Alle innlegg Sukkerforum

sutrehuene har faktisk helt rett...

Vis siste innlegg
Skjult ID sø. 6 des. 2009 17:37

Man må være et en sjarmerende drittsekk for å få seg dame, alle sutrehuene har helt rett...
I min omgangskrets er det alltid rasshøllene som stikker av med damene. Kan ikke damer bare innrømme det? Jeg er ikke en sutrer, men jeg ler bare over sannheten, for det er helt sant.

Og jeg kan gjerne nevne navn på noen kjente rasshøll:

Petter Pilgaard
Aune Sand
Tommy Lee
Bruce Willis
Gene Simmons( bassisten i Kiss)
Hugh Hefner
Pete Doherty
+ mfl

Så ikke kom her å si at det lønner seg å være hyggelig, man må være badboy, dominerende, sterk osv..
Sånn er det!

Skjult ID med pseudonym Pastill sø. 6 des. 2009 17:41

Det alle disse har til felles er at de bader i penger, og er verdenskjente. ;-)

Klart at de der suger til seg damer.

Du tar feil med en person... Gene Simmons har vært i forhold med Shannon Tweed i 25 år, og de har 2 barn. Det er bare ett "image" at han ligger med ei på hvert gatehjørne. Det stemte på 70-tallet, men ikke etter 80 tallet.

Om han ble singel, så ville jo 1 million stillt seg i kø. ;)

Skjult ID med pseudonym MrSpiff sø. 6 des. 2009 17:44

hehe
Betyr det at alle gutter som ikke er sinle er sjarmerende drittsekker?
Regner med at du har vært i et forhold en eller annen gang i livet ditt.
Var du da bare en drittsekk eller en sjarmerende drittsekk?

Skjult ID med pseudonym heisan sø. 6 des. 2009 17:44

Bruce Willis er da ikke en sutrehue!! Men de andre, korrekt!! Spesielt Petter fuckings Pilgaard som bare norske damer faller.

Skjult ID med pseudonym lurifax sø. 6 des. 2009 17:44

Petter Pilgaard svømmer vel ikke i damer?

De andre er kjekke menn. Det er jeg også, og får mange damer. Men jeg får ikke til varige forhold selv om jeg vil. Og slik er det vel for mange. Penger, berømmelse, eller ikke

Skjult ID med pseudonym Pastill sø. 6 des. 2009 17:47

Jeg kjenner en som får alle damer han peker på, men han klager på at han ikke klarer å holde på noen av de. ;-)

Skjult ID med pseudonym jeppe sø. 6 des. 2009 17:47

Er Aune Sand et rasshøll? Selvtillitt har han og han drar mye på det, og han vet hvordan han skal behandle damer. Sutrehuer kan ikke det. Så de skylder på jentene og gutter som kan det, fremfor å skjerpe seg og sette seg inn i hvordan jenter er skrudd sammen.

Sutrehuer må slutte å syne synd på seg selv. Det er kun en person som er skyld i at de ikke drar damene, og heldigvis er det personen de faktisk kan endre innstillingen til. Seg selv.

Skjult ID sø. 6 des. 2009 17:54

hehe
Betyr det at alle gutter som ikke er sinle er sjarmerende drittsekker? Ja, stort sett
Regner med at du har vært i et forhold en eller annen gang i livet ditt.
Var du da bare en drittsekk eller en sjarmerende drittsekk? Nei, jeg er desverre en av de snille.

--------------------------------------------------------------------------------

Skjult ID sø. 6 des. 2009 17:56

Er Aune Sand et rasshøll? Selvtillitt har han og han drar mye på det, og han vet hvordan han skal behandle damer. Sutrehuer kan ikke det. Så de skylder på jentene og gutter som kan det, fremfor å skjerpe seg og sette seg inn i hvordan jenter er skrudd sammen.

Sutrehuer må slutte å syne synd på seg selv. Det er kun en person som er skyld i at de ikke drar damene, og heldigvis er det personen de faktisk kan endre innstillingen til. Seg selv.

Ja, men hvis man skal slutte å være et sutrehue og lære seg å dra damer, så må man bli et rasshøll. Det er det som teller

Skjult ID med pseudonym Mie sø. 6 des. 2009 17:57

Ja, for all del. Gi meg en drittsekk som ikke behandler meg bra, som kommer og går når det passer han, som bruker mer sminke og lengre tid på badet uten å bry seg om at jeg kommer for sent, som gir seg i sengen når han har fått det han skal og som gir meg en overhaling på en dårlig dag.

