Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym undrende ma. 18 sep. 2006 23:13

Flere enn meg som sitter med en følelse av at mennene (kanskje kvinnene også for alt jeg vet..) har en tendens til å være ganske flørtete og på'n inntil det faktisk skal gjøres en avtale om date...?!?

Skjult ID med pseudonym veritas to. 21 sep. 2006 14:45

Har faktisk aldri opplevd at noen har vært flørtete og ikke vært med på en date, men så er også spørsmålet om hvor lenge skal meldingsflommen holde på? Hvis du holder igjen flørtinga litt og går heller rett på sak om å treffes, så tenker jeg nok ting blir veldig mye annerledes. Jeg foreslår en date etter 2-3 dager, fordi du allerede da har gjort deg opp en mening om vedkommende, og da vil du jo gjerne få avklart ting så fort som mulig. Desto lenger du venter, jo lenger faller du når drømmetypen eller
-dama ikke er drømmen allikevel. Jo før du får ting avklart, jo før kan du fortsette til neste kandidat:). Kynisk ja...men dette er markedet, og det er først og fremst deg sjøl du må tenke på.
Lykke til:)

Skjult ID med pseudonym undrende sø. 24 sep. 2006 21:09

hmmm, det er vel der jeg har bommet. Flørtet for lenge uten å komme til saken... Takk for tipset!

Skjult ID med pseudonym troll ma. 25 sep. 2006 12:04

Det er helt klart overvekt av gutter her..det er det jo alltid på slike forum tror jeg.
De færreste gidder å holde på for lenge med flørtinga...jeg opplever noen ganger at jentene her flørter bare for nettopp det...de havner ganskje fort på uinteressant kan du si. Selvfølgelig kan det ha noe med at de ikke tør, men det er jo lov å si det da...vi har alle våre fobier...:)

(mann 47 år fra Oslo) ma. 25 sep. 2006 13:28 Privat melding

Vil bare innskyte at vi har 46 % damer blant våre aktive brukere.
Morten i Sukker