Alle innlegg Sukkerforum

Feilfrie jenter??

Vis siste innlegg
Skjult ID lø. 5 des. 2009 23:10

Ser det har vært svært mange innlegg her fra ulykkelige og frustrerte mannfolk som klager og sutrer over manglende respons. Og grunnen til at jeg skriver dette er fordi jeg har vært i denne håpløse situasjonen selv. Og det er ikke noe gøy, det føles som hele verden er imot deg. Og jeg har gått fra å være helt håpløs, til relativ ganske god med kvinner.

Likevel så virker som mange av kvinnene her inne er vant til å få det akkurat som de vil, de vil ha det beste ut av menn, de vil ha feilfrie menn. Og det virker som om det er helt forbudt å kritisere kvinner her inne for noe som helst. Det virker som kvinner her inne er feilfrie roboter. Men som sagt dette er ikke sånn jeg tenker om kvinner nå, men det er er sånn jeg tenkte før. Men kanskje jeg snakker for mange andre menn her inne, som syns dating er utrolig urettferdig?

Skjult ID med pseudonym pusen lø. 5 des. 2009 23:12

Kjenner meg overhode ikke igjen i dette innlegget :)

Skjult ID lø. 5 des. 2009 23:14

Så du tåler å bli kritisert? Du er klar over dine feil og mangler?

Skjult ID med pseudonym Z lø. 5 des. 2009 23:14

Hvordan mener du at dating er urettferdig da, skjult ID?
Og kritiser oss gjerne - noen ganger synes jeg faktisk at vi kvinner forjener å høre noen sannhetens ord om oss selv :-)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) lø. 5 des. 2009 23:14

Ikke jeg heller , pusen --- jeg er laaaangt fra feilfri og ønsker heller ikke en feilfri mann .. Perfekt er kjedelig :o)

Skjult ID med pseudonym vibe lø. 5 des. 2009 23:19

Må jo si at jeg selv og gjennom venninner har observert mange merkelige menn, seriøst.Og siden de er ålreite og bra damer, så får en jo fornemmelsen av at det er en urettferdig fordeling.

Men får jo sjelden høre hva menn opplever da, av merkelige jenter.
Det kan jo være ålreit for selvtilliten å høre hva som er så feil med mine medsøstre ;)

Skjult ID med pseudonym jordnæren lø. 5 des. 2009 23:24

Sikkert mange flotte jenter her inne. Litt på siden; jeg legger merke til at byens cafeer må gå noe himla bra. Ikke måte på kafe-flying. Har dere ikke noe annet å drive med enn å sitte og glane og drikke kaffe latte? Utfra profilene her ser jo 80% av dere til nesten ikke å gjøre noe annet. Finner ikke gutta der vettu. Noe så kjedelig.

Skjult ID lø. 5 des. 2009 23:28

Jeg sier ikke at dating er så urettferdig lenger for min del da, men jeg snakker for mange andre menn.
Fks hvis en mann leser gjennom en jentes profil og hun skriver at hun ikke tar seg så høytidelig, at hun er søt og snill, og at hun har selvironi. Og det mest viktige at hun vil ha en mann som får henne til å le.

Jo hva skjer som regel da? Jo gutten prøver å komme opp med en søt mail, et ordspill eller kanskje en vits, jenten blir fornærmet selv om det overhodet ikke var noe å bli fornærmet for. Dermed så tror jenten at gutten vil henne noe vondt eller bare er desperat og blokker dermed han.
Sånn ting fks..

Skjult ID med pseudonym ...! lø. 5 des. 2009 23:33

Jeg er ikke ute etter å kritisere de jeg finner interessante her inne eller få dem til å innrømme at de ikke er feilfrie(!), men jeg har merket at man må ha en temmelig feilfri profil- og meldingstekst for å komme noen vei. Noen få ord kan utgjøre forskjellen på om man får 'audiens' eller ikke, virker det som.

Men sånn må det vel nesten bli på nett, siden alt man har å basere seg på er tekst og noen få bilder. Jeg er 'ekspert' på å skrive setninger som kan mistolkes uten at jeg merker det før det er for sent, så jeg flikker og flikker på profilteksten og prøver å se den fra en 'outsiders' utgangspunkt for å luke vekk alle potensielle feil. Men så slår det meg... at jeg vil ikke ha en jente som ser etter feil og mangler uansett. Hvis de ikke kan se igjennom fingrene med et par klønete setninger og ihvertfall gi meg en sjanse allikevel, vel... da er de vel ikke noe for meg heller, da. Nå snakker jeg ikke om skrivefeil, men setninger som kan mistolkes dersom man tar dem i verste mening.