Gi meg en mann som legger an på mine venninner, som sier jeg ser tykk ut i den kjolen og som taper treningskortet mitt på speilet hver morgen.

Jeg bare dør etter å treffe en sånn mann!

Skjult ID med pseudonym per sø. 6 des. 2009 18:00

Jeg ser at fine jenter, både kroppslig og klesmessig er sammen med mindre fine gutter som går i kjipe klær.
Ser tåpelig ut og tenker dem kunne funnet seg noen bedre.
Selv har jeg et greit utseende, bedre enn de guttene jeg prater om og kler meg bedre. Vil si at jeg både utseende messig og kles messig hadde sett bedre ut sammen med slike jenter enn det dem gjør. Skikkelig kontrast. I tillegg behandler de dem ofte som mindre verdige og liker å styre dem, samt få det som dem vil. Og hun er med på notene og bare smiler, holder i hånd, koser med gutten og han bare liksom "hehe se på meg, har hun rundt lillefingen og er ute med ei bra dame som dere andre kan bare drømme om. Føles slikt og synes sine jenter fortjener en som meg som respekterer dem og behandler dem godt.

Skjult ID med pseudonym jeppe sø. 6 des. 2009 18:02

Skjult id, det gutta du ramset opp har tilfelles er ikke bare å eie et rasshøll, men de er også sikre på seg selv. Du kommer langt med det. Men er du misunnelig på badboysa som puler rundt på smårips, så for all del: bli slem. Det passer dog dårlig hvis du er over 22.

Skjult ID med pseudonym LilleMy sø. 6 des. 2009 18:02

I min erfaring er alle menn som skriver "jeg er ikke en sutrer" akkurat det. En kjempe-sutrer!

Skjult ID med pseudonym Pastill sø. 6 des. 2009 18:04

@Mie: Jeg er det motsatte av allt du skriver.. ;-)

Skjult ID med pseudonym anonymcab sø. 6 des. 2009 18:06

ER det så lett å få seg dame, hmmmmmmmmmmmmm er drittsekk ifra imorgen av

Skjult ID med pseudonym oldings sø. 6 des. 2009 18:11

jeg har faktisk sett i mine 22 år, veldig få par hvor den ene er veldig pen og den andre stygg. Husk at oftest er man over-missunelig og SINGEL når man tenker at" han/hun er jo drit stygg jo" når man ser et par gå forbi. I min videregående skole husker jeg det var 6 kjempe fine jenter ifølge alle. Og alle de hadde kjempe pene kjærester(penere enn dem selv faktisk:P Men så er det slik at vi ser ett par med hvor den ene er mye styggere enn den andre, og oftest sitter bare det minnet. Og husk også at mange fine jenter vil ha stygge gutter, for da slipper de å bekymre seg sånn. Og for de kjærlighet hos stygge andungen, så er de tilfreds!

Skjult ID med pseudonym LilleMy sø. 6 des. 2009 18:12

*flirer av cabben* Jeg tror nok ikke DET er TS`s største utfordring i jakten på kjærligheten.. ;-)

Skjult ID med pseudonym ...! sø. 6 des. 2009 18:17

Tror det har mye med at "drittsekkene" utstråler sikkerhet og er 'konger på haugen' i eget hode, og noen jenter/kvinner liker det. Sikkert mer spennende også, for det har lett for å være mer 'action' rundt sånne gutter/menn. Jeg har selv opplevd at ei jeg hadde vært sammen med kort tid etter ble sammen med en som utseendemessig kunne vært broren min, men som behandler henne dårlig (ifølge henne selv). Men hun blir der allikevel, og skinner som en sol på Facebook. Da står man jo litt undrende tilbake. Men for all del - han har mer penger enn meg da.

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 6 des. 2009 18:24

TS,
du beviser eller motbeviser jo absolutt ingenting med å nevne drittsekktyper som får seg dame, all den tid det også finnes kjernekarer som også får seg damer.

Enig med jeppe.

Når en fyr vet (eller tror) han har noe å fare med, slik at det synes (selvtillit), så blir han en attraktiv mann. At noen av de er drittsekker er ikke den tiltrekkende faktoren, det selvtilliten som er cluet. Og den kan også ålreite fyrer ha. Og spør du meg så er det er nå de ålreite med selvtillit som har best draget av alle.

Også enig med lillemy.
Selvmedlidenhet og sutring har forøvrig motsatt effekt av selvtillit.

