Alle innlegg Sukkerforum

Hvor mange melder du med samtidig?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 7 des. 2009 19:12

Bare lurer, jeg. Liker nemlig å være så eksklusiv som mulig, men jeg har en vag anelse om at man ikke alltid er det...

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 7 des. 2009 19:13

Kan skrive med flere , men når jeg kommer til date stadiet er det best med en om gangen. :o)

Skjult ID med pseudonym Pastill ma. 7 des. 2009 19:14

Jeg melder kun med ei om gangen, fordi jeg vil ha all fokus på en person. Det er ikke så hastverk for min del at jeg må ha flere baller i luften, selv om jeg heller ville hatt kjæreste enn å være singel.

Skjult ID med pseudonym doofus ma. 7 des. 2009 19:14

Er det litt leit og trist å si "ingen"? :)

Skjult ID med pseudonym bangalter ma. 7 des. 2009 19:14

Null, faktisk.

Skjult ID med pseudonym mann27 ma. 7 des. 2009 19:17

En av gangen,klarer aldrig å utvikle noen større innterese om jeg skal surre rundt med flere samtidig.

Skjult ID med pseudonym s ma. 7 des. 2009 19:18

"Bare lurer, jeg. Liker nemlig å være så eksklusiv som mulig, men jeg har en vag anelse om at man ikke alltid er det..."

Hva gjør du om du får melding fra ei "wohoo"-dame mens du allerede skriver med noen andre? Bryter du da og går over til hun andre? Eller er litt badboj i skjul og veksler litt mellom de to en kort periode, før du bestemmer deg for hvem du skal være eksklusiv med? Og hvis det ryker med en av de, kan du da tenkes å gå krypende over til hun andre, og be om at tråden gjenopptas?

Hvordan hadde du agert selv hvis du fikk melding fra ei som først avviste deg, og så kom tilbake etter en stund med følgende melding:

"Hei, jeg skrev med en annen da du kontaktet meg tidligere, men det ble det ikke noe av, så da kunne jeg tenke meg å bli litt bedre kjent med deg.".?

Sikkert ikke helt lett å gi et bastant svar, for det avhenger sikkert av bådet det ene og det andre :)

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) ma. 7 des. 2009 19:19

Problemet med å sende meldinger til 2 eller flere hver dag, er at man kan få en ny favoritt hver dag. Det blir slik at man må velge, og man kan risikere å miste alle fordi man ikke gir nok fokus på ei.

Jeg skriver kun med ei om gangen, og fokuserer fullt på det uten å ha noen andre i tankene. :)

Skjult ID med pseudonym mann27 ma. 7 des. 2009 19:23

Jeg har gitt avslag og tatt opp en tråd med wohoo dama måneder senere:-).
Det funka bra det,men wohoo dama var ikke min type i det hele tatt:-). Så moralen er den..........Jeg tenkte helt rett!!!:-)

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 7 des. 2009 19:27

@s
Jeg ville ikke hatt noe mot å få en slik melding. Da ville jeg i hvert fall fått inntrykk av at hun var seriøs. Men jeg må jo innrømme at jeg selv har havnet i en "dobbeltsituasjon" både to og tre ganger, og det er ikke lett, nei...

@mann27
Ikke din type? Det må du forklare nærmere, ellers så er du frekk!!! (Ja, dette er en sarkastisk kommentar til en annen tråd.)

Skjult ID med pseudonym O-Solo-Mio ma. 7 des. 2009 19:29

Prøver å melde med bare ei av gangen. Dater kun ei av gangen.

Skjult ID med pseudonym Pastill ma. 7 des. 2009 19:33

Hvis alle her sender med kun ei om gangen, så der det også kanskje grunnen til at vi ikke finner noen?