Men ja... jeg sitter igjen av og til med en følelse av at man må være "feilfri". D.v.s. ... man må være en type mann jeg nok ikke er; veldig kjekk, rik, veltrent, høy, bereist og verdensvant, og gi dama et 'kikk' fra og med første setning eller i det minste første blikk. Virkelig ta henne med storm, og gjøre alle de rette tingene.

Jeg har nesten ingen sånne krav til den dama jeg ønsker å møte. Hun må jo ha et utseende jeg kan like noe ved, og hun bør ha noe mellom øra, men utover det...? OK, noe kjemi må det jo også være. Da er det i boks for meg.

Men men.

Skjult ID med pseudonym jordnæren lø. 5 des. 2009 23:35

90% av damene her inne leter etter det du sa; kjekk, rik, veltrent, høy, bereist og verdensvant. De lever i en eventyrverden, og får seg aldri partner. De frekventerer det ene forumet etter det andre, du finner dem igjen der, år etter år, de bare forandrer litt på bildene sine.

Skjult ID med pseudonym R lø. 5 des. 2009 23:50

@jordnæren - Hvordan vet du at de samme går igjen år etter år da..? Er du selv på det ene forumet etter det andre år etter år, kanskje...? ;-)

Skjult ID med pseudonym jordnæren lø. 5 des. 2009 23:51

Jeg har vært innom med noen års mellomrom, og jeg har god husk...

Skjult ID med pseudonym vibe lø. 5 des. 2009 23:54

jordnæren,
nå er det jo endel jenter som er pene, tjener bra, holder seg i form, er bereist og verdensvante. Som gjerne går på kafe, men ikke for "å glane" men for å lese, diskutere og bonde med andre oppegående folk.
Hvorfor skal de ikke ønske seg noe mindre? For at regnestykket skal gå opp og dere menn slippe å være single?

Sorry mac, men jeg tipper at mange damer heller tenker "takk, men nei takk" hvis alternativet til å være single er å settle for noen som er veldig annerledes enn seg selv?

Mulig mange av dem vil forbli single, men igjen - heller det enn en fyr med mindreverdighetskomplekser. Og deres single liv er ikke så verst liv når man nettopp har en ålreit økonomi, god helse, venner å gå på kafe med etc. Hvis du selv derimot synes det er kjipt å være alene, kan du jo gjøre noe for å prøve å matche disse jentene fremfor å be dem jenke forventningene sine.

Det er vel den som har det kjipest som single som er den som bør ta et tak.. i kravene sine, eller i seg selv.

Skjult ID med pseudonym pusen lø. 5 des. 2009 23:55

Jeg går på cafe innimellom, men drikker ikke caffelatte. Han jeg dater nå har vi en mismatch på cafe og friluftsliv. Så da får jeg sitte på cafe mens han er i skogen.. hehe.. er det verre? Det er venninnene sine man har lyst å gå på cafe med, ikke nødvendigvis typen sin ;)

Skjult ID med pseudonym jordnæren lø. 5 des. 2009 23:56

Det er ikke jeg som har bedt dem om å jenke forventningene sine. Jeg har bare konstatert sannheten jeg. Hva diskuterer dere på kafe? Sikkert noe dypt.

Skjult ID med pseudonym Jente. lø. 5 des. 2009 23:56

Tøys! Ble blokka senest i går etter å ha fyrt avgårde en morsom (trodde jeg) små-sarkatisk melding til en mann, og som jeg i tillegg ga gult hjerte for at det ikke skulle være noen tvil om at jeg flørtet. Han svarte spydig tilbake for så å blokke meg. Og hans profil ga også veldig inntrykk av å ikke ta seg selv høytidelig. Jeg skjønner ikke hva som er uretferdig her.???

Noen mennesker har ikke selvinnsikt. Noen mennsker har ikke dannelse. Noen mennesker er penere enn andre og klarer seg bedre her inne enn andre. DET er kanskje urettferdig. Men dette handler om individer og ikke om kjønn, slik jeg ser det.

Skjult ID med pseudonym jordnæren lø. 5 des. 2009 23:58

Bra, pusen, du har skjønt det.

Skjult ID med pseudonym elfrodo lø. 5 des. 2009 23:59

Nå er det vel ingen, med i alle fall litt intelligens, som avviser noen pga forskjell i bruk av tid på kafe...eller?

Skjult ID med pseudonym jordnæren sø. 6 des. 2009 00:00

Hvordan lød den små-sarkastiske meldingen din, Jente? Kanskje du legger den ut, så kan vi se om han hadde noen grunn til å blokke deg?

