Alle innlegg Sukkerforum

"uskreve regler"

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym undrende fr. 4 des. 2009 18:25

Heisann,

Jeg er vært medlem på sukker i ca. en uke og sendt melding til flere jenter med svak svarprosent.. Mange jeg omgåes med mener jeg ser veldig bra ut, og tror ikke jeg skremmer bort noen ved det jeg har skrevet i profilen.

Er det slik at mange skriver i profilen at de gjerne treffer menn med barn men når alt kommer til alt så er det likevel ikke så aktuelt? Jeg tenker som så at normal høflighet uansett ville være å svare når en mottar en melding eller kompliment.
Hva mener dere?

Er det unaturlig å kontakte folk på chatten som en ikke tidligere har oppnådd en viss kontakt med, altså første kontakt via chatt?

Dersom man først har sendt en ”flørt”, kompliment eller melding uten å få svar er det vell lite vits i å kontakte via chatten? Slik jeg har oppfattet poenget med ”Sukker” er det vell liten vits i å ”spille kostbar” i en innledende fase om en skulle se noe av interesse hos motparten.

Mange spørsmål, men håper på noen svar,

Vil understrekke at jeg absolutt ikke er bitter og har det bra men jeg undrer meg noe over ”spillereglene”

Skjult ID med pseudonym Smily:o) fr. 4 des. 2009 19:08

Hei og velkommen :o)
Det er nok noen uskrevene regler her inne om du vil kalle det det, Men det er nok mange som tolker ting forskjellig.
Det er nok noen som ikke har noen problem med at du har barn og så er det de som bare vil "sjekke utvaget" selv om de ikke vil treffe noen med barn.
Det er mange som ser det å ikke svare som et svar i seg selv. Jeg er vel en av de som ikke ser det som et problem å ikke få svar .. men jeg svarer alle selv.
Det er greit å sende en melding først før du chatter med noen .. da vet du litt om den personen du prøver å få kontakt med vil snakke med deg.
De hjertene du sender ut når du merker en profil som intressant er det ikke alle som får med deg , det tryggeste er å sende en melding.
Håper dette gav deg noen hint , men det er bare min mening da.

lykke til :o)

Skjult ID med pseudonym pistasj fr. 4 des. 2009 19:29

Jeg tror også det er ulike regler fra person til person:) Noen reagerer veldig på å ikke få svar, men jeg syns personlig at disse "avslagsmeldingene" er litt kleine... Og når man i tillegg kan risikere å bli skjelt ut om man "avviser" noen, blir det ofte til at man ikke svarer..

Forresten godt du opplyser om at du ikke er bitter, for det kan man lett bli beskyldt for å være her inne:)

Skjult ID med pseudonym Z fr. 4 des. 2009 19:49

Hei trådstarter, og velkommen til sukkerverdenen!

Nei, om noen skriver at de synes det er greit å treffe noen med barn, tar jeg det for god fisk. Jeg gidder i alle fall ikke å lyve.
Ja, jeg mener det er normal høflighet å svare på en førstemelding.
Nei, jeg svarer faktisk ikke på en invitasjon til chat før jeg har fått noen mail. Derfor er konsekvensen at jeg oftest har chatten avskrudd.
Å sende en flørt eller et kompliment fremfor en mail, synes jeg egentlig er litt nedtur. Derfor har jeg også stengt for komplimenter :-)

Ellers kjenner jeg ingen av spillereglene. Jeg gjør det som føles naturlig for meg og det som faller meg inn i øyeblikket.
Jeg er bevisst naiv og tror både på løøøv og at kjærligheten vil komme. Men sånn fungerer jeg :-)

Skjult ID fr. 4 des. 2009 20:04

@undrende

Det kan være så enkelt at de damene ikke finner deg interessant og det kan jo være mange årsaker til det. Manglende interesser, avstand m.m. Selv om du omgåes venner som sier du ser bra ut er det ikke sikkert de damene du har kontaktet her inne mener det. Det kan også være at de damene allerede har kontakt med noen og ikke vil maile med så mange om gangen. Du har vært her kun en uke og gi det litt tid så finner du sikker noen som også er interessert i å bli kjent med deg. Lykke til..:)

Skjult ID med pseudonym veteran fr. 4 des. 2009 20:13

Går det an å stenge av for komplimenter? Kanskje det er det jeg har gjort.....

