Alle innlegg Sukkerforum

Bestemte avgjørelser etter tre mail??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Hmmmm ti. 8 des. 2009 21:56

Et kjapt spørsmål til dere alle sammen fra en gutt på 31.....

Jeg har i min tid her inne skrevet noen få mail til jenter. Ingen svarer. Og det er greit, for det er jeg vant til, og skal ikke syte over det, det har mange gjort før meg allerede.

MEN;
Den siste tiden har en god del jenter sendt både røde og gule hjerter til meg. De liker profilen min. Kan faktisk ha noe med at jeg har gått ned 14 kg etter beinhard trening (Jeg var meget godt trent før, så er helt normal), og lagt ut nye bilder. Ja, jeg er penere slank:)

Men et par av disse har jeg da sagt hei til, de satte jo hjerter på meg, og jeg likte profilene deres også. Det dreier seg om to jenter. Og etter to mail, der ingenting galt kan ha blitt sagt og ingenting kan ha blitt misforstått, ser jeg at på min tredje mail så leser de den, men svarer altså ikke. Og dette er mail alla: "Hvordan blir julefeiringa i år da, skal du ha fri, eller bare jobbe?" Da har jeg som regel svart på et spørsmål først, jeg svarer når noen spør, og jeg svarer pent:)

Hvorfor i alle verdens dager sender dere hjerte når dere egentlig ikke mener det? Og hvordan kan dere, i så tilfelle, bestemme at det absolutt ikke er noen fremtid her etter tre mail? For dere mener jo det, dere svarer jo ikke.....

Er dette vanlig?

Beklager, spm ble litt lengere enn beregnet:)

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 8 des. 2009 21:58

Du har vel trukket det korteste strået, da... Sånn er det bare med en del.

Skjult ID med pseudonym mann27 ti. 8 des. 2009 21:59

post it fenomenet,slapp av og vær tålmodig:-)

Skjult ID med pseudonym jordnæren ti. 8 des. 2009 22:02

Igjen; de prater med flere om gangen, du tapte.

Skjult ID med pseudonym Sidetsom.. ti. 8 des. 2009 22:06

Jeg har det akkurat på samme måten. Opplevd akkurat det du beskriver mange ganger. Det er kjipt. Og jeg blir aldri stille uten grunn. Det skal du vite. Det finnes de som ikke liker det og som ikke utsetter andre for det. Så ikke la det prege deg. Men let etter de som oppfører seg respektfullt og som sier fra dersom videre kommunikasjon ikke er aktuelt.

Skjult ID med pseudonym jadda... ti. 8 des. 2009 22:27

.......gjelder dette ei jente med et profilnavn som er noe vi har på øyet? ;p

Skjult ID med pseudonym Hmmmm ti. 8 des. 2009 22:32

Hehe, nei, dette har ikke noe med et øye å gjøre, verken Iris eller linse........

Akkurat ja, jeg tapte kampen, det er det som er greia her inne. Merkelig at man likevel bare slutter, tenk om jeg egentlig var akkurat det de så etter og omvendt??

Hehe, jaja, sånn er det vel. Synd for dem da:)

Skjult ID med pseudonym Ciaro on. 9 des. 2009 00:45

Har opplevd noe ganske så liknende selv, med folk som jeg følte jeg hadde god kontakt med, noe jeg sjelden tar feil om.. Også kikker de innom profilen iblant, akkurat som de fortsatt vil noe.. Kanskje det er et rart Sukker-fenomen eller noe sånt. Ikke så big deal, bare å prate med noen andre istedet.. :-)

Skjult ID med pseudonym hallois1 to. 10 des. 2009 19:12

kanskje de i utgangspunktet var interesserte i det de så i profilen, men at kommunikasjonen ikke fortonet seg så spennende slik at interessen dabbet av? da var man kanskje ikke på samme bølgelengde uansett?
sånt skjer jo i det virkelige livet også, man kan være tiltrukket av et menneske utifra førsteinntrykket, men miste interessen når man blir kjent og andre sider ved personen avdekkes. jeg synes det skjer oftere enn det motsatte, jeg kan kun telle et 1-sifret antall ganger det har klaffet...
Skjønner at du kanskje forventer mer tålmodighet på en slik sjekkeside ettersom kommunikasjonsmetoden her er veldig begrenset osv, man blir jo ikke kjent hverken gjennom profil eller noen få mailer. Men noen er kanskje bare ute etter å få oppmerksomhet... da har du ikke tapt noe på å la akkurat de gli forbi, har du vel?

Skjult ID med pseudonym Smily:o) to. 10 des. 2009 19:19

Jeg tar enten en avgjørelse etter første mail eller etter første(noen ganger andre) date... ikke noe midt i mellom. :o)