I yngre dager så skrev jeg meldinger med rundt 10 om gangen hele tiden, og endte opp i forhold ganske fort fordi sjansen ble mye større.
Bakdelen var at det tok nesten all fritid å ha kontakt med så mange. ;)

Skjult ID med pseudonym Emmeline ma. 7 des. 2009 19:33

Jeg skriver med rundt 5 nå. Kan hende noen faller fra og noen kommer til. Sikkert noen av de som bare renner ut i sanden, av ulike grunner. Jeg synes det går tregt å skrive bare med én - da jeg vet av erfaring at det ikke er så stor sjanse for at jeg liker den ene. Vet man ofte "må igjennom" ganske mange treff før man finner sin klaff, sånn er det jo for de fleste vil jeg tro. Men er jo ærlig om at jeg skriver med flere, og synes selvfølgelig da det er helt greit at de jeg skriver med skriver med flere også.

Skjult ID med pseudonym mann27 ma. 7 des. 2009 19:33

@zoid77, hehe var aldrig frekk jeg hehe,men damer som skal bestemme fremtiden min uten å konferere med meg fra 3 mld,blir aldrig min type:-).(Barn,hus,hvordan jeg skal se på livet). Har tråden du referer til friskt i minne hahaha:-).
Nei damen var hyggelig hun og fikk et trivelig avslag hehe selv om hun ikke var like hyggelig tilbake :-) HEHE LA MEG NED OG GRÅT EN SKVETT FØR JEG GIKK VIDERE MED LIVET:-))))

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 7 des. 2009 20:28

Jeg skriver med så få som mulig, helst 1 om gangen, men har hendt at jeg har hatt kontakten med 2-3. Dessverre har jeg sikkert gått glipp av noen fine jenter, som har ønsket kontakt mens jeg har vært distrahert av jenter som var helt feil for meg...

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) ma. 7 des. 2009 20:32

@Wintermute: Jeg kjenner meg igjen der, og derfor vegrer jeg meg for å snakke med to om jeg allerede snakker med ei som virker riktig for meg.

Skjult ID med pseudonym Sidetsom.. ma. 7 des. 2009 20:34

Jeg vil også snakke bare med en av gangen. Men det er jo menn som skriver lange flotte svar her, og som spør om både det ene og sndre, men hvor det går både en og to uker mellom hver gang de gir lyd fra seg... Hva er det for noe? Da kan jeg jo ikke bare sitte å vente??!!Andre som opplever det?

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) ma. 7 des. 2009 20:47

Hvis de bruker 1-2 uker på å svare hver gang, så er de enkelt og greit ikke interresert i deg. Eller så har de så mange baller i luften at de sender bra melding en sjelden gang for å prøve å holde interressen oppe til de som er mindre interressante enn den de som de har god kontakt med.

Du må jo bare avskrive slike fort og heller ha kontakt med noen som viser interresse. :)

Skjult ID med pseudonym jeppe ma. 7 des. 2009 20:54

Akkurat nå er det vel fire; to på vei ut og to på vei inn. Vurderer å initiere samtale med to til. Men skal innrømme at det blir fort krøll og lite action når det er for mange baller en må ha kontroll på.

En om gangen er nok det ideelle.

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 7 des. 2009 20:54

Tror dette med hvor lang tid det går mellom meldingene har endret seg gjennom nettdatingens historie. Tidligere, i SprayDates tid, opplevde jeg sjelden at det tok mindre enn 3-4 dager å få svar, nå tar det ofte 3-4 timer. Og jeg har også utviklet meg tilsvarende, har jeg merket.

Skjult ID med pseudonym R ma. 7 des. 2009 20:56

Skriver med flere dersom det er interessant, men dater bare 1 ad gangen. Det vil si, dersom det blir flere enn den første daten...:-) Ved kortere "forhold" verken skrives eller dates det med andre. Men som @Sidetsom sier, så er det noen som skriver mye når de skriver, men som kan la det gå dager/uker mellom hvert svar. Det gidder jeg jo ikke vente på, så jeg holder kontakten med akkurat så mange som jeg gidder på mail, men ift dating holder det med en ad gangen.