Skjult ID med pseudonym R sø. 6 des. 2009 00:02

@vibe - Jeg er enig.

@jordnæren - Ok. Jeg har også vært litt frem og tilbake på ulike nettsteder og jeg ser mange menn som er gjengangere også. Bare for å poengtere det. Jeg tror ikke det er annerledes på herresiden, men det er mulig jeg tar feil, selvsagt.

Skjult ID med pseudonym jordnæren sø. 6 des. 2009 00:03

Hehe, jeg bare provoserer dere litt her må dere skjønne. Sorry, skal holde meg på matta :-)

Skjult ID med pseudonym ...! sø. 6 des. 2009 00:04

@ Jente:
Det stemmer nok - man ser det jo bare fra sitt eget perspektiv, og jeg ser det altså fra en manns perspektiv. Går nok mer på personer, ja.

De virkelig pene og rike får leke sammen - det er helt greit for meg; jeg er klar over min egen begrensning. Men av og til får jeg en følelse av at andre ikke er klar over sin. Men OK, nå er jeg mer negativ enn det jeg egentlig er(!). Det er mange jenter/damer her inne jeg kunne tenke meg å be på date. Men man blir litt påvirket etterhvert av avslag, eller i mitt tilfelle ikke-svar, så man mister litt 'piffen' og orker nesten ikke skrive til de man liker engang.

(forøvrig, bare for å ha klarlagt det; når jeg skrev at 'det var i boks' ovenfor så mente jeg at jeg da ville gi vedkommende en sjanse (en date f.eks.), ikke at det var alt som skulle til for et langvarig forhold helt uten videre)

Skjult ID med pseudonym jordnæren sø. 6 des. 2009 00:07

Du er ganske normal, trådstarter. Alle opplever av og til det du sier. Det rare er vet du, at plutselig får du positivt svar fra ei du absolutt ikke hadde trodd at du skulle få positivt svar.... er ikke relasjonen mellom mann og kvinne merkelig?

Skjult ID med pseudonym Jente. sø. 6 des. 2009 00:09

Han skrev at han bodde sentralt i byen, mens kartet viste noe relativt usentralt.

Jeg skrev: "Kaller du.... sentralt? ;-)" Og jeg la til at jeg kom derfra selv og derfor syntes jeg NESTEN hadde lov å erte.

Jeg satte på gult hjerte for sikkerhetsskyld og sendte avgårde.

Fikk til svar at de hadde besøk av flere turister i det området han bodde enn det området jeg bodde. Og Vips - blokkert.

Skjult ID med pseudonym R sø. 6 des. 2009 00:11

@Jente. - Ha ha :-) I think that is what we call good riddance!

Skjult ID med pseudonym jordnæren sø. 6 des. 2009 00:13

Vel, noen er mer hårsåre enn andre. Du fremprovoserte på sett og vis ved at du sådde tvil om hans bedømmelse av hva som kan kalles sentralt. Høres kanskje teit og barnslig ut, men sånn opplevde han det nok. Min anbefaling må vel være at en er uhyre forsiktig med å spille på folks følelser de første gangene en tar kontakt. Skriv nøytralt.

Skjult ID sø. 6 des. 2009 00:16

Det er desverre sånn at vi lever i et veldig kynisk, overfladisk og kommersielt samfunn. Mange av de pene og populære jentene tror at de får et så jævla mye bedre liv bare fordi de dater og er sammen med gutter som ligner på fløtepusene i One Tree Hill, Gosipp Girl, OC og sånne lignende serier.

Eller fotballspillere og hårmodeller som Gamst Pedersen, Helstad, Skjelbreid, Demidov. De vil date gutter som utstråler popularitet, som bryr seg om utseendet, og som de ikke tror har noen uvenner. Alt i livet går liksom på en dans på roser for jenter som kaprer den kjekkeste og populære gutten. Fordi jeg mener de har gjort opp seg en mening om at så lenge mannen/ gutten er populær, pen og kjekk så ordner alt det andre seg.

Jeg har egentlig skjønt at jeg lever i et overfladisk og kynisk samfunn, men jeg har ikke noe valg, jeg må akseptere det og gjøre det beste ut av det.

Skjult ID med pseudonym sain sø. 6 des. 2009 00:17

Her er det paranoia på høyt plan ikveld, det handler om å tilnærme seg det motsatte kjønn på en varsom måte, uten å brette ut hele livet sitt på en gang.. Profil og album bilder har også en høy prioritering, selv om en god profiltekst kan bidra til et godt inntrykk.. Det tar tid, og man har absolutt ingen garanti for suksess når vi prater om nett sjekking.. Men tror mye avhenger av hvordan man selv føler seg når man prøver å oppnå kontakt med andre..