Er forøvrig litt usikker på hvor mange damer Aune Sand drar. En ting er selvtillit, men for min del ser jeg bare ikke hva den selvtilliten er tuftet på, annet enn dårlig selvinnsikt, fyren er jo langt under middels intelligent. Damene må være ganske unge eller ganske dumme, men det betyr vel ikke noe for TS? (Eller kanskje de bare bruker ham for kroppen til Aune Sand?)

Skjult ID med pseudonym søta sø. 6 des. 2009 18:40

Det er helt rett.. det er alt for mange drittsekker ute og går særlig her på sukker. En faller for en mann for så å oppdage at de ikke er ute etter annet enn sex ,( og jeg kaster ikke trusene lett.) Er det sånn dere er- er det ikke rart at dere er single. Begynner nærmest å lure på om det i det hele tatt finnes noen ordentlige og seriøse menn i det hele tatt.

Skjult ID med pseudonym bangalter sø. 6 des. 2009 18:43

vibe: Aune Sand godt under middels intelligent? Han er en retoriker og det krever faktisk godt med intelligens. Min oppfatning er tvert motsatt av det du skriver. Fremstår som en svært oppegående fyr. Jævla snål, men meget intelligent.

Skjult ID med pseudonym bangalter sø. 6 des. 2009 18:44

søte: Opplever det samme i motsatt vei. De jentene jeg har greid å oppnå en viss kontakt og kjemi med, har kun vært ute etter kroppen min. Har faktisk aldri følt meg som et objekt før. Ikke før jeg registrerte meg på Sukker.

Skjult ID med pseudonym mann27 sø. 6 des. 2009 18:47

Hørte en dame utale på radioen! at pappa gutter som petter pilgaard var best. pappagutter var nemlig mer renslige hahahaha:-),lykke til i tåkeland missy:-)Har vokst opp med mange versjoner av petter pilgaard hehe og news flash!!!! de er ikke mer renslige.
BARE GLATTERE:-)

Skjult ID med pseudonym bangalter sø. 6 des. 2009 18:49

Det er jo ikke direkte ulogisk å tenke at en jålete pappagutt fra Bekkestua er mer renslig enn en bonde fra Kløfta?

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 6 des. 2009 18:50

Så det som ser ut som vått rent hår er bare en sleik av gammel hårgele altså?

Skjult ID med pseudonym femme sø. 6 des. 2009 18:51

Bangalter,
retoriker?
Den var drøy. I så fall er det helt utilsiktet fra hans side. Men gi meg gjerne noen eksempler.
At man er eksentrisk eller stormannsgal er ikke det samme om at man er en misforstått kunstner.

Har du sett Dis? Fyren skjønner ikke uttrykkene - klsijeene - han bruker selv. Som feks "ironi".
Sammenlikning av Aylar og liv Ulllmann, totalt ikke-underbygget. Dådyr - magasinet, fullstendig flopp.

At han er tvillingbroren til Vebjørn Sand gir seg kun utslag i at han underholdes av resten av familien.

Skjult ID med pseudonym søta sø. 6 des. 2009 18:52

bangalter- snakk om å stange hue i veggen.. hvor gml er du?

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 6 des. 2009 18:54

bangalter: Kan du sende over nån bilda om du har deilig kropp?

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 6 des. 2009 18:55

Femme kom meg i forkjøpet.
Aune Sand har etter det jeg kjenner til ikke produsert noe som kan anses å være av kvalitet. Og han er på ingen måte en stemme å regne med hvis du jevnlig følger norsk kunstdebatt. Hadde han vært retoriker ville det vært oppdaget og anerkjent for lengst, så eksponeringssyk som den fyren er.

Skjult ID med pseudonym mann27 sø. 6 des. 2009 18:56

Nei ulogisk er det vell ikke:-),men de som jeg kjenner brenner rundt på platina blondiner og player det meste,vasker seg ikke mere en gjennomsnittet heller. Noen av de er blitt flinke på å sminke seg da!!! hehe kanskje det som bedrer inntrykket.
Verdens hyggeligste folk, men renere hehe? Har festa på onkel blaa jeg å,de er som folk flest.

Skjult ID med pseudonym bangalter sø. 6 des. 2009 18:56

femme: Selvfølgelig er det ikke utilsiktet. Nå undervurderer du fyren veldig. Vanskelig å komme med noen eksempler, annet enn å sikte til diverse TV-program han har vært med på. Det er ikke alt som kan youtubes, dessverre.

Og ja, har jeg sett Dis. En elendig film såklart, men man blir da ikke automatisk noen manusforfatter eller filmprodusent bare fordi man er oppegående.