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) ma. 7 des. 2009 21:06

Vi ser jo ikke etter de samme egenskapene hos en motpart, og derfor kan det jo skje at de med de og de egenskapene sjelden har tid til å svare.
Noen kontakter bare naturmennesker, andre kontakter bare idrettsutøvere eller treningsnarkomaner. Noen søker etter sofaslitere. osv.....
Det er klart at det er forskjell på slike grupper med "egenskaper", og det gjenspeiler kanskje litt av hvordan de foreholder seg til kontakt over internett.

Jeg vil ikke utdype dette, fordi jeg ikke vet nok om den typen jeg aldri vil ha kontakt med.

Skjult ID med pseudonym Dunis ma. 7 des. 2009 22:09

Melder nok med 5-6 samtidig. Noen utvekslinger bare dabber av uten at man gjør noe mer med det... men jeg har i alle fall en slags formening om hvem som eventuelt er favoritt av de jeg melder med... Men noen meldingsutvekslinger innrømmer jeg er så morsomme og hyggelige at jeg fortsetter dem selv om det kanskje ikke blir noe umiddelbart forhold av det! Syns ikke det er noe galt med å ha flere potensielle kandidater samtidig. For alt jeg vet har han i andre enden samme taktikken :)

Skjult ID med pseudonym kit ma. 7 des. 2009 22:11

Vanskelig å ha mer enn 1 samtale gående. Kan være det er flere følere ute, men blir fort stresset hvis det blir for mange

Skjult ID med pseudonym CCL77 ma. 7 des. 2009 22:26

Jeg foretrekker å skrive med ei jente om gangen, men kommer jo litt an på... Har skrevet med ei som skrev 1 gang i uka, da var jeg glad når ei jente sendte meg brev for å si det slik hehe.

Skjult ID med pseudonym s ma. 7 des. 2009 22:40

"Har skrevet med ei som skrev 1 gang i uka, da var jeg glad når ei jente sendte meg brev for å si det slik hehe."

Du snakker om å klamre seg til et halmstrå? :)

Skjult ID med pseudonym Player ma. 7 des. 2009 22:40

Jeg mailer med 5-6 stk om gangen. Halvparten av damene gjør det samme. Må gardere meg

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 7 des. 2009 22:42

Men hvis alle "garderer seg" er man vel like langt?

Jeg har vanskeligheter med å se hvordan man kan konsentrere seg om en/ei når man først møter ham/henne når man vet det står en ny person "i kø".

(mann 29 år fra Oslo) ma. 7 des. 2009 22:56 Privat melding

Jeg klamrer meg til ditt innlegg, 'R' ;)

Skjult ID med pseudonym Player ma. 7 des. 2009 22:58

Jeg merker at utrolig mange damer bare blir borte. Det er vel grunnen til at jeg gjør det. Det vil jo si at de også har noen andre de prater med.
Jeg mailet med en dame her inne ca 15 ganger frem og tilbake. Lange mailer som virkelig var gøy å lese. Jeg trodde jo selvfølgelig jeg var den ene hun pratet med, men der tok jeg virkelig feil gitt. Etter at vi hadde avtalt møte fikk jeg en mail der det sto at du var neste mann på lista hvis det ikke fungerer med han som hun dealet med nå. Er det mulig tenkte jeg:) Derfor har jeg også begynt å ta kontakt med flere her inne.

Skjult ID med pseudonym franz ma. 7 des. 2009 23:02

Har skrevet over et skev.

Skjult ID med pseudonym Steve ti. 8 des. 2009 01:56

Jeg skriver med så mange jeg kan til en hver tid. Det blir jo ikke dater av alle uansett, og de det blir med dater jeg ekslusivt,

Skjult ID med pseudonym yeehaw ti. 8 des. 2009 02:15

45

Skjult ID med pseudonym CCL77 ti. 8 des. 2009 10:33

@S: Kanskje det, men motivasjonen for å sende ut nye brev er ikke bestandig på top. ;)

Skjult ID med pseudonym xy81 ti. 8 des. 2009 15:45

@player

Haha, den er kjip! Da fikk du ihvertfall spart deg for en dame med dårlige antenner ;-)

Skjult ID to. 10 des. 2009 21:12

...