Alle innlegg Sukkerforum

Ulempen med nettet er at du får ikke med deg auraen...

Vis siste innlegg
(mann 42 år fra Buskerud) ti. 19 sep. 2006 00:17 Privat melding

Det er ett herk dette med profiler.
Ikke nok med at det er slit med å finne det riktige med å skrive sjøl.

Men så skal du klare å spotte noen du gidder å gå videre med. Og så er det flørting.
Personen du møter er kjempe koselig. Tonen er god, og du føler til og med hvordan det vil være å kysse personen. Men hvor ofte blir ikke det til ingenting:(


Ulempen med nettet er at du får ikke med deg auraen...

Skjult ID med pseudonym Positivist ti. 19 sep. 2006 23:45

Ikke alle får med seg sin egen aura heller..

(kvinne 45 år fra Oslo) on. 20 sep. 2006 09:41 Privat melding

Alle ikkeprinsessene vil jo være erfaringen du har når du treffer ordentlig riktig, og vet at dette er henne...
Jeg har i hvert fall noen frosker å takke:)
De uten aura har det vel trist. Og noen klarer å manipulere sin i baren, det er også en ulempe..

Skjult ID med pseudonym nohoa on. 20 sep. 2006 12:42

Jeg har stor tro på å ikke skrive "jeg er så snill og grei atte" - profiler. For det første er det drepende kjedelig, og for det andre så sier det egentlig minimalt om en person også.

Ingen grunn til å gå rundt med så overdreven respekt for isprinsessene her inne heller, det er jo som regel bare noen småjenter som leker attraktive.

(kvinne 42 år fra Hordaland) on. 20 sep. 2006 13:10 Privat melding

Vet ikke hvilke isprinsesser du sikter til, men hvordan leker man attraktiv?
Kanskje hvis jeg "leker attraktiv" får jeg flere menn til å sende meg meldinger? Det hadde vært så kjekt atte........

(kvinne 45 år fra Oslo) on. 20 sep. 2006 13:27 Privat melding

Hvis man er skikkelig snill/pertentlig/"perfekt" burde man vel få lov til å sette en slik beskrivelse på seg selv..?
Og er det respekt du er ute etter her, isprinsesse eller troll?? Hvis du er ærlig, får du kanskje til slutt det (den) du fortjener...

Skjult ID med pseudonym nohoa on. 20 sep. 2006 16:13

Isprinsessene er de som f.eks markerer deg som interessant samtidig som de ikke svarer på henvendelsene dine - merkelig spill.

Min erfaring er at det ikke er noe særlig vits i å snakke så mye om hvor beredt man er til å kysse rumpa til den som måtte gidde å stille rumpa si til disposisjon.

Det blir sagt at det er selgers marked, og mange oppfatter automatisk det som at det er jentenes marked, og etter min mening så er vi gutta altfor dårlige på å gjøre oss selv interessante og "salgbare". Det er ingen som kommer til å falle for en som fallbyr seg selv, og som tar kontakt med alt som kan krype og gå.

(kvinne 45 år fra Oslo) on. 20 sep. 2006 16:46 Privat melding

Gjøre seg interessant og salgbar- er det auksjon du er på?
Premiegrisen (frosken?) bør å spille hard-to-get, selv om han er smådesp??
Det er vel ikke et nederlag hvis noen ikke svarer, de ønsker ikke kontakt med vedkommede. Enkelt og greit. Feig måte å si det på, men noen fikk mindre med hjemmefra enn andre...

Skjult ID med pseudonym nohoa on. 20 sep. 2006 17:03

Ja, faktisk så er det et slags marked dette her enten man liker å tenke på det eller ikke. Hva vil du ellers karakterisere det som?

Folk registrerer seg her for å finne en annen, og man gjør seg så attraktiv i sin presentasjon og fremtreden som mulig.

De fleste av oss er vokst opp med en ide om at 'bare vi er oss selv' så går det bra, men mange trekker tydeligvis likhetstrekk ved det å 'være seg selv' og det å 'utslette seg selv'. Det er egentlig bare snakk om å fremheve det som er interessant ved en selv, og ikke dvele ved det som er drepende kjedelig og mainstream.

De fleste kvinner jeg har snakket om dette med bekrefter at det finnes ikke noe mer avtennende enn en mann som legger seg flat og logrer med halen.