Skjult ID med pseudonym jordnæren sø. 6 des. 2009 00:19

Litt på siden, men forstår ikke hvorfor kvinnsen mener Gamsten er kjekk. Han ligner jo på en frosk.

Skjult ID med pseudonym Jente. sø. 6 des. 2009 00:21

@jordnæren

Er enig med R - good ridddance! En som "argumenterer" tilbake, men så nekter deg ordet har jeg ingenting til overs for. Om han bare hadde blokkert meg, så OK, men det er nok som du sier, jordnæren - han viste at han var både sår og hårsår. Altså ikke noe for meg!

Skjult ID med pseudonym jordnæren sø. 6 des. 2009 00:24

Nei, det er ikke lett å leve med mennesker så tar seg nær av små bagateller. Har opplevd endel av dem selv, som skriker og griner over det minste, blåser det opp til en storm, så unødvendig...... de trenger å senke skuldrene litt, og få litt perspektiv på livet. Livet er ikke så alvorlig.

Skjult ID med pseudonym Mie sø. 6 des. 2009 00:25

Jeg trenger ingen kjekk mann, jeg vil ha en snill mann, som ikke soler seg i glansen av oppmerksomhet og som stadig ser seg om etter noe bedre enn meg.

Jeg trenger ingen bereist mann, det hadde vært hyggelig å oppleve ting sammen for første gang!

Jeg trenger ingen rik mann, jeg kommer fra en familie hvor jeg har lært at det er viktigere ting og at hvis man vil ha noe så er det sparing som gjelder.

Jeg trenger ingen høyt utdannet mann, så lenge han ikke sitter i sofaen på trygd fordi han ikke gidder annet, så kan han få jobbe med akkurat det han vil.

Jeg trenger ingen veltrent mann, men det hadde vært hyggelig om han kunne bli med på ting uten at formen hans hindret han, og at han tenkte litt på helsen sin.

Det som slår meg er at menn klager på disse flotte jentene som får så mye post og som kan velge og vrake. Hva med å se på de jentene som ikke er gudinner i deres øyne og gi de en sjanse istedet? Eller er dere rett og slett blendet av deres glans og kritiserer de for å ville ha det beste av det beste, når dere vil ha det samme selv?

Skjult ID med pseudonym sain sø. 6 des. 2009 00:27

@mie

flott innlegg :)

Skjult ID med pseudonym jordnæren sø. 6 des. 2009 00:27

Jeg tror du tildels har rett i det siste.

Skjult ID med pseudonym Veteran sø. 6 des. 2009 00:28

Hurra for Mie! Helt alvorlig!

Skjult ID med pseudonym Jente. sø. 6 des. 2009 00:29

Jeg applauderer også Mies innlegg!

Skjult ID med pseudonym jordnæren sø. 6 des. 2009 00:30

Er du blond eller brunette, Mie? :-)))

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 6 des. 2009 00:32

Å være blond handler ikke om hårfarge, men om intellegens! ;)

Skjult ID med pseudonym jordnæren sø. 6 des. 2009 00:35

Den handlet ikke om det, kanskje jeg hadde hatt lyst til å skrive med Mie........ :-)

Intelligens, Pusen.

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 6 des. 2009 00:37

åååååååååååååååå dumme meg... ;) Men nå har jeg jo hjulpet deg litt på vei da, siden hun kanskje ikke tog han! ;)

Skjult ID med pseudonym Mie sø. 6 des. 2009 00:37

Takk for det! :)

jordnæren: Jeg har lyst hår ;)

Skjult ID med pseudonym Jente. sø. 6 des. 2009 00:38

Kanskje jeg også kunne hatt lyst til det... hehe.. :-))

Skjult ID med pseudonym jordnæren sø. 6 des. 2009 00:40

Å ha lyst hår?

Skjult ID med pseudonym Jente. sø. 6 des. 2009 00:43

Nei, skrive med en som ser ting på en reflektert og nyansert måte... ;-))

Skjult ID med pseudonym jordnæren sø. 6 des. 2009 00:47

Dere får sette i gang å leite da. Se etter en med brune øyne... han er ikke så langt unna. Også må dere være mellom 30 og 40 :-))

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 6 des. 2009 00:48

Ååå her blir det slossing:)

Skjult ID med pseudonym Mie sø. 6 des. 2009 00:51

det utelukker meg jordnæren! Jeg er ikke i nærheten engang, men du finner sikkert ei hvis du leter mellom de vakreste glansbildene ;)

You don't have to be beautiful
To turn me on
I just need your body, baby
From dusk till dawn
You don't need experience
To turn me out
You just leave it all up to me
I'll show you what it's all about

You don't have to be rich to be my boy
You don't have to be cool to rule my world
Ain't no particular sign I'm more compatible with
I just want your extra time and your KISS

Skjult ID med pseudonym jordnæren sø. 6 des. 2009 00:54

Er ikke interessert i de vakreste glansbildene, så ja jeg leiter mellom dem. Stiletthæler-i-skauen-jenter kan ta det helt med ro.

