Alle innlegg Sukkerforum

Hva bruker dere tiden på her inne?

Vis siste innlegg
(mann 34 år fra Hordaland) sø. 6 des. 2009 20:45 Privat melding

Egentlig vært litt skeptisk til sånne sider som dette, man hører så mye rart liksom. Men hørte om dette stedet med sine relasjonsprofiler og allt, og da prøver man ut :-).. Og etter prossesen med å lage profil og allt, dukket tanken opp i hodet, hva gjør jeg nå? Chatten virker ustabil, folk titter en del på profilen, men anser de som ikke skriver noe som uintereserte. Det hjertesystemet virker litt akward. Flørtemeldingene er direkte kleine. Tar egentlig ikke opp så mye tid å skrive med de jeg skriver med her, tross allt ikke så mange fra aktuelle steder i landet jeg har sånn høy treffprosent med.. Fortsatt ganske fersk her forresten, vært her snart en uke..

Så bortsett fra diskusjonsforumet, hva bruker dere tiden her inne på her inne? Am I missing something?

Skjult ID med pseudonym Pastill sø. 6 des. 2009 20:46

Tja.. Jeg betalte igjen igår for å skrive litt på forumet, men utover det så gjør jeg ikke så mye på sukker. ;)

Skjult ID med pseudonym oh-man! sø. 6 des. 2009 21:02

jeg snoker mye!
Har ikke lyst til å ha kontakt med mange av gangen, men når jeg er innom profiler er det jo fordi jeg har sett noe jeg liker. Noen ganger er det ting i profilen til menn som skremmer meg vekk, men ofte er det ikke derfor jeg ikke skriver. Bare et valg om å vente litt. Er litt uvirkelig å skrive med mange syns jeg. vil ikke på date med en fyr og gå hjem og sjekke om jeg har fått mail fra en annen. Forum er gøy da, og mennesker er spennende. Første uka var jeg helt satt ut, men nå har jeg vært her fire og ting er litt mer oversiktelig. Ta kontakt med de du finner interessante, ikke heng deg opp i om de har vært innom eller ikke. Vi er forskjellige alle mann, og for din egen del, ikke lytt til de som sier det er best å sitte på gjerdet. De bestemmer jo ikke sin skjebne, de gir seg hen til en annens.... lykke til!

(mann 34 år fra Hordaland) ma. 7 des. 2009 01:15 Privat melding

Forumet er tydeligvis stedet altså, begynner å like det litt, blir tatt opp myye rart :-D..

@oh-man!: Mye fokus på om folk sitter "på gjerdet" eller ikke, som betyr å ikke ville ta kontakt med noen slik jeg skjønner det. Forholder meg ikke så mye til sånne ting som det, men virker vel litt rart for meg at folk har "en greie" med å ikke ville kontakte noen de har lyst til å prate med.. Takk for komentaren btw :-)..