer enn ett barn?
Mye som skulle vært opplyst om i profilen egentlig :-)

Skjult ID med pseudonym oh-man! fr. 4 des. 2009 00:10

ja, jeg skulle ønske de kunne opplyse om de kom til å gjøre noe idiotisk iløpet av de neste 30-40 årene også

Skjult ID med pseudonym vibe fr. 4 des. 2009 00:22

Jeg har erfart at det er merkbar forskjell på ett og to barn. Mange som har ett er klar for søsken, mens de som har to er det sjeldnere eller ikke.

Antall barn setter også noen økonomiske begrensninger, man ska jo ha plass til dem. Det er jo uromantisk å tenke økonomi, men det kan være en killer. Det er ikke så vanskelig å få plass elelr råd til til to, men skal man har fler - slik at det blir tre (eller til og med fire, hvis neste partenr også vil ha to) så kreves større hus, større bil etc., selv om to av barneflokken kun er der halvparten av tiden.

Så Lashes og kamelonen, dette er vel også faktorer som ikke er irrelevante?

Haha, oh-man, antall mødre er absoutt ikke uvesentlig. Eller en klausul om ingen dumheter de neste 30-40 årene. Hehe

Tuppeline, du har da mange "menn" i livet ditt da:)

Skjult ID med pseudonym Villkatta fr. 4 des. 2009 00:23

..djiiiiiiiiiiiiiiizes...hehe....er barn noe å være redd for?...de små deilige terrorist knøtta der?:P

Jeg har en søster(33år), som har 2 herlige jenter på 13 og 14 år...og TENK hun gifta seg med en som ikke hadde barn. Hvor hun minste dattera syntes mora var frekk, som ikke ville ha flere barn, hun skjønte heller ikke at HAN gadd gifte seg med moren..

Jeg har kun ett barn, flytter snart ut....- jeg tenker egentlig ikke noe på om "mannen" som jeg event møter har SMÅ barn, eller ikke....- jo...mulig jeg hadde blitt litt stressa, for det er litt av et røntgensyn ungene har...om jeg glir gjennom nåløyet?hehe

Ellers så kan jeg ta vennina mi, 39år. Hun har ikke barn. Mann med barn var uaktuelt for henne,inntil hun møtte "the MAN"..som hadde 3 barn, og flere er uaktuelt.

...egentlig så koker dette ned til..at barn, er bonus;))..for meg;)

Skjult ID med pseudonym vibe fr. 4 des. 2009 00:40

villkatta,

misunner folk som ikke ser utfordringene, selv er jeg altfor realistisk og praktisk. Jeg menr at barn er bonus i den forstand at de er egne små mennesker og indvider, og får mans elv barn og de halvsøsken, så er det en bra ting. Men man har helelr ikke uendelige kapasitet, tid, midler, og vil man gjerne ha barn selv og fyrens kvote er fullt opp og vel så da.. ja, så er ikke det noen bonus for meg-.

Men går jeg først inn i noe er det 100%, også som stemor. Det kan jo tenkes at andre som ikke tenker gjennom, eller tar stilling til de ektra utfordringene det bærere med sge, etter en stund bare oppdager at "dette vakke så kult, det vakke sånn det skulle bli" og stikker. Spm elelrs er vel en mellomting å foretrekke - tenke litt gjennom det, både praktsik og på litt sikt, men ikke ta alle sorger på forskudd.

Skjult ID med pseudonym kameleonen fr. 4 des. 2009 01:03

@Vibe
Ser ikke 3 barn som noe problem, men viktig å tenke økonomi. Spesielt når det er 4 barn, da blir det veldig aktuelt.
Men det ordner seg :-)

Men tenk deg å treffe en mann som har erfaring med barn, som vet akkurat hva han skal gjøre når ett eller annet oppstår.
Som vet hva det vil si å stå opp om natten, en som kan komme med egne råd, støtter deg, og som vet han må sette av tid til parforholdet, og i tillegg stiller opp for barna. Det ville vært noe :-)

Skjult ID med pseudonym vibe fr. 4 des. 2009 01:51

Kamelonen,
ja, det kan absolutt være en fordel. Og man får jo se om farsansvaret blir tatt på alvor.
Men også veldig kjedelig om han "er ferdig" med det, det er nok av de som er lei bleieskift, eller såpass rutinert at han ikke deler min ekstase over de små tingene... Må si jeg har følt på flere av disse sidene, og det er både pluss og minus.
Dessverre er det større problemer i slike familier iflg familievernkontor og samlivsrådgivere, så det er nok ikke for alle det ordner seg.

Skjult ID med pseudonym hallaballa fr. 4 des. 2009 02:08

Har du fire unger som meg synes ikke jeg økonomi har med saken å gjøre,,,,,jeg før unga mine sjøl nå også ....sånn vil d bli for meg framover,,,er ikke ute etter en forsørger

Skjult ID med pseudonym qwana fr. 4 des. 2009 02:32

Ser ingen grunn til å skjule to herlige barn og jeg får gjerne fler, om det skulle bli full klaff med noen:) så ikke være så skremt av antallet. Dessuten så er det jo bare å se på treet.....der får man ofte svar. Lykke til alle sammen, med eller uten barn:)

Skjult ID med pseudonym stratis fr. 4 des. 2009 09:04

Barn er hyggelig det, har barn selv, og har ikke noe imot å møte ei med barn fra før, men jeg vil også ha et barn til, elsker jo datteren min over alt på jorda, men hun ble ikke unnfanget i et kjærlighetsforhold. Så derfor har jeg lyst til å få en til i et ekte kjærlighetsforhold, men der kommer det inn hvor mange den fremtidige har fra før av.. har hatt et forhold tiligere hvor hun hadde 2 fra før, da er vi jo allerede 5stk og en til, da må man bytte til ordentlig familiebil, og økonomien for reising blir kranglete, da jeg kommer fra sørligere strøk og kansje større hus. Den generelle økonomien tror jeg ikke man merker så mye egentlig (hverdagsutgifter)..

På mange måter så er det mye enklere å være sammen med noen som har barn fra før, for man vet hvor man har hverandre, mens hvis den ene parten er barneløs, kan det oppstå konlikter pga parten føler seg låst og ikke kan være like spontan... been there.... og det kan være veldig slitsomt til tider..

Så om hun har 2 fra før, så er det grensen for meg, tror jeg, uten å være 100% Men dame med barn.. positivt for meg ;o)

Skjult ID med pseudonym jeppe fr. 4 des. 2009 10:06

Ett barn fra før kan funke. Har hun flere blir jeg særs skeptisk. Å gå fra barnløs til barn i flertall blir nok en litt for brå overgang. Men nå er jeg ikke 40+ heller.