Skjult ID med pseudonym jordnæren sø. 6 des. 2009 00:55

Når det er sagt, er det utrolig mye vakkert av jenter på 40. Ja, de er snarere vakrest akkurat da. Har nok litt med modenhet å gjøre...

Skjult ID med pseudonym Mie sø. 6 des. 2009 00:58

Det er noe vakkert med mennesker i alle aldre synes jeg :)

Skjult ID med pseudonym R sø. 6 des. 2009 01:02

@Mie med innlegg kl.0025 - Ja, nemlig! Godt sagt!

Skjult ID med pseudonym R sø. 6 des. 2009 01:04

Gleder meg til å bli 40 :-) Da skal jeg slutte å gå med stiletthæler i skogen og kjøpe slike, hva heter det igjen...? Fjellsko? Begynner uansett å bli lei av at hælene setter seg fast i røtter og mose.

Skjult ID med pseudonym jordnæren sø. 6 des. 2009 01:06

Du trenger ikke fjellsko, R, bare kjøp noe flatt, så du kommer ned på jorda :-) Det er der vi vil ha dere. Også sparer du beina også.

Skjult ID med pseudonym Jente. sø. 6 des. 2009 01:08

Bare ikke kjøp batteri.... Flatt altså! ;-) Nei nå takker jeg for i kveld! God natt!

Skjult ID med pseudonym R sø. 6 des. 2009 01:09

@jordnæren - Neeeeia.... Vil ikke være ned på jorda, er så deilig her oppe med hodet i skyene :-)

(Ingen fare for at jeg kommer særlig høyt, selv med 10 cm hæler altså...)

Skjult ID med pseudonym jordnæren sø. 6 des. 2009 01:09

Ingen trenger batteri når de er på tur med meg!

God natt!

Skjult ID med pseudonym Jente. sø. 6 des. 2009 01:12

Haha... tog han! ;-)) Natta!

Skjult ID med pseudonym R sø. 6 des. 2009 01:18

@jordnæren - Kult. Da skal jeg melde fra når jeg er 40 og i fjellsko og uten medbragte batterier.

Skjult ID med pseudonym Max sø. 6 des. 2009 02:11

#Mie
Så hvorfor får jeg aldri sjans til og vise at jeg er en slik mann?
Du forhåndsdømmer meg, men du KJENNER meg ikke????

"Only God can judge me."

Skjult ID med pseudonym Mie sø. 6 des. 2009 14:05

Max!

Det er jo bare å vise det det! Skriv til de rette jentene, ikke barbier og glansbilder og vips!

Skjult ID med pseudonym Jente. sø. 6 des. 2009 15:00

Enig med Mie. Jeg får nesten aldri post - Utenom fra de som er objektivt sett langt mindre attraktive, mye eldre eller lignende. Jeg kritiserer ingen for å ønske de vakreste. Alle gjør jo det. Men da kan man heller ikke klage om det ikke skjer noe... Og i alle fall ikke skrike om urettferdighetene på kjønnsmarkedet! De mennene som gjør det burde vel heller skrive til sånne som Mie og meg (uten at jeg vet hvem hun er). Men vi er der vi og! Og vi vet at dere ikke har prøvd så veldig hardt å komme i kontakt med noen normalt utseende flotte - men kanskje ikke flashy - jenter. Så ædda bædda :-)

(mann 55 år fra Telemark) sø. 6 des. 2009 15:09 Privat melding

Ønsker man seg et "leketøy" så sikler/sikter man alltid høyt og ser etter begjærhyllen i sukkerbutikken.
Ønsker man seg langsiktig trygghet og en kjærlig fremtid så leter man etter verdihyllen!

Treffer verdiene og følelsene gjennsidig blink så vil enhver bli både vakker og sexy på et enda høyere nivå og med et enda større begjær enn hva noe leketøy noensinne kan oppnå.

Den beste sexen og største nytelsen er den som foregår inne i hodet, ikke den som oppleves kun med kropp og øyne!