Skjult ID med pseudonym Z fr. 4 des. 2009 20:15

My mistake, veteran. Det heter visst "flørtemeldinger" og ikke komplimenter :-)

Skjult ID med pseudonym veteran fr. 4 des. 2009 20:17

Ok. Takk. Stadig noe nytt, hva vet jeg. Flere enn "undrende" som er undrende.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 4 des. 2009 20:18

Så sporer jeg bevisst av siden det er så få som skriver i aften og spør veteran: Hva undrer du deg over da, veteranen? :-)

Skjult ID med pseudonym veteran fr. 4 des. 2009 20:23

Akkurat nå undrer jeg meg litt på hvorfor det er omtrent null besøkende på profilen min i lang tid, og plutselig denne uka har det kommet flere meldinger fra totalt ukjente og flere hjerter, til og med et rødt!

Skjult ID med pseudonym Z fr. 4 des. 2009 20:24

Da må jeg spørre deg, veteran: Har du hatt tankene dine andre steder på sukker, eller har du hatt det ganske bra denne siste uken? :-)

(mann 33 år fra Oslo) fr. 4 des. 2009 20:29 Privat melding

Jeg satt med en jente jeg kjenner i lunsjen på jobb og vi tittet på hennes profil, 1345meldinger på 4dager..altså fra søndag til torsdag formiddag.

Jeg hadde fått 3 og sendt flere enn henne.

Og hun påpekte noe hun synes var interessant, det faktumet av at så mange jenter ikke er superbrukere uansett om de faktisk får meldinger eller ikke viser et ganske ekstremt syn på mannen i norsk kultur, samtidig så sier hun at jenter har systematisk utryddet gentlemannen.

Skjult ID med pseudonym veteran fr. 4 des. 2009 20:30

Jeg har det bra @z, livet mitt er egentlig travelt nok uten "sukker", men det er moro å kikke innom for å få med seg dagens debatt, og noen ganger greier jeg å terge noen

Skjult ID med pseudonym Z fr. 4 des. 2009 20:33

Bare lurte, veteran. For hos meg virker det som om det er en regel som sier: Jo mindre du tenker på sukker Z, jo mer svar får du :-)

Skjult ID med pseudonym veteran fr. 4 des. 2009 20:34

Å, var det sånn du tenkte. Mulig det

Skjult ID med pseudonym Z fr. 4 des. 2009 20:39

Smiler.....merker at jeg leser mindre og mindre her inne jeg, veteranen. Jeg bare babler litt når det faller meg inn, egenlig. Som i kveld

:-)

(mann 41 år fra Oslo) fr. 4 des. 2009 20:42 Privat melding

1300 meldinger... det forklarer ihvertfall hvorfor noen plutselig slutter å skrive eller ikke svarer. Litt demotiverende også.

Skjult ID med pseudonym veteran fr. 4 des. 2009 20:43

Du er kanskje på vei inn i en hypnose Z-Z-Z-Z-Z-z-z-z-

(mann 33 år fra Oslo) fr. 4 des. 2009 20:48 Privat melding

barecarl, ja litt artig og at hun ikke betaler for mobil eller internett lenger...det er det en skrulling hun ikke har møtt som gjør..fra sukker..hehe...fyf...

Skjult ID med pseudonym Z fr. 4 des. 2009 20:51

Nei, jeg hadde nok ikke likt så godt å bli hypnotisert, veteran. Jeg liker å være tilstede, våken og fokusert mye bedre! :-)

Skjult ID med pseudonym Max lø. 5 des. 2009 18:04

Som nevnt før er det mange jenter som er på egotripp.........

Skjult ID med pseudonym Veteran lø. 5 des. 2009 18:07

Barne-TV har begynt!

(mann 47 år fra Vestfold) lø. 5 des. 2009 18:21 Privat melding

Så hvis man fanger interessen til en jente som kanskje har fått over 1000 meldinger er man jo veldig priviligert:-) Tenk deg at du er en av de råeste blant 1000... ikke værst det!

(mann 40 år fra Hordaland) sø. 6 des. 2009 00:05 Privat melding

Da er det ikke rart damene ikke svarer...lese 1000vis av mld....hmmm...
Ka skal man gjere da for å fange oppmerksomheten,, er liksom ikke en av de som er flinke med Ord,,,,hmmmm
Tja.......Live suse forbi :)....Bare å olde seg fast...:)...