Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym lur ma. 7 des. 2009 23:34

Hvor lenge venter dere med å foreslå å møtes IRL? Avhenger selvfølgelig av situasjonen, noen ganger kommer det vel bare naturlig i samtalen etc... Noen ganger tekster man jo bare litt om løst og fast før det dabber av, mens andre ganger vil man jo bare vite mer og mer, og ikke minst møte vedkommende... Men hvor raskt er for raskt og når er det for seint? ;o)
Moro å høre andres meninger..... (Har sikkert vært tatt opp tidligere men...)

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 7 des. 2009 23:42

Liker å treffes så raskt som mulig, det er da ingen grunn til å vente lenger enn nødvendig? Én ting er at man lett kan gå "tom" for temaer når man bare meldes, en annen ting er at det er lett å bygge seg opp et bilde som nesten aldri stemmer. Så kan jo kynikeren i meg si at du også ikke må bruke mer tid enn nødvendig om det skulle være mismatch, men det er vel kanskje litt feil innstilling...

(mann 29 år fra Oslo) ma. 7 des. 2009 23:52 Privat melding

Det vil jeg heller kalle realistisk, fremfor kynisk. Selv synes jeg også jo før, dess bedre. Som du selv sier, TS, avhenger det selvfølgelig av situasjonen. Om det er gjensidig interesse kan det være alt fra 3 til 6-7+ brev, avhengig av lengde, innhold og tone;) Avtaler man å ta en kaffe midt i uka etter jobb/skole o.l. er jo dette ganske uhøytidelig for oss begge, og i løpet av 20 minutter får man svar på alt mulig rart. Med dette gjort, står man så latterlig mye bedre stilt mht. en mer ordentlig date. Personlig er jeg skeptisk til blinddater, og antar dette gjelder en god del jenter òg.
Jenter?

(kvinne 31 år fra Hedmark) ma. 7 des. 2009 23:58 Privat melding

jeg velger med omhu for å si det slik. Om man snakker her en stund.. og merker at det er noe å snakke om kan jeg godt enten snakke emr på msn eller ringes .. jeg merker med en gang på telefonsamtalen om dette er en person jeg vil møte eller ikke. Skal jo litt til før noen får nr mitt, men det er den beste måten for meg.

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 8 des. 2009 00:00

@Karbear
Hvordan kan du si det ut fra en telefonsamtale?

Dette er ikke ment som kritikk, men snarere som et seriøst spørsmål - min erfaring er i hvert fall at de fleste jeg prater med, enten det er på jobb eller på privaten, er helt annerledes enn det jeg tror de er.

(kvinne 32 år fra Sør-Trøndelag) ti. 8 des. 2009 00:01 Privat melding

Tror også jeg tar steget innom MSN eller Skype før det blir noe møte... Her inne holder jeg meg til "hadde vært festlig å møtes til en øl engang!"-forslag som ikke er for konkrete.

Skjult ID med pseudonym wintermute ti. 8 des. 2009 00:02

Jeg har møtt jenter etter alt fra 2-3 timer samme kveld, til over 3 måneder. Det ene er ikke nødvendigvis mer riktig enn det andre, men "tapet" oppleves større hvis det ikke matcher med en du har skrevet veldig lenge med.

(kvinne 31 år fra Hedmark) ti. 8 des. 2009 00:05 Privat melding

det er ikke det jeg har opplevd hvertfall.

jeg merker på meg selv om jeg, som alltid snakker mye og ikke er spes sjenert, blir stille eller snakker mye tull eller ikke... da er det ikke rette for meg :P og de tar spøkene mine osv.. det er lett å forstå. og de gangene jeg har hatt en god følelse har det gått veldig bra:D

(mann 29 år fra Oslo) ti. 8 des. 2009 00:06 Privat melding

Spørsmål! Når dere nevner Msn - da mener dere følgelig også videosamtale? Altså, mht. direkte reaksjoner, kroppsspråk, latter, o.l.

Eller er det kun for å snakke, snakke og snakke. Altså. For å se om man kan holde praten igang?

(kvinne 31 år fra Hedmark) ti. 8 des. 2009 00:07 Privat melding

videosamtale er fint det:D både for å se hverandre og alt det du nevner.|

(kvinne 43 år fra Akershus) ti. 8 des. 2009 00:09 Privat melding

E du lur, så så fort som mulig :)

(kvinne 32 år fra Sør-Trøndelag) ti. 8 des. 2009 00:10 Privat melding

Videosamtale! Nå er øyekontakt ekstremt vesentlig da, men du kan uansett få en viss indikasjon på kroppsspråket du ser på kamera. Og hvis han ikke tar spøkene min på cam...you're the weakest link, goodbye!

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 8 des. 2009 00:15

Hmm - mulig dette er en generasjonskløft mellom de som er oppvokst med og uten internett? :-)

Jeg har aldri følt meg helt komfortabel med nettkommunikasjon, heller ikke om det er et kamera inne i bildet. Ikke det, jeg kommuniserer greit på nettet, men jeg er helt avhengig av å se en person i levende live før jeg faktisk kan bedømme vedkommende.

(kvinne 32 år fra Sør-Trøndelag) ti. 8 des. 2009 00:17 Privat melding

Hehe..jeg ser bare på MSN/Skype som en utvidet screening. Skaffe utvidet vurderingsgrunnlag og validere for å si det på en kjempetørr metodisk måte :)

Skjult ID med pseudonym sain ti. 8 des. 2009 00:22

Er på jobb nå, men tok turen innom.. Enig med pusen så fort som mulig.. Mennesker er ferskvare, og hvis ting drøyer, så blir det ofte ikke noe av det.. Noen sjanser må man ta ;)

(kvinne 31 år fra Hedmark) ti. 8 des. 2009 00:32 Privat melding

@donald
ja det er vel forskjell på folk. kommer vel ann på hva man føler selv det... men vet at jeg aldri ville møtt noen hvor det hadde vært mange pinlige stillheter.. og det luker man fort unna på den måten.

(mann 29 år fra Oslo) ti. 8 des. 2009 00:34 Privat melding

Hehe. Med andre ord er videosamtalen på MSN den ultimate screeningtesten;) Det fungerer veldig fint, og man får absolutt mer annerledes vurderingsgrunnlag. Dog allikevel har det seg slik at jeg simpelthen ikke har mulighet til å sette av tid til slike 'prosjekter'. Istedenfor å slå ihjel utallige timer foran laptop'en passer det mye bedre å bare avtale noe så enkelt som en kaffe midt i uka mens man er på farten.
Dessuten er det aldri verre enn at man kan benytte seg av the Lemonlaw fra første sekund om vedkommende skulle vise seg å være en mismatch!;)

Skjult ID med pseudonym lur ti. 8 des. 2009 09:00

Jeg synes faktisk nesten det er bedre å skrive her, evt SMS'e, enn å chatte på MSN. Og jeg er mye mer fan av å møtes ansikt til ansikt. Fordi det er først da du faktisk får et realistisk bilde av personen. Og om det er noe KJEMI (favorittordet vårt, er det ikke?)
Videosamtale på MSN synes jeg høres veldig kleint ut......selv om jeg har gjort det og det kan gå fint det også såklart.

Tror det er viktig at man ikke rekker å bli for "kjent" før man møtes...