Alle innlegg Sukkerforum

tannregulering....

Vis siste innlegg
Skjult ID sø. 6 des. 2009 13:47

Jeg er en gutt på 23 år som vurderer å kvitte meg mitt mest kjente varemerke, nemlig at jeg har et digert mellomrom mellom fortennene. Mange av kompisene mine syns det er kult at jeg har det, men jeg vurderer sterkt å få tannregulering.

Føler ikke at jeg blir tatt seriøst og da av spesielt jenter som syns jeg ser barnslig ut eller ikke spesielt tiltrekkende. Jeg tror nemlig dette er en av grunnene til at jeg ikke har draget på så mange kvinner....

Hva mener dere?

Skjult ID med pseudonym eliseb sø. 6 des. 2009 13:54

Jeg synes du kun skal gjøre det hvis det plager deg, ikke fordi du tror damer muligens synes ditt og datt. Hvis det gir deg dårlig selvtillit, så er det en god investering å fikse på dette. Jeg fikk regulering da jeg var 19, og har ikke angret et sekund. Alt handler om hvordan du føler angående dette, og om dette plager deg så vet du jo hva som er det rette å gjøre.

Skjult ID med pseudonym MiA sø. 6 des. 2009 13:57

Be tannlegen din om en henvisning til kjeveortoped for vurdering om det er noe du tenker mye på, selv om rett dame ikke vil bry seg... Tannreguleringen kan i mange tilfeller legges skjult på innsiden av tennene! Lykke til :o)

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 6 des. 2009 14:00

Jeg vurderer det samme i en alder av 31. Den ene fortanna har etterhvert blitt så skjev at den koliderer med nabotanna og det kan til tider gjøre vondt. Desuten er man garantert at mat sitter fast der. At det muligens vil slå an blandt damer får være en bonus. Særlig å gå med synlig regulering tror jeg er bra sjekketriks :)

(mann 55 år fra Telemark) sø. 6 des. 2009 14:02 Privat melding

Det som teller er vel hva du føler selv. Hvis det trekker ned din egen selvtillit i forhld til det annet kjønn så er det nå en ting, men hvis det kun er for å draget så bør du muligens revurdere :o)

Alle er vi forskjellige og det er jo dette som gjør oss spennede. Og det å godta seg selv som man og innse at man slettes ikke er så ille for det om man har en skakk tå, er litt halt eller har en føflekk... det handler om å gi seg selv positiv selvtillit.

I det øyeblikket du selv ikke lar deg bli handlingslammet eller unseelig så vil også de rundt deg se deg på en annen måte.
Selvtillit og attitude kan dekke over nesten enhver selvopphøyet "skavank" så fremt ikke skavanken hindrer deg i å leve et godt og fullverdig liv:o)

Skjult ID med pseudonym Ciaro sø. 6 des. 2009 14:06

Er vel en stor sjanse for at faktumet at du har et issue med tennene dine er et større problem enn tennene selv, og at større selvaksept av hvordan du ser ut ville hjulpet mye.. Ellers så kan du selvfølgelig gjøre som eliseb sier, Uansett, lykke til videre :-)

Skjult ID med pseudonym Joques sø. 6 des. 2009 16:31

Jeg var dødsforelska i ei dame en gang som hadde et gap mellom fortenna du kunne stukket en tjuekroning mellom. (Ikke på tvers, da :) ) Det var noe av det mest sjarmerende jeg hadde sett i hele mitt liv. YMMV...

Skjult ID med pseudonym Pastill sø. 6 des. 2009 16:32

Hehe..Det er helheten som teller. :-)

Skjult ID med pseudonym femme sø. 6 des. 2009 18:36

Hadde tannregulering på innsiden et års tid.
Tannstillingen var ikke påfallende, men ujevnheten økte litt for hvert år og jeg så for meg at om et par år ville den ene tannen stå utenfor de andre. Og jeg er superglad for at jeg gjorde det, for det ble kjempefint etterpå, og det vil jeg ha glede av "resten av livet". Jeg smiler mye oftere nå:D

Skjult ID med pseudonym Ooo sø. 6 des. 2009 18:36

Mellomrom mellom tennene kan slå begge veier det da, jeg har en kompis som syns det er fryktelig sjarmerende, sånn som Lene Marlin f.eks. Glippeglis kaller han det, og smiler om munnen :) men det høres jo ut som om det plager deg, så da er kanskje regulering en idè.

Skjult ID med pseudonym Joques sø. 6 des. 2009 18:42

...var uansett ikke meningen å antyde at det er "feil" eller "umoralsk" på noen måte. Jeg laseropererte selv øynene for et år siden, og er superfornøyd med det.

(mann 32 år fra Møre og Romsdal) sø. 6 des. 2009 19:46 Privat melding

TS: jeg har bortimot perfekt tanngard men drar ikke mange jenter jeg heller :>

Sier det samme som Pastill: Helheten som teller.

Skjult ID med pseudonym Suislier sø. 6 des. 2009 21:44

Gir det deg mer selvtillit å bli kvitt mellomrommet mellom tennene, så kan det være sterkt utslagsgivende på sjekkefronten.

Det er utrolig viktig å føle seg bekvem med den man er nå man er i en sjekkesituasjon.

Skjult ID med pseudonym oh-man! sø. 6 des. 2009 21:48

Det uperfekte er perfekt! Skjev nese og mellomrom mellom tanna på en strålende fyr any day!

Skjult ID med pseudonym speider'n sø. 6 des. 2009 21:48

Se på Kristian Valen. Drar damer som bare det.
Tror også det har mere med deg selv å gjøre. Men føler du at det vil bli bedre for deg selv, så prøv.

Skjult ID med pseudonym orakel sø. 6 des. 2009 23:12

hei

skjønner hva du tenker, personlig mener jeg at du ikke skal bry deg så mye om hva andre mener og synes, selvfølgelig er ditt utseende og personlighet unikt og ditt varemerke. Med dersom du vet at du vil komme til å føle deg bedre, og som et resultat av det få bedre selvtillit synes jeg at du burde gjøre det.