Alle innlegg Sukkerforum

Uten bilde

Vis siste innlegg
(kvinne 55 år fra Møre og Romsdal) sø. 6 des. 2009 00:36 Privat melding

Jeg lurer på hvorfor så mange menn har profiler uten bilder? Er dere allerede i et forhold eller er dere redd noen skal kjenne dere igjen?
Jeg vet jo ikke om damene gjør det samme, men uansett synes jeg på mange måter det er vanskelig å ikke kunne forholde seg til et ansikt når man feks. prater sammen. Vil bare poengtere at jeg ikke er spesielt opphengt i utseende.

Skjult ID med pseudonym Pastill sø. 6 des. 2009 00:46

Det er mange gode grunner til at de ikke kan ha bilde i profilen, og jeg orker ikke å skrive hele den listen igjen på forumet.

Når det er sagt, så kan du jo bare komme i kontakt med en og spørre etter ett bilde etterhvert hvis det blir slik dere skal treffes?

Skjult ID med pseudonym Z sø. 6 des. 2009 00:47

Ingen bilder, færre henvendelser. Noen ganger er ikke dette utelukkende av det onde, men et slags valg også :-)

Skjult ID med pseudonym Mofo sø. 6 des. 2009 02:23

@Romsdal234: En del gutter opplever bedre respons uten bilde...

Skjult ID med pseudonym bangalter sø. 6 des. 2009 02:26

At responsen blir bedre uten bilde, skyldes nok at den henslengte gråmannen som vises når man ikke har profilbilde, ser atletisk og attraktiv ut. Det påvirker nok underbevisstheten til en del blondiner der ute.

Skjult ID med pseudonym Suislier sø. 6 des. 2009 02:26

De som ikke har bilde har ikke noe guts.

Skjult ID med pseudonym Mofo sø. 6 des. 2009 02:50

Guts or not... Har egen erfaring at billedløse profiler er veldig undervurdert.. Utrolig hvor mye det profilbildet betyr, og hvor mye det kan ødelegge for deg om du har valgt feil bilde.

Skjult ID med pseudonym Pastill sø. 6 des. 2009 12:21

@Mofo: Jepp.

Jeg har også god erfaring med bildeløse damer, fordi da kan de ikke tro at man har kontaktet de pga. utseendet. Ja, det skjuler seg mye attraktive damer bak bildeløse profiler. :-)
Har hørt noen damer si det om bildeløse mannsprofiler også.

Noen har ikke bra nok bilde til å få kontakt med nesten noen som helst. Hvordan skal disse da få noe respons? Ha en bildeløs profil, så er ballen igang. :-)

Skjult ID med pseudonym part-time- sø. 6 des. 2009 13:25

er bildeløs dame - min grunn er følgende:

Tenåringsbarna mine og vennene ders har stor glede av å lage falske profiler på slike datingsider, og erte både hverandre og sigle foreldre. En kamerat av sønnen min sendte mail til en annens mor og gav seg ut for å være interessert. Hun gikk fem på....
Det skal legges til at gutten var svært flink til å formulere seg, jeg håper jeg hadde sett forskjell på en seriøs henvendelse og tenåringstøys.
Men det holder meg vekk fra å legge ut bilde. Og jeg har ingen større problemer med å komme i kontakt med menn her inne....