Alle innlegg Sukkerforum

brødreduell...

Vis siste innlegg
Skjult ID ma. 7 des. 2009 22:53

Jeg har en bror som er mye flinkere med damer enn meg selv. Ikke er han mer pratsom enn meg og vi er ganske like utseendemessig, men likevel så virker det som om han er det lille ekstra da når det kommer til damer. X-factor, eller at han er populær og rølpete, litt småfrekk osv. Jeg har hørt at desto fler eldre brødre man, desto mindre suksess har man med damer. Håper ikke det er realiteten med meg...

Og han ønsker heller ikke å forklare det hvordan han har drag på damene. Det irriterer meg...

(mann 29 år fra Oslo) ma. 7 des. 2009 23:02 Privat melding

Haha. For lillebroren har jeg inntrykk av at dette gjelder motsatt vei. Han har ihvertfall dette med å sjarmere andre jenter;)

Skjult ID med pseudonym go ti. 8 des. 2009 14:59

Kjære "brødre", jeg tror ikke det har med alder å gjøre, spiller ingen rolle om man er store- eller lille bror. Man må ha det lille ekstra og ferdig med det. Trådstarter sier at hans bror er litt småfrekk og rølpete, kanskje det er det?
Hadde jeg vært en ung jente på deres alder, hadde jeg absolutt foretrakk en småfrekkis, tror jeg. Nå når jeg er godt voksen vil jeg gjerne ha en mere stabiltvirkende og seriøs mann. Men de eldre gutta på min alder virker ikke spes. seriøse, de vil være frekke og rølpete og helst vil de ha jenter som er 10 år yngre.
Kanskje jeg skal finne meg en gutt som er yngre og seriøs da? En som ikke har for mye drag på sine jevnaldrende jenter, så jeg slipper å være sjalu?

Men til tema : Dere er fine gutter og dere bør gå ut og kanskje lete mere ute enn på nettet. Ta brødrene deres med og observere hva de gjør for å få jenter til å le. Vi kvinner, uansett alder, liker å le sammen med dere :))

(mann 29 år fra Oslo) ti. 8 des. 2009 16:13 Privat melding

Haha. Sucker.

Skjult ID med pseudonym Drittsekk ti. 8 des. 2009 16:23

Sa du ikke at man måtte være drittsekk for å ha draget på damene da @skjult ID, i x-antall tråder her?
Da vet du vel svaret uten å måtte mase på broren din?
Broren din må da altså være en drittsekk, ut i fra dine egne påstander..

Så da er det vel ikke så mye mer å lure på tenker jeg