Skjult ID med pseudonym bangalter sø. 6 des. 2009 18:57

vibe: Jeg er også intelligent, men har ikke produsert noe som kan anses å være av kvalitet. Er dette et paradoks?

Skjult ID med pseudonym Pisspreik sø. 6 des. 2009 18:59

Først skal vi trøste, så skal vi kn#lle. Det lønner seg alltid

Skjult ID med pseudonym søta sø. 6 des. 2009 19:02

bangalter du svarte ikke på spørsmålet?

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 6 des. 2009 19:03

bangalter,
grunnen til at den filmen nådde slike dybder, er at regisssøren rett og slett ikke var oppegående.
Det avr tross alt ikke et satirisk forsøk på film, som man kunne vente seg hvis hans retoriske talent eksisterte overhodet.

Du må gjerne gi både meg og femme eksemplwr på hens retorikk, hvor vanskelig kan det være når du sier han er så god på det?

Nå vet jeg ikke hva du jobber med eller bedriver, men jeg tipper ikke du er kunstner, som Aune Sand.
Og der er det nå engang kvalitet fremfor kvantitet som teller. Men jeg må også få påpeke at om man er intelligent er man ikke nødvendigvis intellektuell. Det er det Aune Sand ønsker å være -men mislykeks i. Bortsett fra overfor andre med lite intellektuell ballast muligens.

Skjult ID med pseudonym femme sø. 6 des. 2009 19:07

Interessant Bangalter,
at du ser noe som tilsynelatende har gått norsk presse og kunstenrmiljø hus forbi.
Gi meg ett eneste eksempel på hans retoriske talent, eller på at andre har oppdaget det............. det finnes ikke.

Typisk slike myter som oppstår om folk som skiller seg ut. Noen ganger er de vitterlig meget smarte, men andre er rett og slett det du ser. At Aune Sand er såpass fjern at han ikke skjønner hvor fjern han er, og da smatidig hvor begavede og smarte hans bransjefeller er, er den beste forutsetnignen for å lire av seg så mye som han gjør. Han ser jo selv ikke engang problemet med Dis.

Skjult ID med pseudonym bangalter sø. 6 des. 2009 19:22

Søta: Hvilket spørsmål? Min alder?

Skjult ID med pseudonym bangalter sø. 6 des. 2009 19:24

femme: Jeg har aldri sagt at han er et kunstnerisk geni. Som jeg har sagt flere ganger nå; Det at man er en oppegående og intelligent person, betyr ikke nødvendigvis at man er en mesterlig kunstner eller filmskaper. Det er ingen nødvendig sammenheng mellom de to tingene.

vibe: dette henvisningsgnålet ditt er besvart tidligere.

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 6 des. 2009 19:30

Ikke alle intelligente personer er kunstnere, men du kalrer jo ikke å vise til noe som helst som skulle indikere at Aune Sand er intelligent - eller en dyktig retoriker - heller.

M.a.o. du har overhodet ikke svart på "gnålet" mitt (kall det hva du vil, det er kun et spørsmål om hva du baserer din banebrytende påstand på). Men diskusjonen strander vel egentlig der. Ser ikke noen grunn til å endre oppfatning om den godeste Aune.

Like bra, det er jo ikke dette tråden skal handle om for TS.

Skjult ID med pseudonym bangalter sø. 6 des. 2009 19:36

vibe: Jo, det har jeg besvart på. Hva slags nytte skulle du ha av et svar som "TV2, fredag 14. august, klokka 1910"? Han er ikke en person som uttaler seg via bøker eller blogger, så det er ikke bare å slenge opp en link her til noe sånt her. Forøvrig har jeg ingen som helst intensjon om å endre din oppfatning om noe som helst. Jeg har sett deg en del på forumet, og det må være mer givende å forsøke å få liv i en stein, enn det er å debattere noe som helst med deg. Du er ikke det jeg forbinder med intelligentsia på forumet, for å si det forsiktig.

(mann 33 år fra Oslo) sø. 6 des. 2009 19:55 Privat melding

Jeg kjenner mange gutter som vil beskrive seg selv som snille, ja kjernegode gutter.

Men alt de gjør er å laste ned Dexter, japansk anime(japsplotation rettet mot hvite menn ala lolita-følelsen japsefigurer gir dem) og spille WOW, CS eller se på the pick up artist på youtube, og selvsagt klage på jenter.
De ville aldri hjulpet meg noe, løftet en finger for at jeg skal ha det bra sammen med dem eller vært noe særlig gode kamerater, de er bare opptatt av en ting og det er å sitte ved dataen og late som om de ikke sitter ved dataen på facebook..i den grad det er mulig.