Jeg synes det er et interessant emne å diskutere, og jeg er absolutt åpen for motargumentajon, men jeg synes man burde holde seg for god til å slenge ut ting som; noen fikk mindre hjemmefra enn andre ...

Det blir bare tåpelig.

(kvinne 45 år fra Oslo) on. 20 sep. 2006 17:21 Privat melding

Slett ikke tåpelig! Jeg synes det er normal høflighet å svare på en melding. Dermed lite høflig å gjøre det motsatte, det tar ikke lange tiden å si at man feks ikke er interessert (ref.isprinsessene)
Hvis du er mainstream vil du vel bli lykkeligst med en som er i samme gate. Hvis du da i "spillet" opptrer som en breial kjekkas vil du jo bomme fullstendig, damene blir skuffet og helt tilslutt sitter drømmedama igjen hjemme fordi hun ikke ble sett på som attraktiv nok. Når det faktisk er henne mange menn ønsker seg.. Trist.

Skjult ID med pseudonym nohoa on. 20 sep. 2006 17:30

Jeg tror fortsatt du ikke helt skjønner tegningen. Hvis du tror at det å være en "breial kjekkas" er definisjonen på hvordan man presentere seg selv på en best mulig måte så har du nok bommet litt.

Jeg gjentar, ved å fremheve de positive og interessante sidene ved seg selv, og ikke dvele ved de kjedelige, så blir kontaktflaten med en gang større. Det er ikke noe negativt ved det, og ingen blir lurt.

Jeg tror ikke det er noen løsning å "safe" ved å være kjedelig slik at ingen blir skuffet, hehe. Det er snakk om å manne seg litt opp, og ha tro på seg selv.


(kvinne 45 år fra Oslo) on. 20 sep. 2006 17:45 Privat melding

Jeg tror ikke vi er så langt unna å være enige, faktisk. Vi kommer best ut av det ved å være oss selv, selvfølgelig i den beste versjonen, men fullt ærlig. Men prøver du å være noe annet, uansett hvilken retning, blir det jo feil i forhold til hvem du treffer/ønsker å treffe/passer sammen med. Feks at den stille og rolige ikke prøver å gi seg ut som en villbass..
En annen ting jeg tror på- er å stå fullt for det man sier;)

Skjult ID med pseudonym nohoa on. 20 sep. 2006 18:09

Kan godt hende vi er enige, i hvert fall ikke helt uenige.

Det man bør unngå etter min mening er å fremstå som trengende, og/eller hjelpeløs (jamfør logring). Det er bare ikke attraktivt og har heller aldri vært det.

Hva en person definerer, eller anser for å være spennende/interessant ved seg selv kan jo variere i stor grad. Hvis man ikke finner noe som man synes er verdt å fremheve så bør man kanskje gå i tenkeboksen med penn og papir.

Når det gjaldt min etterlysning av svar fra kvinner som i utgangspunktet har markert meg som interessant, så synes jeg fortsatt det er eiendommelig. Hva er vitsen med å markere noen som interessant hvis man ikke gidder å svare på henvedelser fra vedkommende?Skjult ID med pseudonym Pimp on. 20 sep. 2006 19:22

Enig med nohoa, isprinsessene rygger hvis du viser det minste tegn på ydmymhet. Her er det bare å være frampå, overlegen og stor i kjeften. Eneste som funker.

Skjult ID med pseudonym Monsen on. 20 sep. 2006 23:37

Og jeg lurer på hvorfor Pimp fortsatt er her ute...
Funker det egentlig så bra som du skal ha det til?

Skjult ID med pseudonym Gladgutt81 ma. 21 jan. 2008 15:39

Vel, vi alle er her "enda" av ymse grunner...:P

Jeg har fortsatt bedre tro på den virkelige værden, og ting funker fortsatt bedre der også for så vidt:)

Men så lenge man er singel, uansett grunn, så er det bare og markedsføre\synliggjøre seg over alt etter beste evne ....tviler på at vi som er her har nok pr til å kunne sitte stille på vår pidestall og forvente noe som helst;)

Men for guds skyld ...setter pris på oppriktighet. Vil mye heller ha en shot med kvalitet, enn en halvliter med kvantitet;)

Fasaden ramler fort face to face!