Samtidig så er de guttene som de beskriver som drittsekker gutter som alltid stiller opp for meg som kamerater, hjelper meg med å flytte og er der om noe skjer i tykt og tynt. Mens de "snille" gutta bare furter og klager om damer og spiller data og løfter ikke en finger for å se fysisk bra ut osv.

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 6 des. 2009 20:03

Jeg tror ikke Aune Sand er så dum som han fremstår. Det er image.

Skjult ID med pseudonym oh-man! sø. 6 des. 2009 20:49

@TS
Det er nok en grunn til at en del av oss kvinner er her og leter, her kan vi ikke bli lurt av overøsende "drittsekksjarm", så du har et poeng. Det er klart at vi er tiltrukket av selvsikkerhet og at en del av "drittsekkene" har nettopp det. Jeg tror ikke kvinner og menn er så forskjellige som mange skal ha det til. Hvor ofte ser man ikke strålende menn "kuet" av dominerende og utspekulerte damer. Jeg kjenner jenter som omtaler hele "spillet" som "mind-fucking", og sverger til det å manipulere, og jeg ser jo at det funker, men han jeg vil ha, om jeg skal slutte å løpe, skal gjennomskue det, lik jeg gjennomskuer drittsekker selv.
Aune Sand får uansett alt for mye oppmerksomhet, her og der ute, for å gi så lite... Syns han virker som en oppblåst, forvokst unge. Jeg står forøvrig ikke på trappa og venter på noen av de karene som er nevnt i denne tråden... men jeg er singel, har vært det lenge, og begynner selv å tvile på disse hederlige prinsippene. Men funker ikke de tror jeg jammen jeg heller vil leve alene (og det mener jeg faktisk).

Skjult ID sø. 6 des. 2009 20:50

Altså jeg har fått mye hjelp av de såkalte tøffe vennene mine jeg også, men mange av de er bare venner med meg fordi de selv vil ha mest mulig utbytte av det. De er sleipe med andre ord

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 6 des. 2009 21:12

Ditto bangalter, men nå var det vel ikke meg vi diskuterte, var det vel?
Jeg mener forøvrig ikke kildehenvisning, jeg mener eksempler. Og du kunne da komme opp med én ting han har klart å sette på agendaen ila sine 15 år i pressen. Feks v.hj.a. retorikk.

Pusen, tja, det kunne man jo tro det første året, men nå har det gått et drøyt tiår. Det er nok mer enn et image når han har ikke herredømme over det - han har fått et helt annet image enn han selv har prøvd å skape. Sånn blir det når det er for lite samsvar mellom ambisjonen han lanserer på forhånd og det han presterer hver gang han går på trynet.
Og når han skal ro seg ut av noe, så gjør han vondt verre. Da er det ikke image lenger, men ren og skjær ekthet.
Men brød og sirkus til folket duger fremdeles tydeligvis.

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 6 des. 2009 21:22

Forøvrig enig i oh-mans vurdering av kvinner og menn her - de finnes på begge sider.

Ser noen ganger skikkelige bitchy jenter hale inn supre typer, og være utrolig utakknemlige og krevende.
Mennene deres speiler deres nykker tilbake ved å være kuet og tilbedende. Og når primadonnaen er i godlune, så logrer han som bare det. Slutter aldri å forundre meg..

Skjult ID sø. 6 des. 2009 21:23

Jeg vil ikke kalle de nerder. Jeg vil kalle de gutter som er blitt oppdratt av en overbeskyttende mor.

Skjult ID med pseudonym Tuppeline sø. 6 des. 2009 21:39

Ærlig talt, nå må dere mannfolk slutte å sutre!! Det er i hvert fall særdeles lite tiltrekkende, så vet du det...

Skjult ID med pseudonym Veteran sø. 6 des. 2009 21:41

Jeg sutrer aldri

(mann 29 år fra Oslo) ma. 7 des. 2009 03:44 Privat melding

Er det noen som sutrer?

Skjult ID med pseudonym ost ma. 7 des. 2009 08:32

Ikke så veldig tiltrekkende med jenter som sutrer over at gutta sutrer heller.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 7 des. 2009 08:42

Trådstarter banker i bordet og sier at sånn er det; Man må være sutrehuer for å få seg damer!

Ok? Da sier vi det sånn.

Men da sier jeg:
Man må være bad boy for å få seg masse damer, men man må være noe helt annet om man ønsker seg en kjæreste over lang tid.